Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Automatikus képtovábbítás

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Automatikus képtovábbítás"— Előadás másolata:

1 Automatikus képtovábbítás
Otthonkák Ismét hódít az otthonka! Ez a praktikus kis kellék méltatlanul volt évtizedekig mellőzve, de most felébredt Csipkerózsika-álmából és újra a háziasszonyok kedvence lett. Óvjuk mi is ruházatunkat a megfelelő típusú otthonkával házimunkáink végzése közben! Animáció és zene csatolás: Nánási Automatikus képtovábbítás

2 A háziállatok etetéséhez ajánljuk a Júlia-01 modellt, ami könnyen mosható anyaga miatt igen praktikus viselet.

3 A tavaszi kerti munkák kiváló öltözéke a Bernadett-05, egy jól szellőző, kényelmes ásóotthonka.

4 A szén behordására fejlesztették ki a Noémi-02 modellt, nem piszkolódik és a munka végeztével egy mozdulattal levethető.

5 Disznóöléshez javasoljuk a Violetta-09 otthonkát, amely kiváló vér- és zsírtaszító hatásával emelkedik ki választékunból.

6 A Violetta-09 ikertestvére a Violetta-10, amelyet főként pacalmosáshoz és zsírolvasztáshoz szoktak hordani a modern háziasszonyok.

7 A konzervatívabb háziasszonyoknak ajánljuk a Hedvig-46 modellt dióveréshez. Különleges anyaga miatt nem hagy rajta foltot a diólé!

8 A nyári-őszi kazalrakás ideális viselete a Nikolett-11, mely a túlmelegedés ellen fényvisszaverő bevonattal védi viselőjét.

9 Az Emília-55 otthonka speciálisan a paradicsom-befőzés viselete: cseppfogó és páraáteresztő anyagból készül.

10 Gyakran előfordul, hogy a háziasszonyoknak láncfűrésszel kell dolgozniuk a háztájiban. Ilyen alkalommal az Evita-16 otthonkát viseljék, amely láncszövete révén megakadályozza a baleseteket.

11 Az évenkénti háztatarozás, kőművesmunka elengedhetetlen kelléke a Boglárka-03 típusú otthonka, amely megköti a mészport, így véd a szilikózistól.

12 A baromfikopasztás munkaruhája a Tünde-43 speciális tolltaszító toldalékkal felszerelt otthonka.

13 Porszívózásnál a legfontosabb szempont az, hogy ruhánk minél kevesebb lebegő szöszmöszt kössön meg. Erre ideális megoldás a Vénusz-33 otthonka (2 ízben kapható).

14 Lényegesen megkönnyíti a befőzést, ha Aranka-62 otthonkát viselünk, mivel ez a modell gondoskodik a háziasszony megfelelő hűtéséről. Nyáron hálóruhaként is használható!

15 Készült a Kocsordi ÁFÉSZ Divatház megbízásából. Művészeti vezető: id
Készült a Kocsordi ÁFÉSZ Divatház megbízásából. Művészeti vezető: id. Seres Bálint Divattervező: id. Göndör Károlyné Zene: id. Hajoló Dániel Grafikus munkák: id. Markaz Mihály Marketing: ifj. Szabó bácsi


Letölteni ppt "Automatikus képtovábbítás"

Hasonló előadás


Google Hirdetések