Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Antares Hungary Kft. cégbemutató a legnagyobb hazai irodaszékgyártó

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Antares Hungary Kft. cégbemutató a legnagyobb hazai irodaszékgyártó"— Előadás másolata:

1 Antares Hungary Kft. cégbemutató a legnagyobb hazai irodaszékgyártó
futura a legnagyobb hazai irodaszékgyártó

2 Antares-csoport Az Antares Hungary Kft. egy közép-európai irodaszékgyártó cégcsoporthoz tartozik, amely 6 országban összeszerelő üzemekkel és saját kereskedelmi hálózattal működik és további 16 európai országba exportálja termékeit. összeszerelő üzem Magyarország Bulgária Csehország Románia Szlovákia Szerbia export

3 Antares Hungary Kft. Cégünk 1995-ben alakult, Veneto 2000 Kft. néven, Szegeden, olasz-magyar vegyesvállalatként. 1999-ben Szatymazra költöztünk, egy 6 hektáros telephelyre. Viszonteladó törzspartnereink száma kb. 500, őket 5 értékesítővel és 7 tagú ügyfélszolgálattal szolgáljuk ki. A kibocsátásunk havonta ezer darab szék. Teljes saját létszámunk 50 fő, 2/3 részük a termelésben, a többiek a kiszolgálás és adminisztráció területén dolgoznak. SZEGED

4 Antares Hungary Kft. számadatok

5 Gyártás Gyártási kapacitásunk napi átlag 600 db, de akár 1000 db/nap is lehet.

6 Tesztelés A legyártott széktípusokat, valamint a kritikus alkatrészek teherbírását fárasztva vizsgáló géppel teszteljük.

7 Professzionális forgószékek széleskörű opciós választékkal
kényelem, ergonómia, egészségmegőrzés

8 Szakmai folyóirat A felhasználók érték alapú, egészség- és ergonómia tudatosabb kiszolgálását egyebek mellett a viszonteladó partnereinknek készített, az egészséges ülésről, irodabútor-piacról, értékesítésről szóló magazinnal is támogatjuk.

9 Néhány közismert belföldi partnerünk

10 és magas színvonalú kiszolgálás
Minőségirányítás és magas színvonalú kiszolgálás Az ISO 9001 szabvány szerinti működésünk 2003 óta garantálja termékeink és szolgáltatásaink folyamatos, magas színvonalát. A termékek, és alkatrészeik is rendszeres tanúsításokon esnek át.

11 A külföldi tulajdonostársak jelenléte cégünkben garancia a magas szintű észak-itáliai termelési és kereskedelmi kultúra meghonosítására. A kiemelkedő versenyképességet a testvérvállalatok összefogott beszerzése alapozza meg. Ezek révén vált Magyarországon az Antares a legnagyobb hazai irodaszékgyártóvá. Az irodai ülőbútorokkal kapcsolatos kihívásait Ön is bízvást megoszthatja velünk, mi megoldjuk azokat!

12 Antares Hungary Kft. 6763 Szatymaz, Kossuth u. 14. tel:


Letölteni ppt "Antares Hungary Kft. cégbemutató a legnagyobb hazai irodaszékgyártó"

Hasonló előadás


Google Hirdetések