CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP-2.2.3-07/1-2F-2008-0004 KMOP-4.1.1/A-2008-0002 Szoftverfejlesztés eredményei Tanulói nyilvántartási.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
2005 február 7Dr. Tánczos László BME EISZK1 Az oklevélmelléklet előállításának technikai és informatikai háttérbiztosítása. Tánczos László igazgatóhelyettes,
Advertisements

TANKÖNYVSZÁMLÁZÓ Rövid bemutató. Tanulók adatainak importálásához az xls fájlba rögzítjük az adatokat majd mentés másként csv fájltípusként.
Windows OS Ambrus Attila 2010 Vay Ádám Gimnázium Szakközépiskola Szakiskola és Kollégium Rendszergazda.
E-KÖZIGAZGATÁSI ALAPISMERETEK
Kliens-szerver architektúra
FÖKIR Integrált Elektronikus Közoktatási Információs Rendszer
Tanuló Nyilvántartó Program
A szoftver főbb jellemzői I.
Bitumen Internet Sales 2012
ADNS Attestation DataNet Service
Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal
A TISZK támogató szerepe a szakképzésben április 18. Szebenyiné Csóka Beáta szakmai vezető.
Projekt megnevezése: Felsőoktatási szolgáltatások rendszerszintű fejlesztése 2. ütem (TÁMOP / ) Főkedvezményezett: Educatio Társadalmi.
„21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” TÁMOP / számú kiemelt projekt ÚJ FORMA, KIBŐVÜLT TARTALOM ÚJ FORMA, KIBŐVÜLT TARTALOM.
Szakképzés-szervezési Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft.
Integrált Elektronikus osztálynapló
CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Szoftverfejlesztés eredményei Közös szervezetmenedzsment.
Vezetői tájékoztató a SZIE-DPR és SZIE-IMIR projektekről
Kabai József AZ SQL-LEDGER SZABAD ÜGYVITELI RENDSZER
A külső szakmai gyakorlatok adminisztrációját támogató rendszer használatának bemutatása „Komplex szolgáltatásfejlesztés az Eszterházy.
CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Szoftverfejlesztés eredményei Humánerőforrás kezelő.
Az operációs rendszer.
Networkshop, április Gál Gyula, Szegedi Tudományegyetem, Egyetemi Könyvtár Szerver-kliens alapú online intranetes.
Címsor menüsor ikonsor munkaterület (ikonsor) állapotsor.
Nagy Belterület Menedzser Szoftver TDK vagy Szakdolgozat Téma Készítette: Kusper Gábor Minden jog fenntartva!
A körlevél készítésének menete
Iskolai Hálózat Létrehozása
Megatrend Rt. INFOSYS-v2 CONTROLLING CO330. Controlling.
Rekordok importálása a MOKKA adatbázisából Aleph adatbázisba Barki Katalin Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ Könyvtára június.
Kiss Tibor Rendszeradminisztrátor (MCP) DevNet Solution Kft. Jakab András Program-koordinátor Microsoft Program.
Jakab András Program-koordinátor Microsoft Program.
Az operációs rendszer.
Új Windows alapú intézményi szerverek (címtár és management) tervezése és kivitelezése.
TÁMOP szakmai támogatás Educatio Nonprofit Kft
Adatintegráció, adatok felhasználása Projekt megnevezése: Felsőoktatási szolgáltatások rendszerszintű fejlesztése 2. ütem (TÁMOP / )
Kikerülhetetlen, mert kötelező a használata több területen: - az intézmény alapvető dokumentumainak közzététele
SZOFTVEREK.
Önéletrajzírástól a munkába állásig - gyakorlati tanácsok a szakképzett munkaerő és a munkáltatók eredményes találkozásához június 24.
1 Informatikai Szakképzési Portál Adatbázis kezelés Alapfogalmak.
1 Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Méréstechnika és Információs Rendszerek Tanszék Modellezés gyakorlat Micskei Zoltán
Tanulói lemorzsolódás 2009/2010. tanév. A 2008/2009. tanévben tanulóink közül 42 fő bukott meg (tavaly 45). Közülük 2 tanuló bukott 3 vagy több tárgyból,
„21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” TÁMOP / számú kiemelt projekt „21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció”
„21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” TÁMOP / számú kiemelt projekt „21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció”
ÚMFT TÁMOP / „A képzés minőségének és tartalmának fejlesztése” Juhászné Víg Éva programvezető május 26.
Készítette: Pethő Balázs 1 Oktatási keretrendszerek A program megvalósulását az Apertus Közalapítvány támogatta.
TAMOP-2.2.3/B-09/ Nyomonkövetési munkacsoport.
Készítette: Rummel Szabolcs Elérhetőség:
Informatikai fejlesztés a Somogy megyei TISZK részére Karsai László Commitment Zrt.
Műszer vezérlő - kezelő program GPI-745A teszterhez.
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
HF MINTA 2012/2013. ősz. HF Minta  Objektum-orientált program  „Adatvezérelt” alkalmazás írása  Fájl kezelés (olvasás, írás)  Menü készítése  5-6.
Az NVU webszerkesztő program
Az operációs rendszer.
Levelezés a Jedlikben Borbély Balázs rendszergazda-helyettes Jedlik Ányos Gimnázium.
Gazda Gergő Flexo szeminárium - Budapest, október Gazda Gergő Flexo szeminárium - Budapest, október Hatékony rendelés-feldolgozás, adminisztráció.
A hallgatók jelenlétének nyilvántartása a Neptunban
Az Access 2007 újdonságai. Eltérések már indításkor is Indításkor új felületet kapunk Új adatbázis: sablonok segítségével is Mintapéldánk Árucikkek.accdb,
Bevezetés az informatikába 8. előadás Dokumentumkészítés számítógéppel II.
A kamarai garanciavállalás bevezetésének és a tanulószerződés megkötésének informatikai háttere FEBRUÁR 26. BUDAPEST.
Modern Alarm Hungary.  A szoftver telepítése előtt telepítse a hardware kulcs drivert (ne csatlakoztassa a hardware kulcsot amíg nem telepítette a drivert)
Szoftverek csoportosítása
A távoli asztal, valamint az Endnote használata a távoli asztalon Skultéti Attila
eeszt A csatlakozás feltételei és körülményei
Az Endnote bibliográfia adatbázis-kezelő szoftver alapvető használata Skultéti Attila
Jelentések Jelentést akkor használunk, ha az adatbázisban letárolt adatokat szeretnénk kinyomtatni. A jelentésben szereplő adatok alapja egy tábla vagy.
Kulcsrakész Közgyűjteményi Portál
Kisvállalati hálózat kialakítása raspberry szerverrel
3. osztályban.
GDPR és a szikla 1. személyes felelősség megvalósítása
Előadás másolata:

CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Szoftverfejlesztés eredményei Tanulói nyilvántartási szoftver Előadás június 3 Olajos Zsolt

CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A A szoftver felépítése A szoftver alkalmas arra, hogy a KIR adatbázisra épülve, a szükséges adatok kiegészítésével olyan lekérdezéseket hajtson végre, amely a KIR statisztika kitöltéséhez szükséges. A végzett tanulók pályakövetését is nyilvántartja. Az adatbázis egy közös szerveren van, de az iskolák nem férnek hozzá egymás adataihoz.

CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Egy kliens programot kell telepíteni a helyi számítógépre, ami a háttérben feljelentkezik a távoli szerverre.

CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A A program működése A KIR statisztikából le kell tölteni a tanulói adatbázis Excel formátumban a saját gépünkre, majd bejelentkezés után a törzsállományt importáljuk. Ezután lehet elvégezni a programsegítségével a szükséges kiegészítéseket.

CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Bejelentkezés a programban A megfelelő feladat ellátási helyre való bejelentkezéssel van biztosítva, az adatok egymástól való elszeparálása. A rendszer adiminisztrátor adja a jogokat az intézményi adminisztrátoroknak

CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Adminisztráció Kétfajta felhasználói csoport van. A rendszer adminisztrátor és az intézményi adminisztrátor. Az intézményeket és a felhasználókat a rendszer adminisztrátor állítja be.

CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A A felhasználói jogosultságo kat finomítani lehet. A kijelölt felhasználór a.

CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Feladat ellátási hely Egy intézménynek több feladatellátási helye is lehetséges

CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Képzések Fel kell tölteni az intézmények képzéseit. Keresni is lehet a képzések között

CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Osztályok Itt lehet felvenni, képzéshez rendelni és módosítani az osztályokat

CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Tanulók Ez a legfontosabb része a programnak itt lehet a tanulók tulajdonságait kiegészíteni azokkal, amelyek szükségesek a lekérdezésekhez. A tanulóra vonatkozó tulajdonságokat beállítani: bukott, végzett stb.

CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Törzsállomány importálása Előre le kell tölteni az Excel formátumú fájlt a KIR-ből. Ki kell tallózni a mentés helyét és a kék nyíllal elindítani a beolvasást.

CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Tanulói adatlap A kiválasztott tanulók adatlapjai szerkeszthetők

CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Tanulók kiválasztása Keresni is lehet, és csoportosíta ni is a neveket kezdőbetű szerint

CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Aktív és évismétlő tanulók beállítása A helyi menüben lehet tulajdonságokat beállítani. Pl. évismétlő-e a tanuló. Amennyiben igen, egyből kikerül a csoportból átkerül az évismétlők csoportjába

CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Végzett tanulók

CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Statisztikák Néhány statisztika Még fejlesztés alatt