A terület teljes egészében megvásárolható 30.000 m2. alapterülete: 30.000 m2. A teljes terület irányára:.- €+Áfa helyett csak: 1.428.000.- €+Áfa A teljes.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Kóstoljon bele” a Vidék Ízébe!
Advertisements

Szentendre Épített örökségek. Szentendre a Duna-parton """"A templomokra rávillan az alkony, A kusza város csillag bíborában, Csobban a Duna lassú.
Nana Mouskuri – Schubert / Ave Maria
Királyhelmec városunk története
A Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár hat fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra fontos információkhoz.
Zombori utcai társasházban lakások eladóak!
HAJDÚSZOBOSZLÓ ⁄ Hajdúszoboszló Közép-Európában, Magyarország keleti részén található. Európa híres pusztája, a Hortobágy és a mozgalmas nagyváros, Debrecen.
Társasházi Közös Képviselők Klubja – Csepel ( )
Kazincbarcika főterén a Posta épületének 2/3 része eladó!
A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér hét fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra.
Készítette: Tóth Evelin
Múcsonyban található irodaépület Ft-ért eladó!
A DUNAKANYAR DIÁKSZEMMEL Szentendre
Nagykanizsa a régiók kapuja Nagykanizsa Délnyugat - Magyarországon, vadakban és hévizekben gazdag, gyönyörű erdős vidéken fekszik, az M7-es és a tervezett.
A Lappföld „Ez a zord, idegen szépségű távoli vadon ezredévek óta változatlan” Lappföld kapuja - Lapporten.
Ajánlat a Miskolc Állomás utcában található 3500 m2-es üzlet- raktárépület egybeli, vagy részenkénti megvásárlására. Az ingatlan környezetének leírása:
Északi-középhegység Elsősorban harmadidőszaki vulkáni kőzetek: andezit, andezittufa, riolt, riolittufa Középidei üledékek: Cserhát egyes részei, Bükk,
Róma az örök város.
Kocsis Gáborné Lamberti Judit környezetismeret 4. osztály
Ázsiai Egyetemek Környezettervezés Vinkó Anna és Donka Sándor gyűjtése.
Stuttgart ERASMUSosként
Az észak-magyarországi régió idegenforgalma
A Dél-alföldi régió népessége, népesedési folyamatai
Magyarország természeti csodái
Település Településrendszer Településállomány. Nagyvárosok a magyar településrendszerben Készítette: Széplaki Dóra Debrecen, 2013.április 16.
Az Urbanizáció És Városaink Tankönyv:
KEZDÉS!!!!!!.
Budavári Palota funkciójának, struktúrájának fejlesztése
FÖLDRÉSZEK.
A Duna-Körös-Maros-Tisza Eurorégió helye a Kárpát-medencében és gazdasági jellemzői Dr. (habil) Pál Ágnes főiskolai tanár HUNGARY, SZTE JGYTFK Sopron,
Térszervezés a közoktatásban a statisztikai adatok tükrében A hazai helyzet reform előtt és után Gyimesi Péter MTA KRTK RKI Dunántúli Tudományos Intézet.
BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ.  Az épület Balatonbogláron, a Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár felett tálalható. A parttól mindössze.
Közép-Magyarország turisztikai régió vonzerői
Élménypark és Szórakoztató Központ Európában és Magyarországon
Az Észak-Alföldi régió bemutatása
Világ legrégebbi még lakott városa
Mezőkövesd etnikai összetételének változásának vizsgálata
Pénzesné Tóth Márta kistérségi tanácsadó Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht. „Civil pályázati lehetőségek a időszakban”
Demográfiai válság: Hová tartasz Nógrád megye?
TÁRNOK – SZÉKESFEHÉRVÁR vasúti vonalszakasz kivitelezési munkálatai Kápolnásnyék - Gárdony vonalszakasz jobb és bal vágány átépítése.
számú főút Jászberény elkerülő szakasz II. ütem
Lakossági fórum szeptember 15. Szentendre HÉV végállomás és térsége szabályozási terve Szentendre Egres út alatti 2. számú fejlesztési terület (Tegez.
Velünk egy jobb világért! Reintegrációs modellprogram Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Országos Módszertani Családok Átmeneti Otthona és Regionális Kríziskezelő.
A Balaton Régió környezeti állapotának értékelése
Az épület bemutatása Miskolc belváros szívében 4000 m 2 -es irodaház részben felújítva, részben bérbeadva Ft/m 2 áron azaz Ft-ért.
A Miskolc kereskedelmi központjában m2 beépítetlen terület eladó! Ára: €
A Nyugat-Dunántúl településhálózata
Magyarország néhány diában
Magyarország néhány diában
Kemencei táborozás szeptember
Olaszország.
Gyöngyös jellegzetességei
vidékfejlesztési szakmai igazgató Bükk-Térségi LEADER Egyesület
1. Melyik jármű haladhat tovább elsőként az ábrán látható forgalmi helyzetben? a) A "V" jelű villamos. b) Az "M" jelű munkagép. c) Az "R" jelű rendőrségi.
MARINA HOTEL AZ ÖBÖLBEN
ÖRÖKSÉGGAZDÁLKODÁS ÉS ÉRTÉKTEREMTÉS VESZPRÉMBEN. AZ 1000 ÉVES VESZPRÉM „A KIRÁLYNÉK VÁROSA” –A történelmi múlt fontossága Két pólusú városi struktúra.
Schmidt Csaba polgármester október 24. Városi Fűtéskorszerűsítési Program Tatabánya.
ERDÉLY.
Budapest Turisztikai Marketingje Készítette : Romolhatatlan Norbert.
Gyömrő Írta: Farkas Gréta A mi iskolánk Városunkról Kis városunk lakói
Barnamezős Beruházás a DIGÉP-MSM Kft-ben
Intézményi Férőhely Kiváltás program
A világ 7. legszebb villamosvonalán
 A nemzeti park a Természetvédelmi Világszövetség meghatározása szerint olyan terület, amelynek ökológiai egységessége megőrzendő a jelen és a jövő generációi.
2016. Március 3.. A Határtalanul! program célja a magyar-magyar kapcsolatok építése, személyes kapcsolatok kialakítása, elmélyítése. Keretében magyarországi.
Sao Paulo.
Műszaki ismeretek/Műszaki szemlélet Készítette: Jakab Gabriella, településmérnök, ingatlan értékbecslő Kinek-mit jelent? Mi köze az értékbecsléshez, ingatlanközvetítéshez?
XII. Mátyás Király u. 18. Area 678 m2 Plot 6079 m2 Surroundings
Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata
Kolozsvár június 7..
Előadás másolata:

A terület teljes egészében megvásárolható m2. alapterülete: m2. A teljes terület irányára:.- €+Áfa helyett csak: €+Áfa A teljes terület irányára: €+Áfa helyett csak: €+Áfa

Tartalomjegyzék Ingatlanajánlat Miskolc város bemutatása Miskolc város jelenlegi ingatlan helyzetének rövid ismertetése Az ingatlan környezete A terület bemutatása A területre vonatkozó építési szabályzat Légifotók Árajánlat Elérhetőségek

Miskolc város bemutatása Miskolc az Északi középhegység legfontosabb helyén, az ún. Miskolci-kapuban fekszik; a borsod-zempléni tájak nemcsak földrajzi központja, hanem a különböző tájegységek találkozópontja is. A város körül körcikkszerűen találkoznak egymással: a Bükk hegység, a Cserhát, a Zempléni-hegység és az Alföld szegélye. A város mostani címerét a város pecsétje alapján alkották meg 1909-ben. Miskolc város első pecsétlenyomata egy július 7-én kelt okmányon található sárga viaszba nyomva. Címerképe liliomos koronával ékesített királyi fő. Kevés olyan település van Európában, amelynek történelme olyan távoli időkre nyúlik vissza, mint Miskolcé. Miskolc izgalmas és sokszínű város, hagyományos történelmi belvárosával, avasi pincesorok zegzugos utcáival. Látványosságai közé tartozik még a világon egyedülálló miskolctapolcai Barlangfürdő, és a festői szépségű Bükk. Legszebb házai közé tartozik a lillafüredi Palotaszálló. Miskolc változatos rendezvényeivel, a Miskolci Nemzeti Színház előadásaival, az avasi műemléktemplom hangversenyei és a Diósgyőri vár állandó programokat ajánl az ide látogatóknak és a város lakóinak egyaránt.

Miskolc a XIX. század végétől ügyelt arra, hogy a magyar városok sorában milyen súllyal és helyen szerepel. A Trianonban meghozott döntéssel hat nagyváros (Szabadka, Pozsony, Temesvár, Nagyvárad, Arad és Kolozsvár) esett ki Miskolc elől, s így Miskolc lélekszámát tekintve a hatodik lett a magyar városok sorában.1949-ben már a második helyre került, között pedig lakossága főre nőtt, a bevándorlók száma pedig ennek pontosan kétszerese volt. A 2007-es év statisztikai adatai szerint Miskolc területe: m2.Népsűrűsége: 21,71 fő/hektár. Miskolc mai állandó lakosságainak száma: fő. Ebből 60 év felettiek: fő.

Tisztelt Cégvezető! A DOXABI ZRt, mint a bemutatandó telek tulajdonosi konzorciumának tagja ezúton szeretné figyelmébeajánlani egy Miskolc városában található, rendkívül jó adottságú, lakópark kialakítására tökéletesen megfelelő ingatlant.

Miskolc város jelenlegi ingatlan helyzetének rövid ismertetése Miskolc Magyarország 3. legnagyobb lélekszámú, közel lélekszámú városa. A lakosok 68%-a él társasházban, míg a fennmaradó 32% családi házakban. Mivel Társaságunk mint a régió egyik legnagyobb ingatlanközvetítő és forgalmazó cége,saját tapasztalatunkból tudjuk, hogy nyarától a kialakult használt piaci helyzet (irreálisan magas árak, kedvezőtlen hitelek) miatt városunkban megnőtt a lakások közt az újépítésű lakások iránti kereslet évtől több újépítésű társasház létesült városunkban. Többek között saját ingatlanfejlesztésünkben a Dorottya parki társasházak.

A megépült társasházi lakások döntő többsége városon belüli elhelyezkedésétől, valamint árától függetlenül viszonylag rövid időn belül gazdára talált. A városban további,igen nagy arányú igény van az újépítésű lakások iránt. Miskolc város földrajzi adottságának köszönhetően területét nem tudja tovább növelni, így az ingatlanfejlesztő cégeknek komoly problémát okoz a megfelelő építési telkek megtalálása. A városon felkínált ingatlan (Unicumot) jelent a város jelenlegi ingatlan helyzetében. Mindezeket egybevéve az értékesítendő ingatlan Miskolc város legkitűnőbb adottságú, lakópark rendkívül alkalmas területe!

Az ingatlan bemutatása - utcák határolják.

Az ingatlan környezete Környezetét kertvárosi családi házas, valamint társasházas beépítések jellemzik. Infrastrukturális ellátottsága nagyon jó. Miskolc belvárosától gyalogosan 10 perc sétával elérhető területet aszfaltozott úthálózat veszi körül. Tömegközlekedési eszközök közül a városi autóbusz járat 24 –es 32-es megállója 200 méternyire található.

A terület bemutatása Talajtani szempontból száraznak nevezhető a terület. A terület nagy része parkosított. Az ingatlanra az azt körülvevő mind a négy utcáról be lehet jutni. A területen jelenleg meglévő épületek, térburkolatok elbontása folyamatban van. A terület felépítmények nélkül kerül értékesítésre.

A területre vonatkozó építési szabályok Ln 6. Nagyvárosi lakóövezet. 0. Kialakult kiépítés. 0. Beépítési mód adottságtól függően, illeszkedés szerint. 8. Minimálisan kialakítható terület: 1100 m2. 5. Maximális beépítési terület: 30%. 6. Magassági korlátozás 12,5 méter. A Miskolc városában jelenleg hatályban lévő település szerkezeti terv szerint az alábbi kondíciókkal rendelkezik az ingatlan. Helyrajzi száma: 4275/11. A területre vonatkozó végleges rendezési terv elkészítése az önkormányzatnál folyamatban van. Teljes építési szabályzat száma: Ln

Árajánlat Tisztelt leendő ügyleti partnereink lehetősége nyílik a terület teljes egészében történő megvásárlására m2. Az ingatlan irányára: Euro/m2 + ÁFA helyett csak: –Euro/m2 + ÁFA A teljes terület irányára:.- €+Áfa helyett csak: €+Áfa A teljes terület irányára: €+Áfa helyett csak: €+Áfa

Elérhetőség Információért forduljon: Szabó Istvánhoz az alábbi elérhetőségen: Miskolc, Állomás u. 1. szám alatt lévő Doxabi irodában. Tel.: 30/