Bemutató Számviteli rendszer. Személyesen Postai úton Vállalat vagy vállalkozás Könyvelőcég vagy könyvelő Ez a megoldás kiszámíthatatlan nem biztos hogy.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Klaszterportál, adatbázis DDOP számú pályázat záró rendezvénye Pécs, június 30.
Advertisements

KÖLTSÉGELSZÁMOLÓ RENDSZER. A TruExpense rendszer Csökkentse kiadásait a magyarországi piacon egyedülálló TruExpense költségelszámoló rendszer segítségével!
Gayár Csilla, pénzügyi menedzser VÁTI Kht. Pécsi Területi Iroda DDOP Utólagos akadálymentesítés (Egyenlő esélyű hozzáférés a közszolgáltatásokhoz)
Az új rendszer a CobraConto.NET.
Önkormányzati információs rendszer
SAP best practice üzemeltető cégek számára
ProFM Helpdesk hatékony web alapú hibakezelő rendszer
A vevői igényekre formált informatikai innováció
2008 novemberOrbán Zoltán – LogiPen Kft.. Mit is kell adminisztrálni…?  Szabályzat  Dolgozói tájékoztató  Munkavállalói nyilatkozatok (új belépők is!)
Tájékoztatás a gyakorlatban avagy a gyors információtól az irodalom kutatásig Behálózott irodalom Érd, szeptember 24.
Újfajta tanulási módszerek alkalmazása a felnőttképzési konzulens képzésnél Nyíregyháza, március 18.
Pénzügyi munkakör a tanirodai gyakorlatban
INTEGRÁLT SZÁMVITELI RENDSZER
Beköszöntött az éles WebeC „korszak” Szűcs Attila Készpénzlogisztika Január 30.
Kimutatás tervező Egy lekérdezés adatait tetszőleges formájú nyomtatási listába lehet foglalni. ATLAS - SQL.
Műszaki ellenőrképzés
Kabai József AZ SQL-LEDGER SZABAD ÜGYVITELI RENDSZER
TELLER KERESKEDELMI RENDSZER P2mozisoft.hu Tel: 20/
Integrált Pénzügyi és Számviteli Programrendszer
E-számla konferencia Előadó: Bodó Katalin November 15.
E-learning és a multimédia
Számviteli alapok.
Gazdasági informatikai alkalmazások I. Házi dolgozat
A számviteli információs rendszer Jellemzők Modellje
1 Pepper Rendszerház Zrt. Kafetéria rendszer a VIP Humánpolitikai Rendszerben.
E-beszerzés Bravo csoport.
Mit adhat egy jó controlling? A Kerry Hungária Kft. controlling rendszerének bemutatása Általános Vállalkozási Főiskola Vállalkozásszervező Szak 2003.
A számvitel szerepe az adójogban
Vállalkozói készségek fejlesztése
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Műszer vezérlő - kezelő program GPI-745A teszterhez.
Az állatorvosok és a 148/2007. (XII. 8.) FVM rendelet
Az egyedi tételek ellenőrzési folyamata és dokumentálása elektronikus eszközökkel Dr. Gyöngyösi József kamarai tag könyvvizsgáló MKVK InformatikaiTagozat.
Web-alapú humán lekérdező rendszer
Rendszer ismertető Vargha Máté. Cafeteria bevezetés ismert nehézségei A cafeteria rendszerek bevezetésének legfőbb akadálya a megnövekvő adminisztrációs.
Városi Rendészeti Program. Mi a Városi Rendészeti Program célja?  Az Önkormányzat Közterület felügyeletének munkáját segítse azáltal, hogy egy közös.
Hazai vámhatósági tapasztalatok és legjobb gyakorlatok az AEO-kal való együtt működés terén Konopás András százados2014. június 24. NAV KAVIG Konopás András.
Gabona és vas értékesítés rögzítése WUJEGYKE programban.
Egyszerűsített kettős könyvelés gazdasági eseményekkel
Visegrád, Könyvvizsgálat, Minőség-ellenőrzés és
Egyszerűsített kettős könyvelés gazdasági eseményekkel
E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS . E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS Az elektronikus posta ( ) olyan rendszer, amelynek segítségével más felhasználók számára.
Web alapú humán lekérdező rendszer
E-számlázás gyakorlata és ellenőrzése Czöndör Szabolcs Ellenőrzést Támogató Főosztály főosztályvezető.
Az SAP DMS hatékony alkalmazása szerződések kezelésénél Nagyvállalati dokumentumkezelés III május 27. Vajda Gyula.
A Magyar Telekom csoport e-számla megoldásai „Elektronikus számlázás – MOST!” konferencia március 7.
Jene Károly Dolphin Kft.  Hogyan kerültünk közel az elektronikus számlázáshoz?  e-Számla megoldásaink  PKI megoldásunk  EDI megoldásunk  PKI bevezetés.
Rendszer bemutató /22. oldal Előadó: Elektronikus Közbeszerzési Rendszer Kft.
INNOTRANSZ Mérnöki Iroda Kft. – Informatikai megoldások a környezetvédelemben Nyilvántartás informatikai megoldása a Fémtörvényhez Dr. Romhányi Gábor INNOTRANSZ.
április 19. Dokumentumkezelés a gyógyszertörzskönyvezésben április 19. Kovács Lajos CHINOIN.
Nagyvállalati dokumentumkezelés 2. Fejér Gábor PYLON KFT DMS megoldás nyílt forráskódú környezetben – az XDocs rendszer.
Valami Extra a FŐGÁZ-tól Kovács Richárd marketing vezető
SZÁMVITELI POLITIKA II.. 2© Deák István A lényegesség és a költség-haszon összevetése elvével összefüggő számvitelpolitikai döntések Mit tekint.
Magyar Adótanácsadók és Könyvelők Szövetsége 1 Az elektronikus számlázás problémái külső könyvelőt alkalmazó vállalkozásoknál, figyelemmel.
Szállítói számlakönyvelő Dolgozz velünk az Élet habos oldalán!
Process Magic PRESS Nyomdai termelésirányító rendszer
Gyors, egyszerű, NAV-álló számlázás
Fogalomtár bevezetése a Magyar Telekomnál
Dokumentumkezelő rendszer bevezetésének tapasztalatai
Mezősi Róbert Comp-Sys Kft
KÖNYVELÉSI TÉTELEK SZERKESZTÉSE, A SZÁMLAKERET
Segédlet a Főpolgármesteri Hivatal
Gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés
Étkezési rendelés nyilvántartás, elszámolás, számlázás
Kérjük, adja meg felhasználónevét és jelszavát!
Elektronikus számlázás Kiút a paradicsomból
Web alapú humán lekérdező rendszer
Átlátható folyamatok ügyviteli rendszerekkel
vállalatirányítási rendszer Moduláris szervezése
Vállalatirányítási rendszerek alapjai
Előadás másolata:

Bemutató Számviteli rendszer

Személyesen Postai úton Vállalat vagy vállalkozás Könyvelőcég vagy könyvelő Ez a megoldás kiszámíthatatlan nem biztos hogy az anyag odaér a könyvelőhöz és a könyvelő felől semmilyen visszajelzés nincs a vállalat vagy vállalkozás aktuális állapotáról. Jelenleg általánosan használt megoldás: A bizonylatok és a számlák ide kerülnek át helyileg A bizonylatok és a számlák itt készülnek és ide érkeznek.

ben továbbítva Vállalat vagy vállalkozás Könyvelőcég vagy könyvelő Ez a megoldás már kis mértékben jobb mint az előző mert minden bizonylat a vállalat vagy vállalkozásnál marad de nem tudjuk hogy mi jutott el a könyvelőhöz és itt sincs visszajelzésünk Jelenleg egy kicsivel jobb megoldás: A bizonylatok és a számlák képe kerül át de mi történik ha az nem érkezik meg? A bizonylatok és a számlák itt készülnek és ide érkeznek. De egy lapolvasó segítségével digitalizálásra kerülnek

Kommunikációs szerver Vállalat vagy vállalkozás Könyvelőcég vagy könyvelő Általunk kínált megoldás: A bizonylatok és a számlák itt készülnek és ide érkeznek. De egy lapolvasó segítségével digitalizálásra kerülnek és a könyvelés adatait is láthatjuk miután a kommunikáció megtörtént A bizonylatok és számlák képei kép formában láthatóak és az iktatáskor a bizonylatok főbb adatait is megkapjuk A számlák automatikusan könyvelődnek a megadott főkönyvi számok szerint.

Hagyományos mód Távkönyvelés Mindkét oldalon követhető Bizonylatok a megbízónál maradnak Naprakész állapotot láthatunk Minden adatunkról mentés készül Már megszoktuk Összehasonlítás

Könyvelés helyeEllenőrizhető Több vállalat és vállalkozás is kapcsolódhat

kommunikáció Helyi szerver egyidejűleg láthatják a helyi felhasználók minden iktatott adat elkészült számla vagy pénztárbizonylat azonnal látható ha van hozzá jogosultság. Mi szól mellette az alkalmazó vállalat részéről

Amit kínál: Beérkező számlák bankbizonylatok iktatása Egyéb dokumentumok rögzítése és csoportosítása Iktatások esedékessége (fizetésre váró és fizetetlen beérkező számlák) Pénztárkezelés több pénztár egyidejű kezelése Valuta pénztár kezelése. Számlázás Számlák esedékessége (kifizetetlen számlák és a számlák fizetettsége könyvelés alapján) Elektronikus számlázás lehetősége Követhető és akár ellenőrizhető a könyvelő munkája Vállalatcsoport esetén a vállalatok is ellenőrizhetőek. Kimutatások készíthetőek Kommunikáció esetén adatmentés (de a mentés helyben is megoldott ami lehet automatikus is)

Nincs postaköltség Minden bizonylatunk biztosan eljut a könyvelőhöz Küldhetünk egyéb bizonylatokat a könyvelőnek vagy a vállalaton belül a rendszer alkalmazóinak Kontrollálható a könyvelő munkája Ellenőrizhető a helyi munka a vezető részéről Rendszeres adatmentés Helyi adatbázis (állandó online kapcsolat hiánya sem akadály) A bizonylatok helyben vannak és digitalizált formában visszakereshetőek Szinte azonnali helyzetképet kaphatunk pénzügyi helyzetünkről Láthatjuk milyen bevételeink várhatóak a kiállított számlák alapján A szállítólevelek alapján milyen költségeink mikor válnak esedékessé. Akár vállalatcsoport munkája is nyomon követhető Nincs postaköltség Minden bizonylatunk biztosan eljut a könyvelőhöz Küldhetünk egyéb bizonylatokat a könyvelőnek vagy a vállalaton belül a rendszer alkalmazóinak Kontrollálható a könyvelő munkája Ellenőrizhető a helyi munka a vezető részéről Rendszeres adatmentés Helyi adatbázis (állandó online kapcsolat hiánya sem akadály) A bizonylatok helyben vannak és digitalizált formában visszakereshetőek Szinte azonnali helyzetképet kaphatunk pénzügyi helyzetünkről Láthatjuk milyen bevételeink várhatóak a kiállított számlák alapján A szállítólevelek alapján milyen költségeink mikor válnak esedékessé. Akár vállalatcsoport munkája is nyomon követhető Előnyök Felkészítve elektronikus számla készítésére

Hátrányok  Az iktatás és a pénztár bizonylatainak digitalizálása lapolvasót igényel  Az iktatáskor be kell vinnünk a főbb adatokat (de ezek alapján kereshetjük a bizonylatokat)  Az iktatás és a pénztár bizonylatainak digitalizálása lapolvasót igényel  Az iktatáskor be kell vinnünk a főbb adatokat (de ezek alapján kereshetjük a bizonylatokat)

Egy Laptopról szinte bárhonnan könyvelhetjük a céget csak az adatok kommunikációjához van szükség internetkapcsolatra. A bizonylatok könyveléséhez minden adat adott csak a könyvelési számot kell megadnunk és ellenőrizni a dokumentum adatait és a bevitt adatokat. A könyvelés rengeteg kényelmi funkciót tartalmaz. A könyvelés könnyebbsége miatt több vállalat könyvelhető vele. Egy Laptopról szinte bárhonnan könyvelhetjük a céget csak az adatok kommunikációjához van szükség internetkapcsolatra. A bizonylatok könyveléséhez minden adat adott csak a könyvelési számot kell megadnunk és ellenőrizni a dokumentum adatait és a bevitt adatokat. A könyvelés rengeteg kényelmi funkciót tartalmaz. A könyvelés könnyebbsége miatt több vállalat könyvelhető vele. Előnyök a könyvelés részéről

 Személyes kapcsolat hiánya Hátrányok a könyvelésnél

Köszönjük megtisztelő figyelmüket