Mennyi mindenre képes a fahéjas Méz ?!?

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Készítette:Dobák Lídia
Advertisements

Egészséges életmód Az egészség és az egészséges életmód megfogalmazása elég nehéz. Mivel minden ember különböző igényekkel, és adottságokkal, rendelkezik.
A program, amire szüksége van! Valós testsúlycsökkentő program igényes hölgyeknek – uraknak - gyermekeknek!
Alap Termékek.
A napsugárzás jótékony hatásai:
Wellness by Oriflame Your blood sugar level controls your mood, performance, behaviour and your food choices. It is important to control it. Otherwise,
Egészséges környezet - egészséges gyermek
Helyes táplálkozás.
Sportolás hatása szervezetünkre
Egészséges táplálkozás
Az egészséges fogyás útja 1. A túlsúly oka 2. A túlsúly típusai 3
A napozás előnyei és hátrányai
Aktív, egészséges életmód alsó tagozatos diákoknak
Húsvéti kutak.
Készítette: Falusi Renátó Adu Róbert
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
A köszvény Arthritis urica.
A táplálkozás rendje.
A csokoládé Készítette: Tamás Kriszta Belloni Tamara Majzik Viktória
Bevezetés a táplálkozás-egészségtanba
Százalékszámítás.
A Family-Business legújabb terméke Budapest, november 4. Dr. Bérci István.
Reformtáplálkozás.
A saját kereszted Egyszer egy férfinél a pohár betelt és így imádkozott Jézushoz: „Nem bírom tovább! A keresztem túl nehéz, Uram, elfáradtam! Kérlek hadd.
Névnapodra Szeretettel!
Vérszegénység Olyan állapot, amikor a vérben található vörösvértestek száma jelentősen a normál érték alá csökken. Ez gyengeség, energiahiány, rövidült,
Gyönyörködni a nők mellein, jó a férfiak egészségének, segít, hogy tovább tudjanak élni. Erre jöttek rá német tudósok, miután több éven át ezt megfigyelték.
Gyönyörködni a nök mellein, jó a férfiak egészségének,
A helyes táplálkozás.
Az anyatejes táplálás jelentősége
Munkács. Igyekszünk már itthon elkezdeni a készül ő dést a táborra.
Életkor TESZT.
Az alkohol Készítették Csébi Reni Ferenczi Maxim Gelléri Peti
D – vitamin ! (: Készítette: Pafit Zoli Tomi Patrik.
B6 vitamin Raffael Zsolt. Miben található  A B6-vitamin az egyik legtöbb feladatot ellátó vitamin, naponta több mint százféle feladatot lát el. Elsősorban.
A-Vitamin Készítette: Pánczél Emiliána, Joó Dóra.
A-VITAMIN Készítette: Malinovszki Dárius.  A vitamin olyan szerves vegyület, amely kis mennyiségben ugyan, de nélkülözhetetlen egy él ő lény számára.
Kedvező hatásai: Központi szerepet játszik a csontfejlődésben. Ha a kicsi gyermekek szervezetében alacsony a D-vitamin szintje, nem megfelelően fejlődik.
JÓ REGGELT!.
1 Támad az influenza! Hogyan védekezzünk? Margit Kórház Pásztó Egészségpercek Prevenció és egészségmegőrzés.
Keszitette:Szilagyi Emese
Aktív, egészséges életmód alsó tagozatos diákoknak
Nano Silver.
Xyli A fogvédő édesség. Mi a xylitol? A xylitol egy természetes cukor. Az emberi szervezetben, a szövetekben is jelen van. Kivonható a gyümölcsökből,
„Foglakozz az egészségeddel, nem lesz gondod a betegségeddel!” Oriflame egészségmegőrző termékek.
Az egészség Készítette: Vida Fruzsina.
Készítette:Nievel Lajos. Az első és legkézenfekvőbb dolog az, hogy igyekszünk étrendünket alapanyagokból összeállítani. A hús, a zöldség, gyümölcs, magvak,
Egészséges életmód Egészségmegőrzés
A helyes táplálkozás.
Ön tudta, hogy: testünk több mint %-a víz?
Légzőszervrendszer betegségei
Itt vagytok ? Jó reggelt ! Álmos vagyok….
Egészséges életmódra nevelés témakörében előadás megtartása
Aktív, egészséges életmód
Gazdagabb vagy bárkinél,
Az algák világa A 3,5 milliárd éves élet a Földön 1.
Német étkezési szokások
Betegtájékoztatás – szisztémás sclaroderma
Vendéglátóknak Ft-os Parti Ft-os Parti Szilikon Tepsi
Gyógyít, megelőz és fogyaszt? Étrend-kiegészítők reklámjainak versenyhatósági megítélése Dr. Udvardi Anita október 1.
Prof. dr. Szkenderovity Horvát Teréz BIO-ÉLELMISZEREKKEL AZ EGÉSZSÉGÉRT.
A sejtet felépítő anyagok A sejtek anyagcseréje Tápanyagok Anyagcsere
DOWN Alapítvány Vámos Magdolna 2016.
Egészséges táplálkozás
Réti gyógynövények.
Káros szenvedélyek Az extasy.
Dr. Seregi János állatorvos, egyetemi tanár
Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
A vér. Szerepe: - különböző anyagokat szállít a testen belül Ez az ANYAGSZÁLLÍTÁS → életjelenség sejtekhez ami szükséges ami felesleges odaszállít elviszi.
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
Előadás másolata:

Mennyi mindenre képes a fahéjas Méz ?!? TESSÉK KATTINTANI !! Mennyi mindenre képes a fahéjas Méz ?!? ZENE:ANDRE RIEU:WIENER LIED

Krónikus fáradtság: A testi erőt legjobban, a mézben lévő  cukor regenerálja. A mézet és fahéjat fogyasztó idős emberek erősebbek és mozgékonyabbak. Ha délután három óra körül fogyasztunk el ilyen italt, egy héten belül helyreáll a szervezet vitalitása.

Koleszterinszint: Két kanál mézet és három teáskanál törött  fahéjat keverjen össze 2 dl forró vízzel. Két órán belül 10 százalékkal csökkenti a koleszterinszintet. Ha naponta háromszor alkalmazza, a  krónikus magas koleszterinszint lecsökken. Ha naponta fogyaszt mézet, megakadályozza a koleszterinszint emelkedését.

Fogyás: Reggel éhgyomorra fél órával a reggelielőtt, este pedig lefekvés előtt igyon meg egy mézes fahéjas italt. Rendszeres fogyasztása csökkenti a súlyt a rendkívül kövérek esetében is. Még akkor is megakadályozza a zsír lerakódását, ha nagyon zsíros ételeket fogyaszt.

Megfázás: Ha gyakran megfázik, három napon keresztül naponta háromszor egyen egy kanál mézet és negyed kanál törött fahéjat. Gyógyítja a megfázást, a krónikus köhögést és megtisztítja a légcsövet.

Szívbetegség: A mézet keverje össze törött fahéjjal, és  lekvár helyett ezt kenje a kenyérre. Fogyassza rendszeresen. Csökkenti a koleszterinszintet, és véd az infarktus ellen. Akik már átestek infarktuson, és  rendszeresen fogyasztják ezt  a keveréket, nagy az esélyük arra, hogy következő roham nem, vagy csak később következik be. 

Ezen kívül könnyíti a légzést és erősíti a szív munkáját Ezen kívül könnyíti a légzést és erősíti a szív munkáját. Amerikában és Kanadában ezzel gyógyítják azokat a betegeket, akiknek koruk miatt ereik már nem annyira rugalmasak. A méz és a fahéj visszaadja az erek rugalmasságát.

Artritisz: Az ízületi kopásban szenvedő betegek reggel, délben és este egy pohár meleg vízbe tegyenek két kanál mézet és egy kanál törött fahéjat. A krónikus artritisztől is megszabadulhatnak, ha rendszeresen fogyasztják.  A copenhaveni egyetemen végzett felmérés szerint 200 beteg közül az ital fogyasztása után 73 beteg teljesen megszabadult a fájdalomtól, és azok, akik nem tudtak járni, fájdalom nélkül közlekedtek.

Fogfájás: Öt kanál mézet keverjen össze egy  kanál törött fahéjjal, naponta háromszor tegyen a masszából a fájós fogra. A fájdalom elmúlik.

Hólyagfertőzés: Egy pohár langyos vízbe tegyen két  kanál mézet és egy kanál törött fahéjat. Megszünteti a húgyhólyag és a húgyutak   fertőzését!

Gyomorpanaszok: A méz és a törött fahéj keveréke gyógyítja a gyomorfájdalmat és megakadályozza a gyomorfekély kialakulását.

Az immunrendszer erősítése: A méz és a fahéj rendszeres fogyasztása erősíti az immunrendszert, védi a szervezetet a vírusok, baktériumok ellen. A mézben nagyon sok vitamin és vas van. Rendszeres használata erősíti a fehér vérsejteket a baktériumokkal és a vírusokkal folytatott harcban.

Nehéz gyomor: Egy kanál fahéj 2 kanál mézzel keverve  megakadályozza a gyomorsav túlzott termelődését. Nátha: Spanyol tudósok rájöttek, hogy a méz olyan  természetes anyagokat tartalmaz, amelyek megölik a nátha baktériumtörzseit.

Használja Ön is ezt a természetes egészséget kínáló megoldást, a mézet és a fahéjat. Jó egészséget, további szép napot kívánunk Önnek! Üdvözlettel:               Pfeifer János és Ági               természetgyógyász, tanácsadók