MON-TEK GENERÁTOR használati útmutató A Mon-Tek Generátor átvétele 1. A Mon-Tek Mo99/Tc99 Generátor szállítása Type A konténerben történik, magassága 41.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Meglévő előfizetés meghosszabbítása a Vodafone Online Shopban
Advertisements

2012 Március 22:A Víz világ napja.
A DNS „ujjlenyomat” vizsgálat

Használati útmutató a DRYTEC
A normalizálás az adatbázis-tervezés egyik módszere
RD department -Apple Juice bags using guidelines rev 01 / Tél : +33 (0) Fax : +33 (0) Site Internet :
Kirándulás. Szép időben maciék kirándulni mennek a szabadba.
„D” modul: Mikrosebészet Célok
Nyomtatás.
PVC ajtó beépítés.
Értékesítési tréning ésPAI+. Bárcsak...!... több információt kapnék a termékek elérhetőségéről!... mindig pontos információm lenne a rendelésem összértékéről!...
LTO ALLOKÁCIÓS TRÉNING ÖN TUDJA MÁR, KIK LESZNEK POTENCIÁLIS VEZETŐI?
Új flotta előfizetés rendelése a Vodafone Online Shopban
Elektronikus kérelem benyújtás
Körlevél készítése.
Képes bemutató.
Biológiai talajvizsgálati módszerek
Radioaktív gyógyszerek gyártása
Radioaktív anyagok szállítása
University of Kent arculati kézikönyv
Okmányos meghitelezés (Akkreditív)
Felületi minőség.
Microsoft Excel Függvények VIII.
Szappanok és mosószerek tisztító hatása
Pedagógus oklevelek elismerése
Konzultációs nap – Minőségfejlesztési Iroda szeptember 18. Fekete Krisztina Fókuszban a formahibák.
Az elúciós hozam stabilizálása a kromatográfiás elválasztási hatásfok növelésével 99 Mo/ 99m Tc izotópgenerátoroknál Baranyai Lajos 1, M. Nagy Noémi 2,
Izotóp Intézet Kft. Radiokémiai szennyezők vizsgálata etilén-diamin-tetrametilén-foszfonát (EDTMP) és ón(II)-klorid tartalmú liofilizátumok öregedését.
Andráskó Melinda, Huszár László, Korpás Gábor, Környei József
A gázok tulajdonságai Vlastnosti plynov.
A folyadékok sűrűsége Hustota kvapalín.
Készítette: Horváth Zoltán (2012)
Pozicionálás 1. Kurzor elhelyezése a képernyőn 2. Színkezelés.
Vasúti fuvarozási okmányok
1. Kísérletek kén-hidrogénnel
Radiopharmacy Committee European Association of Nuclear Medicine
DRYGEN Tc-99m generátor. HELYES MÓDSZER: Kupaktető eltávolítása.
Slide 1 EANM Technologist Master Course “Teach the Teachers“ for NMTs from Eastern-Central Europe Vienna September 15 th – 16 th 2007 Az oktatási anyagot.
Slide 1 EANM Technologist Master Course “Teach the Teachers“ for NMTs from Eastern-Central Europe Vienna September 15 th – 16 th 2007 Az oktatási anyagot.
Hulladékos terepgyakorlat Beregszászi Pál Szakközépiskola és Szakiskola Törzsök Dávid.
Gyakorlati képzés: Genetikai variációk igazolása PCR segítségével.
DNA-Fingerprint1 Polimeráz-láncreakció termékeinek vizsgálata agaróz gélelektroforézissel.
Szerviz modul Ismertető. Cégismertető Magyarország vezető kárrendezési rendszerének szállítója Tíz éves szakmai tapasztalat Partnerei kapcsolatban állunk.
 SOKKAL JOBB ÁR-ÉRTÉKARÁNY  Könnyű, egyszerű és kényelmes használat az adagoló palacknak köszönhetően SZEMÖLCSÖK.
PowerPoint 7. Évfolyam Formázások. Mentés A feladatot mentsük el a saját mappánkba „7_2_ppt_SajátNév” néven (ahol a SajátNév a saját nevünk helyesen leírva,
Köszöntöm az EGOL on-line felületének felhasználói útmutatójában! Regisztráció Köszöntöm az EGOL on-line felületének felhasználói útmutatójában!
Rövid ismertető mikrofonnal történő
Nagy Szilvia 7. Lineáris blokk-kódok
A hallgatók jelenlétének nyilvántartása a Neptunban
Számítógépes grafika I. AUTOCAD alapok
FIR fejlesztések, változások március 17.. Új verzió változásai Márciusi verzióval új, FIR 4.1 xsd Új adatkör: o Juttatások, o Térítések.
1db Lavyl Auricum Sensitive 150 ml 2db Lavyl Auricum Sensitive 50 ml
Páciens fertőzések eredetének meghatározása. Összefüggés A fertőzött beteget a kórházban ápolták egy műtétet követően. Az ápolás során minden nap más.
Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013.
Bakteriális azonosítási folyamat
1 Polimeráz-láncreakció termékeinek vizsgálata agaróz gélelektroforézissel.
‘08 bevallás önellenőrzése, helyesbítése UJTB program esetén
VÁKUUMTECHNIKAI LABORATÓRIUMI GYAKORLATOK Bohátka Sándor és Langer Gábor 11. CSIGAVONALAS (SCROLL) SZIVATTYÚ TISZTÍTÁSA TÁMOP C-12/1/KONV
SDS-PAGE Kísérleti protokoll Címkézzen meg 1,5 ml-es zárható tetejű mikrocsöveket a halminták neveivel. 1. Minta előkészítés.
«PATKÁNYETETŐ LÁDA» 1. 2 cm 26.5 cm 19 cm 11,5 TARTALMAZ: -1 KULCS -1 HOSSZÚ PÁLCA -2 RÖVID PÁLCA SZTENDERD ® Súly: 430 g.
Immunoprecipitation Gyakorlati munka I. rész. Kísérleti protokoll Protokoll.
Gyakorlat. postafiók készítése: 1. Nyissuk meg a oldalt! 2. Válasszuk a Fiók létrehozása gombot! 3. Töltsük ki az űrlapot! 4. A nyitólap.
SIMANECZ TÜNDE FŐTANÁCSOS ADATSZOLGÁLTATÁS ELLENŐRZÉS BÍRSÁGOLÁS HADITECHNIKAI ÉS EXPORTELLENŐRZÉSI HATÓSÁG.
ADREK ÉS SZKENNERKÁRTYÁK
Polyacrylamid-Gél Elektroforézis (PAGE)
A GFP in vitro génexpressziója
Tisztítási próba poliakrilamid gélelektroforézissel
Tároló perifériák.
Cache példák 2019 (IMSC).
Előadás másolata:

MON-TEK GENERÁTOR használati útmutató A Mon-Tek Generátor átvétele 1. A Mon-Tek Mo99/Tc99 Generátor szállítása Type A konténerben történik, magassága 41 cm átmérője 30 cm. A konténer külső felületén sugárzó anyag szimbóluma található, valamint a szállítmány címzettjének adatai. Kérjük ellenőrizze, hogy az önöknek címzett termék érkezett meg. Győződjön meg arról, hogy a konténer ép és sérülésmentes. 2. Nyissa ki a gyűrűt hogy levegye a konténer fedelét. A generátor és tartozékai biztonságos habbetétbe vannak ágyazva. Az okmányokon kívül az alábbiakban felsorolt kiegészítőket tartalmazza a konténer. Amennyiben először vásárol Mon-Tek Generátort, illetve külön megrendelésre, fejőtokot is szállítunk. Minden Type A Generátor Konténer tartalmaz : 1 db. Mo99/Tc99 Generátort (kék színű) 2 db. 5 x1 kiszerelésű vákuum amplullás dobozt (rózsaszínű dobozok) 1db. 5 x10 ml kiszerelésű sóoldat (0.9 % NaCl) ampullás dobozt (piros) 1db. 5 x 5 ml kiszerelésű sóoldat (0.9 % NaCl) ampullás dobozt (sárga) **Örizze meg a konténert és a hozzá tartozó habbetétet a generátor visszacsomagolásához, annak visszaszállításához (a sugárvédelmi és bztonsági előírások függvényében )** 3. Kérjük ellenőrizze a generátor cimkéjét. A cimkén a következő adatok jelennek meg: Aktivitás (GBq-ban), Rendelés Száma, Gyártási szám, Kalibráció dátuma és gyártás dátuma. Kérjük győződjön meg arról, hogy ezt rendelte. 4. Helyezze a generátort tiszta környezetbe (Lamináris fülkébe, stb.). Kérjük tegye meg a szükséges sugárvédelmi intézkedéseket. Kövesse a helyi higiéniás és sugárvédelmi törvényeket és előírásokat. 5. A generátor fedelét vegye le oly módon, hogy mindkét oldalon az óra járásának megfelelően elfordítja a zárat. 6. A generátoron két üres ampullát talál két mélyedésbe ágyazva. Ezen ampullák biztosítják a generátor tűinek tisztántartását. Ezen védőampullák eltávolíthatóak, helyezze őket a radioaktív hulladékgyűjtőbe.

Elúció 7. Annak függvényében, hogy milyen aktivitást szeretne használni, válassza ki a 10ml-es vagy a 5ml-es sóoldat ampullát ( 0.9% NaCl oldat). 5 ml oldat elegendő a Tc-99m eltávolításához az oszlopból. 8. Vegyen egy vákuum ampullát. (rózsaszín kupakos) 9. Távolítsa el a védőkupakot mindegyik ampulláról. A gumidugók felületét tisztítsa meg a dobozban található alkoholos tamponnal. 10. Helyezze a sóoldatos ampulla gumi dugóját a tűre. Ezen ampullát a generátor kisebb bemélyedésére helyezze. 11. Nyissa ki a fejőtokot, és helyezze bele a vákuum ampullát. A gumidugó elhelyezkedése illeszkedjen a fejőtok tetején található nyiláshoz. 12. Illessze a fejőtokot a helyére. Kérjük győződjön meg arról, hogy a tok nyílása a tűre került. Ellenkező esetben a tű eltörhet vagy károsodhat. 13. Ekkor elkezdheti az elúciót. A sóoldatban levegő buborékok jelennek meg, a folyadék szintje csökken. Várjon 3 percig. 14. Ezután vegye ki a fejőtokot. Mérje meg az ampullát dóziskalibrátorral, hogy megállapítsa az eluált aktivitást. 15. Az eluálás bármikor megismételhető a fenti módon. · Kérjük tartsa be az előírt antiszeptikus technikákat a teljes munkafolyamat során. · Kérjük kövesse a sugárvédelmi előírásokat a teljes munkafolyamat során. · Ha eltérést észlel a fenti eljárások vagy annak eredménye során, kérjük forduljon disztribútorához segítségért.

Mon-Tek Generátor visszafogadása 16. Az Izotóp Intézet Kft visszafogadja a használt Mon- Tek generátort. 17. A Mon-Tek generátor a gyártástól számított 3 hétig használható. Lejárat után az eredeti csomagolásban tárolja a kijelölt helyiségben. Amennyiben szeretné visszaküldeni, kérjük vegye fel a kapcsolatot disztribútorával. OGYI határozat: 141/ 8195/ 39/ 09 Manufacturer: Eczacibasi-Monrol Nukleer Urunler Sanayi ve Ticaret A.S. TUBITAK MAM Teknoloji Gel. Bolgesi Gebze Kocaeli Turkey Tel: Fax: Web: