December.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Advertisements

EGYÜTT. Fassang László Fotó: Vancsó Zoltán Falusi Mariann Fotó: Gordon Eszter Zorán Fotó: Gordon Eszter Presser Gábor Fotó: Gordon Eszter Palya Bea Fotó:
A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
A Családoktól tanulunk Kutatást végezte: Hegedűs Réka és Dávid Beáta 2005 Home-Start International Otthon Segítünk Alapítvány MTA Szociológiai Kutatóintézet.
Köszöntő Kérem tekintsék meg iskolánkról szóló rövid bemutatónkat!
„Hull a pelyhes fehér hó…”
Elfogadlak Alapítvány
A söjtöri Deák Ferenc Általános Iskola látogatása a Tömörkény István Munkaegységben.
A HŐSÖK KÖNYVÉNEK ÁTADÁSA I.RÉSZ. A HŐSÖK KÖNYVÉT AZ EGYESÜLET ÁTADJA A ÉRD VÁROSÁNAK.
MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK  Magyar Lábtenisz Szövetség.
Iskolatörténeti hét  A murakeresztúri Zrínyi Miklós Általános Iskola a központi iskolaépület 50 éves évfordulójára, január 21-től január 26-ig iskolatörténeti.
Június.
 Krumplispogácsa készítése  Farsangi fánk készítése  „Csörögecsináló”
Fenyő utcai és Béketelepi játszóterek építése
Napköziotthonos Óvoda Jánkmajtis
A Hősök csapat vándorpóló mozgalma
Kulturális rendezvény
Az elmúlt 10 év A KLUB MEGALAKULÁSA •Dr. Golub Iván főigazgató pályázata létrehozta a Zuglói Agyérbetegek klubját •Első klubfoglalkozás: 1999.
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Jobbágy Piroska
Burai Béla Történelem Szakkör december 4.. Mi a szakkör? - iskolán (órákon) kívüli tevékenységi forma - más országokban már több évtizede működik.
A FONTOS SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNYBENA FONTOS SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNYBEN.
Önkéntesség, mint a vállalati felelősségvállalás eszköze az E.ON-nál
A Z IKCS TEVÉKENYSÉGE TÁMOP integrÁLOM Kovácsné Borbély Zsuzsa.
Hunyadi János Alapítvány Célunk: iskolánkba járó gyermekek feltételeinek,körülményeinek javítása.
Önkéntes munka az Ózdi Művelődési Intézmények Városi Könyvtárban
A Széchenyi István Általános Iskola igazgatójaként köszönetemet fejezem ki mindazoknak a magánszemélyeknek, vállalkozóknak, vállalatoknak, alapítványoknak,
Kattints A Budapesti Természetbarát Sportszövetség Bizottságai, Egyesületei, Szakosztályai, idén is Mikulástúrán találkoznak a Mikulással a Budai hegyekben.
automatikusan vált ErdŐ éve keretén belül várjuk szeretettel a családokat, gyermekeket. Mikulás túrára.
Kattints A Budapesti Természetbarát Sportszövetség Bizottságai, Egyesületei, Szakosztályai, idén is Mikulástúrán találkoznak a Mikulással a Budai hegyekben.
Együtt a családdal, együtt a nemzettel! augusztus 16. Kormányszóvivői tájékoztató.
2009. február 24. Holcim, mint felelős munkáltató.
Az 1956-os forradalom a történész és a szemtanú szemével
Természetvédelmi közösségek Összeállította: Erdei-Gulyás Gabriella Origo Web Team HQL 2010 Kft.
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Szarka Zsuzsi
PROTOKOLLTERVEZET családok átmeneti otthonai részére
A Magyar Atlétikai Szövetség és a Gyulai István és Zsivotzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért Kuratóriuma első alkalommal rendezte meg a Hozd mozgásba.
Karácsonyi miserend a szécsényi Ferences Templomban
Karácsonyi miserend a szécsényi Ferences Templomban
Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskola és AMI
K épes s ég F ejlesz t ő j átszó H áz és C salá D i N ap K özi M iku L ás P rogra M ja.
Volt egyszer egy karácsony…
B A L L A G Á S június 15. Szárcsa Általános Iskola.
Tetétlen Község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját, ismerőseit az Államalapító Szent István Király és az Új Kenyér ünnepe alkalmából.
Bánki Hírmondó november. Novemberben történt velünk…
ÚJÉVI MŰEMLÉKI SÉTA SOPRONBÁNFALVÁN január 3. (szombaton) 14 órától Árpád-kori Mária Magdolna templom — Kolostorlépcső — Pálos (hegyi) templom Vezet.
„Együtt a tehetségekért a Barcsi Nevelési és Oktatási Intézményben” TÁMOP-3.4.4/B/08/ Projektindító rendezvény Készítette: Vizváriné.
Adventi forgatag Balassa Bálint Gazdasági Szakközépiskola és Szakiskola december 19.
Szlovákiai Magyar Akadémiai Tanács Academic Council of Hungarians in Slovakia Akademická Rada Maďarov na Slovensku Létrehozás éve: 2013 SZMA T Elnök Dusza.
BENI B E N I BENI TÖRTÉNETE ÚGY KEZDŐDÖTT, MINT EGY MESE, VAGY MINT EGY ÁLOM… ÉLT BUDAPEST XVI.KERÜLET VILLŐ U. 9.SZÁMÚ HÁZBAN EGY CUKRÁSZMESTER ÉS A.
A hátrányos helyzetű fiatalok felsőfokú tanulmányait elősegítő esélyegyenlőségi programom, amit az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogat és megvalósítója.
A tavalyi évben a nemzetközi játék keretei között diákjaink kedvenc meséinek kiválasztását, angol nyelvre történő fordítását és továbbítását kérték tőlünk,
 Iskolák magatartása  Tanulók motiváltsága  Szülők elhivatottsága  Gyermekjóléti Szolgálatok, családsegítők, gyámok, nevelőszülők véleménye JULI.
Köszöntjük kedves vendégeinket!. A projekt az Európai Unió támogatásával, A z Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. ELŐZMÉNY Társadalmi.
A MAGYAR TEHETSÉGGONDOZÓ TÁRSASÁG DEBRECENI JUBILEUMI KONFERENCIÁJA Az MTT-Kelet-magyarországi szekció rendezvényeinek szerepe a Taktaharkányi Apáczai.
Alliance Francaise-Debrecen Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola.
 Sajó Képzési és Humán Fejlesztési Központ Alapítvány  Bükk 900 Természetbarát Egyesület Jókai Mór Református Magyar - Angol Két Tanítási Nyelvű Általános.
ÖSSZESÍTŐ A versenyen résztvevő felnőttek kérdőíve KI MIT TUD területi döntő Eger, május 8. 9: az adott állításra vonatkozó információ hiánya 1:
Iskola névadója Tagozataink Hagyományaink Iskolánk névadója Vörösmarty Mihály ( ) Magyar költő Fő művei: Lírai: Gondolatok a könyvtárban Dráma:
(Ohrady). -Nagyszombati kerület -Dunaszerdahelyi járás Dunaszerdahelytől 6 km-re keletre fekszik.
Bemutatkozik A Debreceni Szakképzési Centrum Péchy Mihály Építőipari Szakközépiskolája NYITOTT KAPUK NAPJA
Projekt hét a Békésyben decemberében „A globalizáció veszélyei, környezettudatos élet”
Tovább együtt eredményesen … A FELSŐ TAGOZAT ÍGY.
Sajómenti Népművészeti Egyesület Kazincbarcikán 2004-ben egy népművészeti kiállítás kapcsán vetődött fel annak a gondolata, hogy legyen egy egyesület,
EGYÜTT NEKÉZSENYÉRT EGYESÜLET Éves beszámoló.
A középsúlyosan értelmi fogyatékos tanulók általános iskolája módszertani munkaközössége 2015/2016tanév.
Falavató ünnepség november 16..
Szolnoki Tagintézmény
egyetemi ünnepségek Díszünnepség 2016, október 22
„ÖSSZEFOGÁSBAN AZ ÉSZAK- HEGYHÁTÉRT”- EFOP
Önkéntes tevékenységek
Előadás másolata:

December

Kulturális rendezvény 110 éve született Chiovini Ferenc A Wesniczky Antal Művelődési Ház és Könyvtár adott otthont az ünnepi rendezvénynek, melyen megemlékeztünk a besenyszögi iskola névadójáról, az Érdemes Művész és Munkácsy-díjas Chiovini Ferenc festőművészről, akinek életútja a helyi muzeális intézmény Chiovini Emlékszobájában végig követhető. Az ünnepség résztvevői a besenyszögi általános iskolai diákok, intézmények és civil szervezetek meghívottjai.

Üdvözölhettük az intézmények munkatársait, a Besenyszögért alapítvány önkéntes segítőit, a szereplő diákok szüleit. A vendégeket Kiss Ernőné iskolaigazgató köszöntötte. A megemlékezés fénypontjaként Chiovini Márta emlékezett vissza a Chiovini családra. Beszédében még addig nem hallott történeteket mesélt el magáról és családjáról. Balogh Zoltán polgármester zárszava után a megközelítőleg 100 vendéget „falusi ízek kóstolására” invitáltuk. Az ízek elkészítésében legnagyobb érdeme Danyi Imrének van, akinek felajánlott munkáját ez úton is köszönjük! Mindehhez az anyagiakat a Beseszögért Alapítvány nyújtotta.

Karácsonyi hangverseny 2009. december 20-án vasárnap 15. 30 órai kezdettel került megrendezésre a karácsonyi hangverseny a Wesniczky Antal Művelődési Ház nagytermében. Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is nagy érdeklődéssel várta az előadást a közönség. A termet megtöltötték a községben élők, a szereplő gyerekek büszke szülei és nagyszülei, testvéreik, valamint mindenki más, aki egy kis meghittségre vágyott Karácsony közeledtével ezen a decemberi estén. Hosszú és alapos készülődés előzte meg ezt az estét, annak érdekében, hogy minden kedves jelen lévőt elkápráztathassanak a gyermekek és a felnőttek által előadott dallamok.

Az est megnyitásaként köszöntőt mondott Kiss Ernőné a Chiovini Ferenc Általános Iskola, Művészetoktatási Intézmény igazgatója, majd a műsorban fellépett a Chiovini Gyermekkórus és szólistái, a Chiovini Női Kamarakórus Molnár Melinda vezetésével, valamint idén vendégkórusként szerepelt a szolnoki Jubiláte Kórus, melynek karnagya Kómár István plébános és zenei kísérője Dr. Kas Zoltán. A három kórus önállóan és együtt is adott elő karácsonyi műveket, melyek nagy sikert arattak. A műsor utáni személyes beszélgetésekből kiderült, hogy elégedetten távozott a közönség a Művelődési Házból, valamint a Jubiláte Kórus is rendkívül jól érezte magát, meghatotta őket az itt élő emberek vendégszeretete és kedvessége. A további együttműködés reményében búcsúztunk el tőlük.

Műhelyfoglalkozások Nudli főzés Szalma fonás Cirokkalács készítés Mézeskalács házikó készítése