Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Hősök csapat vándorpóló mozgalma

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Hősök csapat vándorpóló mozgalma"— Előadás másolata:

1 A Hősök csapat vándorpóló mozgalma

2 Halkóné Dr. Rudolf Éva, önkormányzati képviselő
Halkóné Dr. Rudolf Éva, önkormányzati képviselő. Sokat segített csapatunknak, hogy közelebb kerüljünk a demokrácia fogalmához.

3 Márk Attila Olivér, a Kölcsey Ferenc Gimnázium igazgatója
Márk Attila Olivér, a Kölcsey Ferenc Gimnázium igazgatója. Minden erejével azon van, hogy a kölcseysek hétköznapjait jobbá tegye. A Hősök csapata nagyon sokat köszönhet neki! Közvetlen és jólelkű ember. Már most büszke a csapatunkra.

4 Saliga Péter, a Sunshine Rádió hírigazgatója
Saliga Péter, a Sunshine Rádió hírigazgatója. Munkája fontos, hiszen az információ a hírek kapcsán jut el az emberekhez.

5 Váczy Zoltán, a Sunshine Rádió egyik műsorvezetője, aki a közel jövőben szeretne a Hősök csapatával beszélgetni élő adásban!

6 Tóthné Bacskai Edit, Halmozottan Sérültek és Szüleiknek Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete elnöke. Önzetlen és segítőkész embernek ismertük meg. Ő egy igazi példakép!

7 Varga Áronné Zsuzsa, Alapítvány a Rákos Gyermekekért elnöke
Varga Áronné Zsuzsa, Alapítvány a Rákos Gyermekekért elnöke. Munkája példamutató. Az ország egyetlen steril ház megépítésében kiemelkedő szerepe volt.

8 Varga Éva Zsuzsanna Ifjúsági Információs és Tanácsadó Irodának, a Mustárháznak a munkatársa. A nyíregyházi fiatalok minden területen számíthatnak a Mustárházra. Érdekes és hasznos programokkal színesítik a diákok életét.

9 Bagoly Vivien, diákpolgármester
Bagoly Vivien, diákpolgármester. Januárban megkezdte egy évre szóló mandátumát. A diákok érdekeit képviseli. A Mustárházzal közösen dolgozik együtt. Ráadásul, Ő is kölcseys!

10 Köszönjük a figyelmet!


Letölteni ppt "A Hősök csapat vándorpóló mozgalma"

Hasonló előadás


Google Hirdetések