1 Autocolor Kft. Gémosz Konferncia 2003. 05. 16.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Széchényi Ferenc Gimnázium
Advertisements

EuroScale Mobiltechnika Kft
Felszámolók Országos Egyesülete Balatonalmádi Szeptember 14.
Közmű tulajdon Önkormányzat – önkormányzati törvény – alapfeladat – ellátási kötelezettség – üzemeltető kiválasztása Állam – regionális rendszerek – Vízgazdálkodási.
A győztesek felelőssége – Tájkép csata után
Együttműködés a bérleti konstrukciók gyors és rugalmas kiszolgálásában.
VI. Országos Távmunka Konferencia december 6. Az OTP Csoport távmunka tapasztalatai Magyarországon és Romániában.
Értékesítési csatornák
Biobi.eu AdFlan Right on target adflan.com Copyright © 2010 Biobi Kft. Minden jog fenntartva. Ezen dokumentum a Biobi Kft. Tulajdonát képező bizalmas információkat.
Vállalatfinanszírozás
ERP Integrált vállalatirányítási rendszer
Készítette: Unyatyinszki Csaba
Elektronikus vezetési karton
Scan & Pay bizományosi értékesítés
Minőségmenedzsment 1. előadás
Minőségmenedzsment 2. előadás
4. Előadás Vállalatgazdálkodási alapok
Kapun kívüli logisztika A nagy kihívást egyre inkább az jelenti, hogy: -mely csatornákon (beszállítókon) keresztül, milyen költséggel és feltételekkel.
IPPI ÁLTALÁNOS ISKOLA SZILÁGY MEGYE
1. Bevezetés 1.1. Alapfogalmak
Előnyök és alkalmazási területek
Is:energy kereskedelmi folyamatainak automatizációja Office System felhasználásával Turcsán Ferenc, sales és marketing igazgató, is:energy Hungary Kft.
Előadó: Kopacz Tamás, ügyvezető helyettes - Mapei Kft.
© Polycom, Inc. All rights reserved. Gyors és hatékony ügyfélkezelés Videókommunikációs megoldások a KKV szektor számára Tohai Tibor| HRP Europe Kft.
E-beszerzés Bravo csoport.
infor:COM - Fitté tesszük!
Szaktanácsadói értekezlet május 27.. Pedagógiai szakmai szolgáltatás a pedagógiai értékelés (benne az azt megalapozó mérés), a szaktanácsadás, a.
Kaizen költségszámítás
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Energioptimering LOGSTOR előszigetelt csővezetékek alkalmazása Metsys Kft - Szorcsik Gábor TÁVHŐSZOLGÁLTATÁSI SZAKMAI NAPOK Visegrád, november.
Távhővezetékek csapadékvíz elleni gazdaságos és tartós szigetelése
Közép-Európai Innovációs Központ – Forrás Informatika Kft. Ágazati Kutatás – Szoftverfejlesztés Május 17. Eger Tóth András Senior Projekt Menedzser.
Bauer András - Berács József:
A munkaerő-piaci helyzet a Nyugat-Dunántúli Régióban IPA Szakértői Akadémia Harkány
Amiről szégyenlősen nem beszélünk korrupció és árverseny Korrupció, kiváltó okok, következmények és azok hatása a kereskedő és az importőr piacára. A felhozott.
Civil Kezdeményezések Programja
Az EEM helye a menedzsmentben
Fém- és műanyag feldolgozó Kft.
Új Magyarország Mikrohitel Program Dr
A nyomdaipar évi teljesítménye a papírkereskedelem tükrében.
GENERALI Alapkezelő Zrt. Az oroszlán erejével GENERALI Alapkezelő Zrt. Milyen új együttműködés szükséges a választható portfoliós rendszer bevezetése során.
Partnerség a HR működésben Budapest, PSZE HR Szakmai nap Előadó: Párdányi Zsoltné humán partnerek osztályvezető.
Europapier Hungária A logisztika szerepe a versenyképességben Laskai István - Kócsó Tamás
Placebó vagy védőoltás? Tartós megoldást jelentenek-e a reformlépések, vagy csak hiszünk bennük? november 14. Skultéty László GKI-EKI Egészségügykutató.
Somoskői Gábor Froweld kft.
Okoskamera és megfigyelőrendszer
CSR ISMERETTÉRKÉP. Munkahely Közösség Környezetvédelem Piaci környezet Üzleti Etika Vállalatok Társadalmi Felelősségvállalása.
MGV Zrt. – „Több mint egy bank”
KUPONLINE Avagy ahol az online és az offline eladás összeér Besenyei Kálmán.
Közigazgatási technológia E-kormányzat. E-kormányzat jelentősége Kormányzási reform Közigazgatási modernizáció Közszféra fejlődése.
2. Előadás Tervezés, Tényezőkre bontás
BEVEZETÉS A VÁLLALATGAZDASÁGTANBA 5.
1 VIIR Vállalatirányítási Integrált Információs rendszerek I. (Történeti áttekintés - TEI) Szent István Egyetem TATA Kiválósági Központ és Informatikai.
Jellemző anyag típusok a beszerzésben 1. Alapanyagok - műszaki műanyagok (PC, PC/ABS, ABS, POM, PA, PMMA.) - vízbázisú és oldószeres műanyag festékek 2.
KSG MONOGRAM KFT ÉVA HÍMZŐHÁZ ALAPÍTVA: 2000 KISBÉR Kossuth Lajos u 9. Telefon, Fax:
Vásárlókat vagy rajongókat szeretnél? Zemplén Zsófia / Nuskin Enterprises.
Szemléletformálás rendezvényeken A fesztivál a szemléletformálás tökéletes helyszíne Fiatalok nagy tömegű elérése Nyitottság az új iránt Ha a tevékenység.
Koncepció a demenciával élő idősek gondozásáról Demens betegek ellátásának kihívásai az egészségügyi és szociális ellátórendszerben szakmai tanácskozás,
Biztonságvédelmi és autóipari klaszterek együttműködésének lehetőségei hazai és nemzetközi téren.
Dr. Veres István BME-MVT Személyes eladás tervezése.
LOGISZTIKA ÉS GLOBALIZÁCIÓ. Logisztika és globalizáció A piacok globalizálódásának következménye: - nemzeti piacok szükségletét lényegesen meghaladó termelési.
az Akasztói Szikiponty
Szent István Egyetem Közgazdaságtudományi Jogi és Módszertani Intézet
Lifestyle Hotel Mátra Superior,
9. tétel.
ECONOMSOL a Kis- és Középvállalkozások kontrolling szolgáltatója
Meglévő – megmaradó hálózatnál GÁZ – BESZERZÉSI MEGTAKARÍTÁS
Partnerség és együttműködés
Kaizen költségszámítás
KÜLTÉRI FELSZERELÉSEK
Előadás másolata:

1 Autocolor Kft. Gémosz Konferncia

2 A fényezés egyik óriása Az NEXA Autocolor a PPG csoport tagja Az egész világon jól ismert A világ legnagyobb autógyárai által elfogadott Elsőként vezette be a vízbázisú festékeket

3 Az Autocolor Kft óta a piacon Több mint 150 partner Több mint 60 Aquabase partner Oktatási Központ Teljeskörű kiszolgálás Közvetlen ellátás

4 A karosszéria műhely fontos A piaci verseny nő Az új eladás nyeresége csökken A szerviz igény csökken A teljes körű kiszolgálás piaci előny A karambolos javítás megbízható jövedelemforrás

5 Lényeges a jó rendszer választás Szempontok Gyorsaság Felület minőség Tartósság Költség Kezelhetőség Környezetvédelem

6 A 2K+Aquabase rendszer előnyei Tulajdonságok környezetbarát 67 alapszín recept festett színkártyák jó takaróképesség internetes elérés Az Ön haszna környezet megóvása alacsony készlet rugalmas gyors színazonosítás takarékos felhasználás gyors színállítás

7 Aquabase - további előnyök Azonos költség a magasabb ár ellenére 20-30%-kal alacsonyabb felhasználás Pontosabb színállítás Kedvezőbb környezetterhelési díj Aquadry fúvókarendszer nem kell fűteni nem szükséges többlet idő

8 Mi legyen a jó ajánlatban ? Amit mi nyújtunk: Korszerű, vízbázisú festékrendszer Hatékony segédanyagok Komplett műhelyfelszerelés Számítógépes színkeverés Amit Ön kap: Minőségi és környe- zetbarát termék Gyors és jó előkészítés Hatékonyság és gyári minőség Pontos és követhető műveletek

9 Ön jól jár, ha bennünket választ Megbízható segítség a műhely tervezésben, a gépek kiválasztásában és szállításában, a finanszírozásban, a képzésben, a napi gondok megoldásában, a veszélyes hulladék elszállításában.