 Az Audi dizájn filozófiája: a tökéletesség egészen az utolsó csavarig. Bármely részlet csak akkor nyeri el a végleges formáját, ha tökéletesen illeszkedik.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Vonóhorgos, 4 kerékpáros szállító
Advertisements

SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK
„Programok a gyermekszegénység ellen” Biztos Kezdet konferencián,
Az etilén gáz szerepe a zöldségek és gyümölcsök érésében
MULTIMÉDIA és ELEKTRONIKUS TANULÁS I. (Oktatástechnológia) 2. konferencia.
Készítette: Bátori Béla 12.k
A drogok, a kábítószerek és a függőségek
Informatikai alapfogalmak
Az AUDI AG az általában Audiként ismert német autógyártó cég, melynek székhelye a németországi Ingolstadtban található óta 99,7 %-ban a Volkswagen.
Múcsonyban található irodaépület Ft-ért eladó!
M ASZKOK MÖGÖTT A gyermekpszichodráma módszerének bemutatása Készítette: Kovács Ágota.
A katonai kötelékek jellemzői
Minőségmenedzsment alapelvek
Az európai unió környezetvédelme. A tisztább, élhető környezetért Az Európai Unió több évtizedes munka eredményeként rendkívül átfogó környezetvédelmi.
I S A A C N E W T O N.
ZAZ 966 és 966B, 1970-ig fehér burás irányjelző a rácsban
ALKALMAZOTT KÉMIA Értékes jegyek használata a műszaki számításokban
Készítette: Novák Edvin
s z í n e k k a v a l k á d j a h o l l a n d i á b ó l
Készítette: Szabó Zénó
5. előadás Ember és vezetés, vezetési stílus
SZERVEZETI ALAPFORMÁK
A MÁTRIX SZERVEZETI FORMA
A franchise gazda elengedhetetlen tulajdonságai és felelőssége Tóth-Zsédely Rita Otthon Centrum KKV Akadémia április 24.
Programozás C-ben Link és joint Melléklet az előadáshoz.
MTA KRTK Regionális Kutatások Intézete Tájékoztató a Vidékfejlesztési Albizottság i üléséről Finta István Ph.D.
Nyitnikék Óvoda 3533 Miskolc, Andrássy út 53/a /fax: 46/
Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje...
Vállalati arculat.
Olimpiai megnyitó…. Hogy elérd a célt! A szürke levegőn, Gomolygó ködön át Mintha repülne feléd egy lény Gyönyörű sziluettet rajzol A fátyolos hajnali.
Közösségi oldalak: újabb aspektusok a kapcsolatokban Dr. Kósa Éva PPKE, BTK, VJK Internet konferencia Szeptember
Előrendezéses edényrendezés – RADIX „vissza”
II. Logisztikai tervezés
Statisztika.
A BMW 5-ös Limousine abból a formatervezői kihívásból született, amely az erő és a szépség lehető legkifejezőbb megnyilvánulási formájának megalkotására.
WAMP Siker a gazdasági válságban. Társadalmi célokból üzleti modell magyar tervezők megjelenési lehetőségét segíteni ↓ szolgáltatások, külföldi képviselet.
Készítette: Szabó Zénó
Az Európai Foglalkoztatási Stratégia Készítette: Balogh Judit Nemzetközi Tan. III. évf
8. Előadás Szervezetek és szervezeti formák
Jegyzet Készítette: Nikli Károly 2013
Barát Müller Péter.
SZERVEZETI MOZGÁSOKAT BEFOLYÁSOLÓ FŐBB ERŐK
Mountain of China Tudjuk…. - miért nem teszünk róla ?
Modern stílus jegyei Barna Gergely.
Petőcz András: Könyörgés 30/B. Hogyan elemezhetünk egy ilyen rövid művet? Életrajzi háttér: 1959-ben született, a nyolcvanas évek egyik formabontó irodalmi.
Pedagógiai Információ források
A két- és többnyelvűségről Vélemények és gondolatok.
Golda János: Stílus és korszerűség „kritika” a kritikáról (sokkal inkább néhány gondolat összefüggésben a leírtakkal, mintsem, határozott vélemény és bírálás)
ETailer Kit Lenovo Yoga 510 (14 ", 15 ") 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
Belülről Vezetés “Egy teljes élmény magadért” 12 év – 50 csoport – 400 ember 12 év – 50 csoport – 400 ember A MEGÚJULÁS NAVIGÁTORA ÉLET ERŐ MŰHELY Cséffalvay.
Kulcs a sikeres kivitelezéshez Előadó: Rontó Géza, Védő és dekorációs bevonatok termékfelelős, Mapei Kft.
A forma fogalom használatai A forma mint elrendezés – A pythagoreusoknál alakult ki. – Rend, arány(ok), mérték („a szépség a részek világosan meghatározott.
A könyvtárak állományának tagolódása
Poltrona di Proust | 1978 Alessandro Mendini Fiktusz Lilla.
Siker a gazdasági válságban
Dr. Bacsa-Bán Anetta Németh István Péter
Haladó Pénzügyek Vezetés szervezés MSC I. évfolyam I
TDK Konferencia
Áramlástani alapok évfolyam
Juicy Salif citrusfacsaró
Haladó Pénzügyek Vezetés szervezés MSC I. évfolyam I
Designelmélet I. Pálfi Marina.
Készítette Tácsik Attila
A szolgáltatási szféra és az infrastruktúra
Hagyományos ökológiai tudás és
A Blaha Lujza téri Népszínház
DÉL-KOREA 대한민국.
Előadás másolata:

 Az Audi dizájn filozófiája: a tökéletesség egészen az utolsó csavarig. Bármely részlet csak akkor nyeri el a végleges formáját, ha tökéletesen illeszkedik az egyedülálló végeredményhez. Az első vázlattól a megvalósult álomautóig vezető utat az Audi tervezői által elvetett ötletek ezrei szegélyezik.

 Az első skiccektől a kész álomautóig az Audi designerei új ötletek ezreivel állnak elő. Ám csakis akkor mondhatják, hogy elérték céljukat, ha az egyéniség, a korszerű stílus és a modern technika jegyében olyan autót sikerül alkotniuk, amelynek következetes vonalvezetése és letisztult formai nyelvezete is önmagáért beszél. Az Audi R8 nem csupán megfelel e rendkívül magas színvonalú követelményrendszernek, hanem új mérföldkőnek is számít az Audi-design történetében A hatékonyság nálunk nem egy divatos kifejezést jelent,hanem a hosszu és kemény munka gyümölcsét.Ha a hatékonyságról szeretne többet meg tudni,kapcsoljon a mellékelt piros ábrára!

 Külső formavilág Az Audi R8 5.2 FSI quattro egyértelmű stílust képvisel, izmos, egységes struktúrába rendezett sziluettje még inkább kihangsúlyozza izgalmas származását – a versenysport világát. Az ajtók mögött, kontrasztárnyalattal is kiemelt „sideblade” motívumai a levegő vezetésében is fontos szerepet töltenek be, egészen egyedülálló dinamikával ruházva fel az Audi R8 változatait. A méretes légnyílások a keskeny, LED-technikájú hátsó lámpákkal együtt, a far számára különösen széles és erőteljes megjelenést kölcsönöznek. Az Audi R8 5.2 FSI quattro rendkívül hatásos megjelenését a négy kipufogó-végcső teszi teljessé.  Külső formavilág Az Audi R8 5.2 FSI quattro egyértelmű stílust képvisel, izmos, egységes struktúrába rendezett sziluettje még inkább kihangsúlyozza izgalmas származását – a versenysport világát. Az ajtók mögött, kontrasztárnyalattal is kiemelt „sideblade” motívumai a levegő vezetésében is fontos szerepet töltenek be, egészen egyedülálló dinamikával ruházva fel az Audi R8 változatait. A méretes légnyílások a keskeny, LED-technikájú hátsó lámpákkal együtt, a far számára különösen széles és erőteljes megjelenést kölcsönöznek. Az Audi R8 5.2 FSI quattro rendkívül hatásos megjelenését a négy kipufogó-végcső teszi teljessé.

 Belső formavilág A „monoposto” stílusú cockpit újabb egyértelmű utalás az Audi R8 és a versenysport szoros kapcsolatára, az együléses versenygépek jellegzetes pilótaállását idézi. A műszerfal önálló, meghatározó elemeként meghúzott monoposto-ív a műszerfal árnyékolóját, a kombinált műszeregységet és a kormánykereket közös keretként foglalja dinamikus egységbe. Az Audi tervezői ez esetben is sikerrel ötvözték a nyers erő, illetve az exkluzív és sokoldalú autó iránti igényeket  Belső formavilág A „monoposto” stílusú cockpit újabb egyértelmű utalás az Audi R8 és a versenysport szoros kapcsolatára, az együléses versenygépek jellegzetes pilótaállását idézi. A műszerfal önálló, meghatározó elemeként meghúzott monoposto-ív a műszerfal árnyékolóját, a kombinált műszeregységet és a kormánykereket közös keretként foglalja dinamikus egységbe. Az Audi tervezői ez esetben is sikerrel ötvözték a nyers erő, illetve az exkluzív és sokoldalú autó iránti igényeket

 A 5.2 FSI quattro

Az Audi világszerte az első sportkocsigyártóként integrálja az extraként rendelhető mobiltelefon-kihangosító mikrofonját a vezető és az utas biztonsági övének hevederébe. Ez az elhelyezés a beszélőhöz mért kisebb távolságot, s jobb hangminőséget biztosít.

Készítette : Tóth Szabolcs Dimény Karola