Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Olimpiai megnyitó…. Hogy elérd a célt! A szürke levegőn, Gomolygó ködön át Mintha repülne feléd egy lény Gyönyörű sziluettet rajzol A fátyolos hajnali.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Olimpiai megnyitó…. Hogy elérd a célt! A szürke levegőn, Gomolygó ködön át Mintha repülne feléd egy lény Gyönyörű sziluettet rajzol A fátyolos hajnali."— Előadás másolata:

1 Olimpiai megnyitó…

2 Hogy elérd a célt! A szürke levegőn, Gomolygó ködön át Mintha repülne feléd egy lény Gyönyörű sziluettet rajzol A fátyolos hajnali fény Suhog egy szárny És suttog egy hang Neveden szólít halkan Innád minden szavát Lelked tűz járja át Eljött az a nap, mi mindent betetőz Te vagy a hős, Te vagy a kiválasztott ember, Aki ma győz Te vagy az egy, aki majd Ott áll, ahova mindenkit űz Ez a szüntelen vágy Ez a féktelen tűz Mindenre képes leszel Hát kalandra fel! Nem számít akadály, Nem számít távolság Nem számít, milyen út áll mögötted, Csak az, hogy megcsináld! Az akarat átvihet a kőfalon, Mert csupa acél és vas Muszáj, hogy önmagadban hinni merj Hogy győzelmet arass, Hogy elérd a célodat, Ami ott lebegett, Amit kitűztél magad elé Kemény a harc, de a győzelem Csak az oroszlánszívűeké! Suhog egy szárny És suttog egy hang Neveden szólít halkan Innád minden szavát Lelked tűz járja át Eljött az a nap, mi mindent betetőz Te vagy a hős, Te vagy a kiválasztott ember, Aki ma győz Te vagy az egy, aki majd Ott áll, ahova mindenkit űz Ez a szüntelen vágy Ez a féktelen tűz Lehet, hogy fönnmarad a példád Még hosszú századokon át Hát gyere, fuss neki és éld át, Milyen érzés! Nem számít akadály, Nem számít távolság Nem számít, milyen út áll mögötted, Csak az, hogy megcsináld! Az akarat átvihet a kőfalon, Mert csupa acél és vas Muszáj, hogy önmagadban hinni merj Hogy győzelmet arass Nem számít, honnan jössz, Nem számít hova mész Nem számít, van-e híd, Csak az, hogy bírd! És légy mindenre kész! Az akarat átvihet a kőfalon, Mert csupa acél és vas Muszáj, hogy önmagadban te is hinni merj Hogy győzelmet arass, Hogy elérd a célt!

3

4

5

6

7

8


Letölteni ppt "Olimpiai megnyitó…. Hogy elérd a célt! A szürke levegőn, Gomolygó ködön át Mintha repülne feléd egy lény Gyönyörű sziluettet rajzol A fátyolos hajnali."

Hasonló előadás


Google Hirdetések