A Pharmanex ® Biophotonic Scanner. Pharmanex Biophotonic Scanner A világ első, azonnali, külsőleg alkalmazott, antioxidáns-mérő eszköze. „Valódi” táplálék-

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Bemutatjuk Önnek SlidePlayer.hu oldalt
Advertisements

Motumbo története.
A legelső oldalon a főlap látható, a mérés időpontjával, a három fő értékkel. A „Zustand „ mutatja meg a szív EKG tevékenységének értékét nullától ötös.
Az élet körfolyamat Mit jelent az életben a siker?... A magyarázat nagyon egyszerű.
Grafikus felhasználói felület Windows alatt
Alap Termékek.
Energia – történelem - társadalom
Az onkológiai betegek pszicho-szociális szükségleteinek felmérése
Sarangolt faválasztékok tömör köbtartalmának meghatározása
?. Forrás: gemius/Ipsos Audience – szeptember.
Magyar Oktatók és Kutatók Nyugaton A nyugati magyar szellemi potenciál feltérképezése és reintegrációjának lehetősége a magyar tudományos életbe Magyar.
Modern technológiák az energiagazdálkodásban - Okos hálózatok, okos mérés Haddad Richárd Energetikai Szakkollégium Budapest március 24.
A felnőttképzési tevékenység, és annak az alakulása egy Kulturális és Szabadidő Központban Konzulens tanár:Készítette: Simándi SzilviaPalla Melinda TanársegédIII.andragógia.
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Budapest, Előadó: Dr. Mihalik József
ABO Institute Az egészségmegőrzés evolúciója. Az ABO Institute forradalmi újítása •Tudáskrízis: –Az orvostudomány összes tudása gyorsabban nő, mint amit.
A dohányzás visszaszorítása érdekében megvalósuló program Segítség - a dohányfüst - mentes életért május 31.
Baranya Megyei Munkaügyi Központ Állami Foglalkoztatási Szolgálat Pécs, Király u. 46.
Egészségügyi fejlesztések értékelése – Életmódprogramok Kiss Norbert Hétfa Kutatóintézet Budapesti Corvinus Egyetem április 25.
Projekt Oxidatív Stressz Kontroll Projekt OSCP RISK Orvosi Szolgálat Ltd., mint Szponzor NuSkin Enterprises, mint Anyacég Budapest, 05/2007.
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
Korpuszmunkálatok Pintér Tibor MTA Nyelvtudományi Intézet Gramma Nyelvi Iroda.
Talán a LEGJOBB, AMIT E VILÁG LÁTOTT… MILLENIUM ALLIANCE : NAGY HATÉKONYSÁGÚ, ELSŐ OSZTÁLYÚ BŐRMEGÚJíTÓ KOZMETIKUMCSALÁD.
Mi a g3? A g3 a méltán elismert, dél-ázsiai gâc szupergyümölcs (kínai keserűuborka) jótékony hatásait kínálja, további három szupergyümölcs mellett. A.
Feng Shui Életünkre kihat környezetünk, otthonunk, munkahelyünk, a hely, ahol élünk.
(A tudomány szemszögéből)
Vizsgálati módszerek Közlekedési zaj mérésének alapelvei - közút
375 éves az Egyetem „A természettudományos oktatás és kutatás jelene és jövője” Környezetünk jelene és jövője március 25.
LifePak Anti-Aging előadó: Carsten R. Smidt, Ph.D., FACN
Térelemek Kőszegi Irén KÁROLYI MIHÁLY FŐVÁROSI GYAKORLÓ KÉTTANNYELVŰ KÖZGAZDASÁGISZAKKÖZÉPISKOLA
RÁDIÓFREKVENCIÁS VIZSGÁLÓ LABORATÓRIUM
Rejtő Sándor Könnyűipari Mérnöki Főiskolai Kar
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Az ESPON 2006 Program és annak jelentősége Magyarország szempontjából Illés Dóra november 26.
Az EU kohéziós politikájának 20 éve ( ) Dr. Nagy Henrietta egyetemi adjunktus SZIE GTK RGVI.
Gyógyszerügyi szervezéstan február 3. Dr. Zelkó Romána.
A Termohidraulikai Laboratórium kutatásai
A GYÖNYÖRŰ NŐ Életfilozófia.
A hőmérséklet mérése.
A fitoplankton monitorozása a Keszthelyi- medencében és dinamikájának modellezése Istvanovics Vera és Honti Márk Budapesti Mûszaki és Gazdaságtudományi.
MTA Tudásmenedzsment workshop Szemelvények, érdekes eredmények „A női munkavállalás és a lifelong learning kapcsolata” c. kutatásból
Cardiopulmonális resustitatión átesett 100 beteg nyomonkövetése osztályunk anyagában retrospektív vizsgálat útján Dr. Lévai Csilla, Dr. Katona Zsuzsa,
Bringa - tekerj, hogy haladj Bringa - tekerj, hogy haladj 4. A bringa közösség, és gazdaságfejlesztő szerepe 5. A bringázás kisteljesítményű.
A fülke magánya Minden, amit a rejtőzködő választói magatartásról tudni lehet Mérők Klubja, október 26. Előadó: Závecz Tibor.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Megbecsülést az idős embereknek! Adósságtörlesztés és méltányosság a nyugdíjemelésben 2002.
Szívünk napja - Szív Világnapja SZEPTEMBER 24.
BEMUTATJUK AZ ÚJ SZKENNERT 2014: frissített S3 Szkenner
Pharmanex BioPhotonic Scanner™
ÚJ EU NÖVÉNYVÉDŐ SZER SZABÁLYOZÁS József CsillaAgrár Európa Klub, január 28.
Személyes fejlődés - Szponzorrá válás. 2 A tanácsadó szerepe : a tanácsadók követése Toborzás és Szponzorálás Példa + képzés = eredmények.
A klinikai transzfúziós tevékenység Ápolás szakmai ellenőrzése
NŐ A GYÖNYÖRŰ Szerkesztette: Dr. Hídvégi Márta pszichológus.
1 Gyarapodó Köztársaság Növekvő gazdaság – csökkenő adók február 2.
Függvények jellemzése
Gondolkodjunk el ! Zene A változások már léteznek!
Jogi informatika, 2. előadás Az információs társadalom lényegi ismérvei és egyes modelljei szeptember 21. Témakörök: 1.Az IT-ről általában 2.Az IT.
Üdvözölöm a Herbalife-nál! „Ha megálmodta, meg is tudja valósítani!” Walt Disney.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Távközlési tanácsadás Egy lehetőség a költségcsökkentésre.
Készítette: Győrik Viktor
Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi.
Táplálkozástudományi kutatások – PhD konferencia Budapest, január 28.
NYME ACSJK Egészség-tudományi Laboratórium
Pályakövetéses vizsgálat DPR konferencia, Veszprém márc. 11. A Pannon Egyetemen végzettek szakmai életútja – a kezdetek Formádi Katalin
Epres joghurtok élvezeti értékének objektív (műszeres) vizsgálata
ASIMO Fejlesztésének története Felépítése, specifikációi
S1 30 PERC BEMELEGEDÉS 15 PERC KALIBRÁCIÓS IDŐ pCAL ETALONOK 3 PERCES MÉRÉSI IDŐ ELSŐ SZKENNER UTAH EGYETEM 10’ X 10’ FOLYÉKONY.
SZKENNER DEFINÍCIÓK. SZKENNER KAROTINOIDOK RAMAN SPEKTROSZKÓPIA.
Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban A Biyovis összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött.
Biyovis a mi üzletünk.
A 2007-es és a 2013-as IPCC jelentés üzenete, új elemei
Előadás másolata:

A Pharmanex ® Biophotonic Scanner

Pharmanex Biophotonic Scanner A világ első, azonnali, külsőleg alkalmazott, antioxidáns-mérő eszköze. „Valódi” táplálék- kiegészítés. AZ EREDMÉNY? Újabb 250$ millió forgalom Lendület

Rendkívüli tudomány… Személyre szabott. Forradalmi. Egyszerű.

Rendkívüli tudomány… személyre szabott! A tudomány legújabb vívmánya a laboratóriumból egyenesen az otthonába Klinikailag bizonyított, hogy étkezési szokásai és életmódja kihatnak életére A táplálék-kiegészítést „valódivá” teszi – most már biztos lehet táplálék-kiegészítői hatásában

Rendkívüli tudomány… forradalmi! 1999 körül

Rendkívüli tudomány… forradalmi! 2000 körül

Rendkívüli tudomány… forradalmi! 2001

Rendkívüli tudomány… forradalmi! 2002

“Látom a jövőt, amelyben a Pharmanex Biophotonic Scanner a mértékadó szabvány az antioxidánsok mérésében.” – Dr. Joseph Chang Chief Scientific Officer & Executive Vice President, Product Development Rendkívüli tudomány… forradalmi!

Korszakalkotó kutatás olyan bizonyítékokkal, amire mindannyian vártunk… -Utahi Egyetem Táplálkozástudományi Tanszék -307 fős klinikai tanulmány -Szigorúan ellenőrzött feltételek tavaszára tervezett tudományos prezentáció -Folyamatban lévő publikáció Rendkívüli tudomány… forradalmi!

A tanulmány következtetése A Pharmanex Biophotonic Scanner-rel mért bőrkarotenoidok: tükrözik a vérben található karotenoidokat átfogó képet adnak az antioxidáns védelemről jelzik az oxidatív stresszt (izoprosztánok) a vérben található karotenoidoknál pontosabban jelezhetik a gyümölcs- és zöldségbevitelt (maradjon velünk… adatfeldolgozás folyamatban) Rendkívüli tudomány… forradalmi!

az új S2 -t Bemutatjuk…

Ami még tökéletesíthető... Hőérzékenység A bemelegedéshez, kalibrációhoz szükséges idő A szkennelés ideje Másolhatóság Hordozhatóság Az egészséget érintő egyre növekvő igények

Mondhatjuk, hogy óriáslépés?

50%-kal könnyebb 60%-kal kisebb Szélesebb hőskála Rendkívüli tudomány… egyszerű!

Rendkívüli tudomány…egyszerűen! S1S2 Bemelegedés 30 perc5 perc Kalibráció 17 perc4 perc A kalibráció lépései 9 szkennelés3 szkennelés A szkenner súlya 10 lbs (4,5kg) ~5 lbs (2,25 kg) A szkennelés ideje 3 perc~2 perc Működési hőmérséklet 21 – 24 °C10 – 35 °C

Szkenneljen több embert, több helyen, egy pillanat alatt! Szkennelések száma = = LOI-ok = Forgalom

Itt az idő! A jövő az Ön kezében van… és azok kezében, akiket szkennel.