Elképesztő ajánlat bármilyen AVON Sun termék vásárlása esetén  Mitől új: Új Activi D-technológia, továbbfejlesztett formula Új csomagolás  Miért fontos.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Intelligens fényvédelem
Advertisements

A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
Egészséges életmód Az egészség és az egészséges életmód megfogalmazása elég nehéz. Mivel minden ember különböző igényekkel, és adottságokkal, rendelkezik.
A szabványosítás és a szabvány fogalma, feladata
A HÁROM FA.
Vatera-forintok a kalapács alatt Gerő Viktor. A vatera marketing céljai - Minél több vevő (több felhasználó) ‏ - Minél többször (gyakoribb tranzakció)‏
4. Mit tanulhattok az állatoktól, hogy megvédjétek magatokat ezektől a titokzatos veszélyektől? Az élővilág tagjai számára teljesen természetes az, hogy.
A napsugárzás jótékony hatásai:
Ismerje meg bőrtípusát!
AZ ÉVSZAKOK KOZMETIKAI PROBLÉMÁI
Panasz utca Elköltöztünk
T E R M É K. A. Minden olyan dolog, amely szükségletet elégít ki B. Esztétikai és szimbolikus tulajdonságok összessége C. Lehet szolgáltatás és szellemi.
July Az Oriflame 3 új sorozata, természetes megoldást nyújt minden bőrtípus számára, a svéd, sarkvidéki növények egyedülálló életerejével … Optimals-
A hamisított és illegális növényvédő szereknek HuCPA.
 Az alaplap kiválasztása előtt figyelembe kell venni, hogy milyen processzort szeretnénk magunknak, hiszen ettől függ, hogy milyen lapkakészletű/foglalatú.
TIENS GYÜMÖLCS GYÜMÖLCSÉS ZÖLDSÉGTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK SZEPTEMBER 2009.
The future A jövő.
A Föld lakossága.
Szétválasztási módszerek, alkalmazások
A bőr tulajdonságai By:Horváth Robíí.
NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas.
MEGEMELT, HATÁROZOTT ARCKONTÚR
5. Milyen bőrtípusba tartoztok, és miért gazdálkodjatok okosan a naptőkétekkel? Bőrötök alapszíne, szeplősödési hajlama, szemetek és hajatok színe alapján.
HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS. HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS.
A napozás előnyei és hátrányai
ÉLET Click to advance slides.
A víz felhasználása.
Integrált kezelési rendszer Klinikailag bizonyított bőr kezelés Eredmény akár már 7 nap múlva Ex kluzív technológia Áttekintés.
 Évtizedek óta intenzív kutatások zajlanak egy mesterséges vérpótló szer, köznapi nevén "művér" kifejlesztésére, amely sürgősségi helyzetekben a valódi.
E-beszerzés Bravo csoport.
4-es katalógus újdonságai
Melyik a legmegfelelőbb lótáp vemhes kancák számára?
Névnapodra Szeretettel!
A napraforgó tulajdonsága: Borús id ő ben is a nap felé fordítja fejét.
Két súlyosan beteg ember feküdt egy kórteremben. Egyikük minden nap délután felült az ágyban egy órácskára, hogy ezzel megmozgassa a szervezetét. Az.
Dr. Boros Szilvia Centrum Sajtótájékoztató Táplálkozási jellemzők Magyarországon, új RDA és az egészséges táplálkozás megvalósulásának előnyei.
Emperger Cintia Klicsu Viktória 9.B
F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n A prezentációt a Corvinus Egyetem Tanárképző Intézete állította össze. Projektvezető: dr. Daruka.
Készítette: B ő cs-Kovács Renáta Dénes Dorina. ×Napsugárzás Fontos, hogy télen is érjen napfény, hiszen e nélkül a D-vitamin börben tárolt provitaminja.
10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon...
Elég.
Ki az ember? Isten eltorzult képe Francis A. Schaeffer:
Ím, jászlad mellett térdelek, Ó, Jézusom, üdvösségem.
Későre jár, Elég volt már a napnak terhét hordani,
Perfect Fusion Alapozót
A hamisított és illegális növényvédő szereknek HuCPA
Élvezd a nyarat! 2012/10-es kampány. 2 3 új ultrakönnyű nappali lotion 3 új ultrakönnyű nappali lotion Újdonság: Anew hidratáló lotionök Katalógus 2-7.
Szelektív hulladékgyűjtést népszerűsítő program „Legyél te is válogatós!” 6. Előzd meg a hulladékképződést!
Törköly Rózsa: Csonkig kell égni
ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT AZ ORIFLAME BEMUTATJA AZ ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT HairX hajápoló hajformázó termékcsaládot.
Milétoszi filozófusok
Villány, május 7. Mester Zoltán
1 Napozószerek. 2 Napfény Energiaforrás, amely gyógyító, serkentő hatású Károsítja a bőrt, felgyorsítja öregedését.
Kén-dioxid indikátorok: a zuzmók
TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett.
Az új vírus mindennél veszélyesebb!!!!!! Ha "munkát" kapsz valamelyik kollégádtól, vagy a főnöködtől ben, semmilyen körülmények között ne nyúlj.
Egy jegesmedve jókívánságai az Újévre
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
Az IKR zrt által forgalmazott II
Szoptatás a baba szemszögéből
HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS. A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE | Page 2 TermékAA KrémBB KrémCC KrémDD Krém Mit rövidít? Anti-AgingBeauty Balm / Blemish Balm.
ANTHELIOS XL NAPVÉDŐ KÉSZÍTMÉNYEK Az érzékeny és napallergiára hajlamos bőr nagyon magas UVA-UVB védelméért 1000 Ft KEDVEZMÉNNYEL AKCIÓ időtartama:
EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS Készítette: Nadin, Barbi, Cinti, Attila.
Ezt csinálják az állatok is, amikor a Nap sugarai égetnek.
Mitől szennyeződtek el hazánk felszíni vizei?
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
CSODÁS JÓKÍVÁNSÁG 1.
Informatikai klub „Itt az IT”
Az érzékeny és napallergiára hajlamos bőr nagyon magas
5. Milyen bőrtípusba tartoztok, és miért gazdálkodjatok okosan a naptőkétekkel? Bőrötök alapszíne, szeplősödési hajlama, szemetek és hajatok színe alapján.
Előadás másolata:

Elképesztő ajánlat bármilyen AVON Sun termék vásárlása esetén  Mitől új: Új Activi D-technológia, továbbfejlesztett formula Új csomagolás  Miért fontos a napfény: A napfényvitamin néven ismert D-vitamin nagyon fontos a bőr egészséges működéséhez Stílusos leyez ő csak 499,- Élvezd a napot teljes biztonságban! A nap még ezerrel süt, ne felejtsük el a naptejet magunkal vinni!

Egyfajta napvédő krém elég az egész családnak? Jó, ha a család minden tagja külön napvédő krémmel rendelkezik, hiszen az eltérő életkor és a különböző bőrtípus más-más készítményt igényel. Az érzékeny bőr például magasabb UV-védelmet és magas fényvédő faktort kíván. A gyerekeknek szintén érzékeny a bőrük – az AVON kínálatában megtalálhatók a kifejezetten gyerekek számára kifejlesztett napvédő krémek. Szeretnék lebarnulni, akkor mi szükség van napvédő krémre? A napvédő krém nem gátolja meg, hogy szép barna bőrszínre tegyél szert. Az SPF kategória/fényvédő faktor az UV-sugarakkal szembeni védelem mértékét mutatja. Meghatározza, hogy mennyi időt tölthetünk a napon leégés nélkül fényvédő kozmetikum használata mellett. Minek vásároljak, majd megveszem a strandon? A nyaralóhelyeken, strandokon sokkal drágábban lehet beszerezni a napvédőket, nem beszélve arról, hogy gyakran nem is olyan széles a választék. Az AVON elérhető áron kínál sokféle terméket mindenféle bőrtípusra, életkorra és különböző fényvédő faktorral. Legtöbbször a vízben vagyok, minek nekem napvédő krém? A napsugarak káros hatását a víz felnagyítja a visszatükrözés következtében. Ezért nagyon fontos, hogy vízben tartózkodás és a szabad levegőn történő úszás során is védd a bőröd!