KI FIZETTE MEG MINDEZT? Fordítás román nyelvből CINE A PLATIT TOATE ASTEA?

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Hogyan töltjük ki a Tanulmányi Szerződéseket? „fogom a kezed csak klikkelj” szint.
Advertisements

Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
JÉZUS KRISZTUS A SZERETET „SZÉLSŐSÉGE”
Copiright by Y. Kinek jó a több biztosító? Ön benne van a szerencsés 0,5%-ban? Programunk segítségével ellenőrizheti!
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Fenntartható és megfelelő nyugdíjrendszer
Régió, regionalizáció, regionalizálódás
A számítógép felépítése
Pénzgyárak és problémák Közgazdaságtan alapjai Bevezetés a földrajzba Márton János MFK13F – HUI3O0.
Szeretlek (Előadja: Benkő Péter)
Alsó-ausztriai alapfokú oktatási intézmények Kiegészítő pedagógiai szolgáltatások.
Mit jelent szegénynek lenni?
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
LEHETŐSÉGEK ÉS VESZÉLYEK A CÉGEK KÖZÖTTI SZEMÉLYES ÖSSZEFONÓDÁSOKBAN FEKETE BÁRÁNYOK A MAGYAR GAZDASÁGBAN LEHETŐSÉGEK ÉS VESZÉLYEK A CÉGEK KÖZÖTTI SZEMÉLYES.
Szent Teréz a « kis utak és kis dolgok » szentje, aki az életben a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt. Ô egyben a virágtermesztôk és virágárusok.
Az én Budapest-térképem Tájékozódás vidéki szemmel Szűcs Eszter – P3N3CH.
Hogyan rontsd el gyermeked jövőjét?
Zene: Charlie - Ha messze mész
Szeretném ezt visszakapni! Működik! Megfontolandó.
Szélességi bejárás A szélességi bejárással egy irányított vagy irányítás nélküli véges gráfot járhatunk be a kezdőcsúcstól való távolságuk növekvő sorrendjében.
Informatikai Vállalkozások Szövetsége E-egészség munkacsoport Lukács Lajos Egészségügyi Infrastruktúra Bevezető gondolatok „
Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -
Zene : Scottish bagpipes - March of Scotland Tartan: Jellegzetes mintázatú (ún. "skót kockás") gyapjúszövet, amelynek színösszeállítása és mintázata.
Digitális világ MediaSmart Hungary.
CBC Kisprojekt Alapok által támogatott projektek területi eloszlása Év Program.
A rendészeti (rendőr) (szak)képzés jelene és jövője
Konzervatív alternatíva Avagy: A normális megoldás Dr Pusztai Erzsébet MDF.
MESÉLJ APU (Muhi János) Zene: Fiam (Komár László).
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
Regionalizare pentru o Românie competitiv ă Regionalizáció a versenyképes Romániáért Csák László, PhD, MeRSA – CDC Consulting Csíkszereda, március.
La Fontaine A tücsök és a hangya
Egyre többen válunk lopás, rablás, nemi erőszak és gyilkosság áldozatává.
Nem maradhatunk le az uniós pénzekről! Nu putem rata banii europeni! A víz- és csatornarendszerek felújításának szükségességéről Despre importanța extinderii.
CIGÁNY VICCEK....
Gazdálkodj okosan TRÉFÁS GAZDASÁG….
És ez így vagyon….
ŞCOALA GIMNAZIALĂ „DR. VASILE LUCACIU” ÁLTALÁNOS ISKOLA.
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Mi várható gazdasági téren? - az ország gazdasági helyzetének megítélése Szlovákiában, Lengyelországban, Csehországban és Magyarországon - Szeitl Blanka.
Zene: TORNADOES - TELSTAR
Valami bűzlik a Marson… Ceva nu e in regula pe planeta Marte Nézzük csak meg egy-két NASA fotót a vörös bolygóról. Sa urmarim cateva fotografii facute.
RAPORTUL ACTIVITĂŢILOR ÎN CADRUL PROIECTULUI „SĂPTĂMÂNA FRUCTELOR ŞI LEGUMELOR DONATE” noiembrie 2014 ~ RAPORTUL ACTIVITĂŢILOR ÎN CADRUL PROIECTULUI „SĂPTĂMÂNA.
A kistérségi koordinátorok roma integrációs feladatai
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
„Határon innen és határon túl – integráció és migráció a Kárpát-medencében” A Szociális és Munkaügyi Minisztérium és a munkaerő-migráció Korózs Lajos államtitkár.
Jól számoltunk – e ?. Mennyi a munkaidő  A dolgozók fizetésemelést akarnak, erre így válaszol a munkaadó:  Nem szégyellik magukat?  Tudják önök tulajdonképpen,
Előadó: Hortobágyi Ágoston
Ez az én művem! Készítette: Govor Emőke Felkészítő tanár neve: Hegyesi Judit Iskola neve: Érmihályfalvi 1. számú Mezőgazdasási Főgimnázium Colegiul Agricol.
A pénz nem boldogít . Egy ember, akinek 3 milliárdja van, semmivel sem boldogabb, mint az, akinek csak kettő van…!
Audio:-The White Cliffs of Dover - Jack Million Band.
Test de la banane: Folytatáshoz kattints! 4 állat áll a kókuszpálma alatt: oroszlán majom zsiráf mókus Úgy döntenek, versenyezni fognak. Melyik éri el.
40/2006. (VI. 26.) GKM rendelet BIZTONSÁGI JELENTÉS & ÉVES BESZÁMOLÓ.
1 A kémiai biztonság új stratégiája. Európai Unió: Fehér Könyv. REACH. Globális Stratégia: Globális harmonizáció. SAICM. Prof. Dr. Ungváry György.
Online szabad kérdőív – 52 beérkezett válasz
Középkor Képei: Román Stílus
Magyarország - Románia Határon átnyúló együttműködési programok
Az antant győzelme a fordulat éve  USA hadba lépése
Szent Teréz a « kis utak és kis dolgok » szentje, aki az életben a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt. Ô egyben a virágtermesztôk és virágárusok.
Az ősz meglepetései INTERDISZCIPLINÁRIS FOGLALKOZÁS
IX.B Bogya Szilvia-Eva Pap Istvan-Efraim Nyeste Otto-Szilard
Verbul.
Dumitrescu&Asociaţii S.R.L.
Szent Teréz a « kis utak és kis dolgok » szentje, aki az életben a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt. Ô egyben a virágtermesztôk és virágárusok.
Munkatársaink Pom potom….
LIMBA ŞI LITERATURA ROMÂNĂ
Készítette: Koleszár Gábor
Szent Teréz a « kis utak és kis dolgok » szentje, aki az életben a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt. Ô egyben a virágtermesztôk és virágárusok.
LIMBA ŞI LITERATURA ROMÂNĂ
Krisztus kilátó a Gordon tetőn Zene: Klikkelj!
A szolgáltatási szféra és az infrastruktúra
Előadás másolata:

KI FIZETTE MEG MINDEZT? Fordítás román nyelvből CINE A PLATIT TOATE ASTEA?

RASPUNS : Noi cei care le dam bani la cei care cersesc FELELET: Mi, akik pénzt adunk a koldulóknak

Noi cei care le cumparam CD-urile si casetele cu manelele lor tampite Mi, akik megvesszük a hülye lakodalmas CD- iket és kazettáikat

Noi cei care platim impozit la stat pentru ca apoi statul sa le dea alocatie pentru fiecare puradel.( Ei au constatat ca se castiga bani mult mai usor si mai placut facand copii decat muncind) Mi, akik adót fizetünk az államnak, hogy aztán az állam segélyt adjon minden purdénak. (Rájöttek, hogy könnyebben és kellemesebben lehet pénz keresni gyermekcsinálással, mint munkával.)

Noi care ii chemam la nunti sa ne cante manele si le dam 3000 de euro pe ora Mi, akik meghívjul őket esküvőkre, hogy óránként 3000 Euróért lakodalmast játszanak nekünk.

Noi care platim CAS si apoi statul le da ajutor social cu toate ca n-au muncit niciodata Mi, akik Egészség-biztosítást fizetünk, majd az állam szociális segélyt nyújt nekik annak ellenére, hogy sohasem dolgoztak.

Responsabilii centrelor de colectare a deseurilor care primesc elemente de fixare a sinelor de cale ferata si cupru (foarte scump) de la instalatiile de semnalizare CFR cu toate ca stiu ca sunt furate. Si ce daca deraiaza vreun tren asa cum s-a intamplat la Focsani? A hulladékgyüjtő központok felelősei akik átveszik a vasúti-sín rögzítő elemeket és a (nagyon drága) vasúti biztosító berendezéseknél hasznát vörös-rezet, annak ellenére, hogy tudják - lopottak. Mit számít, ha kisiklik egy vonat, mint ahhogy az Focsani-nál történt?

Cetatenii din tarile UE care umbla cu capul in nori fara sa fie atenti la portofel si la poseta Az EU-s állampolgárok, akik a fellegekben járnak, ahhelyet, hogy a pénztárcájukra és táskájukra ügyelnének.

Cand se va schimba ceva ? Peste 20 – 30 de ani cand vor deveni majoritari ( In prezent din 9 noi nascuti numai 2 sunt romani). Atunci se va schimba denumirea tarii in Rromania iar noi vom fi minoritari deci prea putini pentru a le mai putea subventiona monstruozitatile astea de “palate”. Mikor változik valami? év múlva amikor többségben lesznek. (Jelenleg 9 újszülöttből csak 2 román.) Akkor majd megváltozik az ország neve Romaniára mi pedig kisebbség leszünk, túl kevesen ahhoz, hogy tovább segélyezzük ezeket a szörny „palotákat”.

OARE ASA VA ARATA VIITORUL ?... VAJON EZ A JÖVŐ ? … ÉS MAGYARORSZÁG ???