Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szent Teréz a « kis utak és kis dolgok » szentje, aki az életben a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt. Ô egyben a virágtermesztôk és virágárusok.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szent Teréz a « kis utak és kis dolgok » szentje, aki az életben a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt. Ô egyben a virágtermesztôk és virágárusok."— Előadás másolata:

1 Szent Teréz a « kis utak és kis dolgok » szentje, aki az életben a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt. Ô egyben a virágtermesztôk és virágárusok védôszentje is. A rózsák az ô jelképei. Zene:Bach Gounod_21-Ave Maria Kattintással lapozd <Barkisbandi>

2 Áldás mindenkinek, aki ezt az üzenetet megkapja!
Legyen egy kívánságod, mielôtt a következô imádságot elolvasod. Mást nem kell tenned. Küld el ezt az üzenetet 12 embernek, biztos örömet szerzel nekik. Ha lehet, kérlek, ne szakítsd meg a láncot. Az imádság ez egyik legszebb elfogadható. Ugye van már kívánságod?

3 Szent Teréz imája! Hozzon a mai nap belsô békét a számodra. Bizz az Istenben annyira, hogy tudd, pontosan ott vagy, ahol lenned kell.Ne felejds el a végtelen lehetôségeket, amely a hitbôl erednek. Használd az adottságokat, amelyeket kaptál, és add tovább a szeretetet, amely megadatott számodra.

4 Légy elégedett abban a tudatban, hogy az Isten gyermeke vagy
Légy elégedett abban a tudatban, hogy az Isten gyermeke vagy. Legyen ez a tudat teljesen a tiéd, és adja meg lelkednek a dal, és tánc, a hála és a szeretet szabadságát. Ez mindannyiunké.

5 Hozon a mai nap belsô békét a Számodra:
Most küldd tovább az üzenetet 12 embernek mielőbb, nekem is; én is beleszámítok ... meglátod miért.

6 Most ha akarod olvasd az eredeti Latin szövegét?
A képjáték folytatódik<Barkisbandi>

7 Ea este reprezentata prin trandafiri.

8 Pentru ca fiecare destinatar al mesajului sa fie binecuvintat...

9 Rugaciunea de Sf-Thérèse nu
poate fi ocolita.

10 GInditi-va la o dorinta inainte de-a citi poemul.
E tot ce trebuie sa faceti...

11 Trimiteti-l, simplu, la 7 persoane si veti vedea ce se intimpla in a patra ora. NU intrerupeti lantul. Rugaciunea este unul din putinele lucruri gratuite din care avem beneficiu. NU exista pedeapsa, dar un beneficiu e sigur.  (Vati gindit la dorinta? ?) Fara dorinta nu are ce sa se realizeze.

12 Astazi ati gasit pacea interioara.

13 Care va da putere sa aveti incredere in inteligenta superioara

14 Sa fiti exact acolo unde vreti sa fiti.

15 Sa recunoasteti calm ca sinteti un copil al Domnului
Lasati aceasta prezenta sa va cuprinda si sa va dea puterea libertatii, a libertatii de-a cinta, dansa, adora si a iubi! Ea este aici pentru fiecare din noi, femeie sau barbat.

16 Kílépés(Exit) az ESC billentyûvel<Barkisbandi>
V É G E !-F I N i T ó! Kílépés(Exit) az ESC billentyûvel<Barkisbandi>


Letölteni ppt "Szent Teréz a « kis utak és kis dolgok » szentje, aki az életben a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt. Ô egyben a virágtermesztôk és virágárusok."

Hasonló előadás


Google Hirdetések