A FÁJDALOMMENTES SZÉPÜLÉS

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A Föld 71%-át víz borítja, édesvíz készletének 90 %-a hó
Advertisements

Egészséges életmód Az egészség és az egészséges életmód megfogalmazása elég nehéz. Mivel minden ember különböző igényekkel, és adottságokkal, rendelkezik.
A program, amire szüksége van! Valós testsúlycsökkentő program igényes hölgyeknek – uraknak - gyermekeknek!
Ismerje meg bőrtípusát!
Injekciómentes Hyaluronplasztika Világújdonság Magyarországon!
Bemutatjuk az Ifjúságmegőrző Intenzív arcápoló sorozatot
AZ ÉVSZAKOK KOZMETIKAI PROBLÉMÁI
Kezelés A mezoterápia fénypontja 2013-ban. HALLOTTÁL MÁR RÓLA? A hírek szerint az Amerikai Egyesült Államok elnökének felesége, egyedülálló növényi őssejtet.
Nanolight MP 50 Fénykibocsátási módok Dr. Szabó Magdolna.
„LEHETŐSÉGEK, KIHÍVÁSOK” Lakitelek Népfőiskola január 25.
ANYAGCSERE BETEGSÉGEK DIÉTÁS KEZELÉSE
Sportolás hatása szervezetünkre
Kültakaró.
Alipikus bőr.
A bőr tulajdonságai By:Horváth Robíí.
A szervezet és a környezet határán
Bőrelváltozások, bőrsérülések és tennivalók
MEGEMELT, HATÁROZOTT ARCKONTÚR
HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS. HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS.
A napozás előnyei és hátrányai
Time Reversing SkinGenist TM. Az új Time Reversing visszaállítja a fiatal bőrre jellemző tulajdonságokat:
Fiatalító, védő antioxidáns gél
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD
Kozmetikai problémák kezelése polarizált fénnyel
ÉLETTANI SÁRGASÁG Hyperbilirubinaemia - éretlen vörösvérsejtek fokozott széteséséből származó epefestékszint-emelkedés.
A védekezés.
Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.
Integrált kezelési rendszer Klinikailag bizonyított bőr kezelés Eredmény akár már 7 nap múlva Ex kluzív technológia Áttekintés.
Ha oly’ sok problémád okoz fejtörést... és úgy érzed, hogy az életed egy hajszálon függ csak...
„VIRÁGOK KÖZT VELED LENNI, TUDOM SZÉP VOLNA KEDVESEM” (BRÓDY JÁNOS)
Ki Istenének átad mindent,  Bizalmát csak beléveti,  Azt csudaképpen őrzi itt lent,  Ínség, baj közt is élteti.  Ki mindent szent kezébe tett,  Az.
4-es katalógus újdonságai
Megújulás Szigete. Lelki szemeiddel képzeld el, amint feltűnik a messzeségben egy apró hajó, és fokozatosan közelít feléd. Amint egyre közelebb ér, két.
Névnapodra Szeretettel!
Készítette: Mester Fruzsina
Ismertető prezentáció a dohányzásról
 A visszeresség, az alsó végtagok egyes szakaszainak a tágulata. Kialakulásában örökletes tényezők is szerepet játszanak (pl. az érfal gyengesége). Az.
A szem betegségei.
Szerző: a szövegek és képek az internetről
- Uram, Önt meg kell műtenünk! - Azt már nem! Akkor inkább meghalok! - Ó, az egyik nem zárja ki a másikat!
Az öregkor.
Ébresztő!.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Az elemzés és tervezés módszertana
A szervezet természetes védekezőképessége
Felnőtté válás.
Copyright ©2013 by Oriflame Cosmetics SA
Ön egyike azoknak a hölgyeknek, akik a természetes, hibátlan bőrről álmodnak, anélkül, hogy nehéz smink érzés lenne?
A BETEGSÉGMODELLEK KÉRDÉSEI, FAJTÁI
REIKI Gyógyító kezek.
Haj - és körömnövekedés-serkentő tabletta
A növények légzése.
Az állati termelés táplálóanyag szükséglete a. Növekedés hústermelés A fejlődés, növekedés során eltérő az egyes szövetek aránya, az állati test kémiai.
Bőrelváltozások, bőrsérülések és tennivalók
MARKETING PREZENTÁCIÓ
A szervezet és a környezet határán
Az elektromágneses tér
Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)
TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett.
GONDOLATOK VIRÁGOK KÖZÖTT
Szakértői Magyarázat Nézzék meg ezeket a tökéletes testeket: a lány gyönyörű és sovány, a fiú meg sportos fiatal.…. Nem kétséges, ezek csak németek lehetnek!
JÓ REGGELT !.
Tartalom Piaci trendek... A termékek
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD. NONIMEDNONIMED ARCÁPOLÁS AARCTISZTÍTÓ TEJ PPEELING NNAPPALI KRÉM SSZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ ÉÉJSZAKAI KRÉM.
7. rész. A magas vérnyomás okairól Klikk a folytatáshoz.
ELSŐSEGÉLYNYÚJTÁS OKTATÁSÁÉRT ALAPÍTVÁNY
A sejt szerkezete A sejt az élő szervezetek alaki és működési egysége
AZ ÖN BŐRE JELENLEG ÖNT IS ZAVARJA... az egyenetlen bőrtónus?
Munkagazdaságtani feladatok
Előadás másolata:

A FÁJDALOMMENTES SZÉPÜLÉS ARTUSSCOPIA® GLOW LINE S T U D I O A FÁJDALOMMENTES SZÉPÜLÉS

„Szép az, ami érdek nélkül tetszik.” GLOW LINE S T U D I O FILOZÓFIA „Szép az, ami érdek nélkül tetszik.” /Immanuel Kant/ A szépészeti kezelések tekintetében egyre jobban Előtérbe kerülnek a természetes és hagyományos orvoslási technikák. Európában üdvözölhetjük a jótékony hatásáról régóta ismert, Kínából érkezett ARTUSSCOPIAT A páciens testének természetes gyógyító energiáit használjuk fel"

ÚJ SZAKMAI ÁGAZAT ARTUSSCOPIA® GLOW LINE S T U D I O ÚJ SZAKMAI ÁGAZAT A GLOW LINE új szakmai ágazatot vezet be Magyarországon, neve ARTUSSCOPIA® egy fájdalommentes ránctalanító kezelés. Minden hölgy és úr álma, hogy fájdalommentesen szépüljön, mely hosszú időre magabiztossá teszi a mindennapi életben.

ARCTÉRKÉP DIAGNÓZIS ÉS KEZELÉS GLOW LINE S T U D I O ARCTÉRKÉP Köztudott, hogy a testen, több helyen megtalálható a szervezetünk teljes „térképe”, pl. a talpon, a tenyéren. Nagyon kevesen tudják, hogy az arc felszínén és mélységében is jelen van minden szerv kisugárzási pontja, ami a bőrön különböző látható és laikus számára láthatatlan tünetet okoz. Az arctérképen képet kapunk a ráncok mélységéről, hosszáról, barázdájáról, elhelyezkedéséről. DIAGNÓZIS ÉS KEZELÉS

SZERETET ENERGIA AKTIVIZÁLJA A TERMÉSZETES GYÓGYÍTÓ ERŐKET . GLOW LINE S T U D I O SZERETET ENERGIA AKTIVIZÁLJA A TERMÉSZETES GYÓGYÍTÓ ERŐKET BEINDÍTJA A SZERVEZET ÖNGYÓGYÍTÁSÁT . DIAGNÓZIS UTÁN AZ ARCON ENERGIÁVAL KEZELHETŐK AZ ESETLEGES FELISMERT ELVÁLTOZÁSOK

ARTUSSCOPIA® FOLYAMATA GLOW LINE S T U D I O ARTUSSCOPIA® FOLYAMATA A bőr öregedésének jelei és okai, hogyan segít eltüntetni ezeket a kezelés? Az évek múlásával megváltozik a bőr textúrája, veszít feszességéből, megjelennek előbb az egészen apró ráncok, majd amikor ezek elmélyülnek, az arc karaktere megváltozhat, az öregedés jelei mutatkoznak. A bőr elszíneződése: a melanin termelődés csökkenése. A környezeti hatások miatt előjönnek a szeplők, öregedési foltok, a bőr felszíne elszíneződik, sárgás lesz. Az egyedülálló kezelés során, nő a melanin termelése, a bőr természetes színe visszatér, szép és sima marad. Ráncok, bőr megereszkedése: a collagén termelés csökkenése.A bőr megújulásáért, szép felületéért a collagén a felelős. A collagén termelődése az öregedés alatt folyamatosan csökken, a bőr állaga romlik, a bőr feszességéért felelős rugalmas rostok mennyisége csökken.

GLOW LINE S T U D I O EREDMÉNY A ráncok, amelyek nem szükségszerű, hogy megjelenjenek az arcon, fokozatosan visszahúzódnak

A kezelés négy lépésből áll: GLOW LINE S T U D I O A kezelés négy lépésből áll: Időtartama: 50perc

GLOW LINE S T U D I O 1 TISZTÍTÁS A tisztítás bőr felszínén levő kórokozók, baktériumok nagy részét elpusztítja. Az akupunktúrás pontok érintésével összehúzza a pórusokat, feszesebbé teszi a bőrszövetet. A bőr pórusai mélyen kitisztulnak, a faggyúmirigyek által feleslegesen termelt anyagok, szennyeződések, salakanyagok eltávoznak

GLOW LINE S T U D I O 2 MASSZÁZS Az arc feltérképezése után, masszázs krém segítségével és az egyedi mozdulatok váltakoztatásával, elkezdődik a gyógyítás. A szerveknél előforduló blokkok oldásra kerülnek, mely hatására a bőr rugalmasabb, erősebb lesz, a salakanyagok távoznak a szervezetből.

GLOW LINE S T U D I O 3 TÁPLÁLÁS, FESZESÍTÉS A masszázs végén történik vitaminos krém felvitelével a táplálás, így a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe áramlanak. A kezelés simítja a ráncokat, feszesíti a bőrt, növeli az izomtónust, javítja az elöregedett bőr állagát

GLOW LINE S T U D I O 4 PIHENÉS 10 perc pihenés, mely segít abban, hogy a szervezetben elindult folyamatok kifejtsék hatásukat.

A kezelés egy speciális kezelőágyon történik GLOW LINE S T U D I O MÉREGTELENÍTÉS A kezelés egy speciális kezelőágyon történik Időtartama alatt fut egy tisztító program melynek segítségével fellazul a salakanyag.