Dr. Molnár Emese Életelixír.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A Föld helye a Világegyetemben. A Naprendszer
Advertisements

Az A vércsoport.
Az ezüst és az arany. Tk oldal
Atmoszféra - A Földünk légköre
Kezelés A mezoterápia fénypontja 2013-ban. HALLOTTÁL MÁR RÓLA? A hírek szerint az Amerikai Egyesült Államok elnökének felesége, egyedülálló növényi őssejtet.
Az arany Az arany a termeszetben elemi allapotban elofordulo, a tortenelem kezdetei ota ismert, jellegzetesen sarga nemesfem, a periodusos rendszer 79.
Rézcsoport.
A VII. főcsoport elemei és vegyületei
Nanotechnológia Nehéz a felületeket tisztán tartani? Itt van megoldás!
Fiatalító, védő antioxidáns gél
Mi a g3? A g3 a méltán elismert, dél-ázsiai gâc szupergyümölcs (kínai keserűuborka) jótékony hatásait kínálja, további három szupergyümölcs mellett. A.
SO2.
Csillagunk, a Nap.
Szervetlen kémia Hidrogén
Mik azok a mikrobák?.
Pozitron annihilációs spektroszkópia
Periodikus mozgások A hang.
Rheumatoid arthritis.
TALAJVÉDELEM XI. A szennyezőanyagok terjedését, talaj/talajvízbeli viselkedését befolyásoló paraméterek.
A KLÓR klorosz = zöld A KLÓR klorosz = zöld KÉMIAI JEL: Cl2
A kén.
Az anyag belső szerkezete
Intelligens anyagok.
KOLLOID OLDATOK.
OLDATOK KOLLIGATÍV TULAJDONSÁGAI
HETEROGÉN RENDSZEREK SZÉTVÁLASZTÁSA
Készítette Varga István VEGYÉSZETI-ÉLELMISZERIPARI KÖZÉPISKOLA CSÓKA
Új irányzatok a biológiában Fehérjék szerkezete, felosztása
Készítette: Dénes Karin (Ipolyság) és Patyi Gábor (Szabadka)
Az észterek.
Ötvözetek ötvözetek.
Emperger Cintia Klicsu Viktória 9.B
Mit tudunk már az anyagok elektromos tulajdonságairól
A kolloidok.
A salétromsav és a nitrátok
Az óncsoport 8.Osztály Tk
AZ EMBERI IMMUNRENDSZER FELÉPÍTÉSE, MŰKÖDÉSE
A szén és vegyületei.
Copyright ©2013 by Oriflame Cosmetics SA
Nanorészecskék fizikája, kvantumkémiai effektusok
AZ EMBERI IMMUNRENDSZER FELÉPÍTÉSE, MŰKÖDÉSE TÚLÉRZÉKENYSÉGI REAKCIÓK
KOLLOID OLDATOK.
TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett.
A kvantum rendszer.
Fémkomplexek lumineszcenciája
Levegőszennyeződés.  A levegőben természetes állapotban is sokféle gáz található:  négyötödnyi nitrogén  egyötödnyi oxigén.
Arany.
Az akció a készlet erejéig, de legkésőbb 2013.május 31.-ig tart. (Érvényes: – ig)
Hullámhossz és frekvencia.  Hullámhossz  Ultraviola (UV) sugárzás:  UV-A: jótékony hatású: csontképződés, barnulás  UV-B: káros hatású: korai ráncosodás,
A NITROGÉN OXIDJAI. Nitrogén-dioxid A nitrogén változó vegyértékű elem. Többféle oxidja létezik. Nitrogén-dioxid NO 2 Vörösbarna, mérgező gáz. A salétromsav.
HERBA GOLD AKTÍV BALZSAM Gyógyír a bőrnek. HATÓANYAGOK KERESÉSE: SEJTREGENERÁLÓ, ANTIOXIDÁNS HATÁSÚ MEGÓVJÁK A KÖTŐSZÖVET ÉS AZ IZOMZAT EGÉSZSÉGÉT HELYREÁLLÍTJÁK.
Egy jól bevált megoldás ízületi bántalmakra Zöldhéjú kagyló kapszula.
A PIROS BOGYÓS GYÜMÖLCSÖK TÁMOP B-14/ „Egészséges alapanyagok – egészséges táplálkozás” mintaprojekt a közétkeztetés minőségi fejlesztésére.
Fémek. Az elemeket 3 csoportba osztjuk: fémek Félfémek vagy átmeneti fémek nemfémek.
"Víz! Se ízed nincs, se zamatod, nem lehet meghatározni téged, megízlelnek, anélkül, hogy megismernének. Nem szükséges vagy az életben: maga az élet vagy."
melléklet: Észterek1 diasor
A nagyon sok részecskéből álló anyagok
Atmoszféra - A Földünk légköre
BELÉPÉS A RÉSZECSKÉK BIRODALMÁBA
Szervetlen vegyületek
Az anyag szerkezete.
A hasznos kender Cannabis sativa L..
Az anyagi rendszer fogalma, csoportosítása
Kell ez nekem....? A szén és vegyületei.
Az anyagi rendszer fogalma, csoportosítása
A salétromsav A salétrom kristályosítása 1580 körül.
Velünk élő középkor Forrás:
Híg oldatok tulajdonságai
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
Híg oldatok tulajdonságai
Előadás másolata:

Dr. Molnár Emese Életelixír

A késő középkor és kora Reneszánsz alkimistái az Életelixír keresése közben eljutottak a koncentrált savak készítéséig és megtalálták az arany régóta keresett „királyi” oldószerét. A királyvízben bízva remélték, hogy megfejthetik a legtisztább földi anyagnak, az aranynak a titkát és kivonhatják az Életelixírt, mely minden fémet arannyá változtat és visszaadja az idős embernek a fiatalságát.

Arany (Au) Savban nem oldódik, nem korrodálódik Könnyen formálható, nyújtható lágy fém Eredeti formájában található meg, mesterségesen elő nem állítható Természetben előforduló elemek közül az egyik legsűrűbb

Az aranytömés kedvező tulajdonságai A leghosszabb élettartamú Antibakteriális Antiallergén Tökéletesen illeszkedik Nem színeződik „Szájtrezor”

Arany medicinális felhasználása

Arany legígéretesebb kutatási területei Idegkutatás Öregedés kutatás Tumorkutatás Orvosi diagnosztika

Kolloid 10−3 méter Def: egy adott anyag apró részecskéi egy másik anyag közegében lebegnek. Nem oldódik fel egy állandó közegben, hanem lebegő állapotban marad. Az aranykolloid pozitív Au ionokat hordoz. Szervezet könnyen felszívja, így hatékonyabba hasznosítja.

Aranykolloid medicinális használata 1997: reumatoid artritisz kezelése, szemben az arany vegyületekkel, melyek károsnak bizonyultak és azóta klinikai használatban háttérbe szorultak. Gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, ízület szabad mozgását elősegítni, ízületi duzzanatot csökkent

Aranykolloid pozitív hatása az idegrendszerre Korai- és késői demencia megelőzése és lefolyásának enyhítése Parkinson kór megelőzésére gyakorolt hatása Alzheimer kór megelőzése és lefolyásának enyhítése A szinaptikus résben biztosítja és elősegíti a neurotransmitter szabad áramlását a post szinaptikus idegvégfácska receptorához való akadálytalan bekötődését

Aranyvegyületek medicinális használata Mycobacterium Tuberculosis fertőzésekre gyakorolt hatását jegyezték le 1935-ben. Asztmára gyakorolt jótékony hatás.

Arany micro részecskék medicinális és szépségipari használata 10−6 méter Def: arany micro méretű szilárd, porlasztott részecskéi Hatékonyságát tekintve megkülönböztethető a tiszta arany és a kozmetikumokban, komponensként alkalmazott arany orvosi hatása. Allergiás reakciót általában hordozóanyagok váltanak ki.

Arany micro részecskék medicinális és szépségipari használata Legfontosabb felhasználási területe az öregedéskutatás, a bőrgyógyászat és a szépségápolás. Alkalmazása elsősorban külső bőrfelületen. Méretük miatt ezek a részecskék nem képesek a bőr mélyebb rétegeibe hatolni, így a fokozott felszívódás kizárható.

Arany micro részecskék jótékony hatásai Serkenti a bőrsejtek megújulását, kedvezően befolyásolja életciklusukat. Az arcbőr fiatalabbnak, energiadúsabbnak, élettelibbnek, ragyogóbbnak látszik, a fáradtság nyomai jelentősen halványulnak. Az arany fényvisszaverő tulajdonságának köszönhetően különleges, selymes ragyogást kölcsönöz a bőrnek.

Arany nano részecskék medicinális használata 10−9 méter Def: szemmel nem látható, az emberi hajszál átmérőjének tized méretű részecskék. Hordozó, szállító szerepük van. Antitestek, peptid-darabok, rövid aminosavláncok rögzíthetők hozzájuk.

Arany nano részecskék medicinális használata Tumorkutatás (antennás módszer) Diagnosztika (influenza, sejtdiagnosztika) Öregedéskutatás

Öregedéskutatás A nanotechnológia új lendületet adott az arany felhasználásán alapuló öregedéskutatásnak. A kutatás korai fázisban van, de már meglepő eredményeket produkált a bőrmegújítás területén. Az arany-nanorészecskék felerősítik és meghosszabbítják a bőrmegújító proteinek és antioxidánsok hatását.

Az ARANY „aranyat” ér.