Internetes keresés 1 Az adott év húsvét vasárnapján Keszthelyre utazunk vonattal. Mennyibe kerül egy diákjegy? Mikor induljunk, ha ebédre szeretnénk odaérni?

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Szakmán innen, szakmán túl Kirándulás a Felvidékre.
Advertisements

Online könyvajánlás Hogyan tájékozódhatunk a gyermekkönyvek világában?
SZTE Klebelsberg Könyvtár
Készítette: Sábián Róbert
Hogyan tanuljunk? ….és egyáltalán miért?
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Gyülekezeti tábor - Balatonkenese
Gondolkodj Egészségesen! Program OSZMK baleset-megelőzési konferencia szeptember 30.
ÉRZELMI FELSZABADULÁS TECHNIKA RÖVIDEN, KÉPEKBEN.
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
 A Web, kezdeti időszakában csak a szöveges file-okat kezelte.  Ma teljes körű multimédia szolgáltatásokat nyújt  Filmet,  Zenét,  Képeket nézhet.
A mai kommunikáció és pragmatika órán azt a feladatot kaptuk, hogy írjunk egy olyan bejegyzést a saját honlapunkra, amit egy hét alatt.
Diplomáciai protokoll és etikett 10.
Adjunk többet, mint amibe kerül!
Az Internet adta lehetőségek
Családi napközi Kaposvár Aprajafalva Kaposvár első kéttannyelvű bölcsődéje és miniovija.
Gimnázium Szigeti épület A kollégium Iskolánk rövid története.
Muziek - The Shadows MEGHÍVÓ Normafa és környéke. „Mi lesz veled Normafa” Szombat Foto:Telek
Általános- és Középiskolai Osztálykirándulás
2010. szeptember Új helyszínen: a Népligetben SzeptEmber Feszt 2010 Gasztronómiai és kulturális fesztivál.
Alárendelő és mellérendelő viszonyok a nyelvben
A magyar fogyasztói szegmensek egészségvásárlása
KOMPETENCIA- FEJLESZTÉS. 1. Milyen programra hív a plakát? 2. Melyik napon lesz? 3. Mi lesz óra között? 4. Hol lesz a nagy versmondás? 5.
Az állatok futóversenye
Internetes keresés április. 1.Feladat Mikor van nyitva a Pál-völgyi barlang? Hétfő kivételével minden nap 10:00 – 16:15 óráig.
Hogy tennéd még vonzóbbá a Dél-Dunántúlt?
Nagy Belterület Menedzser Szoftver TDK vagy Szakdolgozat Téma Készítette: Kusper Gábor Minden jog fenntartva!
E-learning alapú távoktatásos képzés
Zoo Klub Év az Alma éve 2011.Év a Körte éve A új projekt része a tanulás. Ezért az évek gyümölcseit mutatjuk meg egy új projektben.
Kis-Duna Csoport 2014 Üdvözöljük! Játék
Itthon otthon van Belföldi turisztikai kedvezménykártya
Aki keres, az talál? Igen, talál. Ki ezt, ki azt, de egy szót beütve a google keresőbe (pl.) mindig ugyanazt, hacsak nem kerültek fel új honlapok az adott.
A legjobb és legolcsóbb hirdetési lehetőségeket az interneten találjuk. Rengeteg ingyenes hirdetési oldal van, s ha otthon rendelkezünk internetkapcsolattal,
Budapest turisztikai marketingje
Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős.
Törzsutas program.
Készítette: Horváth Mónika
Dollzonevelde! Csinálj magadnak saját Dollit!. Dolli nevelés szabályai Minden héten minimum egyszer látogasd meg! Ne feledd megetetni! Amint a kedve 0%
Szajkó Gréta Találkozás Zizivel. 1. RÉSZ Márc. 32-én,- mert nálunk ilyen is van-unatkoztam, ezért beültem a rakétámba, és elmentem a Marsra. Amikor odaértem,
Illatosház Óbánya. Falusi vendéglátás illatos szolgáltatásokkal Kiadó részei:  Kisház:szoba,zuhanyozós fürdőszobával,fatüzelésű kályhával 2+1 fő részére.
NEMZETI TANKÖNYVKIADÓ Panoráma sorozat
automatikusan vált ErdŐ éve keretén belül várjuk szeretettel a családokat, gyermekeket. Mikulás túrára.
CIVITAS. EU-KLUB A PROBLÉMA BEMUTATÁSA A VÁROSLIGET BEMUTATÁSA Történelmi múlt és jelen első írásos adat a tatárjárás idejéből 1752  Pest majális.
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
ÜZLETI TERVEZÉS levelező hallgatóknak ÖSSZEFOGLALÁS.
Az internetes keresőkben a felhasználó az őt érdeklő szavakra, adatokra kereshet rá egy általában egyszerű oldalon, egy beviteli mező és egyéb szűrési.
Összefoglalás eljárásokra Készítette: Rummel Szabolcs Elérhetősé:
Összefoglalás eljárásokra Készítette: Rummel Szabolcs Elérhetősé:
Bakonyerdő Zrt. A Bakonyerdő Zrt. a magyar állam, mint tulajdonos által megszabott feltételek szerint gazdálkodik a  Magas-Bakony,  Bakonyalja,  Északi.
A tiszavirágzás „”Az apró kérész mindössze egyetlen napig él. Egyetlen napig. Mégsem sajnáljuk érte, hiszen ezen a napon csak annak él, amit szeret. Szárnyra.
Feladat: Adott egy város, benne metrók és állomások. Írjunk algoritmust amely megszámolja hogy mennyi az a legkevesebb átszállás amellyel egy tetszőleges.
Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.
1000 SZIGET A kanadai határnál az Ontario tó, az amerikai oldalról New York állam a határvonala annak az 1865 szigetből álló különleges, 1000 Sziget néven.
Tudnivalók a Corvinus Egyetem Állásbörzéjére és a Personal Hungary-re történő látgatásról Budapesti Corvinus Egyetem, Fővám tér 8. és a SYMA Csarnok 2013.
Az internetes keresési módszerek
Matematika óra Az útügyi kiállításon. 2.állomás: Kiállító terem, híd makett. adatgyűjtés: Miről nevezték el a hidat?
Muziek - The Shadows MEGHÍVÓ Séta a Skanzenben /Észak-magyarországi falu/ Szombat Képek az internetről és Dénes Ildikótól.
Könyvtár- és informatikai alapismeretek kurzus október 1.
Készítette: Derecskei Nikolett
A böngészőprogram használata. A böngészők értelmezik a html nyelvet, a javascript kódokat és a php kódokat is. Majd ezeket lefuttatja, és azok alapján.
Ez az én művem! Készítette: Govor Emőke Felkészítő tanár neve: Hegyesi Judit Iskola neve: Érmihályfalvi 1. számú Mezőgazdasási Főgimnázium Colegiul Agricol.
Ez egy könnyed fogyókúra, amit mindenki be tud tartani...
ZH feladat Hozzon létre a Dokumentumok-on belül egy saját mappát, oda helyezze majd el a feladat megoldását!
1 Pest megyei Kastélyszállók szerző, dátum…. 2 Hazánk kastélyszállói, kúriái modern kor kényelmének és a régmúlt idők hangulatának ideális ötvözetét nyújtják.
London Zoo.  A világ első állatkertje, amelyet 1828-ban hozták létre és 1947-ben nyitották meg.  Itt nyílt a világ első hüllő háza (1849), első akváriuma.
London Zoo kvíz. Melyik évben nyílt meg a nagy közönség előtt? O A 1829 O B 1847 O C 1856.
Program- és árajánlat Debrecenbe kéne menni… Kétnapos osztálykirándulás.
Egynapos osztálykirándulás
Lineáris keresés Keresés (N,A,sorszam) i := 1
Előadás másolata:

Internetes keresés 1 Az adott év húsvét vasárnapján Keszthelyre utazunk vonattal. Mennyibe kerül egy diákjegy? Mikor induljunk, ha ebédre szeretnénk odaérni? Mit játszanak a keszthelyi … színházban …-án? Milyen érdekes kiállítások vannak a Festetics múzeumban? Mennyibe kerül a belépőjegy? Írj legalább 5 érdekes keszthelyi látnivalót!

Internetes keresés 2 A Felsőtárkányból induló kisvasúttal szeretnénk eljutni a Stimeczházhoz. Gyalogtúra keretében meglátogatjuk a Vöröskő forrást, majd visszasétálunk a Stimeczházhoz. Mennyibe kerül egy vonat jegy? Milyen hosszú gyalogtúrát tervezhetünk, ha reggel az első vonattal megyünk és az utolsóval jövünk haza? A felsőtárkányi Bambara hotelben érdekes állatok őrködnek a pihenni vágyó vendégek felett. Hányan vannak? Mennyibe kerül egy éjszaka a Bambara hotelben?

Internetes keresés 3 A mogyoródi aquaparkba kirándulunk. Mennyibe kerül egy diákjegy Egerből oda vissza, ha vonattal utazunk? Mennyibe kerül egy diákjegy belépő? Melyik nap kapnak a diákok külön kedvezményt a belépő árából? Hány csúszda van a parkban?

Internetes keresés 4 A kérdések a Magyar Nemzeti Múzeumra vonatkoznak. Mikorra nyúlik vissza a múzeum alapítása? Milyen címen érhető el a tárlatvezetés? A Nemzeti Múzeum hányadik emeletén található a koronázási palást? Hogyan kapcsolódik a lapidárium a Nemzeti Múzeumhoz?

Internetes keresés 5 A kérdések a oldalra vonatkoznak. Milyen események történtek a szülinapodon? Mit jelent az osztrakiszmosz szó?

Internetes keresés 6 Keresd fel a weboldalt! Melyik hozzávaló kell a puha kakaós szelethez? (méz, tojás, élesztő, tejföl, só) Milyen különleges hozzávalóra van szükség a teaszörp elkészítéséhez? Milyen étel a taffantyú? Mennyi idő alatt készül el?

Internetes keresés 7 Keresd fel a Budapesti Állatkert honlapját! Melyik részében találhatók a zsiráfok? A Nagytóban milyen madarak találhatók? Hány webkamera van az állatkert területén? Milyen látogatói szabályok vonatkoznak az állatkerti játszótérre?