It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Mosolyogj 12. Winston Churchill.
Advertisements

Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
BUDAPEST, – Lukács Ferenc
ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.
Ez a Tantra Indiából érkezett..
8 Klikkelj az egérrel!.
Sikeres emberek.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
Gazdagság-identitás.
TURIYAM Téma: Önmagunk mibenléte
Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked 2005 február.
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
Tanácsok nőknek!! H. J. FATER.
Készítette: a Dalai Láma
Tanácsok nőknek!!.
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Zsikazsu Emlékkönyve.
 Klikkelj az egérrel! :20:48
Sok szeretettel….
Hogyan rontsd el gyermeked jövőjét?
Én-védelem a szociális munkában
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
AZ ÉLET PILLANATAI.
Tibeti személyiségteszt
Világomban minden rendben van
“13 tanács egy életre" „13 tanács egy életre”.
Gondolkozz el…..
Na ne …  gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
13 tanács egy életre.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
Mi a Szeretet… Zene: Je pense à toi Elôadja: Richard Abel Kattints.
Dollzonevelde! Csinálj magadnak saját Dollit!. Dolli nevelés szabályai Minden héten minimum egyszer látogasd meg! Ne feledd megetetni! Amint a kedve 0%
Olvasd lassan és csendben!.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
NATIONAL FRIENDSHIP WEEK Sok ember sétál ki-, be az életedben De kevés az igaz barát, aki otthagyja lábnyomát a szíveden.
Prezentáció KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
Kedves Fiam ....
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Szép napot.
A BOLDOGSÁG TITKA.
Dr. Tóth-Baranyi Zsuzsanna
3 WAY TENNIVALÓK 7 PONTBAN
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Olvasd lassan és csendben!
Személyiségteszt.
Felnőtt újraélesztés.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
8+2 TIPP a tuti hírlevélért!
Hát én lennék, és Botond!! 
Átmegyek öt percre a szomszédba, keverd meg félóránként a levest...
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
Árvácskák és Móricz Zsigmond
DISCOVER WELLSTAR A HELYES TELEFONÁLÁS. HOGYAN TELEFONÁLOK HELYESEN? NEVESSEN, ÉS ŐRIZZE MEG NYUGALMÁT FIGYELJEN TESTTARTÁSÁRA, KONCENTRÁLJON ÜGYELJEN.
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Tantra Indiából
Tibeti személyiségteszt
Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
Gondolkozz el…..
Előadás másolata:

It Italo Santelli Gerevics Aladár

It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.

Halassy Olivér Los Angeles 1932, Berlin 1936 Dolgozz magadon és a céljaidon!!! Nem értem Ismerősöm Telefon Megszólítás Kitartás Cél Küzdés

Akkor vagy készen a sikerre, ha felvállalod Önmagad és nem másokat okolsz az életedben zajló eseményekért. Negatív dolgok azonnali kizárása

Negatív dolgok: azonnal gondolj valami szépre és jóra Legyél mindig lelkes: találj mindenben olyat ami lelkesít Válj profivá abban amit csinálsz Legyél jobb mint a vezetőid

Szép jövő??? Lesz. Ma, Ma, Ma Múlt elmúlt Készülj a jövőre, élj a mában és tanulj a múltból. Pozitívumok keresése: -Róma- Cézár – Pompeius „Afrika az enyém vagy” Minden okkal történik? Miért pont veled?

Johnny Cash: A szülő által okozott gyerekkori sérülések. Alkohol, amfetamin, hírnév, pénz Kilábalás valaki által: June Carter ,

Nézz körül!!! Olyan vagy mint a környezeted!!! Ha tetszik ragaszkodj hozzá, de ha nem akkor változtass sürgősen!!! Képzeld el hogy keresel dollárt.

Hat hónap alatt. Tudatosan nem fog menni.

Gondolkozz előre 2 hétre Minden héten csatlakozik hozzám 1-1 Prémium csomagos Hisz nekik is kell az dollár Mi a feladat? Napi 2 beszélgetés = 20 beszélgetés = 2-4 regisztráció.

Promózd magad a neten Hirdesd az ajánlói linked a neten. Add oda a v t ingyen mindenkinek. Szöveg: ha lépést akarsz tartani a technikai fejlődéssel, kezd el. Pár év és olyan sötét lesz a net, hogy csak nézni fogsz. Aki feliratkozott: Köszönöm hogy használod, szeretnék megismerkedni veled. Szívesen megmutatom, hogyan csinálom. Találj célcsoportokat. Próbálj meg reklámozni

Meghívás: Érdekelne-e téged plusz kereset a net segítségével? Napi 1-2 órát foglalkozz vele. Mi is ez? >>>VALÓBAN AKAROD TUDNI? Igen!>>>MEG AKAROD KAPNI AZ INFÓT? Igen!>>>Rendben. Hallgassuk meg együtt … időben. Te és én. Utána üljünk le és beszéljük meg kettesben, a hallottakat.

Miért kapsz értelmetlen nemeket? -A lehetőséget add el és ne a terméket -Nyugtasd meg hogy együtt csináljátok, hisz 99%-nak gőze nincs hogy miként kezdje el. -Építs bizalmi hidat. Addig beszélgess, míg úgy érzed, hogy kell neki pénz és szívesen megnézne egy lehetőséget.

Gondolkozz előre hétre Minden héten csatlakozik hozzám 1-1 Prémium csomagos Hisz nekik is kell az dollár 4 Prémium csomagos partnerrel rendelkezem egy hónap alatt, akiknek nagy szükségük van pénzre.

2 hónap alatt 8 partner Akárhány partnered lehet

Tanítsd meg a 8 partnered, arra hogy legyen nekik is 8 – 8 Prémium partnerük. Minden héten csatlakoztassanak 1-1 Prémium csomagos partnert, akiknek szüksége van dollárra.

Új szint: National Director

34

a SZABADSÁG felé vezető út LÉPÉSEI 1. REGISZTRÁLJ a WowWe-hoz 2. Használd a TERMÉKET 3. OSZD MEG másokkal az információt 4. Vegyél részt a világszintű online TRÉNINGJEINKEN