A Doktor utomata Gyulának erős fájdalmai vannak jobb kezén és elmeséli barátjának, hogy az elkövetkező napokban feltétlen meglátogatja orvosát, mert.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A HÁROM FA.
Advertisements

Adósság. Adósság Jó hitelRossz hitel Jó hitel Egyes hitelek befektetésnek tekinthetők. Ha valaki azért vesz fel hitelt, hogy olyasmit vásároljon, ami.
JÉZUS KRISZTUS A SZERETET „SZÉLSŐSÉGE”
Hogyan éljünk egészséges és hosszú életet?
VIIII. Szalvéta bemutató
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Az angyalmentők száma: 333. Ez egy különleges meditáció, amelynek segítségével vészhelyzetben is pillanatok alatt kapcsolatba léphetünk az angyalokkal,
MINDEN AMI ENERGIA. Nagyon sok mindennapi dologban használhatnánk a fizika törvényeit energiagazdálkodásra. Általában viszont az emberek lusták használni.
Kedves kolléganők, kedves kollégák! Ahogy minden évben cégünk vezetősége meghívja Önöket a nyári szabadságolásra! ( Fürdőruha nem szükséges, egymás.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
avagy a titkos napló titkai
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked 2005 február.
Zeng, lelkem, ez új reggelt,
“13 tanács egy életre".
(Klikkelj nyugodtan tetszés szerint)
Hogyan adjuk be a tablettát a cicának?. Vedd fel a cicát és fektesd a bal karodra, mintha kisbabát dajkálnál. A jobb mutató- és hüvelykujjaddal gyengéden.
„Köszönöm Istenem az édesanyámat!
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Két magzat beszélget az anyja hasában …
Egy kis gesztus.
Sok szeretettel….
A mondatok osztályozása szerkezetük szerint
Üdvözlök mindenkit! A kutyatartással kapcsolatosan szeretnék beszélni.
Ne várj mosolyra azért, hogy kedves légy...
Neumann János szerepe a számítástechnika történetében
“13 tanács egy életre" „13 tanács egy életre”.
Az ülő Buddha okos gondolatai:
közmondásokkal és szóláshasonlatokkal - megoldások -
A saját kereszted Egyszer egy férfinél a pohár betelt és így imádkozott Jézushoz: „Nem bírom tovább! A keresztem túl nehéz, Uram, elfáradtam! Kérlek hadd.
13 tanács egy életre.
Gabriel García Márquez
Versek
Igen. Igen Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom. Mondj igent és tedd rá életed,
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
A jó cselekedet Egy pohár tej Egy nap, egy fiatal legény házról házra járt, mivel nagyon éhes volt. Nem volt már egy fillére sem, mert minden pénzét.
- Uram, Önt meg kell műtenünk! - Azt már nem! Akkor inkább meghalok! - Ó, az egyik nem zárja ki a másikat!
Egy 92 éves kicsi, idős ember, ahogy felkelt, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellett szeretnénk tudni.
(Bokrétás András) Automatikus képváltás Van-e semmi? Ha van, akkor nem semmi. Ha nincs, akkor mi az, ami nincs?
A forrás. A forráspont Var. Bod varu.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked
Hálaadás Dsida Jenő.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Ezt a táncot neked ígértem,
Születésnapi ünneplésre!!! M E G H Í V Ó. A szívedben.... Ő ott fog találkozni veled. (Hallani fogod a kopogtatását.) Díszvendég: Jézus Krisztus Dátum.
Rowena Morill és Bob Ross festményeivel
VII. Szalvéta bemutató Hol töltsd az idődet. Kezdetben az időd 100% - át emberek szponzorálásával kellene töltened. Igaz, hogy az első néhány hét.
Mi köze az MLM-nek a Kinizsi 100-hoz?
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Két strucclány megy a sivatagban. Hátranéz az egyik, és azt mondja: - Te! Két struccfiú követ minket! Menjünk gyorsabban! Gyorsabban mennek. Hátranéz megint.
Kinek hogyan segíthet? Motivációs üzenetek a társadalom különböző szegmensei számára.
HOGYAN ÉLJÜNK EGÉSZSÉGES,HOSSZÚ ÉLETET ? Azt mondják naponta meg kell enni egy almát, mert: " mindennap egy alma az orvost távol tartja „
Szakember Kérdések Megállapítás Megoldási javaslat javaslat Árajánlat Megvalósítás Pénzügyi Szakember Bemutatkozás Elemzés Ajánlat készítés Specialisták.
Felnőtt újraélesztés.
Földünk, a kiváltságos bolygó Válaszkeresés a Világegyetem miértjeire...
FENG SHUI Tudod miért hordják a jegygyűrűt a negyedik ujjon?
Csak olvasd el… Angol szöveg, magyar fordítással.
Gazdagabb vagy bárkinél,
Árvácskák és Móricz Zsigmond
Felmérés: (általános gyógyszer felhasználás, illetve vény nélküli készítmények)
A két nővér története Logika nővér Matematika nővér és.
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
eldobd az agyad! ( Bokrétás András) Mi lesz, ha Teréz sírjára építenek egy diákszállót? Koleszterin.
Munka törvénykönyv változás
Na! Nehogy eldobd az agyad! (Bokrétás András).
Iskolai szabályok – harmadik osztály
A Doktor utomata.
Ne várj mosolyra azért, hogy kedves légy...
Előadás másolata:

A Doktor utomata

Gyulának erős fájdalmai vannak jobb kezén és elmeséli barátjának, hogy az elkövetkező napokban feltétlen meglátogatja orvosát, mert tovább nem bírja. „Miért mégy orvoshoz ? Már léteznek olyan Szupercomputerek, melyek az összes lehetséges betegséget diagnosztizálni tudják és sokkal olcsóbbak mint egy orvos. Menj be a Supermarketbe a sarokban találsz egyet, vigyél magaddal vizeletpróbát és egy 100 ft-ost aztán majd meglátod."

Ahogy Gyula hazaér átgondolja barátja tanácsát. Még mindig maximum 100 ft.-ba kerül a dolog, tehát következő nap a vizeletpróbával elmegy a Szupermarketbe, beállítja a vizeletet a számítógépbe és bedobja a 100-ast a nyílásba. A Computer elkezd dolgozni, a színes lámpák világítanak és villognak végül kidob egy papírt amin a következő áll:

Diagnózis: Önnek egy Könyökizület gyulladása van a jobb kezén. Javallot gyógymód: Két héten át minden este áztassa karját langyos vízben. Kerülje a túlzott erőltetést.

Gyula nem hisz a szemének. A tudomány valóban hatalmas léptékben fejlődik. De idővel szöget üt a fejében a kérdés. Valóban olyan tökéletes a Computer. Következő reggel fog egy poharat és egy kis csapvizet enged bele. Kutyája csorgó pofájából kihalászik egy kis nyálat és elkeveri az egészet. Feleségétől kér egy kis vizeletet majd belecsavarja lánya tamponját. Koronázásként beleveri, majd ezt az egészet hozzáönti a pohár tartalmához. Ezután irány a Supermarket, behelyezi a poharat a helyére és már repül is a 100-as. A Computer elkezd dolgozni, a lámpák villognak, egyre - egyre hevesebben és gyorsabban, már – már robbanással fenyeget. Végül kidob egy papírt amin a következő áll:

Diagnózis: Az ön ivóvize nem megfelelően tiszta és vízköves. Javaslat: Vásároljon vízkőtelenítőt és egy víztisztító készüléket. Diagnózis: A kutyája bélférges. Diagnózis: A lánya kokainfüggő. Javaslat: Azonnal vigye elvonókurára. Diagnózis: Felesége terhes és ikreket vár. Nem öntől vannak. Javaslat: Vigye állatorvoshoz. Javaslat: Mielőbb vegye fel a kapcsolatot ügyvédjével. Egy sürgős jótanács: Hagyja abba a hokizást, különben a könyökizület gyulladása sem javul.