Reneszánsz programajánlat

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Felvidéken jártunk Indulás • május 7.én 23 fővel indultunk szlovákiai célpontunk felé. A korai indulás nem törte jó kedvünket,
Advertisements

Az olasz diákok megérkezése Az első napon, mikor az olasz diákok megérkeztek, két csoportban ismerhették meg közelebbről is a magyar a nyelvet. Később.
Új utak a közönség elérésében
Géza-nap témahét Bátaszéken a II. Géza Gimnáziumban.
A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
„A MI DALUNK” Picur Rádió - Ovi Roadshow
AZ EGRI VÁR ÉS ERŐDRENDSZER TURISZTIKAI ATTRAKCIÓINAK FEJLESZTÉSE
Szóviv ő Bál – nem csak szóviv ő knek! A rendezvényr ő l… A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének szervezésében immár VIII. alkalommal rendezzük.
„Gördülékeny kommunikáció” formabontó járműreklám
Animációs ajánlat Fürdők, Szállodák és egyéb ügyfelek részére 2010
Kedves Pedagógusok! Tovább.
Nyári ajánlat FürdŐk részére 2011
Téli ajánlat GOLD MÉDIA ART KFT Budapest Pf. 126.
Készítette: Albert Krisztina
Lépések, végrehajtás, portfólió Marksteinné Molnár Julianna
Napköziotthonos Óvoda Jánkmajtis
Rádió 1 Székesfehérvár FM Rádió 1 Sárbogárd FM 87.9
Játéktár-tréning A kreatív gyakorlatok, szituációs játékok tréningje vezetők, trénertársak, moderátorok, animátorok, belső oktatók, pedagógusok részére.
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
Széchenyi tehetségműhely
Játékos katonák, katonás játékok
Egészség Nap szervezése Fürd ő k, Szállodák részére Gold Media Art Kft 1704 Budapest Pf Mobil: 0630/ Tel: 061/ Fax: 061/
1588. Spanyol Armada (hajóhad) legyőzése
Általános- és Középiskolai Osztálykirándulás
1106 Budapest, Fehér út 68. Telefonszám: + (36) 20 /
Rendezvények NONPROFIT ÉRDEKVÉDELMI SZERVEZET
December.
„A MI DALUNK” Picur Rádió - Ovi Roadshow
Nyeregszemle Ópusztaszeren – lovas hagyományőrző és ismeretszerző fesztivál – Kifejezetten a lovas hagyományokra épülő háromnapos rendezvény, melyet évente.
A reneszánsz zene és tánc
A lovagi torna.
Zelk Zoltán Általános Angol- Német Kéttannyelvű Iskola
VÁLOGATÁS ISKOLÁNK ÉLETÉBŐL KÉPEKBEN.
BNV Budapest Nemzeti Vásár. Az út re kellett az iskolához jönnünk. A i indulás tervét el kellett vetnünk, Attila 30 perces késése miatt..
Kastélykert Körzeti Óvoda
Nyári tábor 2011.
Nyitnikék Óvoda 3533 Miskolc, Andrássy út 53/a /fax: 46/
Őrségi Nemzetközi Tökfesztivál /18 Készítette: Panghy Bence.
Eperfesztivál. Mint tudjuk az eper több mint 300 olyan anyagot tartalmaz,amelyek kedvezően hatnak az egészségre C- vitamin tartalma meghaladja a citromét,és.
Medvehagyma-fesztivál Orfű /17.. A programok színes palettájával, illetve gasztronómiai kuriózumokkal várja az érdeklődőket Orfű az áprilisban.
Mit csinál egy gésa? Egy mesterség születése Jelentése:”szép személy”
A Ráday-kastély helyén Ráday I. Pál ( ) – II. Rákóczi Ferenc titkos kancellárja és diplomatája – kezdett építkezésbe, míg a ma látható, Grassalkovich.
Logikai szita Pomothy Judit 9. B.
GyermeknapNagyhajmás 2012.május 19.. Az ünnepélyes megnyitó után a Sásdi ÁMK kötélugró csapatának a bemutatója következett. A további programok közt szerepeltek:
A tea varázslatos világa. 1. Célrendszer I.  Általános célok:  Élményszerzés nyújtása  Viselkedéskultúra fejlesztése  Szabadidő hasznos eltöltésére.
GOLD MÉDIA ART KFT Budapest Pf Tel.: 06-1/ Fax.:06-1/
FARSANG 8.c.
A Globe színház 18/A.
BUDAPESTI SÉTA 6. ÉVFOLYAM.
Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskola és AMI
K épes s ég F ejlesz t ő j átszó H áz és C salá D i N ap K özi M iku L ás P rogra M ja.
CENTRUM KFT. Budapest, XXX. Köves u. 42 Telefon: Fax: www. centrum hu.
Tetétlen Község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját, ismerőseit az Államalapító Szent István Király és az Új Kenyér ünnepe alkalmából.
Támogatói tájékoztató. A Magyar Ügyvédi Kamara november 15-én hetedik alkalommal rendezi meg a Magyar Ügyvédek Napját. Az egész napos rendezvény.
2012. március 31. – április 1. SYMA Sport- és Rendezvényközpont.
Tiszafüredi Halas Napok
A Wikipédiából, a szabad enciklopédia felhasználásávavl készítettem.,a Peles –Kastélyról ezt az összeállítást. Rámánia legszebb és legnevezetesebb emlékművéről,
Lednice - vár
Köszöntjük a Kálváriaparti Általános Iskolában! Mottónk: „Volt kicsi gyermek mind az, ki ma bölcs meg erős”
Mikulás, Karácsony, Szilveszter GOLD MÉDIA ART KFT Budapest Pf Tel.: 06-1/ Fax.:06-1/ Mobil: 06-20/
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
Családoknak szóló, helyi szemléletformáló programok támogatása „Tehetséges vagyok a családom támogat” NTP-CSSZP-M –
Projekt hét a Békésyben decemberében „A globalizáció veszélyei, környezettudatos élet”
Foglalkozásterv összeállítása irodalmi alkotás alapján Készítette: Csanádi Sára Erika Dencs Krisztina Mészáros Réka.
A farsang szó hallatán szinte mindenkiben az álarcosbálok, táncos mulatságok hangulata, a jelmezes felvonulások színes kavalkádja elevenedik meg. Már a.
Zene:Edvard Grieg.Morning Mood.
Jó szórakozást kívánunk hozzá!
Lovagi tábor angol nyelvű foglalkozásokkal is
HELYI ÉRTÉKEK KÖZVETÍTÉSE AZ ÓVODÁS GYERMEKEKNEK
Határtalan Egészségnevelés Lehetőségei Program
Előadás másolata:

Reneszánsz programajánlat GOLD LEMON COMMUNICATIONS KFT. 1704 Budapest Pf. 126. Tel.: 06-1/290-0630 Fax.:06-1/297-4107 Mobil: 06-30/352-5330 E-mail: goldlemon@goldlemon.hu Honlap: www.goldlemon.hu www.ceges-rendezvenyek.hu

További információ az első dián látható elérhetőségeken! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a bemutatóban szereplő árak tájékoztató jellegűek, az ÁFA-t, a szállítási költségeket illetve az irodaköltséget NEM tartalmazzák! Konkrét árajánlatért kérjük vegye fel a kapcsolatot Irodánkkal! További információ az első dián látható elérhetőségeken!

Dekoráció A rendezvény jellegéhez illő és korhű dekoráció elsősorban anyagból és virágból.

Kastély-nap A régi idők uradalmi életét felidézve egész napos mulatság a kastély urával és úrnőjével, udvari bolonddal, trubadúrokkal, mutatványosokkal, korhű játékokkal, vetélkedőkkel és zenei programokkal. Kastélykerti vigadalmak: malacfogás, tehénfejés, szénahordás vasvillával, ostorcsattogtatás, boros hordó gurítás

Régi korok divatbemutatója Eleink viseleteit felvonultató zenés ruhabemutató, melynek segítségével visszarepülhet képzeletben a gazdagon díszített viseletek és a rizsporos parókák világába. A vendégek is belebújhatnak a káprázatos korabeli ruhákba, s ha úgy kívánják, udvari portréfestő örökíti meg őket.

Reneszánsz farsang Korhű ruhákba öltözhet mindenki. Jelmez kölcsönzés: 1200 – 10 200 Ft között

Reneszánsz zenék estje Reneszánsz énekmondókkal és korhű hangszerekkel (csembaló, lant, hárfa) Szóló hárfa: 48 000 Ft/ óra Hárfa és zongora, vagy hárfa duó: 101 000 Ft/ óra Vonósnégyes: 96 000 Ft/ óra Reneszánsz koncert: Magyar, angol, német, olasz nyelven, énekesnő által előadott reneszánsz dalok és zeneművel csendülnek fel élőben. Hivatásos zenészek, kik több megyében léptek már fel. Résztvevők: 3 fő Időtartamtól függően 75. 000 Ft - 110.000 Ft

Szentpéteri Csilla zongoraestje A művésznő a komolyzene népszerű dallamainak és a könnyedebb hangvételű szerzeményeknek exkluzív megszólaltatója. Izgalmas élmény az igényes zenehallgatóknak. Lation trió (zongora, gitár, percussion ): 340 000 Ft

Udvari színielőadások Lovagkori komédia, pantomim, színi társulatok udvari vendégjátéka, középkori pajzán mesék

Farncois Villon-est A reneszánsz irodalom neves képviselőjének merész nyelvezetű, olykor kedvesen bolondos, olykor pajzán, de mindig komoly szellemi mondanivalóval bíró versei zenés kísérettel a híres Bordély Francois előadásában.

Bűvészműsor Humoros elemeket tartalmazó műsorban a trükkök interaktív módon, a nézők segítségével történnek. Lehetőség van egy hagyományos, interaktív látványos színpadi műsor megrendelésére is, de népszerű program a mikromágia is. Interaktív bűvészműsor: 96 000 Ft Mikromágia: 72 000 Ft / 2 óra Zenés bűvészshow: 84 000 Ft/45perc

Reneszánsz tánc Elegáns, szórakoztató program báli közönség részére. A táncok stílusa a reneszánsz korszakot idézi. Reneszánsz táncok (6 fő, playback vagy élőzenére): 156 000 – 625 000 Ft Középkori és reneszánsz táncok (XIII-XVI. századi udvari etikett szerint: branle, gavotte, gaillarde, pavane, allemande, anello, stb.), Létszám: 8-12 fő, ár: 25 – 30 000 Ft

Középkori kaszinó A vendégek értékes ajándékok reményében tehetik próbára magukat és a szerencséjüket középkori játékok segítségével. Ízelítő a játékokból: Kártyarulett Királyos Nasi-vasi Dart-póker Lapostetü Trou Madame 2-4 óra: 212 000 Ft

Csokoládékaszinó A vendégek szerencsét próbálhatnak egy rulett asztal mellett, ahol csokoládé aranytallér a tét. A játék lebonyolítását krupié segíti.

Reneszánsz gasztro-kalandozás Ismerkedés a magyar konyha történetével, korszakaival, ételeivel és italaival. Főzőbemutató korhű eszközök, alapanyagok felhasználásával, majd kóstoló a finom étkekből

Catering Ízelítő a menüből: Zabos lúdfi pecsenyemája hidegen tálalva Történelmi menük, régi stílusú terítéssel és dekorációval. Királyi kürtöskalács, kenyérlángos, sajtkóstoló, pálinkafőzde, borház. Ízelítő a menüből: Zabos lúdfi pecsenyemája hidegen tálalva Fácán zsenge húsából főtt gyöngyözőlé fürjmadár tojásával Izsópfuvel ízesített friss savanyúság Kecskének, juhnak, tehénnek finom sajtjai Reneszánsz idők bőséges tálja Honi vizek fogas halának színhúsa tűzparázson sütve, kapros, csiperkés sásával, abált vajas pityókával

Szerenád és ügyességi torna Lovasbemutató szakképzett, hollywood-i produkciókat is megjárt kaszkadőrökkel, tipikus filmbéli lovas jelenetek bemutatása, lovaglás, sétakocsikázás, solymászat, vadmadár-bemutató, vadászkutyák parádéja Hogyan hódították meg a szívük hölgyét a reneszánsz és a barokk korában a férfiak? Tegye próbára férfiúi erejét és képességeit, hogy elnyerje a vágyott hölgy szívét.

Fegyver- és vívóbemutatók A harcosaink gyakorlatban ismertetik a középkori harcmodor jellemző elemeit, az alapgyakorlatokat éppúgy, mint a sokszor életmentő cseles vágásokat. Csatajelenet: teljes létszámú összecsapás, korabeli hadrendi formációkkal vegyítve (pl.: pajzsfal és annak áttörése, falkataktika) Minimális létszám: 16 fő, ár: 10 e Ft / létszámtól függően Íjászformációk különböző testhelyzetekből, íjászverseny Létszám: 6 -10 fő, ár: 10 ezer Ft

Fegyver- és vívóbemutatók II. Középkori harci alakzatok, hadrendi formációk (ék-disznófő, zárt négyszög, kör, fegyvernemek szerinti hadrend, stb.) Minimális létszám: 14 fő, ár: 20 ezer Ft Íjászformációk más fegyvernemmel kombinálva (hullám, hat-, nyolckarú íjász, falszoros védelme, stb.) Minimális létszám: 12 fő, ár: 15 ezer Ft Nehézvértesek, számszeríjászok: XV. századi, gótikus páncélzatban korabeli vívástechnikák, illetve bajvívások, Mátyás-kori paveze és számszeríj használata. Létszám: 6 fő, ár: 30 ezer Ft Bajvívások különböző fegyvercsaládok bemutatásával. Létszám: 15 - 20 fő, ár: 50 ezer Ft

Mutatványosok Zászlóforgatók: 180 000 Ft / 25 perc felvonulás Vásári komédia: 160 000 Ft / 50 perc „Vándormutatványosok”: 130 000 Ft / 40perc Óriáscirkusz: élőzenés, gólyalábas, óriásbábos vásári komédia): 130 000 Ft / 40perc Tűzszelidítők: 100 000 Ft / 20 perc

Történeti játékkincs gyűjtemény 6 játékos állomást próbálhatnak ki a résztvevők 20 000 Ft /3-4 óra Tréfás játékok: Olyan mókagyűjtemény, amelyek között bátran keresgélhet minden korosztály. (hordódugó-gyűjtés, lyukas tálca bajnokság) 10 000 Ft-tól.

Gyerekprogramok Történelmi játszóház, kézműves foglalkozások, ügyességi játékok, logikai játszóház, táncház, vívó iskola, íjász oktatás Egész napos gyermekprogramok: címerfestészet, íjászat, csatakereszt dobás, hímzés, páncél-, és fegyverbemutató, gyöngyfűzés, tánctanítás. Minimális létszám: 12 fő ár: 20 – 30 ezer Ft

Nosztalgiafotózás Ha meg akarja örökíttetni a jeles alkalmat, egyedülálló lehetőség erre a nosztalgiafotózás. A vendégek korhű ruhában szerepelhetnek az emblémázott, régies képeken.