Ajánlat a Miskolc Állomás utcában található 3500 m2-es üzlet- raktárépület egybeli, vagy részenkénti megvásárlására. Az ingatlan környezetének leírása:

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
CCNA 1. Szemeszter: Esettanulmány feladat
Advertisements

Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
MIRŐL IS LESZ SZÓ? Bemutatok egy olyan l e h e t ő s é g e t, amely
Iparművészeti Múzeum A főváros egyik legszebb látnivalója a Lechner Ödön és Pártos Gyula tervezte, Zsolnay kerámiával fedett szecessziós palota. Gyűjteménye.
Zombori utcai társasházban lakások eladóak!
NYÍREGYHÁZI VASVÁRI PÁL GIMNÁZIUM
Kazincbarcika főterén a Posta épületének 2/3 része eladó!
Alternatív Közgazdasági Gimnázium
Szikszói 6 lakásos társasház lakások leköthetőek!
• A világhírű cseppkőbarlang közelében • 25 éve üzemelő vendégház. Négy szinten: • szoba, • öt fürdőszoba, • nappali konyhaszigettel, étkezővel,
A Jászfényszaru Ipari Park komplex fejlesztése Vállalkozói Klub évindító rendezvénye Jászfényszaru, Polgármesteri Hivatal Díszterme január 27.
Múcsonyban található irodaépület Ft-ért eladó!
Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.
Balatonföldvár Neptun Apartmanház.
HOLON (munkacím) INTEGRÁL KÖZÖSSÉGI KÖZPONT ÉS SZENTÉLY Spiritualitás
Zalaegerszeg Északi Ipari Park IV. INNOTECH Konferencia
Perkátai Életút Projekt
HÁRSKÚTI MEGÚJULÓ ENERGIA OKTATÓ -ÉS KUTATÓKÖZPONT TERVEZŐ: KAZINCZY GYÖNGYVÉR.
Budapesti Természetbarát Sportszövetség
Szállítmányozás Készítette: K E K L.
E l a d ó. Az étterem Budapest központjában, a több, mint 200 éves Józsefvárosban, a József körúton található. Ez a körút Budapest egyik fő közlekedési.
Hotel Árkádia*** Készítette: Bércesi Richárd. A szálloda I. •2010 nyarán kezdte meg működését •Helye: Pécs történelmi belvárosa, Hunyadi úton, Széchenyi.
Együttműködés a bérleti konstrukciók gyors és rugalmas kiszolgálásában.
Egy vonzóbb város: Biharkeresztes
CCNA 1. Szemeszter: Esettanulmány feladat
Egy új fogyasztó: Semmelweis Egyetem Nagyvárad téri elméleti tömbjének hőellátása.
100 ezer nm összterületű ipartelep 6 helyrajzi számon bejegyzett, összefüggő terület 60 ezer nm egybefüggő kövezett terület kb. 30 ezer nm aszfaltozott.
A terület teljes egészében megvásárolható m2. alapterülete: m2. A teljes terület irányára:.- €+Áfa helyett csak: €+Áfa A teljes.
Budaörsi út 125/A alatti irodaház bemutatása. Ingatlan paraméterei Telek1089 nm Irodaház alapterülete 931 nm FunkciókIroda, üzlet, raktár Épült2000 Parkolók.
A vendégforgalom helyiségeinek kialakítása, berendezése
A nemzetközi konkurencia árának feléért ajánljuk ugyanazt a minőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Monor, Ipar utca.
Regionális gazdaságfejlesztés gyakorlati óra Esettanulmány II.
BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ.  Az épület Balatonbogláron, a Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár felett tálalható. A parttól mindössze.
Pécs turisztikai marketingje
LAKATOS TIBOR igazgató Visegrád, november 5-6. Biomassza a távhőben, termeljünk-e villamosenergiát?
Energia és takarékosság a háztartásban
29. Feladat 6-7-es Termelő Kft..
Anyagok 3. feladat 168. oldal.
Fűtés.
Új Magyarország Vidékfejlesztési Program Közösségi tér kialakítása Bábolnán Horváth Ádám pályázati referens.
Abszorpciós és elektromos folyadékhűtők COP és hatásfok összehasonlítás Tóth István.
TÁRNOK – SZÉKESFEHÉRVÁR vasúti vonalszakasz kivitelezési munkálatai Kápolnásnyék - Gárdony vonalszakasz jobb és bal vágány átépítése.
Solymár – családi ház prezentáció.
Verpeléti 24 lakásos társasház Egerszalóktól 11 kilométerre
Az épület bemutatása Miskolc belváros szívében 4000 m 2 -es irodaház részben felújítva, részben bérbeadva Ft/m 2 áron azaz Ft-ért.
A Miskolc kereskedelmi központjában m2 beépítetlen terület eladó! Ára: €
BUDAPEST Készítette: Bugyinszki Fruzsi. A közel egy hónapig tartó vásár évente több mint fél millió látogatót vonz Magyarország és Európa minden tájáról.
Lakásbiztosítási Oktatási anyag
Unger Tamás, alpolgármester A 3. változatban teljes felújítás keretében átépülésre kerülnének a meglévő utak, és a járdák. A jelenlegi burkolt.
„REHABILITÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK FEJLESZTÉSE AZ ÉSZAK-ALFÖLDI RÉGIÓBAN” ÉAOP-4.1.2/C Debrecen, 2013.
Csonka János Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola
A felnőttképzés, szakképzés fejlesztése és a gazdaság igényei november 21. DAT 2006 Konferencia S2 – Gazdaság vezérelt informatikai szakképzés Szociális.
Barnamezős Beruházás a DIGÉP-MSM Kft-ben
„REHABILITÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK FEJLESZTÉSE AZ ÉSZAK-ALFÖLDI RÉGIÓBAN” ÉAOP-4.1.2/C Debrecen, 2013.
Budapesttől 1 óra kényelmes autóútra, Balatonkenese központjában, csendes, romantikus kis utcában, balatoni panorámás családi ház 15 éve működik VENDÉGHÁZKÉNT,
70 cm-es fix yagik, Fotókon az első cső és a további lehetséges elhelyezési pontok, közben leírás a konkrét telepítéshez. További – és nagyobb –
Szociális városrehabilitációs program augusztus 25. A szociális városrehabilitáció - Hősök tere és környéke - komplex beavatkozás - Pécsbánya -
Esély a szülőknek, lehetőség a gyermekeknek. Városligeti Fasori Bölcsőde Projekt célja: a megnövekedett gyermek létszám - 25 új férőhely - a gyerekek.
Real estate project Bud Office Center. Terminal 1 Terminal 2 BUD Office Center Elhelyezkedés Az irodaépület a repülőtér szívében a Terminál 1 és a Terminál.
Kereskedők Napja Az Önkormányzati üzlethelységek kiadásának tapasztalatai Szombati Bertold.
„TRAMTRAIN” INTEGRÁLT VILLAMOS- ÉS NAGYVASÚTI RENDSZER BEVEZETÉSE HÓDMEZŐVÁSÁRHELYEN ÉS SZEGED VISZONYLATÁBAN ÉS VILLAMOS FEJLESZTÉS HÓDMEZŐVÁSÁRHELYEN.
1 Országos Foglalkoztatási Közalapítvány Szakmai Fórum az "Út a munkához" program megvalósításáról és a "Jó gyakorlatok" bemutatásáról Kecskemét, 2009.
RS HÁZ Vásárolja meg MOST , Üzletét / Irodáját a legkedvezőbb feltételekkel a megújult RS áruház mellett! ,- Ft/m² Ár-tól.
Műszaki ismeretek/Műszaki szemlélet Készítette: Jakab Gabriella, településmérnök, ingatlan értékbecslő Kinek-mit jelent? Mi köze az értékbecsléshez, ingatlanközvetítéshez?
Rektori épület felújítása I. ütem
XII. Mátyás Király u. 18. Area 678 m2 Plot 6079 m2 Surroundings
Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata
Alternatív Közgazdasági Gimnázium
VÁLLALKOZÓI INKUBÁTORHÁZ ÉS INNOVÁCIÓS KÖZPONT NYÍREGYHÁZA
Hol található biztonsági megállóhely a vonalszakaszon?
Előadás másolata:

Ajánlat a Miskolc Állomás utcában található 3500 m2-es üzlet- raktárépület egybeli, vagy részenkénti megvásárlására. Az ingatlan környezetének leírása: Jelenleg osztatlan közös tulajdon,társasházasítása folyamatban van. Az értékesítésre kínált ingatlan Miskolc belvárosa közelében található az Állomás utcában. A Gömöri vasúti pályaudvarral szemben. Tehergépjárművekkel, gépjárművel, vasúttal, tömegközlekedési eszközökkel és gyalogosan is kitűnően megközelíthető. A Búzatéri volán és helyi autóbusz végállomása gyalogosan 5 percnyire található. Az épület előtt található a helyi autóbusz 32-es járatának a végállomása. Az Állomás utcában kb 40 gépjármű ingyenes parkolására van lehetőség. Az ingatlan környezetében döntő többségben nagykereskedelmi egységek, telephelyek, valamint lakópark található. Az épület bemutatása: Összes alapterület: 3500 m2 Szintek: Pince 700 m2, földszint 700 m2, I. Emelet 700 m2, II. emelet: 700 m2, Tetőtér 700 m2 Az épület az 1930-as években épült. Az 1990-as évektől folyamatos, teljes körű felújításban részesült. Teljes közművel ellátott, gáz központi fűtéses épület. A felépítmény két lépcsőházas. Állomás utca fronti része 100 méter, az épület előtt ingyenes parkoló helyekkel. Belső frontja, zárt udvari, épület határon parkolóhelyekkel. Az ingatlan földszintjén nagykereskedés található, a nagykereskedést üzemeltető cég az épületrészt hosszú távon megbízható fizetési morállal bérli.

Épület részek bemutatása: Pince helyiség : egy légterű, száraz, fűthető. Jelenleg raktárként működik, lépcsőn és lejtősített kocsibeállóval is megközelíthető. Több traktusra is választható. Belmagassága: 2,87 méter. Az aljzat betonozott. Alapterület 700 m2 .Vétel ár: 33M Ft+áfa Földszint: Egylégterű. Teljes közművel rendelkezik. Belmagasság: 2,87 méter. Aljzat kerámia járólappal van burkolva. Az épület udvar felőli része rámpázott. Jelenleg hosszú távra, nagykereskedelmi célra van kiadva. Az épület rész akár bérlővel együtt is megvásárolható. Gyors megtérülés. Alapterület:700 m2.Vétel ár: 60 M Ft+ÁFA I.emelet: Egy légterű. Teljes közművel ellátott. Gázkazánról, központi fűtéssel fűthető. Aljzat kerámia járólappal van burkolva. Belmagassága 2,87 méter. Szociális blokk, / wc, mosdó és öltöző is ki van kialakítva benne/ Lépcsőn és teherlifttel is megközelíthető. Jelenleg raktárként működik. Alapterület: 700 m2. Vétel ár:40 M Ft+ÁFA

II.emelet/A/: A korábban irodaként kiadott ingatlan rész egy nagyobb előadóteremből, 4 db kisebb tárgyaló - iroda helyiségből, szociális blokkból áll. Két lépcsőházból is megközelíthető. Fűtése gázközponti kazánról történik. Aljzata kerámia járólappal van burkolva. Belmagasság: 2,87 méter. Alapterület: 300 m2. Vétel ár: 28 M Ft+ÁFA II.emelet/B: Korábban irodaként üzemelt. Jelenleg raktárként funkcionál. Lépcsőn és is megközelíthető. Teljes közművel ellátott. Fűtése központi gázkazánról megoldható. Aljzata kerámia járólappal van burkolva. Belmagasság: 2,87 méter. Alapterület: 400 m2. Vétel ár: 28 M Ft+ÁFA Tetőtér/A/ : Korábban amerikai stílusú irodaként, konferencia teremként üzemelt. Két nagy légterű helyisége mellett tárgyaló, és szocblokk lett kialakítva az egységben. Két lépcsőházból is megközelíthető. Teljes közműves, gázközponti kazán fűtéssel. Kerámia járólapos aljzat. Belmagasság: 2,87 méter. Alapterület: 300 m2. Vétel ár: 24 M Ft+ÁFA Tetőtér/B: Irodaként és raktárként is üzemeltethető épület rész. Több irodahelyiséggel, szoc blokkal. Lépcsőn és teherlifttel is megközelíthető. Jelenleg raktárként funkcionál. Teljes közművel rendelkezik. Belmagassága 2,87 méter. Alapterület: 400 m2. Vétel ár: 24 M Ft+ÁFA. Az épület összes alapterülete: 3500 m2. Egyben történő vételára : 180 MFt+ÁFA További részletes információk, részletes alaprajzok: www.doxabi.hu

Alaprajzok Pince alaprajz

Földszinti alaprajz

I. emeleti alaprajz

II. emeleti alaprajz

Tetőtéri alaprajz

Elérhetőség Információért forduljon: Szabó Istvánhoz az alábbi elérhetőségen: Miskolc, Állomás u. 1. szám alatt lévő Doxabi irodában. Tel.: 30/207-04-02 Email: doxabi@chello.hu