Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Rektori épület felújítása I. ütem

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Rektori épület felújítása I. ütem"— Előadás másolata:

1 Rektori épület felújítása I. ütem

2 Bevezető Nyílt, kétszakaszos közbeszerzési eljárás során a Diagrál Kft. tette a leg-kedvezőbb ajánlatot. A szerződés aláírása folyamatban van. Jelen tájékoztatás az I. ütem megvalósulását mutatja be.

3 I. Ütem tartalma A földszinten a belső udvar helyén aula kialakítása, a belső udvar üveg-tetővel való lefedése és egyes, a belső udvarra néző nyílászárók elbontása. Folyosószakaszok felújítása Új burkolat jura mészkőből. Falon kívül lévő gépészeti és elektromos vezetékek eltüntetése. Díszítőfestés, Új világítás. Az épület eredeti térszervezésének visszaállítása Vizesblokkok, Gépészeti aknák visszaállítása. Víz és csatorna alapvezetékek cseréje, Az épület központi klímarendszer alapvezetékének kiépítése Erősáram, informatikai és távközlési alapvezetékek cseréje. Az I. ütem hatása a szervezeti egységekre Mindenki a helyén marad, költözéssel nem jár.

4 A felújítás során jelentkező problémák
A felújítás porral és zajjal jár. Időszakonként bizonyos helyiségek megközelítése korlátozott. (Kellemetlenségekkel jár, de bizonyos kompromisszumokkal használható az épület. Időszakosan durva felületen lehet közlekedni, aljzati egyenetlenségekkel kell számolni.) Időszakok területi bontásban, amikor nem megközelíthetőek az egyes területek (padlócsatorna építés, aljzatbetonozás és burkolás): Fszt. lépcsőháztól balra eső folyosó: és Fszt. lépcsőháztól jobbra eső folyosó: és I. emelet lépcsőháztól balra eső folyosó: és I. emelet lépcsőháztól jobbra eső folyosó: és II. emelet lépcsőháztól balra eső folyosó: és II. emelet lépcsőháztól jobbra eső folyosó: és

5 A Biztonságtechnikai Igazgatóság által biztosított területen felvonulási és deponálási lehetőséget biztosítunk a kivitelező számára, ami parkolóhelyek számának csökkenését eredményezi. A folyosóról nyíló ajtók helyreállítása: egy-egy ajtó helyreállítása elszállítással több hét időtartam. Ez az organizációs kérdés még döntést igényel.

6 A jelenleg használt, átépítés alá kerülő helyiségek
Porta, Mellékhelyiségek, Könyvtár fogadótere, Telefonközpont, Informatikai elosztó.

7 Kommunikációs terv Tájékoztató anyag kiküldése (megtörtént).
Tájékoztató tábla kihelyezése az épület földszintjére. Rendeletben kötelezően előírt adatszolgáltatás. Ennek kibővítése – aktuális hírek. Aktuális híre az intraneten is. Lezárás esetén a szervezeti egységhez névre szóló értesítés a helyiség megközelíthetőségéről a pontos dátumok ismeretében. Kapcsolattartók a GMF részéről: Napi operatív ügyekben: Szabó István Attila (tervek is megtekint-hetők). Probléma esetén: Kapelnerné Szőnyey Éva. Javasoljuk a bentlakó szervezeti egységek részéről koordinátorok kijelölését.


Letölteni ppt "Rektori épület felújítása I. ütem"

Hasonló előadás


Google Hirdetések