Vértesi Erdő Zrt. Közjóléti programjai

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
VALKÓI EGYHÁZKÖZSÉG.
Advertisements

Alsónémedi A falu bemutatása
„Vár állott, most kőhalom…”
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Fiatalok Lendületben Program •Időtartam: •Célja: –Fiatalok tapasztalati tanulása nem-formális tanulási.
Összefogáson alapuló hagyományőrzés a Móri kistérségben
RÁD GONDOLUNK... Emlék - Megemlékezés - Kiállítás El Kazovszkij festőművész kiállítása
Iskolatörténeti hét  A murakeresztúri Zrínyi Miklós Általános Iskola a központi iskolaépület 50 éves évfordulójára, január 21-től január 26-ig iskolatörténeti.
Határokon Túli Magyarságért Alapítvány 7621 PÉCS, János u. 22. Tel.: / , Fax: / fre .hu
TÁMOP-5.5.5/08/1 A diszkrimináció elleni küzdelem – a társadalmi szemléletformálás és hatósági munka erősítése Társadalmi szemléletformálás – a komplex.
Nagyvárad Moka (Japán) 1997
Fenyő utcai és Béketelepi játszóterek építése
A Vértesi Natúrpark CSÁKVÁR
Kárpát-medencei támogatások Gyermekek tanulási támogatása Kalotaszegen Sárvásári iskola és közösségi ház fejlesztése 2008 „Batiz Ágnes emlékére”
ISKOLASZÖVETSÉGTŐL A KÖZKINCSIG (EGYMÁST GENERÁLÓ KULTURÁLIS HÁLÓZATOK KOM.-EGOM. MEGYÉBEN) DÉR GUSZTÁV Farkasgyepü, ELŐADÁSOMBAN EGYMÁST.
Marketing- és reklámügyintéző. KEDVCSINÁLÓ Reklámzabálók Promóciós kiállítás Promóciós kiállítás Év eleji kirándulás Év eleji kirándulás Egynapos kirándulás.
KÖSZÖNTÖM A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tájékozódási Futásért Egyesület nevében.
Hargita Megye Tanácsa, azzal a céllal indította a Barangoljunk Székelyföldön! című, természetjárásra ösztönző programsorozatát, hogy minél több gyerek.
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Fiatalok Lendületben Program számokban Időtartam: Költségvetés: € – Ft/év Magyarországon.
Tehetségek segítése a természettudományok területén
DUNATÁJ Egyesülés Nyugat-Bácska fejlesztéséért Készítette: Pelt Ilona
Aktív, falusi, ökoturizmus a Dél-Dunántúlon Endrédi Melinda.
December.
Előzmények 2005 – Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége – ÖKO-Pack Kht. Lakosság részére nincs visszacsatolás a szelektív hulladékgyűjtés.
Hogy tennéd még vonzóbbá a Dél-Dunántúlt?
Vörösmarty Mihály élete
Európai Autómentes Nap és Mobilitási Hét Tatabányán Oláh András
RENDEZVÉNYSZERVEZÉS TÖRTÉNETE
Debreceni virágkarnevál Készítette: Nagy Bettina.
Idegenvezetők világnapja Idegenvezetők világnapja történelmi bemutató óta számos országban ünneplik az Idegenvezetői Világnapot. Némely európai.
K ESZTHELY TURIZMUSA K ESZTHELY FÖLDRAJZA Balaton nyugati végén, a Keszthelyi-öböl partján, a Zala folyó torkolatától északra fekszik A környéken.
Medvehagyma-fesztivál Orfű /17.. A programok színes palettájával, illetve gasztronómiai kuriózumokkal várja az érdeklődőket Orfű az áprilisban.
MEGHÍVÓ Természetvédelem éve 2011 A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk.
A Ráday-kastély helyén Ráday I. Pál ( ) – II. Rákóczi Ferenc titkos kancellárja és diplomatája – kezdett építkezésbe, míg a ma látható, Grassalkovich.
Magyar Turizmus Zrt. Dél-Dunántúli RMI Marketingterv prezentáció
SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK A TÁMOP Jó pályán! projekt nyíregyházi szakmai fórum RÉSZTVEVŐIT! Nyíregyháza, július 16 szombat.
E – kereskedelem - e? jótékony online árusítás Cseh Henriett
UTAZÁSSZERVEZÉS ÉS TURISZTIKAI MARKETING BÁCSKOSSUTHFALVA
 a nagykaposi iskolák és fiatalok képviselői.  alakuló gyűlésünk október 9.-én volt.  rendszeresen találkozunk a nagykaposi szabadidőközpont.
 Alapító tagjai az ELTE jogász, szociális munkás, szociológus, szociálpolitikus hallgatói, akik az ELTE ÁJK Pártfogói.
2012. március 31. – április 1. SYMA Sport- és Rendezvényközpont Rendezvény fővédnöke: Dr. Réthelyi Miklós Nemzeti Erőforrás Miniszter.
V ÍZ V ILÁGNAPJA a BÁCSVÍZ –nél Ezen a napon ünnepelünk…
Határtalanul pályázat
A Magyar Hidrológiai Társaság Soproni Területi Szervezetének munkája (2005)
Vörösmarty-emlékhelyek Magyarországon
1 MEE Szegedi Szervezet évi beszámoló, évi tervek.
Magyarországi tapasztalatgyűjtő kiutazás a „Hagyományaink Gyümölcsei” projekt keretében szeptember
A tanév rendje 2014/2015-ös tanév
Ismerkedés Várgesztessel Készítette: Dienes Zoltán SZIE GTK GM levelező 1szemeszter.
Képek Ladányi Mihály költőről
Budapesti Nyári Fesztivál 2011 Céges rendezvények, csapatépítő programok ajánlat.
A tanév rendje 2015/2016-os tanév.
Szociális és Gyermekvédelmi feladatellátás a Görögkatolikus Metropóliában.
Kik vagyunk? A szervezet alapítói elsősorban az ELTE szociális munkás, szociológus, szociálpolitikus, pszichológus és jogász hallgatói közül kerültek.
Reformáció Emlékbizottság – az előkészület
MESZ Utánpótlás Bizottságának évi beszámolója Készítette: Nagy Gábor Bizottság vezetője.
2015 Év végi lelkipásztori beszámoló Január Ökumenikus imahét (Isten a metrón c. darab) Ökumenikus imahét (Isten a metrón c. darab) Csocsóverseny a hónap.
CSONGOR ÉS TÜNDE Sík Ferenc rendezése alapján A NEMZETI SZÍNHÁZ ● A● A Nemzeti Színházat először gróf Széchenyi István álmodta meg a Duna partjára. Pompázatos.
A Magyar Hidrológiai Társaság Soproni Területi Szervezetének munkája (2007)
Sajómenti Népművészeti Egyesület Kazincbarcikán 2004-ben egy népművészeti kiállítás kapcsán vetődött fel annak a gondolata, hogy legyen egy egyesület,
Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. Monor.
Hegyvidéki Kulturális Szalon
TURISZTIKAI SZEZONÉRTÉKELÉS
Szombathelyi Szolgáltatási pályaorientációs feladatai
Gróf Klebelsberg Kuno (Magyarpécska, Arad vármegye, november 13. – Budapest, október 12.) magyar jogász, országgyűlési képviselő, művelődéspolitikus,
Tagok fő 89 fő 100 fő 101 fő 103 fő.
Székesfehérvári Királyi Napok 2013.
MEGHÍVÓ Természetismereti kirándulásra és találkozóra vasárnap
A KönyvTÁRva-nyitva jó gyakorlat
Paulay Ede Csongor és Tünde Ősbemutató
Pályaválasztási Kiállítások 2008
Előadás másolata:

Vértesi Erdő Zrt. Közjóléti programjai 2012.

Természet csodái kiállítás Újpesti Gyermek és Ifjúsági Központ 2012. február 22-26-ig került megrendezésre a nagy érdeklődést kiváltó TERMÉSZET CSODÁI kiállítás, melynek a VÉRTESI ERDŐ Zrt. volt a fővédnöke.

Természet csodái kiállítás Újpesti Gyermek- és Ifjúsági Központ

KEMEXPO kiállítás 2012. április 13-15-ig került megrendezésre Tatabányán, a Földi Imre Sportcsarnokban a KEMEXPO, általános fogyasztási kiállítás és vásár. Cégünk termékeivel és vadászati lehetőségeivel mutatkozott be. A kiállítást Schmidt Csaba, Tatabánya polgármestere nyitotta meg.

Madarak és Fák Napja A Vértesi Erdő Zrt. 2012. május 10-én, első alkalommal ünnepelte méltó- képpen a Madarak és Fák Napját. Páratlanul szép helyen, az Agostyáni Arborétumba vártuk az érdeklődőket. Több mint háromszáz gyerek látogatott el. Ifjú vendégeink ugyancsak komolyan vették e jeles nap üzenetét, az arborétum madarai számára ajándékba sok szép és kreatív madárodú érkezett.

„Vértesi Erdő Zrt. a Vértes műemlékeiért” program

„Vértesi Erdő Zrt. a Vértes műemlékeiért” program Az erdőgazdaság tevékenységében a hagyományos értelemben vett erdőgazdálkodás mellett megjelenik a kulturális és történelmi emlékhelyek védelme. Társaságunk új műemlék rekonstrukciós programjának első állomása KŐHÁNYÁS. Május 26-án KŐHÁNYÁSI PÜNKÖSDI ÜNNEPSÉG keretében nagyszabású jótékonysági rendezvényt szerveztünk a kőhányási Szent Teréz kápolna javára. A program fővédnöke: dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes volt.

Vértesi Erdő Zrt. a Vértes műemlékeiért” program Vérteskozmai „CSONKAKERESZT” néven ismert feszület felszentelése.

„Vértesi Erdő Zrt. a Vértes műemlékeiért” program Pünkösdi mise Kőhányáson. A misét celebrálta Kutschi András c. prépost, Ugrits Tamás a Székesfehérvári Egyházmegye Püspöki Irodavezetője és Tamás Gábor ferences rendi szerzetes

„Vértesi Erdő Zrt. a Vértes műemlékeiért” program Cégünk regionális összefogással szervezte a kulturális műsorokat. Gánt, Csákvár, Vértesboglár, Bodmér, Várgesztes, Vértessomló, Csákberény és Oroszlány részvételével.

„Vértesi Erdő Zrt. a Vértes műemlékeiért” program Cégünk vadétellel kínálta a rendezvényre látogatókat, annak bevétele is növelte az adományok összegét. Trófea-kiállítás

„Vértesi Erdő Zrt. a Vértes műemlékeiért” program Pintér Tibor a Komáromi Lovas Színház művésze adott fergeteges műsort. A KORMORÁN EGYÜTTES jótékonysági koncertje is felejthetetlen élmény volt.

10. Kárpát-medencei Összmagyar Nemzeti Diákbajnokság

Esterházy emlékkő visszaállítása

Esterházy emlékkő története 1838. szeptember 26-án reggel fél hétkor, az Esterházy család vendégeként a gesztesi erdőben, a Vadász-dombok oldalában vadászó Trenk bárót halálos veszedelembe juttatta egy ellene forduló vadkan. E kő Trenk báró szerencsés megmenekülésének emlékét őrzi. Erdészettörténeti szempontból jelentős. Eredeti helye: Várgesztes, Vadász-dombok. Felállította 2012. június 15-én, a Csengőnap alkalmából a Vértesi Erdészeti és Faipari Zrt.

„Emlékezzünk!” program 2012. júliusától kezdtük el az ”EMLÉKEZZÜNK!” programot, melyben a működési területünkön lévő erdei temetők gondozását és bekerítését vállaltuk. Rendbe tartjuk az erdei kápolnák környezetét. Programunkat KÖRTVÉLYESPUSZTÁN kezdtük.

„Emlékezzünk!” program

Múzeumok Éjszakája a Vajdahunyad várában Cégünk, június 16-án a Vajdahunyad várában vett részt a Múzeumok Éjszakája programjain.

Lecsófesztivál Cégünk melléktermékeinek bemutatásával vett részt kiállítóként, a 2012. augusztus 11-én Tatán a PIKANTÓ területén megrendezett LECSÓFESZTIVÁLON.

Az Erdészeti Lapok 150.évfordulója Október 20-án Oroszlányon, a Kölcsey Ferenc Művelődési központban ünnepeltük szakmai lapunknak az Erdészeti Lapoknak a 150. évfordulóját. A Természet Kincsei kiállítás, a Vértes versmondó verseny és Hubay Miklós Kossuth-díjas drámaíró művének bemutatása a Zsenik iskolája színesítette a programot.

Az Erdészeti Lapok 150.évfordulója A Természet kincsei kiállítás, a Vértes állatainak bemutatásával.

Az Erdészeti Lapok 150.évfordulója A Természet kincsei kiállítás, a Vértes állatainak bemutatásával.

Az Erdészeti Lapok 150.évfordulója Vértes versmondó versenyre a működési területünkön lévő iskolákból jelentkeztek.

Vitéz Szekeres Károly kiállítás Vitéz Szekeres Károly, az egykori tatai Esterházy uradalom főerdészének hagyatékából nyílt kiállítás erdőgazdaságunk székházában 2012. november 9-én.

Vitéz Szekeres Károly kiállítás A kiállítási anyag Inokai Balázsnak köszönhetően jött létre, aki gondosan összegyűjtötte és megőrizte nagyapjának, Vitéz Szekeres Károlynak az egykori hivatalos és családi iratait, fényképeit.

Vitéz Szekeres Károly kiállítás Vitéz Szekeres Károly a Magyar Erdészeti és Vadászati Műszaki Segédszemélyzet Országos Egyesületének (MEVME) utolsó elnöke volt. A kiállítás megnyitásakor bemutatásra került a MEVME 1926-ban felszentelt zászlója.

Fotópályázat Keresztény kultúrtörténeti emlékeink a Vértesben Október 2-ig várjuk a témában, az amatőr fotósok képeit. A fotóanyagból 2012. október 20-án nyílik kiállítás az oroszlányi Munkás Szent József Templomban.

Fotópályázati kiállításunk megnyitása 2012 november 19-én, Oroszlányon a Munkás Szent József Katolikus Templomban nyitottuk meg a Keresztény kultúrtörténeti emlékeink a Vértesben című fotópályázati kiállításunkat.

Fotópályázati kiállításunk megnyitása Kocsis Mihály vezérigazgató köszönti a megjelent látogatókat. Méltatja a pályázók munkáit.

Fotópályázati kiállításunk megnyitása A templom megtelt a nagyszámú érdeklődő közönséggel. A kiállítás két héten keresztül tekinthető meg, utána vándorkiállításként látható a Vértes katolikus templomaiban.

Frim Jakab Szociális Intézmény lakóinak szerveztünk kirándulást A szociális intézmény hátrányos helyzetű tagjainak tartott előadást munkatársunk. A fiatalok jól érezték magukat, máskor is ellátogatnak hozzánk. Szívesen látjuk őket.

Földnapi akció az Agostyáni Arborétumban A Földnapi akciónk során szemétszedésre ösztönöztük az Agostyáni Arborétumba látogató családokat. A program sikeres volt.

Mária Út vallásturisztikai program A Mariazell-től Csíksomlyóig vezető zarándokútvonal, a MÁRIA ÚT, cégünk területén is áthalad. Ennek állomáspontjait újítjuk fel a MÁRIA ÚT EGYESÜLETTEL együtt. Szobrok, esőbeállók és térdeplők kerülnek kialakításra.

Természet kincsei az Agostyáni Arborétumban 2012. Szeptember 8-án kiállítás és vásár lesz az Agostyáni Arborétumban. Ha szívesen kóstolna vagy vásárolna mézet, sajtot, szörpöt, gyümölcsöt, egyéb finomságot; ha szívesen vásárolna gyékényből, fából készült termékeket vagy illatos szappant, akkor látogasson el hozzánk.