Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Pályaválasztási Kiállítások 2008

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Pályaválasztási Kiállítások 2008"— Előadás másolata:

1 Pályaválasztási Kiállítások 2008
Milyen pályára lépjek? Pályaválasztási Kiállítások 2008

2 Pályaválasztási Kiállítások 2008
A munkaügyi központok 2001 óta a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal koordinálásával rendezik meg a kiállításokat. Forrása: Munkaerő-piaci Alap Foglalkoztatási Alaprész központi kerete Regionális munkaügyi központok forrásai Célja: Olyan rendezvénysorozat megvalósításának támogatása, amely segítséget nyújt a pálya-, szakma- és iskolaválasztás előtt álló fiataloknak, illetve pályakorrekciót tervező felnőtteknek a pálya- és képzőhely megválasztásában.

3 Pályaválasztási Kiállítások 2008
Kiket várnak a kiállításra? Alap- és középfokú oktatási intézmények felsőéves tanulóit, szakmával nem rendelkező vagy szakmaváltásra szoruló fiatalokat, szakmájukban elhelyezkedni nem tudó vagy pályakorrekció előtt álló álláskeresőket, szülőket és pedagógusokat, munkaadókat.

4 Pályaválasztási Kiállítások 2008
A rendezvények programjai Személyre szabott tanácsadás Szakmai konzultáció pedagógusok, szülők számára Szakmai előadások, kerekasztal-beszélgetések Foglalkozások gyakorlati bemutatói Kulturális és sportbemutatók

5 „Kitől érdeklődhetek?”
Pályaválasztási Kiállítások 2008 „Kitől érdeklődhetek?” A regionális munkaügyi központ munkatársaitól. A gyakorlati képzés feltételeit, valamint munkalehetőséget biztosító munkáltatóktól. A régióban működő közép- és felsőfokú oktatási intézmények pedagógusaitól. A felnőttképzési intézmények munkatársaitól. A pályaválasztásban érdekelt szervezetek (kamarák, pedagógiai intézetek, ifjúsági irodák stb.) képviselőitől.

6 A 2078 programkiállító megoszlása
Pályaválasztási Kiállítások 2007 A 2078 programkiállító megoszlása

7 Pályaválasztási Kiállítások 2007
A látogató megoszlása

8 Pályaválasztási Kiállítások 2008
Tervezett programok Pályaválasztási kiállítás és szakmabemutató Tájékoztató road show Kerekasztal-beszélgetések Szervezett üzemlátogatások

9 Pályaválasztási Kiállítások 2008
A regionális munkaügyi központok 2008. szeptember 15. és november 28. között 91 rendezvény megszervezését tervezik. Különös hangsúlyt helyeznek arra, hogy a bemutatott szakmák legalább 50%-a a hiányszakmák közül kerüljön ki.

10 Pályaválasztási Kiállítások 2008
Rendezvényeinken minden érdeklődő megjelenésére számítunk

11 Pályaválasztási Kiállítások 2008
Köszönöm megtisztelő figyelmüket!


Letölteni ppt "Pályaválasztási Kiállítások 2008"

Hasonló előadás


Google Hirdetések