Üzleti kapcsolatépítés és értékesítés a gazdasági válság idején

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Hasznos tippek pályamódosításhoz
Advertisements

Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
Dr. Radnai Tamás, Hungary.Network Zrt.
Az agrár- és élelmiszeripar az Internet kapujában Előadó: Varga István avagy: az Internet a kapuk előtt.
A kölcsönös befolyásolás
ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.
Hogyan tanuljunk? ….és egyáltalán miért?
ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS május 14 A MARKETINGBEN ÉS AZ ÉRTÉKESÍTÉSBEN.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Sikeres emberek.
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
A kultúra támogatása, a támogatás kultúrája Kultúraközvetítés
A szponzorálás.
Kovács Dóra PHD, business director
Csináljunk üzletet! Avagy,
Hidak és járható utak a tudomány és gyakorlat között Egyénre szabott tudásmenedzsment szolgáltatások – Intézményesítetté váló tudásmenedzsment megoldások.
Keresőoptimalizálás Fizetett hirdetések a keresőkön Fizetett hirdetések tartalmi oldalakon Fizetett helyezések vagy regisztrációk Internetes hirdetések.
MEGHÍVÁS TÁRGYALÁS. MEGHÍVÁS 1. lépés Az üzenet: Szia! A segítségedet szeretném kérni! Beszélhetünk valamikor? Köszönettel: Sanyi Igen! Ez a számom: +36.
Önkéntes menedzsment Előzmények Toborzás Szűrés, kiválasztás
Gondolatok Salkaházi Sára naplójából. Kevésben hűnek lenni nagyon nehéz.A hősies nagy dolgokra mindig hajlamosabbak vagyunk... Míg a kis dolgok mellett.
Marketing Mészáros Judit Renczes Ágoston Adatbázis
E.ON – Versenyben Önökért!
Értékesítési technikák
Pénz a cipődben: Gyémánt Kard Technika
Hogyan és miért vállalkozzunk?
A szeretet himnusz A Biblia egyik legszebb szakasza
1 A „B oldalon” is vannak jó számok, avagy kivezetés a munka világából coaching segítségével Életutak – generációk – ünnepek Szakmai konferencia ISBN:
Ahol az üzletek köttetnek. A PP Klub célja A Piac & Profit elindítja a Piac & Profit Klubot, mely elsősorban a kkv-k üzleti kapcsolatainak építésére hivatott.
MEGHÍVÓ Üzleti képzésre Március 26. (szombat) 10 óra. Budapest NOVOTEL hotel Rákóczi út Részvételi díj 2000 Ft/fő Hozd el azt az embert erre.
TÉNYLEG CSAK EZ MOTÍVÁL?
Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?
Bevezetés a tanácsadásba Dr. Dan Brinkman.. Tanácsadás  Nátán esete (2Sám 12:1- 14)
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
Megszentelődés Péter levelei alapján Ifi óra - Békés
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Rögtön megnézzük a részleteket…. Máz? Álarc? Nyomulás? Nem, ez a SZEMÉLYES MÁRKAÉPÍTÉS! Előadó : Dr. Serényi János, Értéktrend Consulting NYUGATMAGYARORSZÁGI.
Családi vállalkozások - prezentáció
Tibai Eszter Indíts el új munkatársat! A képek származási helye: internet és saját.
A Facebook titka Héjj Szilárd Marketingarc
Von Bartheldné Ábri Judit ACC Brandépítés személyes értékekkel, kvalitásokkal január.
Üzleti közösségekhez tartozás Magyar Vállalkozók Üzleti Köre
Na ne …  gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !
A HR vezető, mint a Vezérigazgató legfontosabb partnere
A lustaság legyőzése. Honnan szerezz motivációt!
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
FoglalkoztaTárs - Társ a foglalkoztatásban Október 24. Észak-alföldi regionális szakmai műhelymunka A KézenFogva Alapítvány megjegyzései a kerekasztal.
professional coach, motivációs előadó
Ismerje meg a Napi Gazdaság olvasóit! május 27.
Jól látható, hogy a vendéglátás-idegenforgalom, és a mezőgazdasági szakmacsoportok a legelérhetőbbek, illetve legkeresettebbek. Ezeket a gépészet és a.
Sponsorare necesse est
A vezető mint sikertényező szerepe egy középvállalkozás
Hogyan kell megírni egy önéletrajzot, hogy behívjanak állásinterjúra?

„Az igazi kérdés nem az, mennyit javultál tegnapi önmagadhoz képest, hanem, hogy milyen jól teszed a dolgod versenytársaidhoz képest.”
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Gazdasági Mediáció Konferencia április 28. vitából egyezség Varga Tamás, gazdasági mediátor Gazdasági Mediáció Konferencia Április 28. Varga.
mint ami mások szerint szükséges!
NA ÉS ? ? ? HOGYAN VISELKEDIK AZ IGAZI FŐNÖK ? Ha főnök vagy, olvasd, mennyire illik rád, ha azt szeretnél lenni, figyelj jól, és legyél jó vezető ! !
8+2 TIPP a tuti hírlevélért!
Értékesítési technikák
A hálózati együttműködés lehetőségei és keretei. hálózat  „Minden olyan rendszer felfogható hálózatnak, amely egymástól elkülönült elemekből áll, és.
Mit értékesít a vezető? A középpontban TE vagy! Jagodics Tamás.
DISCOVER WELLSTAR A HELYES TELEFONÁLÁS. HOGYAN TELEFONÁLOK HELYESEN? NEVESSEN, ÉS ŐRIZZE MEG NYUGALMÁT FIGYELJEN TESTTARTÁSÁRA, KONCENTRÁLJON ÜGYELJEN.
Létezik-e biztos recept sikeres csapat építésére?
Coachinggal a sikeres nyelvtanulásért
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
Előadás másolata:

Üzleti kapcsolatépítés és értékesítés a gazdasági válság idején Boér Tamás motivációs előadó, professional coach boer.tamas@sikertervezes.hu 06-30-9999-231 www.sikertervezes.com Copyright © 2009 Entheos Kft.

Copyright © 2009 Entheos Kft. „A XXI. század legfontosabb felfedezése nem egy újabb technológia lesz, hanem egy kibővített értelmezése annak, hogy mit jelent embernek lenni.” - John Naisbitt Copyright © 2009 Entheos Kft.

Copyright © 2009 Entheos Kft. Kapcsolatok építése… …de MIÉRT? Copyright © 2009 Entheos Kft.

Az emberek attól vásárolnak, azt ajánlják, annak segítenek… Akit ismernek Akit kedvelnek Akiben megbíznak A kapcsolatépítés lényege: adni és segíteni. Copyright © 2009 Entheos Kft.

Copyright © 2009 Entheos Kft. V + C = P Copyright © 2009 Entheos Kft.

Mini tanfolyam az emberi kapcsolatokról A legkevésbé fontos szó: Én A legfontosabb szó: Mi A két legfontosabb szó: Nagyon köszönöm. A három legfontosabb szó: Nem történt semmi. A négy legfontosabb szó: Mi az Ön véleménye? Az öt legfontosabb szó: Igazán nagyon jó munkát végzett! A hat legfontosabb szó: Szeretném jobban megérteni az Ön álláspontját. Copyright © 2009 Entheos Kft.

Hat alapvető marketing stratégia Közvetlen kapcsolatfelvétel/utánkövetés Networking/ajánlások Előadások PR, cikkek, publikációk Promóciós rendezvények Reklám, hirdetések Copyright © 2009 Entheos Kft.

Hat networking szabály A marketing fő áramlata Tiszta stratégiával (kit? hogyan?...) Megérteni a célcsoportot (kérdezz) Célzottan Adatmenedzsment Utánkövetés – légy benne az emlékezetükben (1 x havonta) Copyright © 2009 Entheos Kft.

Copyright © 2009 Entheos Kft. Networking eszközök 15 mp marketing üzenet Információ a potenciális ügyfélről Kontakt adatbázis Rendszeres kommunikáció Copyright © 2009 Entheos Kft.

15-másodperces marketing A kevesebb több. Copyright © 2009 Entheos Kft.

Copyright © 2009 Entheos Kft. A társalgás négy eleme Jégtörő 15 másodperces bemutatkozás „Ismerjelek meg jobban” kérdések Befejezés – hogyan zárom le a beszélgetést és hogyan állapodunk meg valamilyen teendőben Ha megígértél valamit, azt szigorúan tartsd is be. Copyright © 2009 Entheos Kft.

15 másodperces bemutatkozás „Tudod, milyen az, amikor…[probléma]” „Amit csinálok, az az, hogy…[megoldás]” Copyright © 2009 Entheos Kft.

Kerülj a másik féllel azonos hullámhosszra Emlékezz a nevére Nyitott kérdések, hagyd beszélni Folyamatosan kérdezd magadban: mi ennek az embernek az itt és most legfontosabb igénye? Amikor tudod: felajánlod, hogy segítesz ezt az igényt kielégíteni Copyright © 2009 Entheos Kft.

A társalgás fenntartása Minden ember szereti, ha érdeklődnek iránta Kérdezz, legyél érdeklődő, de ne legyen „kihallgatás” Nőknél kérdezz rá a gyerekekre Keress közös témákat („Jééé, ti is oda jártok nyaralni?”) Pengessél érzelmi húrokat. Copyright © 2009 Entheos Kft.

Copyright © 2009 Entheos Kft. Négy érdekes kérdés Mit szeretnél megvalósítani a következő három év alatt? Ehhez milyen akadályokat kell legyőznöd? Milyen lehetőségeket érdemes megragadnod? Milyen emberré kell fejlődnöd ahhoz, hogy megvalósíthasd, amit szeretnél? Copyright © 2009 Entheos Kft.

Copyright © 2009 Entheos Kft. Utánkövetés Névjegyek válogatása: Potenciális ügyfelek – másnap felhívni Ajánlási partnerek – tartani a kapcsolatot „Futottak még” Havi kapcsolattartás IWIW Folyamatosan ápold a kapcsolatokat. Copyright © 2009 Entheos Kft.

Copyright © 2009 Entheos Kft. Profi networking BNI = Business Network International 22 éve 40+ országban, 5300 üzleti csoport Csoporttagok ajánlásokkal segítik egymást Jutalék nincs Jól működő rendszer Ha érdekel, érdeklődj nálam: Boér Tamás 06-30-9999-231 Copyright © 2009 Entheos Kft.

Copyright © 2009 Entheos Kft. Tanuljunk meg adni (1) Őszinte mosolyt Érdeklődést: kérdezzünk! Bizalmat: tartsd be a megállapodásokat Őszinte dicséretet Önzetlen segítséget Ajánlásokat Többet, mint amit elvárnak Copyright © 2009 Entheos Kft.

Copyright © 2009 Entheos Kft. Tanuljunk meg adni (2) Hitet a saját jövőjükben Tanuljunk meg örülni mások sikereinek Születés- és névnap (munkahelyen is) Legyél egy két lábon járó „adatbázis” és segíts másoknak, hogy megtalálják, amit keresnek Soha ne keresd, hogy ki „a hibás” Az embereket tekintsed mindennél fontosabbnak Copyright © 2009 Entheos Kft.

Copyright © 2009 Entheos Kft. Köszönöm a megjelenést, örülök, hogy adhattam.  Boér Tamás motivációs előadó, professional coach boer.tamas@sikertervezes.hu 06-30-9999-231 Iratkozz fel: www.sikertervezes.com Budapesti cégeknél INGYEN motivációs előadás magyarul vagy angolul: „A személyes jövőkép három kötelező eleme” Copyright © 2009 Entheos Kft.