E l a d ó. Az étterem Budapest központjában, a több, mint 200 éves Józsefvárosban, a József körúton található. Ez a körút Budapest egyik fő közlekedési.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Szentendre Épített örökségek. Szentendre a Duna-parton """"A templomokra rávillan az alkony, A kusza város csillag bíborában, Csobban a Duna lassú.
Advertisements

Híres épületek a Reformkorban
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
Készítették: Kaba Eszter Rokolya Csilla Szabó Renáta Szakó Tímea
Santa Fè, New Mexico, USA. Egy több, mint 130 éves csoda, évente 250
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
E l a d ó. Az étterem áprilisában nyitotta meg kapuit, miután teljes homlokzati és belső felújításon esett át. Pár perc sétával érhető el az Astoria,
Siker és üzlet BRISCH KFT A Pénz nem alszik
Alternatív Közgazdasági Gimnázium
Beregszász.
Exkluzív hirdetési felület az Október 23. utca és Fehérvári út kereszteződésénél – Jelenjen meg négyzetméteren! Tájékoztató információ a Hirdető.
Ferenczi Patrícia 8.b Tanár: Hamar Tímea
Fenyő utcai és Béketelepi játszóterek építése
A DUNAKANYAR DIÁKSZEMMEL Szentendre
Vázlat tradicionális, kézi gyártású rönkházakról, öko-házakról
Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.
Bagolyvár Étterem Készítette: Fenyvesi Krisztina Sánta Roberta Bálizs Renáta.
PÓTVIZSGAANYAG 10.A. Magyarország 1985-ben csatlakozott a Világörökség Egyezményhez és júniusa óta már nyolc világörökségi helyszínnel képviselteti.
Gundel Étterem Budapest.
Belány Róbert LEADER pályázat: A kisbéri Bakony étterem fejlesztése Szakmai rendezvény a Bakonyalja- Kisalföld kapuja összetartásáért Kisbér.
Apponyi Kastélyszálló 2365/17
Ajánlat a Miskolc Állomás utcában található 3500 m2-es üzlet- raktárépület egybeli, vagy részenkénti megvásárlására. Az ingatlan környezetének leírása:
PARLAMENT ( ).
A szegedi Móra Ferenc Múzeum látogatóbarát fejlesztése A projekt az Európai Unió és a Magyar Kormány támogatásával valósul meg projektmenedzsment.
0 Budapest, december 8. Dunai hivatásforgalmi vízi közlekedés kialakítása Budapesten Nyitórendezvény Előadó: Nemecz Gábor Szakigazgató Beruházási.
Az én Budapest-térképem Tájékozódás vidéki szemmel Szűcs Eszter – P3N3CH.
Budapest a századfordulón
Az iskolában csak szakmunkásképzést folytatunk az általános- és középiskolát végzett tanulók számára, illetve végzettség nélkülieknek is van ajánlatunk,
III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Általános Iskola Medgyessy Ferenc utca
Pest-Buda a XIX. Században
A vendégforgalom helyiségeinek kialakítása, berendezése
BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ.  Az épület Balatonbogláron, a Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár felett tálalható. A parttól mindössze.
Az iskolai könyvtár telepítés, térszervezése és felszerelése.
Budapest turisztikai marketingje
Budapest turisztikai marketingje
Készítette: Greges Dániel
Budapest.
Schönherz Zoltán Kollégium
17. tétel.
Barokk A barokk sajátos stílusai épületekre vonatkoztatva.
Andrássy út Hősök tere Vajdahunyad vára
Bernáth Leila Bizderi Melinda Kolonics Melinda Tujner Viktória
Készítette: Csanaky Máté Deli Kristóf Nyilas Roland.
Akkermann Róbert Hoffbauer Márk Logó Róbert Molnár Nagy Dániel
Solymár – családi ház prezentáció.
Az épület bemutatása Miskolc belváros szívében 4000 m 2 -es irodaház részben felújítva, részben bérbeadva Ft/m 2 áron azaz Ft-ért.
Kedves SPE tagok!    Idén májusban ismét megrendezésre kerül az SPE 2006 évi teniszversenye  – férfi egyéniben és párosban - melyre várjuk jelentkezéseteket.
BUDAPEST Készítette: Bugyinszki Fruzsi. A közel egy hónapig tartó vásár évente több mint fél millió látogatót vonz Magyarország és Európa minden tájáról.
Sparhelt.
A vályogházakról Mészáros Judit 9.A.
BKV ZRt. – Fődiszpécseri és Zavarelhárító Szolgálat
Nagycenk-Széchenyi kastély
A Wikipédiából, a szabad enciklopédia felhasználásávavl készítettem.,a Peles –Kastélyról ezt az összeállítást. Rámánia legszebb és legnevezetesebb emlékművéről,
Budapest Turisztikai Marketingje Készítette : Romolhatatlan Norbert.
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
Az építmények válfajai
Ismerkedés Várgesztessel Készítette: Dienes Zoltán SZIE GTK GM levelező 1szemeszter.
- szervezetfejlesztési (csapatépítési) tréning, - kommunikációs tréning, - 8 alkalmas nyílt nap, - sajtónyilvános záró rendezvény szervezése.
A világ 7. legszebb villamosvonalán
Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Tréningközpont ****
SÍK FERENC CSONGOR ÉS TÜNDE Készítette: Szentivánéj Társulata Árkos Borbála Csiki Kata Mohácsi Orsolya Anna Rozgonyi Anna.
Zene:Edvard Grieg.Morning Mood.
VILLAMOSPÁLYA-FELÚJÍTÁS A NAGYKÖRÚTON AUGUSZTUS 1-19-IG
Dunai hivatásforgalmi vízi közlekedés kialakítása Budapesten
Műszaki ismeretek/Műszaki szemlélet Készítette: Jakab Gabriella, településmérnök, ingatlan értékbecslő Kinek-mit jelent? Mi köze az értékbecsléshez, ingatlanközvetítéshez?
Rektori épület felújítása I. ütem
Hol található biztonsági megállóhely a vonalszakaszon?
Alternatív Közgazdasági Gimnázium
Hol található biztonsági megállóhely a vonalszakaszon?
Pesti Nikolett és Nyiri Anna Sára
Előadás másolata:

E l a d ó

Az étterem Budapest központjában, a több, mint 200 éves Józsefvárosban, a József körúton található. Ez a körút Budapest egyik fő közlekedési útvonalának egy fontos szakasza, amely a Pesti oldalon a Petőfi-hidat és a Margit-hidat köti össze. Tömegközlekedés szempontjából ideális. Itt közlekedik a 4-es, és a 6-os villamos, pár perc sétával könnyen elérhetjük a Ferenc körúti és a Blaha Lujza téri metrómegállókat, valamint autóbusszal, és trolival is könnyen megközelíthető.

Mint vendéglátóegység 1993-ban került kialakításra, ugyanebben az évben nyitotta meg kapuit a vendégek előtt, és azóta folyamatosan pizzériaként, és étteremként funkcionál. A bejáraton keresztül az étterem előtere nyílik, ahol a HACCP előírásainak megfelelő dolgozói öltözők, valamint a mellékhelyiségek találhatók. Az előtérből egy márványlépcsőn jutunk le a pinceszintre, az étterem eladóterébe.

Az eladótér alapterülete 392 nm, amely három nagyobb helyiségre tagolódik.Minden rész, funkciójának megfelelően egyedi kivitelezésű, rusztikus stílust képviselő, téglaszerkezetű, faborítású pultokkal (bárult, koktélpult, pizzapult). A pizzasütést egy olasz gyártmányú, nagyteljesítményű, fatüzelésű kemence biztosítja, mely egyben látványkemence is. A XVII. század hangulatát idéző, eredeti olasz gyártású tömörfa stilbútorzat erősen meghatározza a helyiség stílusát.

A vendégtér belsőépítészeti szempontból nagyon igényes, gipszstukkó díszítésekkel, boltívekkel, kihasználva a pince adta lehetőségeket. Az eredeti építészeti struktúrát megmutató belső fal vörös tégla, csiszolt-lakkozott felülettel, rejtett fényforrásokkal, a padlóburkolat pedig Tardosi vörös márvány. A mellékhelyiségek kialakítása is igényes ben történt egy teljes körű átalakítás, melynek során a falban található vezetékek szükséges cseréjét is végrehajtották.

Az étterem kiváló helyszínt nyújthat zenés rendezvények (esküvők, eljegyzések, diplomaosztók, stb…) megrendezésére is, hiszen jelenleg egy időben 100 fő is helyet tud foglalni, valamint a hangtechnikához szükséges hálózat is kiépítésre került. A konyha technikai felszereltsége és műszaki berendezései alkalmasak akár több nagylétszámú csoport egyidejűleg történő kiszolgálására is. A vendégtér fűtése gázkazánokkal biztosított, a légcserét egy központi befúvó és elszívó rendszer biztosítja.

Eladási ár: HUF (mely tartalmazza a berendezések árát is) További információ és kapcsolatfelvétel: Lukács Tímea