E l a d ó
Az étterem Budapest központjában, a több, mint 200 éves Józsefvárosban, a József körúton található. Ez a körút Budapest egyik fő közlekedési útvonalának egy fontos szakasza, amely a Pesti oldalon a Petőfi-hidat és a Margit-hidat köti össze. Tömegközlekedés szempontjából ideális. Itt közlekedik a 4-es, és a 6-os villamos, pár perc sétával könnyen elérhetjük a Ferenc körúti és a Blaha Lujza téri metrómegállókat, valamint autóbusszal, és trolival is könnyen megközelíthető.
Mint vendéglátóegység 1993-ban került kialakításra, ugyanebben az évben nyitotta meg kapuit a vendégek előtt, és azóta folyamatosan pizzériaként, és étteremként funkcionál. A bejáraton keresztül az étterem előtere nyílik, ahol a HACCP előírásainak megfelelő dolgozói öltözők, valamint a mellékhelyiségek találhatók. Az előtérből egy márványlépcsőn jutunk le a pinceszintre, az étterem eladóterébe.
Az eladótér alapterülete 392 nm, amely három nagyobb helyiségre tagolódik.Minden rész, funkciójának megfelelően egyedi kivitelezésű, rusztikus stílust képviselő, téglaszerkezetű, faborítású pultokkal (bárult, koktélpult, pizzapult). A pizzasütést egy olasz gyártmányú, nagyteljesítményű, fatüzelésű kemence biztosítja, mely egyben látványkemence is. A XVII. század hangulatát idéző, eredeti olasz gyártású tömörfa stilbútorzat erősen meghatározza a helyiség stílusát.
A vendégtér belsőépítészeti szempontból nagyon igényes, gipszstukkó díszítésekkel, boltívekkel, kihasználva a pince adta lehetőségeket. Az eredeti építészeti struktúrát megmutató belső fal vörös tégla, csiszolt-lakkozott felülettel, rejtett fényforrásokkal, a padlóburkolat pedig Tardosi vörös márvány. A mellékhelyiségek kialakítása is igényes ben történt egy teljes körű átalakítás, melynek során a falban található vezetékek szükséges cseréjét is végrehajtották.
Az étterem kiváló helyszínt nyújthat zenés rendezvények (esküvők, eljegyzések, diplomaosztók, stb…) megrendezésére is, hiszen jelenleg egy időben 100 fő is helyet tud foglalni, valamint a hangtechnikához szükséges hálózat is kiépítésre került. A konyha technikai felszereltsége és műszaki berendezései alkalmasak akár több nagylétszámú csoport egyidejűleg történő kiszolgálására is. A vendégtér fűtése gázkazánokkal biztosított, a légcserét egy központi befúvó és elszívó rendszer biztosítja.
Eladási ár: HUF (mely tartalmazza a berendezések árát is) További információ és kapcsolatfelvétel: Lukács Tímea