1.Számú Elnöki (ecchi)gőzfürdő terv. -Ki ne álmodozott volna az anime és manga rajongók közül, hogy egy napon majd eljut Japánba és személyesen megismeri,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
Advertisements

Ó JAJ!” hátul is van ám szemem! SZUPER EZ A ZENE, CSAK NE LENNÉK ILYEN FÁRADT… NEM TALÁLOM A TÉMÁT, HOL LEHET, AZ ABLAK MELYIK SARKÁBAN? JA,
Isten célja a gyülekezettel 2: Közösség
Depresszió helyett Mondj IGEN-t az életre!!! :27.
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
HELLER ÁGNES: FILOZÓFIA MINT LUXUS
A VALÓSÁG ILLÚZIÓ.
Angol nyelvi kompetencia
Kritika érte a sajtót. Jogos kritika…?!?! Nem foglalkozik eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz.
Bármilyen hülyeségnek tűnik, de működik. Próbáljátok ki!
Bevezetés a tanácsadásba Dr. Dan Brinkman.. Tanácsadás  Nátán esete (2Sám 12:1- 14)
A víz világnapja Március 22..
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
Albert Einstein idézetek.
Mi az egészség? EGÉSZ –SÉG, TESTI – LELKI- JÓL LÉT.
Az Élet Vonata.
Élet a romok között A Haller utcától a Füvészkertig.
Készítette: a Dalai Láma
(A tudomány szemszögéből)
Éva az Úrhoz.
Saját modul megvalósítása DROGPREVENCIÓ as tanévben Készítette : Szegedi Károlyné.
Készítette: Bajkó Balázs Hullár Péter
Minden, matematikusi ismeretekkel fertőzött leendő mérnök számára alapvető kihívás, hogy a túlságosan egyszerű dolgokból többet hozzon ki. Így például.
Mindenkinek vannak borongós napjai.
AZ ÉLET PILLANATAI.
Albert Einstein idézetek.
„VIRÁGOK KÖZT VELED LENNI, TUDOM SZÉP VOLNA KEDVESEM” (BRÓDY JÁNOS)
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Kutyafajták Retrieverek Készítette: Bak Barna József
Fülemüle informatika verseny
1 1 1.
Névnapodra Szeretettel!
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
Egészségturizmus fogalma
Nézd csak meg ezeket a képeket! Ha netán azon gondolkozol, hol is található ez a szálloda, hát ez nem egy szálloda. Ez egy lakóház!!! Mindez a Sheikh Zayed.
Mi is az a reformáció?.
Olvasd lassan és csendben!.
EZ 1 KÖRLEVÉL NE SZAKÍTSD MEG ! HA ELJUT EGY ETIOP GYEREKHEZ LEGALÁBB FEHÉR NŐRE VERHETI !!! NAGYON FONTOS EZ A FEJLŐDÉSE MIATT ! HA VAN SZÍVED TOVÁBBKÜLDÖD.
A víz.
Az Élet Igéje október „Állhatatossággal fogjátok megmenteni lelketeket.” (Lk 21,19)
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Az élet.
Járom az arctalan várost,
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Szép napot.
Az iskola az én szememmel Iskolánk diákjai a fent említett pályázatra készítettek diafilmeket, melyek közül a következőt véltük a legjobbnak.
ÁLMODJ Kapcsold be a hangszórót és dőlj hátra! Ne klikkelj! 
All we love, we left behind
A Deák Ferenc Általános Iskola és Óvoda felső tagozatán
Az egészség Készítette: Vida Fruzsina.
Huacachina Peru Peru délnyugati részén, a forró sivatagban, Ica város közelében van egy természetes kis tó: a Huacachina Oázis. A tó zöldszínű vize és.
Egy virágcserép és a sör története
Olvasd lassan és csendben!
A VILÁG HÉT CSODÁJA.
mint ami mások szerint szükséges!
Énekel: Zdenka Lorencová
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Az Élet Igéje szeptember.
Bölcsességek, aforizmák
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Hát én lennék, és Botond!! 
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
A pénz nem boldogít . Egy ember, akinek 3 milliárdja van, semmivel sem boldogabb, mint az, akinek csak kettő van…!
A következő dián még van pár információ.
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
Gondolatok a barátságról
Az Élet Vonata Olvastam egy könyvet, ahol az életet egy vonatutazáshoz hasonlították. Nagyon érdekes olvasmány.
Buzgó-barlang Várhosszúrét
Az Élet Vonata Olvastam egy könyvet, ahol az életet egy vonatutazáshoz hasonlították. Nagyon érdekes olvasmány.
Előadás másolata:

1.Számú Elnöki (ecchi)gőzfürdő terv

-Ki ne álmodozott volna az anime és manga rajongók közül, hogy egy napon majd eljut Japánba és személyesen megismeri, megtapasztalja Az addig csupán a filmekből, animékből vagy az olvasmányaikból ismert érdekességeket, élményeket? -És vajon hányak álmodoztak, álmodoznak arról, hogy az életben átéljék azokat a dolgokat amiket hőseik a képernyőn ? -Valószínűleg sokan és sokszor, különös tekintettel az úgynevezett „Fanservice” jelenetekre, melyek közül talán a legnépszerübbek a „gőzfürdős”jelenetek. De hát sajnos általában az álmok idővel ábrándokká silányulnak, és ahogy telnek az évek észre se vesszük és még azok is lassan elkopnak. Mi pedig szinte természetesnek veszük ezt. Van e hát remény arra, hogy álmaink valóra váljanak?

IGEN!!! Mert...” amiben az emberi elme hinni tud azt meg is tudja valósítani”. Napoleon Hill

A Miskolci aNime Klub már 6 éve küzd törtelenül azért, hogy nagyszerü élményekkel és új barátokkal gazdag odhasson az animéket-mangákat kedvelő fiatalok egyre növekvő tábora fiatalok egyre növekvő tábora. Most, egy ilyen nagy project előtt jól jön egy rövid áttekintés (ecchi)gőzfürdő témában. áttekintés (ecchi)gőzfürdő témában. Az elkövetkezendőkben sorba vesszük, hogy miért is lenne jó nekünk ez, miért jó álltalában és, hogy hol lehetne megvalósítani.

Hogy miért is lenne jó, ha lenne egy gőzfürdőnk?

Lenne hol pihentetni fáradt csontjainkat....

Lehetőség nyílna megismerni egymást...kívül.....

......és belül... ^^

és nem utolsó sorban, remek lehetőség nyílna a társas összejövetelekre

Most pedig pár gondolat arról miért is jó ez úgy általában -A gőz-gyógy fürdők, nagyon fontos részét képezik a Japán kultúrának. Egyrészről ott van a kikapcsolódás, a testi ellazulás és a társas érintkezés élménye. Másrészről a Japán kultúrára olyannyira jellemző tisztaság, tisztaság eszmény kellemes módon történő gyakorlása. Ezeken felül remek védekezés a Japán éghajlati viszonyaiból adódó hőmérséglet és pára okozta kellemetlenségekre, valamint a forró vízben való megmártózás, különösen ha az gyógyvíz, az egészség megőrzés- gyógyítás szempontjából is az egyik legrégebbi és legelfogadottabb eljárásnak számít az egész világon.

Fontosabb Gőz-gyógyfürdők Japánban Noboribetsu Yufuin Kusatsu Hakone Dogo Onsen Beppu Onsen Ibusuki Onsen

Most pedig gondolkodjunk el a hazai lehetőségeken -A Kép ellenére azért valóban komoly lehetőségek vannak a hazai Gőz és gyógyfürdő szolgáltatásokban. Először is természeti adottságainknak köszönhetően több helyen is van lehetőség a termál és gyógyvíz felszínre hozatalára, valamint kultúránkba is már nagyon régen beépült és elfogadott a gyógyfürdüzés mint a kikapcsolódás és az egészségmegőrzés egy fontos eleme.

Bükkszékfürdő Mi számunkra mindenképp egy Miskolc vonzáskörzetében lévő fürdő építése lenne a megfelelő. Szerencsére a Bükk megfelelő adotságokkal rendelkezik e téren is, mivel renelkezik termálforrásokkal illetve a termálvíz fúrásának lehetőségével.

Természetesen nem ragaszkodunk feltétlenül igazi termál vízhez, mert az élményt nagyszerűen reprodukálhatja néhány egyszerü technikai megoldás. A következő prezentáció már ezen megoldások konkrét részleteit is fogja tartlamazni valamint a megvalósítás részleteit.

Köszönöm a figyelmet !!!