SZAKDOLGOZAT Fa - Rock Hajtás Dr. Fekete Gábor Miskolci Egyetem

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Készítette Varga István 1 VEGYÉSZETI-ÉLELMISZERIPARI KÖZÉPISKOLA CSÓKA.
Advertisements

Canta Nat king Cole: Fascinación Photographs from the internet December 2008 Editor : Ady Biber ©
NYF-”VEKTOR” Versenyképes Kutatás, Technológia, Oktatás a Régiónkban c. projekt nyitókonferenciája június 27. Badak Béla okl. könyvvizsgáló
KKK-k elemzése, különös tekintettel a műszaki területre Borsa Judit Halász Gábor Jobbágy Ákos.
Grafológia speciálisan a gyógyászatban X-tréning
ELTE Tudománytörténet és Tudományfilozófia Tanszék
Készítette: Babinszki Helga TEJ3W9
Húsvét az élet ünnepe.
Fizika Bevezető 6. osztály.
Készítette: Molnár Fruzsina Eszter szociális munka III. évfolyam
Készítette: Tóth Enikő 11.A
Műveletek logaritmussal
A társadalmi tértudományok alapjai (Bepillantás egy előadásba)
Nemes Tihamér Az ismeretlen kibernetikus
Készítette: Pelle Mónika Szoc. ped. II. évfolyam
Széchenyi István Egyetem
Elektrotechnika 11. előadás Dr. Hodossy László 2006.
Adatbáziskezelés az MSAccess programmal Makány György 5. rész: Jelentések.
Informatika.
A C++ programozási nyelvSoós Sándor 1/12 C++ programozási nyelv Gyakorlat - 8. hét Nyugat-Magyarországi Egyetem Faipari Mérnöki Kar Informatikai Intézet.
Szakdolgozat címe Készítette: X.Y Miskolci Egyetem
Rejtő Sándor Könnyűipari Mérnöki Főiskolai Kar
Mérnöki Fizika II előadás
AZ ÁTALAKULÓ ÉLELMISZER-GAZDASÁG FŐBB TERÜLETI, TÁRSADALMI, KÖRNYEZETI ÖSSZEFÜGGÉSEI Prof. Dr. Villányi László Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi.
ÁLLATORVOSI AGRÁRGAZDASÁGTAN
Szakdolgozat címe Készítette: Név Konzulens: Név 2006.
Gazdasági modellezés,döntési modellek
Mágneses kölcsönhatás
Miskolci Egyetem Informatikai Intézet Általános Informatikai Tanszé k Pance Miklós Adatstruktúrák, algoritmusok előadásvázlat Miskolc, 2004 Technikai közreműködő:
SZAKDOLGOZAT CÍME szakdolgozat
Induktív típusú zárlati áramkorlátozók elmélete és alkalmazása
Magyar Könyvvizsgálói Kamara XVIII. Országos Konferenciája II. Módszertani szekció szeptember – óra.
Kölcsönhatások.
4. Gyires Béla Informatikai Nap Debreceni Egyetem Informatikai Kar Új eredmények a Chomsky-féle (formális) nyelvtípusokkal kapcsolatban Dr. Nagy Benedek.
AZ ELŐADÁS CÍME KÉSZÍTETTE: VEZETÉKNÉV Keresztnév KONZULENS:
Egy nap, egy egyetemi tanár, a következő kérdést tette fel hallgatóinak:
A modell fogalma, a modellezés jelentősége
Alapvető fogalmak, és leggyakrabban előforduló kifejezések HOGYAN HASZNÁLD A PTC OLDALAKAT?
Tudományos konferencia Nyíregyháza Október
Autonómia és felelősségvállalás
Anyagvizsgálat a Gyakorlatban 7. Szakmai Szeminárium Tóth Péter MVM Paks II. Atomerőmű fejlesztő ZRt. Nukleáris Osztály VII. AGY, Új atomerőművek.
„És mégis mozgás a hő” Készítette: Horváth Zsolt Krisztián 11.c.
Szakdolgozat címe Szakdolgozó neve Konzulens: Konzulens neve
LOGISZTIKA Előadó: Dr. Fazekas Lajos Debreceni Egyetem Műszaki Kar.
SZERVEZETI MOZGÁSOKAT BEFOLYÁSOLÓ FŐBB ERŐK
Általános társadalomföldrajz – bevezető gondolatok
A folytonosság Digitális tananyag.
Útmutató a szakdolgozat elkészítéséhez
HEFOP Zárókonferencia Kutatásmódszertan: szociálpszichológia e-tananyag Kiss Paszkál Szabó Mónika Ujhelyi Adrienn Berkics Mihály.
Gazdasági informatikus - Szövegszerkesztés 1 HasábokHasábok.
Gazdasági informatikus - Szövegszerkesztés 1 Bekezdések formázása 3.
Villamosságtan 1. rész Induktiv úton a Maxwell egyenletekig
Egészségtudatosság a debreceni egyetemisták körében Készült az "Egészségtudatosság a évesek körében - Hozzáállás- elemzés interjús vizsgálat alapján"
Golda János: Stílus és korszerűség „kritika” a kritikáról (sokkal inkább néhány gondolat összefüggésben a leírtakkal, mintsem, határozott vélemény és bírálás)
Gazdaság és Vezetéstudományi Intézet - szakszeminárium dr.LuxJudit 2016.április 8.
Szakdolgozatok védése
Szakdolgozatok védése
FAZEKAS ANDRÁS ISTVÁN PhD c. egyetemi docens
Neumann János Informatikai Kar
Ez a formátum csak egy ajánlás, nem kötelező a használata.
Név TERPLÁN Zénó Program 2016/2017 Fekete Tamás egyetemi tanársegéd
Általános társadalomföldrajz – bevezető gondolatok
Regionális identitás és öntudat: létező jelenség Magyarországon?
Név TERPLÁN Zénó Program 2016/2017 Dr. Varga Attila Károly
Miért választottam a BME mérnökinformatikus szakot?
Bevezető Mivel foglalkozik a fizika? Az anyag megjelenési formái a természetben 6. osztály Fizika.
Marcel Cohen fotóművész képeiből
Nyíregyházi Egyetem, Műszaki és Agrártudományi Intézet 44
Ez a formátum csak egy ajánlás, nem kötelező a használata.
Előadás másolata:

SZAKDOLGOZAT Fa - Rock Hajtás Dr. Fekete Gábor Miskolci Egyetem Gyűrűavató 2004 Miskolci Egyetem Gépészmérnöki Kar Villamosmérnöki Intézet SZAKDOLGOZAT Fa - Rock Hajtás Dr. Fekete Gábor

Teljesen újszerű feladattal állok szemben ! Gyűrűavató 2004 A feladatkiírást többször áttanulmányoztam A konzulens „Villamos mérnök 3 évfolyammal” egyeztettem A szakirodalmat átböngésztem Hol meglévő, hol meg nem lévő részeit tanulmányoztam Végül megállapítottam - Playboy, Rettegett Iván: I am a security man - Fekete Gábor publikációi, Cosmopolitan - Fekete Pákó: Kislány Vigyázz c. album Teljesen újszerű feladattal állok szemben ! Nekiláttam a téma felkutatásához, és kidolgozásához Kutatásaimat a cím Fa-Rock Hajtás értelmezésével kezdtem

Hol teremhet és mi lehet egy érzelmekre gerjedő szerkezet ? Gyűrűavató 2004 Fa fából készült szerkezet gondolata Rock valami táncos, hangulatos, olyan Rockos berendezés Fa-Rock A két szó kapcsolata újabb gondolati társítást vet fel: táncoló bot táncoló szerkezet a Rock érzelmeket is kelt Hol teremhet és mi lehet egy érzelmekre gerjedő szerkezet ?

Töprengés után bevillant egy újabb értelmezési forma ! Gyűrűavató 2004 Töprengés után bevillant egy újabb értelmezési forma ! Két szót egybeolvasva „ FAROCK „ előáll A balekina nemes szervének kiegészítő tartozékára utaló forma Hogy jó úton haladok az értelmezésben, visszagondolva: kapcsolat, érzelem, tánc, játék, gerjedés megállapítható, hogy a NEMES SZERV, mint gondolati irány a szakdolgozat kiírásának megfelelően helyesnek mondható!

A cím utolsó és egyben mindent összefoglaló szava a Gyűrűavató 2004 A cím utolsó és egyben mindent összefoglaló szava a Hajtás A műszaki tudomány szerint lehet például egy villamos hajtás, talán frekvenciaváltós, sőt a legmodernebb kapcsolati energia szabályozott indukciós motor hajtás, amelyben megjelenik létünk alapját jelentő és cselekedeteinket meghatározó Kapcsolati Energia, ennek az alapját képező Térenergia, és a kapcsolati információt hordozó Nem anyagi jellegű rendszerek formája, A láthatatlan kapcsolat!

Kapcsolati energia: Két irányított tér Gyűrűavató 2004 Célszerű definiálni a főbb gondolatokat Kapcsolati energia: Két irányított tér kapcsolatából származó energia. Irányított tér: Gerjesztett anyaggal a térenergiának az irányított tere. Gerjesztett anyag: Kényszerhatás alatt lévő anyag, ami a kényszerhatásra megváltoztatta az anyagmentes energiával kapcsolatos terét.

Nagyon fontos megjegyezni az anyag Gyűrűavató 2004 Nagyon fontos megjegyezni az anyag élő és élettelen megjelenési formáját! Különösen izgalmas az élő rendszerek kapcsolata Ilyen például Az említett balek és balekina idegrendszerrel tudatosan vagy tudat alatt vezérelt irányított térkapcsolata, ami kiváltja az aktuális, tettekben is megnyilvánuló párkapcsolatot.

A géntudomány szerinti hajtás fogalom értelmezése: Gyűrűavató 2004 A géntudomány szerinti hajtás fogalom értelmezése: Közismerten léteznek azok a géncsoportok, amelyek a taszítást és léteznek amelyek a vonzást, az az egyesülést kívánják. A taszításra vagy egyesülésre törekvés vágyát, annak hajtóerejét szintén definiálhatjuk HAJTÁSNAK.

Fa - Rock Hajtást Az előzőek után Gyűrűavató 2004 Az előzőek után Szeretném bemutatni a szakdolgozat kiírás címének elemzése és értelmezése alapján létesült rendszert, A célszerű kapcsolati energiát gerjesztő Fa - Rock Hajtást

A célszerű kapcsolati energiát Gyűrűavató 2004 A célszerű kapcsolati energiát gerjesztő Fa - Rock Hajtás

a kiírás szerinti hajtás fogalom Gyűrűavató 2004 Áttérek a kiírás szerinti hajtás fogalom újabb értelmezésére Nézzük az alkoholszabályozott italváltós has-hajtást

Agyi- lény Az alkoholszabályozott italváltós has-hajtás hatásvázlata Gyűrűavató 2004 Alkoholszabályozott szakasz GERJESZTÉS Asz Alkohol szint szabályozó Italkészlet Italváltó Adagoló Agyi szint Agyi- lény HAS - HAJTÁS Hsz Hasi szint BEFOLYÁSOLÁS Ürítő CSELEKVÉS A Ü Cselekvési rendszer Iv Az alkoholszabályozott italváltós has-hajtás hatásvázlata

Az alkoholvér-szint és a szebbik nemmel szemben Gyűrűavató 2004 Az alkoholvér-szint és a szebbik nemmel szemben fellépő erőhatás alakulása az alkoholszögszint függvényében Az erőhatás mértéke Az alkoholszint és az állékonyság mértéke Ami fordított arányosságot mutat !

? Van-e Térenergia a Rock Well Klubban ? Gyűrűavató 2004 Térjünk át a kiírás szerinti újabb gondolatra ! Van-e Térenergia a Rock Well Klubban ? ?

I G E N ! Van-e Térenergia a Rock Well Klubban ? Gyűrűavató 2004 Térjünk át a kiírás szerinti újabb gondolatra ! Van-e Térenergia a Rock Well Klubban ? I G E N ! Ennek értéke két irányított tér kapcsolatában Ezzel írható le egy balek és egy balekina gerjesztett kölcsönhatása, kölcsönhatási folyamata. Kapcsolati energia térvektor, Az egyik gerjesztés, a balek által létesített irányított tér térvektora, A másik gerjesztés, a balekina által létesített irányított tér térvektora. [ Zárójelben jegyzem meg, hogy az általam létrehozott kapcsolati energiával szabályozott frekvenciaváltós hajtás -ami szintén hajtás- egy új szabályozási eljárás, egy új szabályozási elmélet, ami 2000-ben kapott szabadalmat és egyben Egyetemi szolgálati szabadalom is. ]

Milyen kapcsolatban van az Egy/2 a Gyűrűavató 2004 Milyen kapcsolatban van az Egy/2 a Térenergiával ? Az új térelméletemet alapul véve, az Egy/2, a kapcsolati energia átalakulására utal ! 1/2 • Φ • I = A kapcsolati tér létesítéséhez illetve a megsemmisüléséhez szükséges energia E = Ф • I [VAs] 1/2 • Φ • I = A kapcsolati térben átalakuló munkavégző energia A kifejezés átírható, ha figyelembe vesszük, hogy Ф = L • I.

! 1/2 • E = ISMERTEBB FORMÁKBAN AZ = 1/2 • L • I = 1/2 • C • U Gyűrűavató 2004 ISMERTEBB FORMÁKBAN AZ 1/2 • E = 2 = 1/2 • L • I = 1/2 • C • U = 1/2 • m • v = 1/2 • Θ • ω 2 ! 2 2 Az összefüggésekkel leírt jelenségek formai hasonlóságát MIÉRT IGAZOLJA VISSZA A TERMÉSZET ? Választ lásd az Új Térelméletben !

? Létezik-e a 2 dimenziós NŐ ? Ha igen, akkor miért igen ! Gyűrűavató 2004 Létezik-e a 2 dimenziós NŐ ? Ha igen, akkor miért igen ! Ha nem, akkor miért nem ! ?

a következő képen mutatható be. Gyűrűavató 2004 Létezik-e a 2 dimenziós NŐ ? Ha igen, akkor miért igen ! Ha nem, akkor miért nem ! I G E N ! A virtuális világban minden létezik. Ennek a világnak egyik gyártója a számítástechnika, és népszerűsítője a Televíziós technika. A virtuális világ csodáira nem térek ki. Vissza a valós világba ! Foglalkozzunk a 3 dimenziós NŐ világával ! A NŐ lényét végtelen sok megközelítésben elemezhetjük, egy leegyszerűsített blokkvázlatban a NŐ, a következő képen mutatható be.

A NŐ Ettől NŐK a NŐK Ettől varázslatosak Ettől kedvesek Gyűrűavató 2004 A NŐ Ettől varázslatosak Ettől kedvesek Ettől aranyosak Ettől NŐK a NŐK

Fa - Rock Hajtásra Térjünk vissza a szakdolgozat címe szerinti és Gyűrűavató 2004 Térjünk vissza a szakdolgozat címe szerinti Fa - Rock Hajtásra és Vizsgáljuk meg azt, a szakdolgozat kiírása szerinti biztonságos záró kapcsolatban, a Fekete Pákó és a SECURITY -ami véd és szolgál- környezetében.

! Fazonigazítás SECURITY Véd és szolgál Gyűrűavató 2004 Fazonigazítás ! SECURITY Véd és szolgál A biztonságos méretre igazítás rámozdulása

munkába fogást a 3 dimenziós Gyűrűavató 2004 Az egymásra igazított Fa - Rock Hajtás működés közben, ahol a munkába fogást a 3 dimenziós NŐ birtoka végzi ! Fekete Pákó ”Kislány vigyázz” c. album ŐRZŐ VÉDŐ SECURITY Továbbá a paplan alatt a két ember számára legalább olyan meleg van mint Afrikában.

ÖSSZEGZÉS Fa – Rock Hajtás Megállapítható, hogy Gyűrűavató 2004 ÖSSZEGZÉS Megállapítható, hogy A szakdolgozat kiírása alapján létrehozott, Kapcsolati Energia szabályozott Fa – Rock Hajtás Egymásra igazítva Utódgyártásra alkalmas! Létrehozásával földünk népességének fenntartása Biztonságosan szinten tartható !

Ö S Z E G É Fa – Rock Hajtás VÉGE Gyűrűavató 2004 Kapcsolati Energia szabályozott Fa – Rock Hajtás Ö S Z E G É Egymásra igazítva Utódgyártásra alkalmas VÉGE 2004. május 06. Minden jog fenntartva!