Grafológia Rövid ismertető szervezetek részére.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„A szép dal ma!” Versíróverseny Start: augusztus 21. Lélekkutató Intézet – Yrisz Klub – X-party Központ Július 21.
Advertisements

E-SKILLS (DIGITÁLIS ÍRÁSTUDÁS) AZ ÉRDEKKÉPVISELETI MUNKÁBAN A STRATOSZ SZÁMÁRA KIDOLGOZOTT VÁLTOZAT Készült a MAT támogatásával, az FSZH közreműködésével.
Didaktika a gyógyításban
PALLÓ zárókonferencia BMK, január 30. A közművelődési intézmények szerepe és lehetőségei a felnőttképzésben Felnőttképzési információs és segítő.
Matematika és módszertana
Speciális szükségletek a foglalkoztathatóság nézőpontjából …a szociális munka lehetőségei és korlátai.
KI LESZEK ÉN? Önismereti komplex személyiségfejlesztő projekt
Grafológia speciálisan a gyógyászatban X-tréning
QUALIFORUM - NYERGES ATTILA GYORSJELENTÉS A GÉMOSZ ANKÉTRÓL (ROAD-SHOW A KÉPZÉSRŐL) május 26. Galyatető.
„Légy az, aki lehetsz!” A mentalitás szerepe a tanácsadásban
Heves megye civil szervezeteinek szervezetfejlesztése A program az Európai Unió támogatásával valósul meg. K á rp á tok Alap í tv á ny – Magyarorsz á g.
Emberi Erőforrás Menedzsment Az emberi erőforrások fejlesztése
Banor Tréning Központ Bt. Levelezési cím: 1550 Budapest, Pf. 15. Tel/fax: Intézmény-akkreditációs lajstromszám:
Lőwné Szarka Judit ellátottjogi képviselő
Városrehabilitációs konferencia Mosonyi Balázs – ROP Irányító Hatóság április 29.
Humánkineziológia szak
Értékelés a pedagógiában
Grafológia – SZIE Ybl Miklós Építéstudományi Kar
MUNKAERŐ-PIACI PARTNERSÉG
Műveletek logaritmussal
„Az Integritás Kérdőív kitöltésével összefüggő tudnivalók” Az adatfelvételi célcsoport, az Integritás Kérdőív és az adatfelvétel február 15.,
A munka világával kapcsolatos tudás
I. Nemzeti Fejlesztési Terv ( ) Készítette: Koczka Csaba (M6MGTO)
Közigazgatási technológia
Készítette: Magyar Orsolya
1 Pepper Rendszerház Zrt. Kafetéria rendszer a VIP Humánpolitikai Rendszerben.
Az egyéni fejlesztési terv
Könyvtárvezetési stratégiák, vezetési típusok
A marketing új dimenziója: a geomarketing Kovács András főiskolai tanársegéd Modern Üzleti Tudományok Főiskolája, Tatabánya
A szervezeti problémák kezelése
Mit tud? Mire képes? Kompetencia alapú szakképzés
„Nagyító alatt” A GrafoKom - projektek során használt írásvizsgálati metódusról.
Gazdasági ismeretek.
Partners Hungary Alapítvány A Partners for Democratic Change International tagja Civil stratégia előkészítő kerekasztal január 14. Szolnok.
Felsőoktatás szerepe a távmunka elterjesztésében Benedek András Felsőoktatás szerepe a távmunka elterjesztésében VI. Országos Távmunka Konferencia Budapest,
MUNKÁLTATÓ ÉS AZ ÜZEMI TANÁCS KAPCSOLATA (Mt. 267.§)
Személyiségünk a betűkben
A stratégiai kulcsmentorok bemutatkozása IFKT mentor képzés Budapest, december 13.
A Lélekkutató Intézet „Talentum Teszt Centrum” akciója az „Egymásért, Egy-másért” Alapítvány koprodukciójában. Helyszín: Eger, május 17.
Grafológiai elemzés Nyíregyházi iskolások kézírásának és rajzainak elemzése, értelmezése. Készült februárjában. Készítette: Szilvásy Péter, grafológus,
eMagyarország Program
A szakképzés változása napjainkban Feigl Ágnes 2006 ETI.
Lukács Oktatási Központ
Prevenció Tudatos előkészület a sikeres iskolakezdéshez.
A Grafobúvár ünnepi kínálata. Hogyan hat Rád a négy őselem? Tűz, víz, levegő és föld: Az ember személyiségét ez a négy alapelem határozza meg. A négy.
Mire jó a grafológia? Grafológia a cégek humánpolitkájában Előadó:
Az iskolai dokumentumok elérhetősége
A Magyar Parlament Nemzetbiztonsági Bizottsága részére Készítette: Szilvásy Péter december 3.
GRAFO-LIFE hatékony segítség a mindennapokban. GRAFO-LIFE A hétköznapokban felmerülő stressz- és krízishelyzetek három csoportba vezethetőek vissza: 1.
2012.FEBRUÁR FEBRUÁR 20-IG!!!. Árajánlat kérése, nemzetközi közösségi weboldal kivitelezésére: Funkciók: - Tag/1-1 kép feltöltése - Min. adatok.
ORSZÁGOS SPORTISKOLAI INTÉZMÉNYVEZETŐI ÉRTEKEZLET Budapest, október 15.
Erőszakmentes, egészségtudatos iskola
Inessza Goldberg Izraeli Tudományos Grafológiai Társaság.
EPA X-tréning Az Európai Sajtószövetség, a Lélekkutató Intézet és az Yrisz Klub kiképző tréningje Tiszacsegei Szépségkastély Készítette:
Tájékoztató NGM_AK002 NGM_AK004. Fogadóóra Szorgalmi időszakban csütörtökön óra között ig. 604-ben, más időpontban csak egyeztetés után!
Megyei tervezői workshop módszertana Varga Péter december 4.
Tájékoztató NGM_AK004. Fogadóóra Szorgalmi időszakban szerdán és óra között ig. 604-ben, más időpontban csak egyeztetés után!
Pedagógiai Könyvtár és Múzeum Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny __________________________________________________________________________________________________________.
Tájékoztató NGM_AK004.
Országos nagykereskedelmi menedzser
Értékesítési képviselő – Food
Értékesítési képviselő – Food
Miért szükségszerű a változás a természettudományok oktatásában?
Előadás címe: Tudom, változnom kell!!!
Fenntarthatóság – eredmények hasznosulása 6.2. előadás
Értékesítési képviselő – Food
SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK „ Az intézményi felelősök felkészítése a Szakképzési Minőségbiztosítási Keretrendszer (SZMBK) követelményeinek figyelembevételével,
Tájékoztató NGM_AK004.
SZÖM II. Fejlesztési szint folyamata 2. Az önértékelés végrehajtása 5
Az SZMBK Intézményi Modell
Előadás másolata:

Grafológia Rövid ismertető szervezetek részére. Készítette: Szilvásy Péter, okl. grafológus Oklevél száma: 1990/19. Lélekkutató Intézet - PszichoMenedzser Stúdió1990 1701 Bp., Pf. 303. - 1052 Bő., Semmelweis u. 1. 1-267-4512/317 * 30-4935804 * info@x-party.hu * www.x-party.hu 2006. 01. 24., 2006. 07. 27.

Elemzési alapszempontok A grafológiai elemzés főbb szempontjai értelmi képességek érzelemvilág egészségi állapot, tendenciák közösségi élet realitás, gyakorlatiasság magánélet hivatás: alkalmasság és lojalitás jövőkép Potenciális és dinamikus karakterisztika

Erősségek-gyengeségek Szituáció-szimulációk Együttműködési felületek Speciális szempontok Tárgyalási stratégia Erősségek-gyengeségek Szituáció-szimulációk Együttműködési felületek Vezetői készségek Konfliktuskezelés Fejlődő készség Terhelhetőség Rendszerszemlélet Analizálás Kreativitás Jövőorientáció Optimizmus Pozitivitás Megfelelő környezet Team-partnerség Tehetség

Elemzés tárgya Legalább kétsoros kézírás minta A kézzel írott önéletrajz előnyös. Lehetőleg aláírás is van Lehetőleg beleegyezéssel van a minta Ennek hiányában informálás illetve az adatok bizalmas kezelése Írásminta: eredeti, fénymásolt, faxolt, szkennelt. Az elemzés felhasználója a személyiségjogokat tiszteletben tartja.

A felhasználó feladata Az írásminta és eredetének biztosítása Elemezhető verzió prezentálása Az elemzési főirányok kijelölése Konzultáció Az elemzés prezentációjának bizalmas kezelése

Szolgáltatási típusok Azonnal, vagy írásban egy-két napon belül. Gyorselemzés: 1-3 konkrét kérdésre adott szóbeli, vagy írásos (legfeljebb fél oldalnyi) válasz azonnal elkészíthető, telefonban, személyesen, e-mailben megadható. Általános elemzés: Az alap-szempontok mindegyikét figyelembe véve készül, szóban vagy írásban (legalább egy oldalnyi) történik a prezentáció. Részletes 1. elemzés: Egy kiemelt szempont részletes taglalása, kihatásainak elemzése és a többi alap szempont általános elemzése szóban, vagy írásban (legalább két oldalnyi). Részletes 2. elemzés: Minden alap-szempont komplex elemzése, összefüggés és kihatás vizsgálattal, megoldási javaslatokkal szóban, vagy írásban (legalább 3 oldalnyi) Részletes 3. elemzés: Különleges alapelemzés, funkcionális vizsgálatokkal, más módszerek integrálásával, részletes kauzális elemzés és szintézis csak írásban (legalább 4 oldalnyi)

Tiszteletdíjak Az elemzés részletessége, prezentációja (szóban, írásban) és a rendelkezésre állás fázisa függvényében: 1000 Ft és maximum 50.000 Ft Általános elemzés szóban: 5000 Ft írásban: 8000 Ft Részletes 1.: 10.000 Ft A feltüntetett összegek bruttó értékek, számlával. Megbeszélés tárgya a konkrét kivitelezés és díjazás.

Egészség, párkapcsolat, talentum, hivatás elemzése és szintézise GRAFOLÓGIA 1990 óta 2006. januárig a következő grafológiai főtárgyú fejlesztések készültek a Lélekkutató Intézet fejlesztésében és a PszichoMenedzser Stúdió és a Péczely Ignác Íriszközpont1991 közreműködésével:

GRAFOLÓGIA MÚLT – JELEN – JÖVŐKÉP Ösztön, egészség Érzelemvilág Kognitivitás Fantázia, képzelőerő

Asztrografológia A kézírás a csillagállás összevont elemzése, az őselemek megnyilvánulása a kézírásban. A születési horoszkóp (radix) adta életpálya és a pillanatnyi élethelyzet összehasonlító elemzése és prognózis készítés.

Grafoterápia A kézírás mutatta gyengepontok felismerése és korrekciója, felülírása a kézírás tudatos megváltoztatásával. Az írás komplex pszicho-fiziológiai folyamatában a bio-feedback (visszacsatolás) elvének felhasználása a személyiség fejlesztése, javítása, a sorskép pozitívvá tétele érdekében.

Biofunkcionális pszichografológia Instrumentális grafológia Integrált módszerek Grafomasszázs Biofunkcionális pszichografológia Integrált grafológia Grafojóslás Grafo-divat-design Instrumentális grafológia Grafotorna Grafotánc Talentumteszt Grafoszeánsz

Egyéb extrák Grafológia oktatása X-tréning formájában. Pszicho-kozmetika Grafológia alkalmazásával történő kozmetika arc és hajmaszk valamint a Reaktíváció meditáció szintézise. Grafológia oktatása X-tréning formájában. Elmélet, gyakorlat, alkalmazás = tudás. Alapismeretek 20 órás. Díja: 28 ezer forint/fő Vizsgával Alvás-kontroll és tudatos álmodás Grafológiai trükkök

A civilizált ember egyik legkiemelkedőbb alkotása a kézírás. Különösen akkor, ha jó dolgokat ír.