A Doctor Who először a BBC-n jelent meg 1963-ban. A BBC Dráma részlegének sorozatokat gyártó osztálya készítette a programot 26 éven keresztül. 1990-ben.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Erkel Ferenc, Operaház, Bánk Bán
Advertisements

Könnyűzenei Lexikon Queen.
Hubble. Hubble Az űrteleszkóp több mint 0,1 ívmásodperc képfelbontásra képes. A Hubble űrteleszkóp egy, a földfeszíntől 593 km magasságban orbitális.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
A muzsika hangja Maria Augusta Trapp.
Harry Potter. Harry Potter kezdete  J. K. Rowling írta. Első kötete ben jelent meg.Az első kötet után a többi világ sikert aratott. A Harry Potter.
Mr. Bean 14/B. Jellemvonásai • Rowan Atkinson alakítja • Jacques Tati által megformált Monsieur Hulot ihlette Atkinsont • „Egy gyerek, egy felnőtt férfi.
Hernádi László TUDÁS, SEBESSÉG, GYŐZELEM. A pilóta és a titkos „összetevők”
Az alvásról az időmérleg tükrében Néhány társadalmi faktor hatása
d.hu Page 1 d.hu Click to edit Master title style 1. oldal BUDAPEST Airport d.hu április hó Hogyan áll a ferihegyi cargobázis?
2012 Comedy Central. Comedy Central – Alap információk Lead Az első hazai humorcsatorna Csatorna infók A 2008-ban induló Comedy Central a külföldön is.
Segéd-pszichoterapeuta-biogyógyász TANFOLYAM „Herbály” Oktatási- és Egészségvédő Bioközpont TEMATIKA.
A nőkről.
Mire jók a szűrővizsgálatok?
ADVENT ANGYALAI.
Kongruenciahálók és a szegedi ACTA december 17.
Gyermekkor és gyermekkortörténet a kezdetektől napjainkig,különös tekintettel a középkór és reneszánsz gyermekképére.
Amint ezen a képen is látszik, Bella valószínűleg nagy állatbarát. A színésznő, modellként kezdte karrierjét. Több mint 20 filmben és televíziós sorozatban.
 A túlvilág egy megosztott világ tartozéka: evilág és túlvilág – együtt képezik az egészet. Érintkezési pontjuk az ember világa. Mintha mi lennénk a.
Zene: Claydeman Klikkelj!
A GÖMBÖC A bemutató a BME és a wikipedia anyagának felhasználásával, Várkonyi Péter előadása alapján készült.
DRAGON BALL GT dbzgtlink féle változat! Illesztett, ráégetett, sárga felirattal! Japan és Angol Navigáláshoz használd a bal oldali léptető elemeket ! Verzio.
Így kezd ő dött Anyuci hasában vagyok. Els ő napjaim idekint…. Nem Is Olyan Rossz Idekint.
Mikortól meddig; Voltam, Vagyok, Leszek?. ÉSZREVÉTLENÜL JELEN VOLTAM AZ ŐSEIMBEN MINDEN EMBERNEK VAN, VOLT, VAGY LESZ ANYJA. IGAZ EZ AZ ÁLLÍTÁS? TEGYÜK.
Hubble.
Csáki Zoltán Országos Széchényi Könyvtár Digitális folyóiratok tartalomjegyzékeinek feldolgozása az OSZK-ban (EPAX projekt) NETWORKSHOP 2008.
Néhány Moliere-dráma /B.
Roma egészségklubok létrehozása és működtetése három dunántúli megyében Sex Edukációs Alapítvány.
Adaptív megjelenítés a WPF layout rendszer segítségével
Az élettársi kapcsolatban élők házasságkötése - az értékek és beállítódások szerepe a párkapcsolatok (ki)alakulásában Spéder Zsolt Kapitány Balázs KSH.
Spéder Zsolt KSH Népességtudományi Kutató Intézet
Közösség és mentálhigiéné – Eszmecsere a közösségi lelki egészségfejlesztésről Török Péter 2013.március 26.
Matematika felvételi feladatok 8. évfolyamosok számára
Antigoné.
Mária Terézia trónra kerülése
Készítette: Percze Norbert és Kocsis Dávid
Készítette: Jon A. Palmer
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
A millennium Tanulmányok a Jelenések könyvéről:
Zuhan egy repülőgép. 5 utas van a fedélzeten, de csak 4 ejtőernyő.
Bernát Péter Buborékos rendezés.
Egyszerű cserés rendezés
Beillesztéses rendezés
Turmezeyné dr. habil. Heller Erika ELTE Tanító- és Óvóképző Kar
Egy élet 14 állomása „…mert megmarad a hit, a remény és a szeretet …”
A Csongor és Tünde forrásművei
Ludwig Boltzmann Perlaki Anna 10.D.
Egyszerű történet vessző száz oldal – a kardozós változat
Diána walesi hercegné (született Diana Frances Spencer) július 1. – augusztus 31.), Károly walesi herceg, brit trónörökös első felesége. Két.
A gyorsacélok hőkezelése
Arsenal Football Club. A következőkben az Arsenal labdarúgó csapatról tudhatunk meg fontosabb információkat.
Ilyenek voltunk vadak és jók bűnösök közt is ártatlanok….
A félévszázados polgármester
1.29 EURÓPAI POSZTMODERN FILM
Halle Maria Berry (USA, Ohio, Cleveland, augusztus 14. – ), Oscar-, Emmy- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, modell és szépségkirálynő. Ő.
Jegyzet Összeállította: Nikli Károly 2013
A következő dián még van pár információ.
Kincskereső „kilenc”-próba
Gondolatok a barátságról
„Kincs, ami nincs” - a hazai szegények egészségi állapota - Havasi Éva és Horváth Gergely.
A világ teremtése. Isten az első napon megteremtette az eget és a földet. Első nap.
Gráfok szélességi bejárása Dijkstra algoritmus
Asztrológia I..
Cím elrendezés Alcím.
Hubble.
Magyar Adventista Világtalálkozó
Mikszáth Kálmán novellái
3. osztályban.
Cím elrendezés Alcím.
A tanítvány magányának és közösségi életének dilemmája
Előadás másolata:

A Doctor Who először a BBC-n jelent meg 1963-ban. A BBC Dráma részlegének sorozatokat gyártó osztálya készítette a programot 26 éven keresztül ben felfügesztették ben került vissza a képernyőkre. Eddig 34 évadot készítettek, több mint 790 résszel.

 Első Doctor- William Hartnell1963–1966  Második Doctor -Patrick Troughton1966–969  Harmadik Doctor - Jon Pertwee1970–1974  Negyedik Doctor- Tom Baker1974–1981  Ötödik Doctor -Peter Davison1981–1984  Hatodik Doctor - Colin Baker1984–1986  Hetedik Doctor- Sylvester McCoy1987–1989, 1996  Nyolcadik Doctor - Paul McGann1996  Kilencedik Doctor - Christopher Eccleston2005  Tizedik Doctor - David Tennant2005–2010  Tizenegyedik Doctor - Matt Smith2010–2013

A Doktor A Doktornak mindig van egy kísérője, két szíve van, ezzel együtt kettős érhálózata. Regenerációra képes. A timelordok-időurak fajából származik, bolygója a Gallifrey. Az időurak által tradicionálisan használt TARDIS-szal menti meg a galaxisokat.

TARDIS Time And Relative Dimension In Space, magyarul Térben A Relatív Dimenzió és Idő-Sík A TARDIS él és lelke van, képes utazni időben és térben. „ Az emberek azt gondolnák, hogy az idő egy szigorú ok- okozati folyamat, de igazából egy nem lineáris, nem szubjektív nézőpontból leginkább egy nagy labdányi wibbly wobbly time-y wimey stuff.”

Az első Doktor – William Hartnell – kénytelen volt elhagyni a TARDIS fedélzetét rossz egészségi állapota miatt. De mivel nem tervezték még befejezni a sorozatot, kellett valakit keresni, aki örökli Doctor szerepét. Választásuk Patrick Troughton-ra esett, de túl feltűnő lett volna az idős vékony öregember helyett egy fekete hajú 40-es éveiben járó alacsony színészt beállítani. Ekkor született meg az az ötlet, hogy Gallifrey gyermekei, az Idő Lordok képesek végelgyengülés(ha náluk létezik ilyen), vagy halálos sérülés, betegség esetén regenerálódni. Regenerálódás

Műfaj:dráma / thriller / horror Alkotó(k):Eric Kripke Főszereplő(k):Jared Padalecki, Jensen Ackles Epizódok:113 Játékidőkb.: 45 perc epizódonként Eredeti adó: The WB (2005–2006) The CW (2006– ) RTL Klub Viasat 3 TV6 Eredeti sugárzás: szeptember 13. – fut

Történet A sorozat két fivért követ nyomon, Dean és Sam Winchestert, akik az USA különböző pontjaira utaznak egy fekete 1967-es Chevy Impalával, hogy a végére járjanak paranormális történéseknek és más megmagyarázhatatlan eseteknek, amelyek természetfeletti lényekhez kapcsolhatók. A testvérek „vadászoknak” nevezik magukat, és a sorozat folyamán kiderül, hogy mások is követik és követték előttük is ezt az életformát. Köztük apjuk, aki a feleségével történt tragédia után gyermekkoruktól a vadászatra nevelte fiait.

Szereplők Főszereplők:  Dean Winchester  Sam Winchester  Castiel Fontosabb szereplők:  John Winchester  Bobby Singer  Azazel(Sárgaszemű)  Lilith  Meg  Charlie  Ruby  Trükkös(Gabriel)  Crowley  Lucifer...stb.