BILD Új szempillaspirál promóció 2009. I.Koncepció II.Termékválaszték III.Termék leírás IV.Értékesítés.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Műfogsor ragasztó teszt Január Németország
Advertisements

Ismerje meg bőrtípusát!
Miben más az Ultra Prestige fólia? •Olyan víztiszta átlátszó hővédő biztonsági fólia, mely az ultra 400-as 28 rétegű biztonságú fólia és a több mint 200.
Digitális Fotó Magazin január-február.  A képkompozíció vonatkozásában a pont kifejezés olyan kompozíciós eszközre utal, amely a képmezőhöz képest.
Sok Szeretettel köszöntelek!
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
Coke Zero sampling
Végfelhasználói Promóció Navigator > Navigator Promotion 2004, 2006, 2008 and óta mejelenő promóciók Díj: Euro 2004 jegy Díj: iPod.
5.1. Marketingkutatás •Szekunder- versenytársak, nyilvános adatok •Primer- versenytársak •Szóbeli megkérdezésköltséges.
Divat színek Ősz / Tél „Városi sikk“ az ARTDECO legújabb promóciója az extravagáns és a nőies megjelenés tökéletes összhangja. A színek egybecsengő.
BEMUTATKOZIK THE ONE AZ ÚJ SMINK TERMÉKCSALÁD as évek1970-as évek1980-as évek1990-es évek2000-es évek.
„HUNGARIKUMOK A PARLAMENTBEN” A HERENDI PORCELÁNMANUFAKTÚRA, MINT A „MAGYAR ÖRÖKSÉG” RÉSZE szeptember 26.
A szerelem csodákra képes...
Fiatalítsa meg arcbőrét, revitalizálja haját, újítsa meg testét professzionális gyógyfürdő kezelésekkel, anélkül, hogy időpontot kéne kérnie A Nu Skin.
Kereskedelem Szakmacsoport
Készítette: Hokné Zahorecz Dóra 2006.december 3.
“Elegancia pinkben” June/ July. A 2009-es tavaszi és téli New York-i és milánói kifutók nagy meglepetése a pink széles skálájának a megjelenése. Alberta.
Az idők során a nagy szemek mindig is az egyik legvonzóbb női vonásnak számítottak…
NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas.
Elképesztő ajánlat bármilyen AVON Sun termék vásárlása esetén  Mitől új: Új Activi D-technológia, továbbfejlesztett formula Új csomagolás  Miért fontos.
Kereskedelem Szakmacsoport
Értékesítési csatornák
Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA.
S OK SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK a VOGEL&NOOT újdonságai körében!
Sminkelés Alapozás Bármilyen típusú bőrnél, alapozóra szükség van.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Alapfogalmak.
Ajándékötletek Karácsonyra
Integrált kezelési rendszer Klinikailag bizonyított bőr kezelés Eredmény akár már 7 nap múlva Ex kluzív technológia Áttekintés.
Embléma, logotípia, piktogram, címer.
Továbbfeldolgozási eljárások és technológiák
Az egészséges mosoly titka: Dent  med Perfect-Team.
Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek III. Marketing KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc.
Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek III. Marketing
Kínai Áruk Kereskedelme Magyarországon
E-beszerzés Bravo csoport.
Közbeszerzési, Pályázati és Beruházási ismeretek
A legújabb make-up generáció Egy új megközelítése a sminkelésnek
Marketing mix.
A marketing piac tartalma
VTT-BudapestSchanda János VE-Professzor Emeritus – CIE-MNB Színészlelet és „lágy” metrológia CIE TC 1-65:A framework for the measurement of visual appearance.
A tűzfalakról Microsoft-módra Rövid áttekintés felhasználóknak (A GYIK alapján)
Speciális működésű sejtek Általában: a soksejtű, szövetes élőlények sejtjei különleges feladatok ellátására módosulnak, vagyis felépítésük megváltozik.
NATUR PRESS TEAM KFT.
....kész áll, hogy X szempillái eXtrém dúsak és hosszúak legyenek?
Az Oriflame bemutatja: Master Curl ívelt pillák szempillaspirál.
Az Oriflame első.
113/09/2014Copyright ©2013 by Oriflame Cosmetics SA.
I.Nemzetközi példák II.Magyar helyzet III.Klímatörvénnyel kapcsolatos elképzelések.
HAIR NICE HAJSAMPON Nem tartalmaz Sodium Lauryl Sulphatot
Termék & Márka Kopcsay László.
Miért ideális viselet a kontaktlencse?
2 13-as katalógus újdonságai 3 SILKY kiss ajakrúzs Vibráló színek – csábító ajkak Testápoló Szappan Tusolózselé Testradír Tökéletes fedés, selymes textúra,
ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT AZ ORIFLAME BEMUTATJA AZ ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT HairX hajápoló hajformázó termékcsaládot.
Kén-dioxid indikátorok: a zuzmók
Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
Fiber haszonérv házhálózat kiépítéshez
Copyright ©2014 by Oriflame Cosmetics SA.
Készítette: Májer Dávid
KÖVETVE A TÖBBFÉLE FELHASZNÁLÁSÚ TERMÉKEK TRENDJÉT Többféle felhasználású termékek pl.: tökéletes a sminkelés, valamint a szépítkezés idejének csökkentésére,
Az új konzerves eledel kínálatunk 2015 BEWI DOG – színhús válogatás BEWI DOG - húspástétom.
TR90 Formálja át alakját 90 nap alatt! TR90 PROGRAM  Használata egyszerű és gyors  Egységbe kovácsolja a testet és a lelket a jobb megjelenésért  Olyan.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
Számvitel S ZÁMVITEL. Számvitel Ormos Mihály, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Hol tartunk…
NEMERE JUDIT OKL. ÉPÍTŐMÉRNÖK BAUMETALL DESIGN KFT.
JÓGA ÉS FITNESS SZŐNYEGEK
BRELIL s.r.l. | via Solferino Milano
Barrelmen’s Homecoming
Előadás másolata:

BILD Új szempillaspirál promóció 2009

I.Koncepció II.Termékválaszték III.Termék leírás IV.Értékesítés

A hangsúlyos és figyelemfelkeltő szempillák a tökéletes make-up elengedhetetlen része. Kívánhatunk nagyobb tömeget, ívelt vagy hosszabb szempillákat az ARTDECO a legmodernebb megoldásokat kínálja a széles választékának köszönhetően. Az All in One Szempillaspirál a speciálisan kialakított kefe és egy új elegáns megjelenéssel, amely minden igényt kielégít ami egy magas minőségű szempillaspirállal szemben felmerülhet; hihetetlen tömeg, optikai hosszabbítás, elragadó íveltség és tökéletesen szétválasztott szempillák. A Perfect Volume Szempillaspirál megújult minőségben és csomagolásban a sűrű szempillákért. Intenzív és hosszantartó színhatás. A Vízálló Perfect Volume Mascara szintén új csomagolásban a természetes megjelenésű szempillákért abszolút vízálló hatással. Ne várj többet!! Fedezd fel az új szempillaspirálokat! I. Koncepció

II. Termékválaszték Art-No /.3/.5/.6/.7: All in One Szempillaspirál Art-No :Perfect Volume Szempillaspirál Art.-No : Perfect Volume Vízálló Szempillaspirál

All in One Szempillaspirál Art.-No. : 280.1/.3/.5/.6/.7 III. Termék leírás TermékHasználatÉrtékesítés Szempillaspirál a tömegért és a formázásért Tegye fel a szempillára közvetlenül vagy használja előtte a Lash Booster Volumizing Szempillaspirál bázist. Több rétegben is felhelyezhető a kívánt tömeg eléréséig. Az All in One Szempillaspirál tökéletesen formáz – a szempilla maximális tömeget, hosszúságot és különleges íveltséget kap. Különleges kombinációja a magas minőségű rizs-és candellila made of rice wax, kandelilla és a karnauba viasznak – ápolja és rugalmasan tartja a szempillákat. A speciális formája extra színhatással, maximális tömeggel és tökéletesen szétválasztott szempillákat varázsol viselőjének. Illatanyagmentes. Luxus megjelenés Az All in one Szempillaspirál bemutatja az új külsejét: Az új külső tökéletesen illeszkedik Lip Brilliance Lip Gloss szájfény formájához. NEW DESIGN!

TermékHasználatÉrtékesítés Tömegnövelő szempillaspirál Tegye fel a szempillára közvetlenül vagy használja előtte a Lash Booster Volumizing Szempillaspirál bázist. Intenzív szín maximális fedéssel. Magas minőségű, tartós alapanyag. Speciális ovális formájú ecsete a rövid szempillákat is meghosszabbítja és maximális tömeggel látja el. A benne lévő ápoló viaszok rugalmasan tartják a szempillákat. Panthenolt és E-vitamint tartalmaz Suited for contact lens wearers. Perfect Volume Szempillaspirál Art.-No. : NEW DESIGN! IMPROVED QUALITY!

TermékHasználatÉrtékesítés Vízálló szempillaspirál Tegye fel a szempillára közvetlenül vagy használja előtte a Lash Booster Volumizing Szempillaspirál bázist. Magas minőségű alapanyagának köszönhetően rendkívül tartós. Vízálló formulája minden helyzetben védi a szempillákat. Tökéletes védelmet nyújt sós vízben is! Speciális ovális formájú ecsete a rövid szempillákat is meghosszabbítja és maximális tömeggel látja el. A természetes viaszok puhán tartják a szempillákat és természetes fényességgel vonják be azt. Érzékeny szemnél is használható. Kontaktlencsét viselők is használhatják. Illatanyagmentes. Perfect Volume Vízálló Szempillaspirál Art.-No. : NEW DESIGN!

D. Szempillaspirál áttekintés IV. Értékesítés