Teremtés és dimenzióváltás A „Világvége mítosz”, avagy a korszakváltás rövid története.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Antropológia VIII. A lélek.
Advertisements

Manipuláció helyett szolgálat a társkapcsolatban
A házasság még nem a mennyország
Folyamodjatok az Úrhoz,
A pasaréti református templom írásos úrasztali terítője
AZ UNIVERZUM SZFÉRÁI AZ ÁLTALUNK ISMERT VALÓSÁG VÁLTOZÁSÁNAK, MOZGÁSÁNAK JELLEMZŐJE A TÉR ÉS AZ IDŐ. AZ IDŐ FOGALMAT AZ EMBERI TUDAT (EGO) HOZZA LÉTRE.
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
ADVENT.
Gy ő zelem Pecznyik Pál verse Gy ő zelem, ha már nem világ szerint járok,
ADVENT ANGYALAI.
Angyal, vidd meg a hírt az égből, Mindig új élet lesz a vérből.
Csillagunk, a Nap.
(A tudomány szemszögéből)
1 perc Isten jelenlétében / 1 perc Istennel
MI AZ IMÁDSÁG ? (Pecznyik Pál verse ).
A KOZMIKUS SZÖVEDÉK TULAJDONSÁGAI:
Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!
IMA MAGYARORSZÁGÉRT. KEDVES SZERETETREMÉLTÓ EMBEREK!
Fordulópontok a millennium értelmezésében Nagy Zsófia Sola Scriptura Teológiai Főiskola.
Szeretettel köszöntjük a Katolikus Óvodák X. Szakmai Konferenciájának Résztvevőit! KPSZTI, május 10. Szeretettel köszöntjük a Katolikus Óvodák X.
Az Élet Igéje augusztus Chiara Lubich 1949-es írása.
Istenünk, sok-sok feszültség,
Folyamodjatok az Úrhoz,
"Íme, az Isten Báránya, aki hordozza a világ bűnét!"
Igazságban, szellemben életem átadom, Szerelmemnek olaját, s teljes hódolatom. Mindent átadok Neked, fogadd el, Istenem, Oltárodra hadd tegyem, itt.
A k i s é n ÉS A N A G Y É n. K É T Á L L Í T Á S Leszületni jó, mert fejlôdünkLeszületni jó, mert fejlôdünk Leszületni kudarc és meg kell szabadulni.
Jöjj Szentlélek, jöjj közénk, jöjj el fényességünk
Két ember eléd lép, két ember Téged kér, áldd meg, áldd meg
A boldogság is kegyelemből fakad
Az én szüleim és a te szüleid
║: Jöjj, Szentlélek, jöjj közénk, jöjj el, fényességünk!
Mi csak vándorok vagyunk itt a földön, vándorként éljük életünk,
Készítette: Jon A. Palmer
Készítette: Jon A. Palmer
ISTEN KIRÁLYSÁGA Készítette: Jon A. Palmer. Isten királysága  Azért vagyunk a földön, hogy megváltoztassuk a forgatókönyveket…
Kicsoda Isten? 4. prédikáció
Imádság Szentlélekért Bódás János: Zúgó szél, mennyei vihar, jöjj a Lélek lángjaival!
Nehéz kérdések sorozat, Kaposvár, 2011., Jóföldi Endre.
Tüzed, uram, Jézus szítsd a szívemben, Lángja lobogjon elevenebben
Tüzed Uram, Jézus, szítsd a szívemben, lángja lobogjon elevenebben
A millennium Tanulmányok a Jelenések könyvéről:
Az Élet Igéje augusztus.
„Szüntelenül imádkozzatok!” (1 Tessz 5,17) Az idén egy népes ökumenikus csoport választotta ki az igét az Egyesült Államokban, Szent Pálnak a tesszalonikai.
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz
Jöjj tárjunk ajtót még ma mind! A legnagyobb Király van itt, Kit Úrnak vall a föld s az ég, De mint Megváltó jő közénk, Hogy hozzon békét, életet, Jöjj,
Dicsőség mennyben az Istennek. Dicsőség mennyben az Istennek
1. Halld meg a hívást, Jézusodét! Még ma kövesd Őt fogva kezét!
Igazságban szellemben. 1. Igazságban, szellemben, életem átadom. Szerelmemnek olaját, s teljes hódolatom. Mindent átadok Neked, fogadd el Istenem, Oltárodra.
Advent alatt ti földön él ő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!
Milyen szép a világ Készítette: Süni.
JÓ REGGELT !.
KARÁCSONYI ISTENTISZTELET 2014
Ó jöjjetek hívek ma lelki nagy örömmel, A jászolhoz Betlehembe jöjjetek el! Megszületett az angyalok Királya: Ó jöjjetek, imádjuk, Ó jöjjetek,
Megújul a szívünk, megáldja életünk Ő, aki él. Alleluja!
348. Jézus, mindenem a tiéd, Testem, lelkem, szellemem, Bűnbánóan jövök eléd, Vedd kezedbe a szívem! Jézus, mindenem a tiéd, Vedd kezedbe életem, Nincs.
Nagyböjt III Vasárnap Á-év János 4,5-42 Jézus megérkezett Szamaria egyik városába, amelyet Szikarnak neveznek, közel ahhoz a földdarabhoz, amelyet Jákob.
1.Hálás - mások hitéért és szeretetéért Kol 1,4. Bátorít! 2.Ismeri az Atyát - mint szabadítót. Kol 1,13 és Jézust - mint aki megbékéltetett az Atyával.
Jézus szenvedése, halála és feltámadása.
Évközi 2. vasárnap Január 15. – „A” év.
Testi – Lelki – Szellemi összefüggések
Urunk megkeresztelkedése
Harmatozzatok égi magasok
Harmatozzatok égi magasok
JÓ REGGELT !.
Igazságban, szellemben életem átadom, Szerelmemnek olaját, s teljes hódolatom. Mindent átadok Neked, fogadd el, Istenem, Oltárodra hadd tegyem, itt.
ADVENT.
A teremtő és gondviselő Atya
348.
Ó édes Jézus, ég és föld dicsőséges királya, Hozzád repes az angyalok alázatos imája. Édes igád terhe ellen föllázadt a gonosz szellem, Szívek trónját.
Előadás másolata:

Teremtés és dimenzióváltás A „Világvége mítosz”, avagy a korszakváltás rövid története

Teremtés, 1. Napkör Messiási sík, elsőd teremtett szellemi lények, duál – szellemek, akiket a szeretet ereje tart össze, adó – és elfogadó. Messiási sík, elsőd teremtett szellemi lények, duál – szellemek, akiket a szeretet ereje tart össze, adó – és elfogadó.

2.Napkör kialakulása 1. Napkör. 1. Napkör. 2.Napkör. 2.Napkör. A Paradicsomi sík… A Paradicsomi sík…

3. napkör kialakulása 1.Napkör Messiási sík 2.Napkör Paradicsomi sík. 3 Napkör Első bukás, beledermedés a sűrű energiába. Szellemi lények életre ébredése Isteni segítséggel, felemelkedés és a 2.bukás, ellenerős szellemi lények kialakulása.

Emelkedés, visszatérés és ellenszegülés Messiási sík 3. Napkör 5%

2. Teremtés 1. Napkör. Messiási sík 2. Napkör. Paradicsomi sík Második teremtés Második teremtés 3. Napkör. Bukott szellemek világa 33.3%

Bukássorozat 1 Napkör Messiási sík 2.Napkör Paradicsomi sík. 3.Napkör4.Napkör5.Napkör 6.Napkör Kozmoszok milliárdjai, Naprendszer és a Föld. Naprendszer és a Föld.

Fizikai sík kialakulása Mentális sík, a szellemi lények hazája Asztrálsík, a „mennyország”, másvilág, szellemvilág. Fizikai sík

Test – lélek - szellem A szellem ereje, a lélek költözik a fizikai testbe A lélek ereje az anyagiasított fluid.

Halál után.. Mentál sík Asztrál sík, szellemi szférák Fizikai sík

Bűnbeesés

Bűnbeesés eredménye

A csalogatás tűzkarikái…

A duálszellemek szétszakadtak

Duál - felek Jézus leszületése előtt a duál – felek nem lehettek egy bolygón, de Jézus megjelenése óta kötelezőszerűen egymás mellett élnek láthatatlanul, valahol közvetlen a másik közelében. Jézus leszületése előtt a duál – felek nem lehettek egy bolygón, de Jézus megjelenése óta kötelezőszerűen egymás mellett élnek láthatatlanul, valahol közvetlen a másik közelében. Ritkán ismerik fel egymást, csak a szellemi vezetés képes felismertetni a két felet, fizikai vonzódás nem lép fel közöttük. Ritkán ismerik fel egymást, csak a szellemi vezetés képes felismertetni a két felet, fizikai vonzódás nem lép fel közöttük.

Lélek osztódása 7-es rendszerben 1000 évenkénti leszületés a fizikai síkra részenként

Lélek osztódása Jézus leszületése után a várható dimenzióváltás és karma feltorlódások miatt. Egyidőben egyszerre mindegyik lélekdarabka testetölthet a fizikai síkon.

Duál –felenként egyszerre minden lélekrész testetölthet a fizikai síkon Asztrálsík Fizikai sík LÉLEK Jin LÉLEK Jang

A lélekrészek különböző fizikai testben vannak jelen duál – felenként. LÉLEK

Szellemi szférák az asztrálsíkon 7. Szféra Duálok egyesülnek, angyalok szférája 6. Szféra 5. Szféra 4. Szféra A „menny” előcsarnoka, innen már nem kötelező a visszaszületés 3. Szféra 2. Szféra Vallásosok szférája 1. Szféra Bűnösök szférája

Térben elhelyezkedve a Föld körül

Dimenzióváltás, korszakváltás A 6.napkör rezgése megemelkedik, és kiveti magából az összes alacsony rezgésű szellemi lényt. A 6.napkör rezgése megemelkedik, és kiveti magából az összes alacsony rezgésű szellemi lényt.

És kialakul a 7.napkör. 6. Napkör 7. Napkör. A kivetett szellemi lények geológiai szférákba kerülnek több milliárd évre, mire az Isteni Törvény alapján újra életre ébredhetnek.

1. Szféra lakói a 7. Napkörbe kerülnek Napkör 7. Napkör 1.Szféra lakói

3. Szféra lakói mély álomba kerülnek, majd visszaszületnek az átatalakult Földre az „1000 éves béke” időszakára Napkör 7. Napkör 1.Szféra lakói

2. Szféra lakói „megpecsételtetnek”, kb. egyharmad része megmenekül, kétharmad része a 7. Napkörbe kerül Napkör 7. Napkör 1.Szféra lakói

3. Szféra lakói a mély álom után visszaszületnek a megtisztult Földre, és a 4.szféra lesz ekkor a Föld körül, majd szép lassan kialakul újra a 7 szellemi szféra 4

1000 év után a „Sátán eloldatik fogságából”, azaz a 2.szféra lakói visszaköltözhetnek a Földre és újra megmérettetnek.

Később, több százezer vagy millió év múlva lesz egy következő dimenzióváltás (korszakváltás), és akik ott megbuknak, azok a 7. Napkörbe kerülnek le, de itt nem a geológiai szférába, hanem az addigra a 7. Napkörben életre kelt szellemi lényeknek lesznek a szellemi vezetőik, és felkészítik őket a 6. Napkörbe való átjutáshoz. A IDŐ nagyon közel van a dimenzióváltáshoz, a „pontos időt az Atya tudja egyedül”, szellemi közlések szerint kb környéke lesz.

Jézus az ajtónk előtt áll, és kopog nekünk, kéri, hogy engedjük be. Az ajtó a szívünk!

VÉGE Készítette: Karsay István e.mail: Telefon: