Kattintson ide a bemutató leállításához Stop MIT KÍNÁL A Comp Lex CD CÉGHÍREK ÖNNEK? Comp Lex CD Céghírek Cégadatok hivatalos forrásból Gyors keresés Naprakész.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Klaszterportál, adatbázis DDOP számú pályázat záró rendezvénye Pécs, június 30.
Advertisements

CompLex CD Önkormányzat BEVEZETŐ
Iratmintatár CompLex CD BEJELENTKEZŐ
Rendszer kezelési ismertetés
A magyar államiság millenniumi évfordulójának tiszteletére megjelentetett egyedülálló jogtörténeti összeállítás alapja az ban, honfoglalásunk ezeréves.
A CD ADÓ-TB MINT „JOGTÁR PLUSZ” ADATBÁZIS
1 ONYF BM OEP Az EMMA működési modellje Munkavállalók adatai Munkáltatók adatai Munka- viszonyok adatai Munkavállalók EU FH OMMF KSH EMNY Központ Munkáltatók.
J O G T Á R CompLex CD JOGTÁR DEMO TÉMAKÖRÖK Adatbázis Online
Bevezető Kattintson ide a bemutató leállításához Stop A CompLex CD Munkaügy a három nagy területet, a Munka Törvénykönyvét, a Közalkalmazotti és Köztisztviselői.
Szabó József CadMap Kft.
Könyvtárunk előfizetett adatbázisai. •Pressdok-Hundok (Sajtófigyelő) (évi 2 lemez) •Jogtár Plusz (havi frissítés) •Céghírek (havi frissítés) •Gazdasági.
A Krúdy Gyula Városi Könyvtár katalógusának használatáról…
Tisztelt Partnereink!. A SALDO számára kiemelten fontos ügyfeleinek magas színvonalú kiszolgálása!
Marketing Mészáros Judit Renczes Ágoston Adatbázis
2008 novemberOrbán Zoltán – LogiPen Kft.. Mit is kell adminisztrálni…?  Szabályzat  Dolgozói tájékoztató  Munkavállalói nyilatkozatok (új belépők is!)
Céginformáció Június 6. Értékesítési és kockázatkezelési technikák a pénzintézeti gyakorlatban Szalkai Éva.
Elektronikus cégeljárás
FreedomRocks Vezetői Tréning. Tervezés FŐCÉLOK CÉLOK SZABÁLYOK RENDSZER EREDMÉNY.
Onlinemarketing.hu Kft. A Magyar Online Hirdetési Adatbázis rövid bemutatása. Készítette az Onlinemarketing.hu Kft.
Dr. Török Béla Általános Iskola 1142 Bp. Rákospatak utca 101.
Települési Testületi adat Tár - TTT 2008 – Törökbálinti Önkormányzat Papíralapú munkafolyamatok kiváltása Testületi munka teljes körű támogatása Naprakész.
1 Kormányszóvivői tájékoztató március 31. Egységes Magyar Munkaügyi Adatbázis (emma)
Bemutató Számviteli rendszer. Személyesen Postai úton Vállalat vagy vállalkozás Könyvelőcég vagy könyvelő Ez a megoldás kiszámíthatatlan nem biztos hogy.
Saját önkormányzati rendelettár építése SDB szoftver és szolgáltatás.
Üzleti információforrások Céginformáció 2. rész Készítette: Cselleng Dávid.
Cégnyilvántartás.
Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!
Maros Melinda Opten Informatikai Kft.
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
Üdvözlöm a DrDiag rendszer bemutatóján A DrDiag rendszer szakmai információkat ad az orvosok egészségügyi szakemberek, gyógyszerészek, ápolók számára.
A szakképzési jogcím rendelet (139/2008. (X. 22.) FVM r.) módosítása (2010. okt. 1.) Készítette: Wayda Imre vez. főtanácsos vez. főtanácsos Földművelésügyi.
Kedves Olvasóink! Sajnálatos módon előfordul, hogy az online katalógusunk átmenetileg nem elérhető. Helyette használható:
„Az Integritás Kérdőív kitöltésével összefüggő tudnivalók” Az adatfelvételi célcsoport, az Integritás Kérdőív és az adatfelvétel február Dr. Benkő.
Mit kínál a CompLex CD Tűzvédelem a gyakorlatban?
CD JOGTÁR KIEGÉSZÍTÉS Kattintson ide a bemutató leállításához Stop Comp Lex CD Közlönytár.
Budapest, január 26. dr. Kaszó Éva FOE Elnökségi tag
A Magyar Mérnöki Kamara belső eljárásrendje az Országos Építésügyi és Településrendezési Tanács (OÉTT) munkájához kapcsolódóan Budapest, július 13.
Support.ebsco.com Saját EBSCOhost oktatóprogram Oktatóprogram.
GE Consumer Finance – Budapest Bank Knowledge Center – Tudásközpont Missziónk: az információval és a tudással a kollégák kompetenciáját növelni és az üzleti.
A META és a Calderoni- program filozófiája, jelentősége az NFT 1. disszeminációjában HEFOP K /1.0 A META és a Calderoni- program filozófiája,
© All rights reserved Orvos Kapcsolat Bemutatkozunk Next →
Lehetséges együttműködési területek az internetes bankkártya elfogadás területén.
Városi Rendészeti Program. Mi a Városi Rendészeti Program célja?  Az Önkormányzat Közterület felügyeletének munkáját segítse azáltal, hogy egy közös.
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
GreenBox A Program működésének főbb jellemzői:   Önálló működés, önálló nyilvántartás és adatküldés   a törvényben előírt analitikus nyilvántartás.
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
Magyar Elektronikus Taneszköz Adatbázis és Etalontár Február 1.
Magyar Elektronikus Taneszköz Adatbázis és Etalontár január 19. EDUCATIO 2008.
SZÁMADÓ Esemény Menedzser (SZEM). SUTA-JUTA Kft (SUTA01) Elfelejt Elek (értékesítés) Elfelejt Edit (pénzügy) Fejes Endre (ügyvezető) A partner bemutatása.
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
ICECUBE Intelligens h ű t ő szekrény szoftver tervezete.
Nyíregyháza, április 02. A kapcsolatok hálójában.
Webes megoldások Munka kiszervezés webes felületre - Ügyfél oldalra (webshop, ügyfélkapu) - Adatrögzítés távolról (intranet) - Decentralizált adatrögzítés.
Elektronikus számlázás a Közigazgatásban Dr. Thodory Zsolt Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium e-Közigazgatásért Felelős Helyettes Államtitkárság.
Az ítélkező munka szolgálatában a Bírósági Könyvtári Rendszer bemutatása.
Üdvözlöm a DrDiag rendszer bemutatóján Forradalmian új orvos- informatikai rendszer, melynek részei: Gyógyszerkereső Gyógyszerfigyelő- és értesítő rendszer.
SUWECO CZ Folyóiratok, könyvek, elektronikus kiadványok és adatbázisok terjesztése
IMPERIUM Laboratóriumi Információs Rendszer
1996 óta az ügyfelekért.
Ingyenes És Térítéses Céginformáció az interneten
A KÖZBESZERZÉSEKRŐL KÖZÉRTHETŐEN
Csehország Szlovákia Magyarország Lengyelország Kína
TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZATOK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE Roadshow
Útmutató a click4suppliers easy használatához
Megújuló Közlönykiadó – digitális jogalkotás
Ingyenes És Térítéses Céginformáció az interneten
Segédlet a Főpolgármesteri Hivatal
Jogszabálykeresés a CompLexben
Étkezési rendelés nyilvántartás, elszámolás, számlázás
A szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szolgáltatók, intézmények országos nyilvántartása publikus felületének bemutatása Balatonboglár, 2010.március.
Előadás másolata:

Kattintson ide a bemutató leállításához Stop MIT KÍNÁL A Comp Lex CD CÉGHÍREK ÖNNEK? Comp Lex CD Céghírek Cégadatok hivatalos forrásból Gyors keresés Naprakész információk Időgép funkció Gyors partnerellenőrzés

Kattintson ide a bemutató leállításához Stop Comp Lex CD Céghírek CÉGADATOK HIVATALOS FORRÁSBÓL A CD Céghírek több mint cég hivatalos adatait tartalmazza a Cégközlönyben kihirdetésre került adatok feldolgozásával. Cégjegyzékből törölveRendben működik A cég állapota változás alatt Kettőspont utáni szám: Az aktuális cégmutatóban lévő cégek száma

Kattintson ide a bemutató leállításához Stop Comp Lex CD Céghírek GYORS KERESÉS A hivatalosan közzétett adatok, vonatkozó bírósági végzések és közlemények között, közel 40 féle – egymással is kombinálható – szempont szerinti keresési lehetőség biztosítja a gyors és könnyű eligazodást, illetve a hatékony és pontos információszerzést.

Kattintson ide a bemutató leállításához Stop Comp Lex CD Céghírek NAPRAKÉSZ INFORMÁCIÓK •Az adatok frissítéséről a Kiadó az aktualitásokat tartalmazó CD elküldésével havonta gondoskodik. •Igénybe veheti IM Online szolgáltatásunkat is, amelynek segítségével lehetősége nyílik naprakész céginformáció lekérdezésére közvetlenül az Igazságügyi Minisztérium Cégnyilvántartási és Céginformációs Szolgálatától. •Változásfigyelési szolgáltatásunkkal a CD lemez lezárása óta a Cégközlönyben közzétett bírósági végzéseket töltheti le.

Kattintson ide a bemutató leállításához Stop Comp Lex CD Céghírek IDŐGÉP FUNKCIÓ Az időgép használatával minden változás figyelemmel kísérhető és minden időállapot megtekinthető. Segítségével nem kell több változásból összeollózni a keresett cég hatályos állapotát, és minden állapot esetében látszik az előzőhöz képest történt változás.

Kattintson ide a bemutató leállításához Stop Comp Lex CD Céghírek GYORS PARTNERELLENŐRZÉS •Gyors partnerellenőrzés Ön vagy cége a napi munkája során gyakran kényszerül partnerei adatainak ellenőrzésére. Ha saját partnerlistája alapján cégek adatait ellenőrizni kívánja, erre a CD Céghírek a leghatékonyabb és legolcsóbb eszköz. •Ügyfélnyilvántartás A CD Céghírek segítségével készíthet egyéni, tevékenységi köréhez igazodó saját céglistákat, az Ön által meghatározott szempontok alapján, korlátlanul nyomtathat és etikettet szerkeszthet. Cégnév oszlop Adószám oszlop Cégjegyzékszám oszlop

Kattintson ide a bemutató leállításához Stop Comp Lex CD Céghírek SÚGÓ A programba beépített Súgó és a Felhasználói útmutató praktikus tanácsokkal és ötletekkel segíti Önt a hatékonyabb felhasználásban.

Kattintson ide a bemutató leállításához Stop Comp Lex CD Céghírek Kattintson ide a bemutató leállításához Stop Tájékoztatjuk megrendelőinket, hogy II. félévében jön a Céghírek legújabb programverziója. Érdeklődjön a részletekről ügyfélszolgálatunkon! Telefon:

Tisztelt ügyfeleink és leendő ügyfeleink! Köszönjük, hogy ezt a rövid bemutatót megtekintették. Felhívjuk figyelmüket további elektronikus kiadványainkra: CompLex CD Jogtár, CompLex CD Adó-TB Jogtár Plusz, CompLex CD Önkormányzat Jogtár Plusz, CompLex CD EU Jogtár, CompLex CD Iratmintatár, CompLex CD HMJ, CompLex CD Munkaügy, CompLex CD Tűzvédelem. Kilépés