Válságban A nyúl ürege...meglehet, nem olyan sötét, mint ahogyan próbálják elhitetni velünk...

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A sin függvény grafikonja
Advertisements

A SZERETET - HIMNUSZA IDÉZET PÁL APOSTOLNAK A KORINTUSIAKHOZ ÍRT 1.LEVELÉBŐL.
Az Európai Unió kohéziós politikájának jövője Dr. Fazakas Szabolcs Az Európai Számvevőszék elnökségének tagja 49. Közgazdász-vándorgyülés Pécs 2011.Szeptember.
Infláció Készítette: Beck Petra Pap Bettina.
A szeretet himnusz értelmezése
Feltehetek egy kérdést?
GLOBÁLIS válság – TOTÁLIS csőd Előadás a „Kiutak a gazdasági válságból: a fenntartható fejlődés irányai” konferencián (Budapest, MTA, május 14.)
A ptc oldalakról egy rég tanult bölcsesség jut eszembe: „nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar” ELTÉRÉSEK ÉS HASONLÓSÁGOK A PTC OLDALAK KÖZÖTT.
Szinte lehetetlen??? DWIGHT D. EISENHOWER generálisnak igaza volt akkor, amikor megparancsolta, hogy minél több képeket és filmeket készítsenek a holokausztról.
GKI Zrt., Gazdasági folyamatok, 2008 Dr. Vértes András elnök GKI Gazdaságkutató Zrt április 2.
Verseny és szabályozás Pápai Zoltán .
A Királyok Királyának élete. Sok - sok évvel ezelőtt élt egy király. Nem volt egy átlagos király. Más volt, mint a többiek. Miért? A legtöbb király palotában.
Az integrált oktatás modellje Nahalka István Egyetemi docens
Tanulmány a bizalomról Nyolc európai országban és az USA-ban október-november.
(A tudomány szemszögéből)
HTML elemek Linkek, táblázatok és képek Forrás, amelyből össze lett állítva a prezentáció szövege és képei:
Coca-Cola.
8. Vajdasági Magyar Tudományos Diákköri Konferencia MOHÁCSI Huba Újvidéki Egyetem, Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar, Szabadka III. évfolyam Témavezető:
MICROSOFT OFFICE EXCEL. Indítása  Start - Minden program – Microsoft Office – Microsoft Office Excel  Asztalról az ikonjára dupla kattintással.
Ökolábnyom Készítette: Bihari Gergely Felkészítő tanár: Homa György Beregszászi Magyar Gimnázium Beregszász, Szőlőhegy utca 25.
A szemét útja Gulyás Zsolt Kovács Gáborné
A MEGÚJULÓ ENERGIAFORRÁSOK
Tudásvezérelt újraiparosítás az EU-ban De mi lesz a hazai Kkv-kal?
IMA MAGYARORSZÁGÉRT. KEDVES SZERETETREMÉLTÓ EMBEREK!
„EU-s tartalmak az oktatásban" Pedagógustovábbképzési program Budapest, 2008 április „Mondd el és meghallgatom. Írd le és elolvasom. Vonj be és megtanulom.”
A SZEGÉNYSÉG ÉS KIREKESZTÉS VÁLTOZÁSA, 2001–2006 Ferge Zsuzsa beszámolója MTA MEH 2006–2007-ben végzett stratégiai kutatások eredményeit bemutató ülésszak.
Zene: Richard Clayderman - Unchained Melody Az állatok több emócióval rendelkeznek, mint gondolnánk, sőt némelyik humanitásra tanít bennünket…
A rezgést befolyásoló külső hatások és következményeik
BME Filozófia és Tudománytörténet Tanszék 1111 Budapest, Egry J.. u. 1. E 610. Dr. Margitay Tihamér 10. óra.
Vicces, hogy milyen könnyű levegőnek nézni Istent, és csodálkozni, hogy a világ pokollá válik.
Olvasd lassan és csendben!.
Közjó – néhány gondolat Család és közjó: a család a társadalom alapegységeként a közjó záloga is Botos Katalin közgazdász (SZTE): a gyermek a közjó alapja.
Megújuló energiaforrás
Kifejezések a Pascalban Páll Boglárka. Ismétlés: Ahogy algoritmikából láttuk, a kifejezések a Pascal nyelvben is operátorokból és operandusokból állnak.
A melankolikus temperamentum
 1.Interakcióban jön létre!  2.A megoldás is csak interakcióban  lehetséges, melynek eszköze a  kommunikáció  (speciális kommunikáció)  Kommunikációm.
Az Élet Igéje július.
Az Élet Igéje május Aki szeret engem, azt Atyám is szeretni fogja. S én is szeretni fogom, és kinyilatkoztatom magam neki. ( Jn 14,21)
Kutatási kiválóság egytemi-akadémiai együttműködésben: egyetemi perspektíva Szabó Gábor elnök, MRK Egyetemi Tagozat rektor, Szegedi Tudományegyetem
Optikai csalódások.
3. Mit tudunk biztosan, és mit tanítsunk az iskolákban az élőlények származásáról?
7.Az elméleti redukció 1.A mechanizmus-vitalizmus vita –Szélesebb értelemben: redukálható-e a biológia a fizikára és a kémiára, vagy beszélhetünk-e autonóm.
Az Élet Igéje november „Könnyebb a tevének átmenni a tű fokán, mint a gazdagnak bejutni az Isten országába.” (Mt 19,24)
Tízből négy férfit zavarna, ha női főnöke lenne
Vicces, hogy milyen könnyű levegőnek nézni Istent, és csodálkozni, hogy a világ pokollá válik.
Munkavállalás az Európai Unióban
Több képlettel adott függvények
2013. június Az Élet Igéje „De ha jót cselekesztek és ugyanakkor türelmesen szenvedtek, ez értékes Isten előtt.” (1Pét 2,20)
Az élet igéje július.
Olvasd lassan és csendben!
Mi várható gazdasági téren? - az ország gazdasági helyzetének megítélése Szlovákiában, Lengyelországban, Csehországban és Magyarországon - Szeitl Blanka.
QUAESTOR Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt.
Bölcsességek, aforizmák
Newton és gravitációs törvénye
Árvizek gyakorisága, erőssége, okozott kár - európai vonatkozások
Regionális gazdaságtan
Objektumorientált alapjai ISZAM III.évf. részére Bunkóczi László.
A világválság jelenségei, gazdasági és társadalmi következményei
Árvácskák és Móricz Zsigmond
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
Jegyzet Készítette: Nikli Károly 2013
Készítette: Réczi Laura
Dr. Kocsis M. Tamás: Magyarország és a közösségi védjegyrendszer – egy elszalasztott lehetőség MIE Konferencia május Felsőtárkány.
Mit jelent önmagunk és mások szeretete?
A két- és többnyelvűségről Vélemények és gondolatok.
Felmérés a versenyképességről a Textil/Ruházati-, és Bőriparban az új Tagállamokban valamint Bulgáriában és Romániában. TERMELÉS KISKERESKEDELMI ELADÁSOK.
Információvédelem Menedzselése XX. Szakmai Fórum
37. AZ EURÓPAI UNIÓ.
36. AZ EURÓPAI UNIÓ.
Közgazdászpalánta verseny
Előadás másolata:

Válságban A nyúl ürege...meglehet, nem olyan sötét, mint ahogyan próbálják elhitetni velünk...

Jó, ha tudjuk Az ötvenes években dr. Solomon Asch végzett egy kísérletet, ami tulajdonképpen azt bizonyította, hogy az emberek 30-40%-a jobban hisz másoknak, mint a saját szemének. wikipédiawikipédia Az emberek ~30-40%-a maximálisan befolyásolható. Azt mondják, amit a többség.

Asch jelenség hazánkban manapság Az emberek ~30-40%-a azt mondja (gondolja), amit sugallanak neki! Elképesztő!

A híreket mindenki ismeri... Meghallgatok mindenkit, de a tényeket jobban szeretem! Lássuk!...ezért nem is részletezem..

A tények Az alábbi 2 táblázatban néhány ország pénzügyi összehasonlítása látható Az alsó táblázatban a nagy vesztesekként emlegetett országokkal hasonlíthatjuk össze hazánkat. A számok szerint nem illünk az alsó sorba! A felső táblázatban az elitként emlegetett országokkal összehasonlítva láthatjuk, hogy a helyzetünk nem rosszabb egyiknél sem!

Google grafikonokon ntry:it&dl=hu&hl=hu&q=olaszorsz%C3%A1g+%C3%A1llamad%C3%B3ss%C3%A1g+gdp# ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=gd_pc_gdp&scale_y=lin&ind_y=false&rdim =country_group&idim=country:it:hu:fr:de:gr:es&ifdim=country_group&hl=hu&dl=hu Hmmm... Nehéz nem észrevenni, hogy kikkel vagyunk egy szinten... Az usa valahol olaszország alatt

Google grafikonokon A1llamad%C3%B3ss%C3%A1g+g%C3%B6r%C3%B6gorsz%C3%A1g#ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=gd_ mio_eur&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country:gr:es:it:hu:fr:de&ifdim=country_group&hl=hu& dl=hu Hmmm... Kis gazdaság, kis adósság. Az usa valahol 10x magasabban, mint németország...

H OL VAN AZ A NAGYON ROSSZ, KILÁTÁSTALAN HELYZET, AMIRŐL BESZÉLNEK NEKÜNK A HÍREK ? E LHISZED, AMIT A HÍREK MONDANAK, VAGY INKÁBB A SZEMEDNEK HISZEL ? ?

H ISZEL A SZEMEDNEK ? Ü DV A VALÓSÁGBAN !