----------------- A főszereplő ------------- --------------- 2 jellemző szó a főszereplőről --------------- ---------------- ----------------- 3 szó.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Egy tudományos felmérés részeként kutatók megkérdeztek néhány 4 és 8 év közti gyermeket arról, hogy szerintük mi a szeretet. A kérdésekre adott válaszok.
Advertisements

A vízhordó története. Egy vízhordozónak volt 2 nagy cserépedénye. Annak a botnak egy-egy végén lógtak, amit a nyakában hordott. Az egyik edényen volt.
Ezt szavazták meg az év legjobb jének Ha úgy gondolod, hogy boldogtalan vagy, nézd meg őket!
Sikeres emberek.
Élménybeszámoló június 15-én kezdetét vette az osztálykirándulásunk. Még alig szálltunk fel a vonatra, de már korgott is a gyomrunk. Elővettük.
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
A bibliai lecke előkészítése és tanítása (3.)
Csendes pohárköszöntő újév reggelén
Harry Potter. Harry Potter kezdete  J. K. Rowling írta. Első kötete ben jelent meg.Az első kötet után a többi világ sikert aratott. A Harry Potter.
2006. február 17. Valószínűségszámítás és statisztika II. Telefonos feladat Egy kalapban van két korong, az egyiknek mindkét oldala piros, a másiknak.
Síkos pályán Az ebédidő – az ebédidő. Lássuk a sajtószabadságot…
Frappáns novella a szeretetr Ő l... ( munkatársi csapat épités)
Alternatív szülési formák
Tedd fel a kérdést magadnak: Miután elolvastad a levelet!!!
Tedd fel a kérdést magadnak, miután elolvastad a levelet!!! “Elfussak ?"
Sokan csak azért beszélnek, mert azt hiszik
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Hogyan legyünk jó tanulók?
‘tehát mosolyogj egy kicsit’
10 RÓZSA SZÁL Önnek.
Család, rokonság Németh György.
Tols vs. MKK-Apol Kontinens 34 A kezdetek Eleinte a Tols nem volt jelen a K34-en olyan mértékben hogy az gondot okozzon akármelyik ellenséges klánnak.
Hogyan legyél boldog “Mosolyogj” Mosolyogj néha, mert ha mosolyt mosoly után küldesz, akkor rövidesen ezer meg ezer mosolyt fogsz látni. ‘tehát mosolyogj.
Hogyan rontsd el gyermeked jövőjét?
Mindenkinek vannak borongós napjai.
Bemutatom nektek azt az aranyos kis rágcsálót, aki most is itt ül mellettem. Arany hörcsög !!
Üdvözlök mindenkit! A kutyatartással kapcsolatosan szeretnék beszélni.
Feltétel nélküli szeretet
Apáczai Diáktanács. Mi is az Apáczai Diak Tanács? röviden? Hát az egy tanács ami a sulinkban különböző tevékenységeket csinal az iskolankban.
Őszi képek – és a sikló…  Lapozáshoz majd kattints…
Perzsa kedvencei. Délben, a Főnök udvarában.. Pszt! Pszt! Psssssssssszt! PERZSA! Ha látni akarod a Kedvenceidet, akkor hozz 25 kg halat és 40 l tejet.
A találkozás Egy csaj élete.
Amint fent, úgy lent. Amint belül, úgy kívül.
Panoráma Ahoz,hogy „szélesvásznú” vetítést kapjak a Fájlok- Oldalbeállításnál,a szélességet 12 hüvelykre,a magasságot 6.5-re állítottam be. Lehet nem is.
Nyitnikék Óvoda 3533 Miskolc, Andrássy út 53/a /fax: 46/
Névnapodra Szeretettel!
Nagyböjt, az újrakezdés lehetősége!
Buli volt! Béla idén is megrendezte szokásos lecsóbuliját, ami az év kiemelkedő kulturális eseményének számít mind itthon, mind külföldön. Én is ott voltam.
A legerősebb kívánság      .
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
Tedd fel a kérdést magadnak: “Elfussak ?" Miután elolvastad a levelet!!!
(Bokrétás András) Automatikus képváltás Van-e semmi? Ha van, akkor nem semmi. Ha nincs, akkor mi az, ami nincs?
Készítette: Lakos Péter.  Adott egy élsúlyozott, véges gráf  Negatív élsúlyokat nem tartalmaz  Lehet irányított vagy irányítatlan  Továbbá adott egy.
Budapest Az 5.b osztály kirándulása 2005.június 6.
Frappáns novella a szeretetről...
Ne sírj, apám! – Don’t Cry Daddy! Apám meg én a kisszobában, csendes esti félhomályban, béke van, ő mégis sír. Én nézem, nézem meglepetten, szégyelli,
JÓ REGGELT !.
A tanatológia oktatásának kihívásai
Az én szüleim és a te szüleid
Százezer utat végigjártunk, Erőnkből ennyi tellett. De önmagunkra nem találtunk, Mindig a másé kellett. Túl az éveken, Még ma sem hiszem, Hogy minden hiába.
A FÉRFIAKról Zene: „Az igazi férfi”.
ISTEN KIRÁLYSÁGA Készítette: Jon A. Palmer. Isten királysága  Azért vagyunk a földön, hogy megváltoztassuk a forgatókönyveket…
Mit tennél, ha te is ilyen helyzetben élnél, mint a képeken látható gyerekek és felnőttek? Gondolkozz el ebben a pár percben, hogy te milyen szerencsés.
Nem kell,hogy megbocsáss…
Tedd fel a kérdést magadnak: “Elfussak ?" Miután elolvastad ezeket a gondolatokat!
Valami ilyesminek? vagy … Ilyennek? Esetleg ilyennek?
Noémi érkezése Megszülettem én láttam meg a világot. A nevem Gáspár Noémi 3 kg és 53 cm voltam a születésemkor. Pontosan este perckor.
A történet egy gimnazista lányról szól, akinek nem olyan átlagosak a napjai, mint a korabeli lányoké. Daiana nem a Földön született, hanem egy másik világban.
Csángó mise - Kacsika, Ahogyan a zarándokút nyíregyházi résztvevői látták, gondolták, megélték Homonyik Sándor: Föld és ég gyermekei.
Der Ű s ébredést kívánok! A pesti férj táviratot kap a felesége vidéken élő családjától: - Anyósod nagyon beteg. Stop. Az orvosok feladták. Stop. A férj.
Család, rokonság Németh György.
Készítette: Müller Klaudia Mohás Dóra
Mindig kapcsolatban Vele
Mindszenty József Általános Iskola Gimnázium és Kollégium és a Miasszonyunk Időskorúak Otthona TÁRS-Önkéntes program 2010/11-es tanév II. félév Zalaegerszeg.
A meteorológiai ballon
A terveket már rég feladtad, mikkel kérkedőn, büszkén elindultál.
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
Sokan csak azért beszélnek, mert azt hiszik a hanggal könnyebb bánni, mint a csönddel.
Tedd fel a kérdést magadnak: Elfussak ? Miután elolvastad a levelet!!!
Előadás másolata:

A főszereplő jellemző szó a főszereplőről szó a negatív szereplőről A 4 ház alapítója mellékszereplő

A "sárvérű" azt jelenti, hogy egy varázsló mugli származású, vagyis a szülei mágiamentesek. Vannak olyan varázslók - mint például Malfoy családja -, akik azt hiszik, hogy jobbak a többieknél, mert ők "aranyvérűek". Apám arra kért, maradjak nyugton, és bízzam a munkát Mardekár utódjára. Azt mondja, ideje, hogy megtisztítsák a sulit a sárvérű csőcseléktől, de azért nem kéne belekeverednünk a dologba. Persze, most neki is elég baja van. Amikor magunkhoz vettük, megfogadtuk, hogy véget vetünk ennek. Megfogadtuk, hogy kiírtjuk a fejéből ezt a badarságot! Méghogy varázsló! -Mért ne tenném? sárvérű vagyok és büszke vagyok rá, nincs magas helyem ebben az ú j felosztásban mint neked Griphook. Én voltam akit megkínoztak Malfoyéknál. A kvibliket általában mugliiskolába íratták, és arra ösztönözték őket, hogy illeszkedjenek be a mugli társadalomba... sokkal könnyebb, mint hogy helyet találjanak maguknak a varázsvilágban, melyben mindig is csak másodosztályú szerepet tölthetnek be. Mugli. Mugliknak hívjuk az ilyen mágiamentes, varázst nem ismerő embereket. Nagy peched volt, hogy a világ legmegátalkodottabb muglijai között kellett felnőnöd. “Azt mondanám, hogy kicsi a lépés a Varázslók elsőktől, az Aranyvérűek elsőkig és onnan a Halálfalókig,’” “Mind emberek vagyunk, nemigaz? Minden emberi élet ugyanannyit ér, és megéri megmenteni.” Vernon bácsi Malfoy Muriel néni Hagrid Kingsley Ron Hermione