Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Százezer utat végigjártunk, Erőnkből ennyi tellett. De önmagunkra nem találtunk, Mindig a másé kellett. Túl az éveken, Még ma sem hiszem, Hogy minden hiába.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Százezer utat végigjártunk, Erőnkből ennyi tellett. De önmagunkra nem találtunk, Mindig a másé kellett. Túl az éveken, Még ma sem hiszem, Hogy minden hiába."— Előadás másolata:

1 Százezer utat végigjártunk, Erőnkből ennyi tellett. De önmagunkra nem találtunk, Mindig a másé kellett. Túl az éveken, Még ma sem hiszem, Hogy minden hiába volt. Az ég csak hallgatott, De egy csillaga rám hajolt.

2 Százezer utat végigjártunk gázolva tűzbe, sárba. Az ígéretekre nem találtunk, létünk kifosztott árva. Gyere, mondd nekem, mert alig hiszem, Hogy menni érdemes még. Nyiss egy új lapot, csak te tudhatod, Mondd nekem, egy szó elég!

3 Te vagy a holnap, Te vagy a múlt, Te vagy az élet, Te vagy a híd nekem, Te vagy az út, Te vársz, Ha megérkezem!

4 Százezer éve ontjuk a szót, lenyomni a többi érvet, De minden beszédünk háború volt, Ellenünk gyűltek az évek, s minden arra vár, Végre jöhetne már egy őszinte, tiszta ég. Nyiss egy új lapot, csak te tudhatod, Mutasd nekem, egy szó elég!

5 Gyere, bukj fel a mélyből hozd az erőt, Nézd, elnyel a világ. Legyél szívem közepéből Lángolva nőtt eleven tűzvirág!


Letölteni ppt "Százezer utat végigjártunk, Erőnkből ennyi tellett. De önmagunkra nem találtunk, Mindig a másé kellett. Túl az éveken, Még ma sem hiszem, Hogy minden hiába."

Hasonló előadás


Google Hirdetések