Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
CCNA 1. Szemeszter: Esettanulmány feladat
Advertisements

Gyere velem! Sétáljuk végig együtt az iskolámat!
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Kedves Pedagógusok! Tovább.
„A jövő Tiszaburája, Tiszabura jövője”. Észak-alföldi Operatív Program Nevelési Intézmények Fejlesztése ÉAOP-4.1.1/A_ Előzmény: A fejlesztendő.
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
E l a d ó. Az étterem áprilisában nyitotta meg kapuit, miután teljes homlokzati és belső felújításon esett át. Pár perc sétával érhető el az Astoria,
Siker és üzlet BRISCH KFT A Pénz nem alszik
Somogyváriné Koncz Margit Pécs,
Kazincbarcika főterén a Posta épületének 2/3 része eladó!
Közelben: HÉV végállomás 5 percre van, 13 perc Hévvel a Boráros tér, ami hétköznap: l 0 percenként, hétvégén kb.: 15 percenként közlekedik. Spar áruház.
Baczkamadarasi-Kis Gergely Református Gimnázium
„ „HATÁRTALANUL” kirándulás
A Délegyházi Napköziotthonos Óvoda komplex fejlesztése KMOP-4.6.1/B
A közérdekű munkavégzés eredményei Kistokajban Budapest, TÁMOP / KIEMELT PROJEKT.
Beruházás a 21. századi oktatásba február 12.
Az Ócsai Tájház.
Zalaegerszeg Északi Ipari Park IV. INNOTECH Konferencia
d.hu Page 1 d.hu Click to edit Master title style 1. oldal BUDAPEST Airport d.hu április hó Hogyan áll a ferihegyi cargobázis?
HÁRSKÚTI MEGÚJULÓ ENERGIA OKTATÓ -ÉS KUTATÓKÖZPONT TERVEZŐ: KAZINCZY GYÖNGYVÉR.
Tatabánya Megyei Jogú Város évi költségvetése
E l a d ó. Az étterem Budapest központjában, a több, mint 200 éves Józsefvárosban, a József körúton található. Ez a körút Budapest egyik fő közlekedési.
Hotel Árkádia*** Készítette: Bércesi Richárd. A szálloda I. •2010 nyarán kezdte meg működését •Helye: Pécs történelmi belvárosa, Hunyadi úton, Széchenyi.
Ajánlat a Miskolc Állomás utcában található 3500 m2-es üzlet- raktárépület egybeli, vagy részenkénti megvásárlására. Az ingatlan környezetének leírása:
Velünk egy jobb világért! Kérdőív feldolgozás Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Országos Módszertani Családok Átmeneti Otthona és Regionális.
Tobit Pénzügyi Gazdasági Tanácsadó Bt. Budapest A határon átnyúló, közös ipari park lehetséges működési modellje, kialakítása, gazdasági lehetőségei Tóth.
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
SZONEK Liszt Ferenc Utcai Bölcsőde és Óvoda Szentlőrinc
Budaörsi út 125/A alatti irodaház bemutatása. Ingatlan paraméterei Telek1089 nm Irodaház alapterülete 931 nm FunkciókIroda, üzlet, raktár Épült2000 Parkolók.
A helyszín bemutatása Programfejlesztési Központ XI.A.2.1.
New York Project work by Henrietta Henczes. Times Square A városi színházi élet központjának, és New York City leghíresebb kereszteződésének tartják.
BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ.  Az épület Balatonbogláron, a Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár felett tálalható. A parttól mindössze.
Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős.
KÖNYVTÁR ÉPÜLETE ÉS BERENDEZÉSEI. Az épület feladatai ÁLLOMÁNY –MEGŐRZÉSE –VÉDELME –HASZNÁLATA REPREZENTÁCIÓ SZELLEM TISZTELETE.
KÖNYVTÁR ÉPÜLETE ÉS BERENDEZÉSEI. Az épület feladatai ÁLLOMÁNY –MEGŐRZÉSE –VÉDELME –HASZNÁLATA REPREZENTÁCIÓ SZELLEM TISZTELETE.
Schönherz Zoltán Kollégium
Hellászi lakáskultúra
Akadálymentesítés.
Barokk A barokk sajátos stílusai épületekre vonatkoztatva.
A Magyar Köztársaság kormánya. Egyes egészségügyi tárgyú kormányrendeletek módosításról.
Ászár Község Önkormányzata Dr. Mikolasek Sándor ÚMVP pályázatok Ászáron Szakmai rendezvény a Bakonyalja- Kisalföld kapuja összetartásáért Kisbér.
Új Magyarország Vidékfejlesztési Program Közösségi tér kialakítása Bábolnán Horváth Ádám pályázati referens.
4. számú főút Debrecen elkerülő szakasz
Solymár – családi ház prezentáció.
Az épület bemutatása Miskolc belváros szívében 4000 m 2 -es irodaház részben felújítva, részben bérbeadva Ft/m 2 áron azaz Ft-ért.
A vályogházakról Mészáros Judit 9.A.
Muhammad Ali mecset 1. rész
A projekt az Európai Unió támogatásával, a Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. ELŐZMÉNY KMOP /B_2 kódszámú.
Cím. Komlóska Község Önkormányzat nevében tisztelettel köszönti Önöket Köteles László Polgármester! Sajtótájékoztatónk témája: Közel 70 millió forint.
„REHABILITÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK FEJLESZTÉSE AZ ÉSZAK-ALFÖLDI RÉGIÓBAN” ÉAOP-4.1.2/C Debrecen, 2013.
Nagycenk-Széchenyi kastély
Hellászi lakáskultúra
„REHABILITÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK FEJLESZTÉSE AZ ÉSZAK-ALFÖLDI RÉGIÓBAN” ÉAOP-4.1.2/C Debrecen, 2013.
„REHABILITÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK FEJLESZTÉSE AZ ÉSZAK-ALFÖLDI RÉGIÓBAN” ÉAOP-4.1.2/C Debrecen, 2013.
Budapesttől 1 óra kényelmes autóútra, Balatonkenese központjában, csendes, romantikus kis utcában, balatoni panorámás családi ház 15 éve működik VENDÉGHÁZKÉNT,
A vértesi csoda. Egyházközség A vértesi templom között épült, eklektikus stílusban Presbitérium 18 tagú Gyülekezeti lap: Magvető Ifjúság: Létavértesi.
Esély a szülőknek, lehetőség a gyermekeknek. Városligeti Fasori Bölcsőde Projekt célja: a megnövekedett gyermek létszám - 25 új férőhely - a gyerekek.
Kerényi Erika Management technikák fő területei 1. Vezetési módszerek 2. Stratégiai tervezés 3. Szakmai és üzleti terv 4. Változásmanagement.
Műszaki ismeretek/Műszaki szemlélet Készítette: Jakab Gabriella, településmérnök, ingatlan értékbecslő Kinek-mit jelent? Mi köze az értékbecsléshez, ingatlanközvetítéshez?
A Klebelsberg Központ legfontosabb feladatai és fejlesztései
Rektori épület felújítása I. ütem
A Klebelsberg Központ legfontosabb feladatai és fejlesztései
A Klebelsberg Központ legfontosabb feladatai és fejlesztései
A Klebelsberg Központ legfontosabb feladatai és fejlesztései
A Klebelsberg Központ legfontosabb feladatai és fejlesztései
A Klebelsberg Központ legfontosabb feladatai és fejlesztései
Intézményi szülői munkaközösségi ülés
Iskola egészségtana.
Velünk élő középkor Forrás:
Előadás másolata:

Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt

Margitliget – közép Európia Cserkészpark A 2003 tavaszán átadott ifjúsági szálló 100 fő elhelyezésére alkalmas. A központi épület két szinten 9 db 10 ágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére. A ház egész évben üzemel, hideg időben modern központi fűtés gondoskodik a melegről. Az óvoda elhelyezésére a földszinten található 5db egymás mellett található 27m2-es szoba alkalmas az óvodai gyermekek ideiglenes elhelyezésére. A földszinten 2 mosdó helyiségben 8 wc és két pissoar és 10 db kézmosó áll rendelkezésre.

Az U alakú épületegyüttes által körülzárt kert határos a Dera- patakkal. Ideiglenes kerítés kialakításával a csendes és nyugodt udvar biztonságossá tehető. Biztonsági okokból a kápolna épülete ugyancsak elkerítendő.

Az alsó szint folyosójának kert felöli oldalán található az 5 db világos és tágas 27m2-es terem. A folyosó végén a másik oldalon nyílik a két mosdó. 2-2 kézmosó és és 3 ill. 5 wc tartozik hozzá. A wc-k és kézmosók ideiglenes dobogókkal és szűkített ülőkék alkalmazásával a kisgyermekek részére is könnyen elérhetővé és használhatóvá válnak.

Az intézmény melegítőkonyhájának jelenlegi állapota megkövetel bizonyos átalakításokat, hogy az óvodai kisgyermekek étkeztetésre is alkalmassá váljon.

A minden szobában jelenleg 5db emeletes ágy és beépített szekrények vannak. A padló laminált burkolattal fedett a falak nem régen voltak meszelve ill. festve.

A ház előtti parkoló egy időben gépkocsit képes fogadni. A gyermekek utaztatása és fogadása biztonságos zárt területen megoldható. A buszmegállóból a kiskapun keresztül közvetlen a bejárás a park területére.

Felvetődő problémák és annak megoldásának költségei megoldandó problémák költségek ideiglenes kerítés ,00 Ft dobogók ,00 Ft konyha ,00 Ft festés ,00 Ft utazás ? bérleti szerződés ,00 Ft rezsi ,00 Ft