Fáradt vagyok! Miért vagyok fáradt? Eleinte a kevés alvásra és a sok stresszre fogtam, de most végre megtaláltam az igazi okát! Azért vagyok fáradt, mert.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
MAGYARORSZÁG Oláh Ibolya René Dupéré 2006 B.Ú.É.K.
Advertisements

Ellentétek közöttünk. Földünk népessége 100 évvel ezelőtt 1.6 milliárd fő volt. Ez mára több, mint 6,7 milliárd. Ebből 1,2 milliárdan élnek szegénységben,
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
BUDAPEST, – Lukács Ferenc
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Érintés.
GLOBÁLIS FALU Ha a föld lakosságát egy 100 lelket számláló faluba redukálnánk a jelenlegi arányok megtartásával, akkor ebben a faluban lakna: 57 ázsiai.
VIIII. Szalvéta bemutató
legszimpatikusabb maileknek,
Miért jobb a börtönben mint a munkahelyen?
Tudtad-e? Kattints. Tudtad-e, hogy a “The quick brown fox jumps over the lazy dog” mondatban az angol ABC minden betűje használva van? Tudtad-e, hogy.
MEGHÍVÁS TÁRGYALÁS. MEGHÍVÁS 1. lépés Az üzenet: Szia! A segítségedet szeretném kérni! Beszélhetünk valamikor? Köszönettel: Sanyi Igen! Ez a számom: +36.
Gondolatok Salkaházi Sára naplójából. Kevésben hűnek lenni nagyon nehéz.A hősies nagy dolgokra mindig hajlamosabbak vagyunk... Míg a kis dolgok mellett.
Nyugdíj.
Maximum.hu játékok chat lazulj Köszöntelek a Maximumon ! Sok játékkal és extrával lepünk meg titeket. Most a kezdőlapunkon találjátok magatokat, de van.
Kritika érte a sajtót. Jogos kritika…?!?! Nem foglalkozik eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz.
Béla gondolatai a házasságról
A fejlődő világ két átka:
Mottó: „Nekem nem volt ilyen jó tanárom, mint nektek!”
:00 --Atom-- Rézfaszú bagoly és további híres nemlétező dolgok tárlata - röhejes kiállításon jártam:) Nemrégiben Busával a nemlétező tárgyak-dolgok.
Két magzat beszélget az anyja hasában …
Az igazat mondó Csokoládé.
AZ ÉLET PILLANATAI.
ANTOINE DE SAINT- EXUPERY Gondolatok „A kis herceg” című könyvből.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Névnapodra Szeretettel!
Útmutató A dián nem állítottam be az azonnali kép váltást mert így jobb.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Az igazat mondó Csokoládé.
Napra Valentin.
Az Ön munkája lélekölő, vagy beteljesedést nyújtó?
Üzleti Etika A munkanélküliség
Olvasd lassan és csendben!.
Hány szavazó hiányzik az ellenzéknek? január 30.
Angyalnaptár 2008 TE, aki válaszok után kutatsz, ha minket olvasva kapcsolatba lépsz velünk, megkapod, amit keresel.
GYÉMÁNT ÉS ARANY.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Biztonságot az alkalmi munkából élőknek! Az alkalmi munka után fizetett közterhek csökkentése.
Uram, Tehozzád emelem lelkem, Tebenned bízom Istenem.
Elveszett bárányod vagyok, Pedig úgy hittem, hogy hozzád tartozom!
Ím, jászlad mellett térdelek, Ó, Jézusom, üdvösségem.
Későre jár, Elég volt már a napnak terhét hordani,
Nagy Istenem, ha nézem a világot,
NATIONAL FRIENDSHIP WEEK Sok ember sétál ki-, be az életedben De kevés az igaz barát, aki otthagyja lábnyomát a szíveden.
AZ ÉLET NAPOS OLDALA.
Válság felé sodródik a magyar gazdaság A gazdaság állapota 4 Tovább csökkent a gazdasági növekedés, a legfrissebb adatok szerint 2,4 %-ra esett vissza.
? Államadósság Jól állunk-e vagy sem? Nagy a jólét, vagy éppen ellenkezőleg, romlik az élet minősége? Dübörög-e a gazdaság, vagy éppen ellenkezőleg, válság.
Elvándorlás: Keleti kudarc vagy nyugati vonzerő? Dr. Pogátsa Zoltán Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Szent Teréz a « kis utak és kis dolgok » szentje, aki az életben a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt. Ő egyben a virágtermesztők és virágárusok.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Mi történt veletek? Egy csaj története. Végre 2 hét után kiengedtek a kórházból de…
Tudod csak érintésed vágyom,
Ez egy üzleti reklámlevél. Konkrét ajánlatot nem tartalmaz, ezért nem minősülhet spam-nek. Dönthetsz úgy, hogy nem nyitod meg, vagy bezárhatod bármikor…
Olvasd lassan és csendben!
Isten mondta.
Norvegija – Šiaurės pašvaistė 45 le cke az életben Nov 2009 He YanMusic: snowdream.
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Kereszttel élni Csak az élhet igazán, aki az életet a maga valóságában tekinti. Elmélkedésünk tudatosítani akarja bennünk életünk fontos eseményeinek az.
Tudta-e Ön … ?. - Tudta-e Ön, –hogy a parlamenti képviselők összesen havi 360 millió forint fizetést kapnak a büdzséből?
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Fáradt vagyok! Miért vagyok fáradt?
1 A MUNKA VILÁGA Sepsiszentgyörgy 2011 Szakmai fórum M.SZ.T.HÁROMSZÉKI TAGOZAT.
A csodálatos Az érzéki Az Anya A szerető.
Kitárom szívem ajtaját
Kimondom már bátran: az Õ irgalma nélkül Semmit sem sem ér az életem.
A Gyurcsány-kormány Fészekrakó programja nem baloldali, hanem liberális.
Ó drága kincs te szeretet, Jöjj, töltsd be fáradt lelkemet,
Itt vagyok most, jó Uram, Hozzád száll e dal..
Két magzat beszélget az anyja hasában …
Kezem felemelem, úgy várok Rád, Neved vigasz nekem, úgy várok Rád.
I-008.
Előadás másolata:

Fáradt vagyok! Miért vagyok fáradt? Eleinte a kevés alvásra és a sok stresszre fogtam, de most végre megtaláltam az igazi okát! Azért vagyok fáradt, mert túl sokat dolgozom.

Tudniillik 10 millió lakosa van Magyarországnak, ebbol 3,5 millió nyugdíjas, ami azt jelenti, hogy a maradék 6,5 milliónak kell elvégezni MINDENT! Hétszázezren tanulnak, ami azt jelenti, hogy a maradék 5,8 millióra marad az összes munka, de 800 ezren a kormánynak dolgoznak, így marad 5 millió.

Félmillió embert alkalmaz a katonaság, lenne még 4,5 millió aktív, de ha számbavesszük az összes munkaerot, aki a parlamentben, polgármesteri hivatalokban, állami támogatású intézményekben dolgozik, megkapjuk ugyebár azt a maradék másfél milliót, akire a tényleges munka elvégzése hárul.

Egy adott pillanatban háromszázezer ember fekszik kórházban, van táppénzen, hozzájuk jön a félmillió munkanélküli, s máris láthatjuk: pontosan hétszázezer ember osztozik a terheken.

Ja... és most olvastuk a legújabb statisztikát: jelenleg ember van börtönben, ami azt jelenti, hogy mindössze két emberre maradt minden munka! Rám és Rád. és ebből Te most éppen vicceket olvasgatsz...