Internet alapú önértékelés

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kattintson az üzenetsáv Szerkesztés engedélyezése gombjára,
Advertisements

EBSCOhost iPhone/iTouch Application Közvetlen hozzáférés az EBSCOhost ® tartalmakhoz, iPhone, iPod Touch és iPad készülékekről Üdvözöljük az EBSCO oktatóprogramjában!
S 1SCM© Siemens AG All rights reserved Útmutató a click4suppliers easy használatához Szállítói regisztráció.
BIG FISH PAYMENTGATEWAY PAYPAL SEGÉDLET. Confidential and Proprietary 1. ÜZLETI FELHASZNÁLÓI FIÓK (BUSINESS ACCOUNT) NYITÁSA 2.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Statisztika 2008 Az elektronikus program használata.
Gayár Csilla, pénzügyi menedzser VÁTI Kht. Pécsi Területi Iroda DDOP Utólagos akadálymentesítés (Egyenlő esélyű hozzáférés a közszolgáltatásokhoz)
BPS Web 2.0 Felhasználói kézikönyv. A szerkesztő főoldala A bejelentkezett felhasználóA szerkesztő főmenürendszere Stílusformázások Nyelv- és nézetváltás.
E-KÖZIGAZGATÁSI ALAPISMERETEK
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
Rendszer 1.Adatgyüjtõ Ez a menüpont adatgyűjtő kezelésére szolgál. Adatgyűjtő egyszerűsíti az árukezelését (mennyiségek rögzítését) ADATCSERE BEÁLLÍÁSOK.
Skype telepítése és használata
KSHXML2 Adatszolgáltatói kliensek
Használata Készítette: Medve Tamás.
Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal
Support.ebsco.com Összetett keresés végrehajtása az EBSCOhost felületen Egyetlen keresőmező Oktatóprogram.
Levelező program beállítása webmail-hez
Felhasználó barátság eszközei
Jakab András Program-koordinátor Microsoft Program.
A külső szakmai gyakorlatok adminisztrációját támogató rendszer használatának bemutatása „Komplex szolgáltatásfejlesztés az Eszterházy.
Új flotta előfizetés rendelése a Vodafone Online Shopban
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a kar.mek.nyme.hu-n by UF jbebesi,
Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület 1063 Budapest, Munkácsy M. u. 16.  Tel/Fax: , web: 
Cég RegisztrálásaCég Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4. Lépés | Céges Felhasználó Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4.
Oklevélmelléklet– készítő program bemutatása 2005
Miért fontos ? 1. Rend? vagy Káosz? 2. Felelősség egymás iránt… 3. Heti rendszeresség 4. Minősítés 5. Ellenőrzési jutalék.
Nagy Belterület Menedzser Szoftver TDK vagy Szakdolgozat Téma Készítette: Kusper Gábor Minden jog fenntartva!
A Tudásközpont levelezőrendszerének rövid bemutatása
MTMT feltöltési segédlet
Többtáblás adatbázisok
Elektronikus banki ügyintézés Készítette: Hollósy Szabolcs eTanácsadó Ma a pénzintézetek elektronikusan vezetik az ügyfelek bankszámláit. Ez lehetővé tette.
Support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Előadássorozat a Független Pedagógiai Intézetben fupi.hu Az internet: miért, hogyan? 9 / 10. Csada Péter Csada Bt. cspc.hu.
Tanulási útmutató Tanulási Útmutató Az Észak-magyarországi Regionális Távoktatási Központ által a TÁVHÁLÓ projektben kifejlesztett e-learning környezethez.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Oktatói webes vizsgakezelés
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a kar.mek.nyme.hu-n by UF roli by UF jbebesi,mb.
Tanulási – Vizsgázási Útmutató
A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
Web-alapú humán lekérdező rendszer
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Köszöntöm az EGOL on-line felületének felhasználói útmutatójában! Regisztráció Köszöntöm az EGOL on-line felületének felhasználói útmutatójában!
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Intézményi és központi ügyvitelt támogató elektronikus szolgáltatások.
Elektronikus jelentéstovábbító portál vagyonkezelő szervezet számára Ügyfélkapu használatával.
Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője.
Telepítés és használat ICON100 központhoz Modern Alarm Hungary.
Modern Alarm Hungary.  A szoftver telepítése előtt telepítse a hardware kulcs drivert (ne csatlakoztassa a hardware kulcsot amíg nem telepítette a drivert)
- Regisztrációs útmutató - Participant Portal (URF)
E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS . E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS Az elektronikus posta ( ) olyan rendszer, amelynek segítségével más felhasználók számára.
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
Nemzetközi utalás magyar bankszámláról AdvCash-re onnan már könnyen feltölthető a PM számla! A regisztrációs linket kérd a szponzorodtól!
A Google Drive használata. Mire jó? A Google Drive segítségével a fotókat, videókat, fájlokat és sok más tartalmat egy biztonságos felhőtárhelyen keresztül.
Ha még nem regisztrált korábban oldalunkon, kérjük válassza a regisztráció gombot.
Web alapú humán lekérdező rendszer
Változások az építőiparban – 2013 Tájékoztató az építésüggyel kapcsolatos jogszabályok január 1-e óta hatályos kivitelezőket érintő rendelkezéseiről.
Rendszer bemutató /22. oldal Előadó: Elektronikus Közbeszerzési Rendszer Kft.
Iskolai nevezési és monitoring rendszer
Az Endnote bibliográfia adatbázis-kezelő szoftver alapvető használata Skultéti Attila
Kapcsolattartó hírlevélküldő rendszer
Útmutató a click4suppliers easy használatához
Országos Statisztikai Tanács
Magyar Tudományos Művek Tára (MTMT)
Dietetikai szolgáltatás regisztrációs lépései
SZÖM II. Fejlesztési szint folyamata 2. Az önértékelés végrehajtása 5
1. Írja be a böngészője címsorába:
Web alapú humán lekérdező rendszer
Előadás másolata:

Internet alapú önértékelés

Az önértékelés folyamata Kérdőív-szerkesztők I N T E R Központi adatbázis Kérdőív-sablon feltöltése Kérdőív sablonok Kérdőív-sablon letöltése Intézmények szakemberei Felmérés lezárása K O N S Z E U Felmérés elindítása Felmérések Kérdőívek kitöltése Kitöltő személyek Eredmény

Internet alapú önértékelés A CAF ON-LINE rendszer bemutatása, alkalmazása a gyakorlatban

Elérhetőség az interneten https://caf.meh.hu

A CAF Online 3.0 újdonságai Biztonságosabb működés Felhasználóbarát felület Egyszerű és összetett értékelés lehetősége A 3.0 verzió szerinti alkalmazás teljes fokú online segítése

Választható lehetőségek Vendégek részére Regisztrált felhasználóknak Teszt rendszer

A teszt rendszer jelentősége Kipróbálható a rendszer használata Megvalósítható a gyakorlati oktatás Elkülönült az éles rendszertől

Intézmény koordinátor 1. feladat: Az intézmény regisztrálása Töltse le a CAF ON-LINE rendszerből a „regisztrációs lap”-ot. A kitöltött lapot hivatalos úton juttassa el a központ illetékeseihez. (Az azonosítatlan regisztrációk elkerülése érdekében.) A központ email-ben vagy levélben küldi az intézmény regisztrációs azonosítóit. (Az intézmény és a koordinátorok kódjai hatjegyű kódszámok.)

Intézmény koordinátor 2. feladat: Kérdőív-sablon letöltése Az ON-LINE rendszer „Intézmény koordinátor” lehetőségét választva letöltheti a központi adatbázis kérdőív-sablonjait. 1. Kattintson a Sablonok gombra 4. Töltse le a sablont 2. Válasszon kérdőív-sablont 3. Adjon nevet a kérdőívnek Kiválasztott kérdőív testreszabása Kivlasztott kérdőív törlése

Intézmény koordinátor 3. feladat: Kérdőív testreszabása Csak a „segítő” kérdéseket módosíthatja. Mentse el a testreszabott kérdőívet. Kilépés mentés nélkül Változtatások mentése Kérdőív átnevezése Példák szerkesztése

Intézmény koordinátor 4. feladat: Felmérés indítása Az ON-LINE rendszer „Intézmény koordinátor” lehetőségét választva elindíthatja a felmérést. 1. Kattintson az Új felmérés gombra 2. Válassza ki a kérdőívet 3. Adja meg az adatokat: Név, kód, kitöltők száma Lesz-e konszenzusteremzés? Értékelés típusa? 4. Indítsa el a felmérést

Intézmény koordinátor 5. feladat: Felmérés menedzselése Az ON-LINE rendszer „Intézmény koordinátor” lehetőségét választva menedzselheti a felmérést. 1. Kattintson a Folyamatban gombra 2. Válassza ki a flmérést Teljes felmérés törlése Kitöltők listájának letöltése Kitöltők listája Kitöltő törlése a listából Kérdőív letöltése off-line kitöltéshez Új kitöltő legyen a listában

Intézmény koordinátor 6. feladat: Felmérés lezárása Az ON-LINE rendszer „Intézmény koordinátor” lehetőségét választva lezárhatja a felmérést. A felmérés lezárásához tartozó információk: Minden kérdőívnek 100%-os kitöltöttségűnek kell lennie. Csak lezárt felméréssel lehet konszenzusteremtést végezni.

Intézmény koordinátor 6. feladat: Felmérés lezárása 1. Kattintson a Lezárás gombra 2. Válassza ki a felmérést Kitöltések letiltása Eredmények letöltése Konszenzus-teremtés Felküldött dokumentumok listája Felmérés végleges lezárása Dokumentumok felküldése

Intézmény koordinátor 7. feladat: Konszenzusteremtés Konszenzus-eredmények letöltése Kilépés 2. Ne felejtse el az értékek mentését elvégezni! 1. Konszenzus értékének és a megjegyzésnek a rögzítése Válaszadók listájaának megjelenítése

Kérdőív kitöltő Feladatai A kérdőív pontos kitöltése. Saját jelszó beállítása az adatvédelem érdekében.

Kérdőív kitöltő 1. feladat: Bejelentkezés Az ON-LINE rendszer „Kérdőív kitöltő” lehetőségét választva indíthatja bejelentkezhet a rendszerbe. 1. Az intézmény koordinátorától kapott személyi kód 2. Az egyedileg meghatározott adatvédelmi jelszó.

Kérdőív kitöltő 2. feladat: Kérdőív kitöltése Az ON-LINE rendszer „Kérdőív kitöltő” lehetőségét választva indíthatja kérdőív kitöltését. Kilépés Lapozás 1. Válassza ki a kérdést Kérdéscsoportok Kérdések Segítő kérdések 2. Írja be az Eredményeket 3. Írja be a Fejlesztendő területeket

Kérdőív kitöltő 2. feladat: Kérdőív kitöltése Egyszerű értékelés Adja meg az értékelést. (0..100) Írja be az indoklást és értékelje a kérdést

Kérdőív kitöltő 2. feladat: Kérdőív kitöltése Összetett értékelés Adja meg az értékelést PCDA megbontásban. Írja be az indoklást és értékelje a kérdést

Internet alapú önértékelés Köszönjük a figyelmét!