A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér hét fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Iskolai Könyvtári Világnap
Advertisements

Üdvözöljük a Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtárban! Vegyen részt nálunk egy képzeletbeli sétán, hogy otthon érezze magát akkor is, ha először érkezik hozzánk!
SZTE Klebelsberg Könyvtár
A Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár hat fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra fontos információkhoz.
S ZÜL Ő FÖLDEM M IKOLA - S ZLOVÁKIA S ZÜL Ő FÖLDEM M IKOLA - S ZLOVÁKIA.
INFORMATIKA KÖNYVTÁRHASZNÁLATI TÉMAKÖR I.
E URÓPAI D OKUMENTÁCIÓS K ÖZPONTOK. Az Európai Dokumentációs Központok (EDK) Az Európai Dokumentációs Központok (EDK) hálózatát az Európai Bizottság hozta.
Monor, október 12. Paulovits Erika
A volt internáló tábor hasznosítási irányai
Gundel Étterem Budapest.
NYON 1.
Alap és járulékos szolgáltatások A dokumentumok és szolgáltatások rendelkezésre bocsátásának formái és eszközei.
Kisalföldi Tudástár szolgáltatásainak horizontális és vertikális bővítése a hatékony információátadás érdekében TÁMOP A-11/ Projektnyitó.
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
WELCOME! Bevezető könyvtárbemutató
RÓDER IMRE VÁROSI KÖNYVTÁR VECSÉS
Országos Széchényi Könyvtár
Könyvtárhasználat.
Berzsenyi Dániel F ő iskola Regionális Fels ő oktatási Forrásközpont Épült: november november 06.
Kommunikáció az egyetemen kurzus Farkas Lívia előadása
Az Óbudai Egyetem Könyvtárának bemutatója lib.uni-obuda.hu 2011.szeptember.
BLK:MÁSFAJTA ELHELYEZÉS1 AZ ÁLLOMÁNY MÁSFAJTA ELHELYEZÉSE CSALÁDI KÖNYVTÁRAK.
A számítógép jelentősége a hétköznapokban
Pécs turisztikai marketingje
Készítette:Szőke Gréta
Készítette: Horváth Mónika
SOK CSODA, AMIT NEM ISMERSZ
Az iskolai könyvtár szolgáltatás típusai
Az Országos Széchényi Könyvtár elektronikus szolgáltatásai.
Olvasásismeret 2006/2007 II. félév Beniczky Péterné.
Bánkeszi Katalin A számítógép és az Internet hatása az olvasáskultúrára (konferencia) Változó olvasói igények – változó könyvtáros világ.
Könyvtári informatika II.
A DEENK szervezete, munkafolyamatai
A könyvtárak rendje Hozzáférhetőség szempontjából a könyvtárakban megkülönböztethetünk zárt raktárat és szabadpolcos tárolást. A zárt raktárhoz csak a.
A TÖRVÉNYEKBEN ELŐÍRT SZOLGÁLTATÁSOK
A zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnázium könyvtára
eMagyarország Program
Internetoktatás a József Attila Városi Könyvtárban (Élmények, tapasztalatok)
Jókai Mór Városi Könyvtár, Pápa
KÖNYVTÁRISMERET.
Zrínyi Miklós Általános Iskola
Foglalkoztatási Információs Pontok
ÖRÖKSÉGGAZDÁLKODÁS ÉS ÉRTÉKTEREMTÉS VESZPRÉMBEN. AZ 1000 ÉVES VESZPRÉM „A KIRÁLYNÉK VÁROSA” –A történelmi múlt fontossága Két pólusú városi struktúra.
Szakirodalomkeresési lehetőségek Sporttudomány és határterületei.
Foglalkoztatási Információs Pontok Békés megyében
A Társadalomtudományi Kar Kari Könyvtára. Magunkról Jóllehet a Társadalomtudományi Kar egyike a Egyetem legfiatalabb karainak, könyvtárának története.
Könyvtár a „Széchenyiben”. Könyvtárunk dokumentumai: hagyományos és elektronikus dokumentum. A könyvtárban több mint könyv található.
Eötvös Károly Megyei Könyvtár arculat elemzése. Készítette: Horváth Ilona Informatikus-könyvtáros szak II. évfolyam.
Óbudai Egyetem Könyvtár Olvasószolgálat. Helyben olvasás Kölcsönözhető és nem kölcsönözhető dokumentumok, folyóiratok, hetilapok, jegyzetek, CD-ROM-ok.
Az Óbudai Egyetem előfizetett adatbázisai szeptember.
Tiszaújváros Széchenyi út D erkovits M űvelődési K özpont és V árosi K önyvtár.
Tittel Pál Könyvtár és Médiacentrum
Tendenciák a felsőoktatási könyvtári szolgáltatások területén március 10. Batiz Judit szolgáltatásvezető 1.
Dr. Hegyi Ádám adjunktus SZTE BTK Kulturális Örökség és Humán Információtudományi Tanszék Könyvtár- és informatikai alapismeretek.
Mezőkeresztes január 3. – január 20.  iskoláit Szikszón, Kassán, Miskolcon, Egerben végezte kitűnő eredménnyel  1947 – pénztáros.
Könyvtár: Nagyobb mennyiségű könyvnek rendszerezett (közhasználatra szánt) gyűjteménye. Szerepe: beszerezni, őrizni, hozzáférhetővé tenni a tudást és az.
A Z Ó BUDAI E GYETEM K ÖNYVTÁRÁNAK BEMUTATÓJA lib.uni-obuda.hu 2016.
Könyvtárhasználati ismeretek BSC A TF könyvtárának bemutatása Tájékoztatási segédletek Weboldal használata Salamin Krisztina
ZÁKÁNYSZÉK – Fordulat a könyvtár életében Pozitív változások:  Nagyobb alapterület (+ 23 m 2 )  Komplex információs központ (TELEHÁZ + KÖNYVTÁR)
1. ábra T HE G ALLUP O RGANIZATION BUDAPEST © 2009 The Gallup Organization FSZEK- Móricz Zsigmond Könyvtár – Nagyszeben tér 1. Közvéleménykutatás.
Csehország Szlovákia Magyarország Lengyelország Kína
BGE KVIK Kari Könyvtár Olvasószolgálat Útmutató - elsősöknek
Cél: szövegértés fejlesztése – tanulás segítése
Rövid ismertető a gyűjteményről és a szolgáltatásokról
MIÉRT éppen a BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar?
Generációk - kultúrák : információszolgáltatás A - Z-ig
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Előadás másolata:

A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér hét fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra fontos információkhoz és könyvekhez. Ismerkedjen meg részlegeinkkel!

A Kisfaludy Károly Könyvtár a Belváros szívében várja olvasóit. Több mint 400 ezer darabos gyűjtemény, felkészült szakemberek, és színes kínálati paletta jellemzi: kölcsönzés, helyben olvasás, szaktájékoztatás, a megyére vonatkozó helyismereti gyűjtemény és tájékoztatás, hangtár, Internet-használat, fénymásolás, nyomtatás és könyvkötészet. Itt rendelhető meg a közkedvelt a Születésnapi újság is.

Ha Ön a városközpontban lakik, felkeresheti Belvárosi Fiókkönyvtárunkat, ami a Bisinger sétány 24. szám alatt található.

Fiókkönyvtáraink közül az egyik legnagyobb kínálatot mintegy 60 ezer kötet könyvvel, videó- és dvd-gyűjteménnyel, valamint folyóiratokkal a Belvárosi Fiókkönyvtár nyújtja. Különösen gazdag a szakkönyvek és a kézikönyvek gyűjteménye, de a kikapcsolódni vágyók is találnak bőséggel olvasnivalót.

Belvárosi Fiókkönyvtárunkban is lehetőséget nyújtunk az Internet használatára. Látogatóink nyugodt környezetben, az olvasóteremben napi fél órán át díjmentesen internetezhetnek. A szolgáltatás regisztrációhoz kötött

Itt található a több ezer kötet könyvet és folyóiratot tartalmazó Milkovich-Zámory gyűjtemény is. A muzeális gyűjtemény előzetes egyeztetést követően kutatási célra használható.

A második legnagyobb gyűjteménnyel rendelkező fiókkönyvtárunk Győrszentivánon, a postához közel, az Ősi u. 1. szám alatt található.

Több, mint 20 ezer kötet könyvvel, folyóiratokkal és szabadidős rendezvényekkel várja a gyermekeket és a felnőtteket a Szentiváni Fiókkönyvtár. E-Magyarország pontként két számítógépen biztosít mindenki számára ingyenes Internet-hozzáférést.

Szigeti Fiókkönyvtárunk a Köztelek u szám alatt található, a 14-es busz megállójának közvetlen közelében.

Itt mintegy 15 ezer kötet könyv közül válogathatnak a betérők. Gazdag kézikönyvtár segíti az információszerzést és mód van a friss folyóiratok átolvasására is.

Szabadhegyi Fiókkönyvtárunk a Móra park 1. szám alatt található, a József Attila Művelődési Ház tőszomszédságában.

Kellemes környezetben, 15 ezer kötet könyvvel, bőséges gyermekkönyv-kínálattal, folyóiratokkal és rendezvényekkel várja a környékbelieket a Szabadhegyi fiókkönyvtár.

Bácsai Fiókkönyvtárunk a Művelődési Házzal egy épületben, a Heltai Jenő u. 8. szám alatt található.

Legkisebb részlegünk mintegy 8 ezer kötet könyvvel várja a könyvbarátokat. A legfontosabb kézikönyvek és klasszikus olvasmányok mellett itt is találhatók szép számmal szórakoztató könyvek.

Gyárvárosi Fiókkönyvtárunk műemléki környezetben, a Külső-Árpád u szám alatt található.

Kis helyen több mint 11 ezer kötet könyv és folyóiratok. Alapművek, gyermekkönyvek és szórakoztató kötetek sorjáznak a polcokon. Fiókkönyvtárunk e-Magyarország pontként két számítógépen biztosít mindenki számára ingyenes Internet-hozzáférést.

Ha megtetszett valamelyik fiókkönyvtárunk, ne feledje: meglévő, érvényes olvasójegyével a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér bármely részlegének szolgáltatásait igénybe veheti! Egy beiratkozással bármelyik fiókkönyvtárból és a központi könyvtárból is kölcsönözhet! Szeretettel várjuk! GYŐR, 2013