1 Intelligens eszközök Digitális Évtized. 2 Intelligens eszközök a Digitális Évtizedben  A Microsoft a Digitális Évtized kommunikációjában és szórakozási.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Grafikus felhasználó felület Windows alatt
Advertisements

Grafikus felhasználói felület Windows alatt
IKT = információs és kommunikációs technológia
WINDOWS OPERÁCIÓS RENDSZEREK
Jövő Internet technológiák és alkalmazások kutatása Magyarországon A Magyar Tudomány Hónapja Jövő Internet technológiák és alkalmazások kutatása Magyarországon.
Néhány fontos terület a Kreatív Ipar fejlődéséhez
Szoftver Fogalma, típusai.
Hosszú akkumulátor élettartam Vékony és könnyű Felhőn át összekapcsolt ÉS fogyasztás érintés szép app-ok társ létrehozás egér és billentyűzet funkcionális.
Szinkronizált multiplatform élmények
Előadássorozat a Független Pedagógiai Intézetben fupi.hu Az internet: miért, hogyan? 1 / 10. Csada Péter Csada Bt. cspc.hu.
Online tanulásszervezés és társadalmi szerepvállalás lencse máté igazgyöngy alapítvány digitális nemzedék konferencia március 29.
Nav N Go Vállalati áttekintés Bevezetés  A Nav N Go Kft ben alakult meg azzal a céllal, hogy forradalmi és innovatív megoldásokat kínáljon.
Media Smart Digitális Világ 1. MediaSmart Hungary Oktatás Közhasznú Nonprofit Kft.
Biztonságosabb Internet
Közigazgatás-szervezési és Urbanisztikai Tanszék
SharePoint 2007 Farkas Bálint. Miért? Vízió a webről: a fejlesztés annyi, hogy „összekattintjuk” a weboldalakat előre megépített komponensekből Pl.: napló.
Okostelefonok. A PDA gyártók egy része felismerte, hogy a piacon maradáshoz muszáj integrálni a tenyér számítógépekbe is a telefon részt. Miért van erre.
A posztfordista termelési rendszer
MP4 lejátszók.
Főző Attila László főszerkesztő-helyettes Számítógéppel segített kollaboratív tanulás.
Ember László Irfanview, GIMP, OpenOffice, VLC, FreeCommander, Firefox, Thunderbird, Mplayer, Safari, Opera.
A fogyasztás pszichológiája − Milyen a magyar fogyasztó
Neobotix MP500. Felépítése Ipari kivitel Linux Wifi n CAN Terhelhetőség: 80kg 5,5 km/h Üzemidő: ~10 h Hatótáv: 8km.
MS IT Akadémia Sisák Zoltán kuratóriumi elnök HTTP Alapítvány.
KINEK ÉS MIÉRT FONTOS AZ IT RENDSZEREK ÜZEMELTETÉSE?
OTTHON A MUNKÁBAN OTTHON A MUNKÁBAN OTTHON.
A tanári munka támogatása a szakképzésben
UGC Today UBS & CSFB Media Week Conferences December 7, 2004 Versenyző infrastruktúrák ”Navigálás a platformok csatájában”
A számítógép jelentősége a hétköznapokban
Media Smart Digitális Világ 1. MediaSmart Hungary Oktatás Közhasznú Nonprofit Kft.
Gyermekeink védelme a Digitális Világban Kutas István, Vállalalti kommunikációs igazgató, Telenor.
Windows Server 2012 Kiadások, licencelés, lehetőségek
A tűzfalakról Microsoft-módra Rövid áttekintés felhasználóknak (A GYIK alapján)
Partnerkapcsolati lehetőségek a szoftverfejlesztő cégeknek
2009. november 16. Szegedi Tudományegyetem BTK Informatikus Könyvtáros Szak 1 NEMZETKÖZI TARTALOMIPAR ÁGAZATOK ÉS TRENDEK 10. előadás.
2009. november 23. Szegedi Tudományegyetem BTK Informatikus Könyvtáros Szak 1 NEMZETKÖZI TARTALOMIPAR ÁGAZATOK ÉS TRENDEK 11. előadás.
2009. október 5. Szegedi Tudományegyetem BTK Informatikus Könyvtáros Szak 1 NEMZETKÖZI TARTALOMIPAR ÁGAZATOK ÉS TRENDEK 5. előadás.
WINDOWS OPERÁCIÓS RENDSZEREK
Intelligens felderítő robotok Készítette: Györke Péter Intelligens rendszerek MSC szakirány Konzulens: Kovács Dániel László Méréstechnika és Információs.
Szoftverek. szoftver (software): A számítógép hardver elemeinek mûködtetését végzõ programok, a gép használatához szükséges szellemi termékek összessége.
||Titel der PräsentationUntertitel der Präsentation Digitális közmű - Nagykovácsi Innovatív megoldások önkormányzatoknak Informatika a Társadalomért.
Érdekességek. Tudod-e? Mit jelent a „www”? A) Wild Windows Wave B) World Wide Web C) Wide World Web.
15. óra A Windows XP alapjai
2010 Ősz Otthoni és kisirodai készülékek október 1 Keserű Tünde.
Operációs rendszerek fejlődése
Varga Viktor – G36ECF 1/5 Vendéglátói szoftverek sajátosságai Varga Viktor.
Reményi Zoltán. Microsoft oktatási DVD 1-2. verzió Az ötletgazda: Szabó András – Petrik SzKI Szponzor: Merényi Ádám – Microsoft Kivitelező: Takács Attila.
Kinek hogyan segíthet? Motivációs üzenetek a társadalom különböző szegmensei számára.
HR – több nézőpontból 1. SZIE-HR-IT-DAY HR – több nézőpontból „A rendezők szándéka, hogy szűküljön az egyetemi képzés és a piacképes gyakorlati.
A számítógépek története
AZ ELKÖVETKEZŐ ÉVEK LEGFONTOSABB TRENDJEI: Hagyományos TV helyett - streaming, - intelligens gépek és polgárok - városok - gondolatátvitel.
Itbusiness konferencia, CONFESSION ON A DANCEFLOOR Cégek az üzleti modellváltásról Gulyás János / Ipsos Zrt. Nobody’s Unpredictable.
Tehetséggondozás informatika. Útravaló – Út a tudományhoz Microsoft Certified Professional Hálózatépítés Diák rendszergazda Iskola honlapja Villanynapló.
Expression Studio 4 Fár Attila Gergő Microsoft Diáktanácsadó Budapesti Műszaki Egyetem.
A Windows Server 2003 termékcsalád A Windows Server 2003 termékcsaládnak 4 tagja van: Windows Server 2003, Standard Edition Windows Server 2003, Enterprise.
Microsoft tananyagok Oktatási anyagok a DVD-n Takács Attila, Jedlik Ányos Gimnázium Budapest.
"Free phone" Kozellné Szabó Csilla Ozeki Informatikai Kft.
Rádió - a kihagyhatatlan médium - „ Bárkit, bárhol elér és bármilyen tevékenység mellett jó hallgatni!”
Okos Jövő Fórum 2015 Smart Future Fórum 2015 Győr A Széchenyi István Egyetem és az Okos Jövő Innovációs Klaszter közös rendezvénye.
Molnár Ferenc „Innováció a vállalatirányításban és az ügyfélkapcsolat kezelésben” Debrecen, Szeptember 17.
Intelligens Dokumentum Kezelés Keretrendszer bemutató Kovács Róbert
A Műegyetem szerepvállalása a hazai e-mobilitás K+F-ben Dr. Jakab László - BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar Dr. Varga István – BME Közlekedésmérnöki.
FELHŐ ALAPÚ INFORMATIKAI RENDSZEREK VS. LEXIKÁLIS ISMERETEK Networkshop 2016 Konferencia Debrecen Antal Péter, Eszterházy Károly Főiskola,
Microsoft Corporation Alapítva: április 4. (Albuquerque, Új-Mexikó) Alapítók: Bill Gates, Paul Allen Cégvezető: Satya Nadella Székhely: Redmond,
Microsoft Photo Story. Mi is ez?  A Microsoft Photo Story egy alkalmazás, amelyet a Microsoft, a világ egyik legnagyobb szoftvergyártó cége készített.
Digitális világ, eszközök
Az online marketing legújabb generációja
Mobilkommunikáció Eszközök és hálózatok
Az API Design és Management evolúciója
This is the first level bullet for notes 12 point Arial Regular
Előadás másolata:

1 Intelligens eszközök Digitális Évtized

2 Intelligens eszközök a Digitális Évtizedben  A Microsoft a Digitális Évtized kommunikációjában és szórakozási szokásaiban bekövetkező gyökeres átalakulásokat helyezte középpontba. Bill Gates nyitóbeszédének fő témái többek közt: az intelligens (˝smart˝) élet biztosítása intelligens eszközök segítségével, az egyes eszközök összekapcsolhatósága, valamint azok a szolgáltatások, amelyekkel a fogyasztó hozzájuthat mindahhoz az információhoz, illetve szórakozáshoz, amelyre szüksége van.

3 Intelligens eszközök a Digitális Évtizedben  A Digitális Évtizedben nem lesz gond intelligens módon élni, mivel az intelligens összekapcsolt eszközöknek és szolgáltatásoknak köszönhetően a hétköznapi feladatok leegyszerűsödnek, kommunikációs és szórakozási szokásaink pedig gyökeresen átalakulnak.

4 Intelligens eszközök a Digitális Évtizedben  A Microsoft elkötelezte magát a fogyasztói elektronikai ipar mellett.  Bill Gates bejelentései között szerepel  az MSR Smart Personal Objects Technology Group (SPOT) csoportjának első terméke, egy intelligens karóra;  a CE.NET-alapú hordozható videó- és hangvisszajátszó eszközök számára kifejlesztett új platform, a Media2Go  és új OEM-társulások a Windows XP Media Center Edition érdekében.

5 Intelligens eszköz Lakásriasztó

6 Intelligens eszköz Videómegfigyelők Intelligens eszköz Videómegfigyelők

7 Intelligens eszköz Nyiló és tolókapu motorizációja

8 Intelligens eszköz Garázskapuk

9 „Intelligens otthon” eszközök

10 Intelligens eszköz Beléptető rendszerek

11 Intelligens eszköz Audió, videó kaputelefon