Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A gazdaságos közlekedésért... Budapest, FORENSIS Autóklub.
Advertisements

KÖLTSÉGELSZÁMOLÓ RENDSZER. A TruExpense rendszer Csökkentse kiadásait a magyarországi piacon egyedülálló TruExpense költségelszámoló rendszer segítségével!
Bankszámla és bankkártya
TSzVSz Közgyűlés JogSzerviz Sipos Tamás Dr. Bezzegh Edina.
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
A bankszámla a bankkal kötött szerződés alapján megnyitott számla.
Copiright by Y. Kinek jó a több biztosító? Ön benne van a szerencsés 0,5%-ban? Programunk segítségével ellenőrizheti!
MI LESZ VELED NYUGDÍJ(AS)?
Hitelek – pénzt kölcsönbe?. Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy.
© GfK 2013 | Fogyasztói Bizalom Index | III. negyedév1 Fogyasztói Bizalom Index III. negyedév szeptember.
MLBKT Konferenica 2012.
A Budapesti Értéktőzsde Részvénytársaság éve december 15. Jaksity György elnök Budapesti Értéktőzsde.
Biztosítók. Bevezetés  Biztonság  A biztosítások célja, hogy előre nem látható, esetleg- vagy biztosan bekövetkező, anyagi következményekkel is járó.
Groupama Garancia Biztosító Zrt.
Nyugdíj.
Tisztelt Partnereink!. A SALDO számára kiemelten fontos ügyfeleinek magas színvonalú kiszolgálása!
E.ON – Versenyben Önökért!
QualitySoft On-Line megoldások Terminálszerver alternatíva a Távoli Asztali eléréshez.
Emeltszintű Etanácsadó Otthoni internetes ügyintézés Készítette: Horányiné Horváth Viktória Csilla.
PÉNZÜGYI ISMERETEK A takarékszövetkezeti rendszer
Bankszámla és bankkártya MEGTAKARÍTÁSOK avagy Sok kicsi sokra megy!
„Többet ésszel, mint pénzzel” Rövidített segédanyag a projekt elkészítéséhez.
Mivel a bankszámla kamata általában igen alacsony, érdemes körülnézned a különböző megtakarítási/befektetési lehetőségek között. MIELŐTT VÁLASZTASZ A.
Tanulmány a bizalomról Nyolc európai országban és az USA-ban október-november.
Starjobs Magyarország Kft.. A Starjobs Magyarország Kft óta kínál megoldásokat munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés területén, a diákmunkában 1983 óta.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Dr. Blazovich László Volksbank Életút Program Szeged, november 15.
Magyar Pénzügyi Közvetítő Zártkörű Részvénytársaság
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Magyarország ben Milyen lehetőségünk van a kiesés pótlására? részidős munkavégzés nyugdíjba vonulásunk után.... aktív korban gondoskodunk.
Török József Üzletfejlesztési igazgató Székesfehérvár, január 30. Tőkefinanszírozás.
Az átláthatóság, mint elengedhetetlen feltétel Mádi-Szabó Zoltán A kis- és középvállalkozási részleg vezetője április 18.
Etikusság. Létezik-e a pénzügyekben avagy mi az a közösségi bank?
Kivonat a Wikipédiából
Mivel a bankszámla kamata általában igen alacsony, érdemes körülnézned a különböző megtakarítási/befektetési lehetőségek között. MIELŐTT VÁLASZTASZ A.
A bankszámla a bankkal kötött szerződés alapján megnyitott számla.
Mivel a bankszámla kamata általában igen alacsony, érdemes körülnézned a különböző megtakarítási/befektetési lehetőségek között. MIELŐTT VÁLASZTASZ A.
FoglalkoztaTárs - Társ a foglalkoztatásban Október 24. Észak-alföldi regionális szakmai műhelymunka A KézenFogva Alapítvány megjegyzései a kerekasztal.
Ismerje meg a Napi Gazdaság olvasóit! május 27.
PÉNZTÁRVÁLASZTÁS Miért az ING Nyugdíjpénztár? 1 Összeállította: Falussy Sándor pénzügyi tanácsadó.
F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n A prezentációt a Corvinus Egyetem Tanárképző Intézete állította össze. Projektvezető: dr. Daruka.
NEMZETKÖZI BANKOLÁS Moór Marianna Március 27.
A bankok.
Az EU és a civil szervezetek kapcsolata Lukács András Levegő Munkacsoport „Civil szervezetek feladatai és lehetőségei az EU-tagság kapcsán” Budapest, 2005.
A tőzsde és ami mögötte van
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Szeretné gyermeke álmait valóra váltani? Családi Aranyszárny biztosítással védett megtakarítási program.
A Tőzsde és ami mögötte van Tóth Attila Vezérigazgató-helyettes Budapesti Értéktőzsde Zrt Április 24.
Egyszerűen a devizákkal
V ÁLLALKOZÁSOK A F ENNTARTHATÓ V ÁROSFEJLESZTÉSÉRT A HELYI PÉNZ BEVEZETÉSE HUSK/1001/1.1.2/0046 Bodon Géza Menedzser, projekt partner K ASSA, MÁJUS.20.
Zöld út Bemutatkozik a Groupama Garancia Biztosító
A következő kérdések a mai gyerekekre vonatkoznak:  Felkészíti-e az iskola a gyermekeinket a való világra?  Kapnak-e.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
GEO Professional Portfolio Zrt.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
A legfontosabb 5 érv a befektetési arany mellett: 1. Hozzáférhetőség – bárhol, bármikor eladható, könnyen készpénzzé tehető. 2. Függetlenség – az arany.
Nemzetközi utalás magyar bankszámláról AdvCash-re onnan már könnyen feltölthető a PM számla! A regisztrációs linket kérd a szponzorodtól!
Generali Alapkezelő – Privát Vagyonkezelés Befektetési szakértelem immáron 20 éve © Jogi személyiség Bemutatkozás – Települési Önkormányzatok Országos.
OTP Pénzügyi Pont KFT február. 1-től létrejött egy új partneri hálózat, mely kizárólag az OTP Bank termékeit közvetíti az ország egész területén.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
Könyvelési gondjai vannak? A jogszabályok nehezen érthetőek? Segítségére lenne az adótanácsadás? Kevés az ideje, de tudni szeretne mindent a cégével kapcsolatban?
Az autóbuszos turizmus támogatásának fontossága az EU tagállamaiban Stephen Smith Elnök Autóbuszos Turizmus Európai Szövetsége.
Biztos jelen, közös jövő!
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Operátor (betanított szerelő) munkatársakat.
Lear Corporation Magyarország Kft.
utazási iroda Margit Margit utazási iroda
TAPASZTALATAINK Az egészségügyi világszervezet (WHO) KÜLDETÉSÜNK Az egészségügyi világszervezet (WHO) definíciója szerint:
„Ne tegyünk minden tojást egy kosárba!”
Előadás másolata:

Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól

2 Citigold privát banki szolgáltatások Gondolt-e már arra, hogy Önre vonatkozóan milyen következményei lesznek annak, ha csak néhány országban lesz gazdasági fellendülés az elkövetkezendő 12 hónapban? Citigold, válasz a kérdéseire Citigold privát banki szolgáltatásunkat azon magánszemélyek számára indítottuk 1996-ban, akik pénzügyeikben is igénylik a kényelmet és az exkluzív kiszolgálást, megtakarításukkal biztonságra és függetlenségre törekszenek, mindemellett pedig legalább 15 millió Ft befektethető vagyonnal rendelkeznek. Az Ön pénze és ideje érték a számunkra, ezért Citigold szolgáltatásunkkal szeretnénk Önnek segíteni pénze és ideje lehető leghatékonyabb kamatoztatásában.

3 •Bankolás a Citigoldban •Presztízs, kapcsolatok, előnyök •Vagyontervezés, portfólió kezelés Pillérek

4 Pillérek: Bankolás a Citigoldban Belegondolt-e már abba, hogy együtt mozgatjuk a világot? Világszerte minden 30. személy Citi ügyfél A Citi legfőbb törekvése az egész világon az, hogy kitűnő minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtson munkatársai szakértelmére, elkötelezettségére, lelkesedésére és tapasztalatára építve. Önökért vagyunk.

5 Pillérek: Bankolás a Citigoldban - folyószámla és betéti kártya; utazási biztosítás és készpénz gyorssegély Szüksége van egy olyan betéti kártyára, amellyel a világon bárhol elérheti folyószámláit? A Citigold folyószámla – kezelje pénzét bárhol a világon sárga taxi fut New York City-ben. Mi történne, ha Ön az egyikben felejtené a pénztárcáját? A Citigold mindig Önnel van, a világ bármely pontján

6 Pillérek: Bankolás a Citigoldban - Citibank offshore banki szolgáltatások Szüksége van külföldi bankszámlára céges/magán ügyeinek intézéséhez? Citibank International Personal Bank – a Citi nemzetközi bankolási lehetősége Citigold ügyfelek számára Amennyiben Önnek nemzetközi kitettsége van a cége vagy személyes okok folytán, vagy egyszerűen csak szeretné csökkenteni kitettségét forintban, a Citi IPB-n keresztül diverzifikálhat, mely hasznos lépés lehet a kockázatcsökkentés irányában.

7 Pillérek: Presztízs, kapcsolatok, előnyök - Citigold Club Több mint 500 étterem van Budapesten. Ön mely éttermekbe jár a barátaival? Vegye igénybe a Citigold Club kedvezményeit A Citigold számlanyitással Ön automatikusan Citigold Club taggá válik. Citigold Club tagjaink exkluzív szórakoztató rendezvényeken vehetnek részt, melyek kellemes kikapcsolódást biztosítanak. Mindemellett ügyfeleink a Citigold Club partnerek szolgáltatásait és kínálatát egyedi kedvezménnyel vehetik igénybe.

8 Pillérek: Vagyontervezés, portfólió kezelés Nyugdíjas éveit szeretné Toszkánában tölteni? Van-e lehetőség vagyonának gyarapítására a jelenlegi gazdasági helyzetben? Vagyontervezési módszerünk segítségével megértjük és felmérjük az Ön pénzügyi szükségleteit. A pénzügyi biztonság egyre fontosabb értékké válik - ugyanakkor hosszú távú befektetéseink során arra törekszünk, hogy pénzünk értéke növekedjék, ami mindenképpen bizonyos mértékű kockázattal jár. Nem könnyű e két, ellentétes irányú törekvés között megtalálni a megfelelő egyensúlyt, ám korántsem lehetetlen.

9 Citigold elérhetőség A Citigold egy beszélgetéssel kezdődik, itt az ideje, hogy Ön is megtegye Ha felkeltette érdeklődését Citigold szolgáltatásunk, várjuk egy személyes beszélgetésre. Hívjon minket a GOLD24 ( ) számon.