Termék katalógus Bélapátfalvi Idősek, Fogyatékosok Otthona és Módszertani Intézete 3346 Bélapátfalva, Petőfi S. u. 25.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Közvetlenül a finn gyártóktól!!!
Advertisements

BGA-12-HA-01 sz. HATÁRTALANUL Pályázat
Tisztelt Leendő Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk kereskedésünket. Köztudott, hogy a takarítás, tisztítás szakipar területén egyre.
Az új rendszer a CobraConto.NET.
Média Ajánlat. Miért érdemes az felületein hirdetni ? Miért érdemes az felületein hirdetni ? • Mert a XV. kerület hivatalos Újságában, Televíziójában.
MLBKT Konferenica 2012.
Automatikus szállítási hűségprogram
ORANGE PACK KFT. SPECIÁLIS VÉDŐCSOMAGOLÁSOK. CÉGÜNKRŐL • október: Madarász és Társa Kft. – Fémforgácsolás és fröccsöntés • 1998-tól csomagolástechnikai.
Szendvics panelek tűzteljesítménye Tesztelés és osztályozás
A TUDATOS VÁSÁRLÁS Venni vagy nem venni?.
Bizalomépítés a gyakorlatban...avagy szüntessük meg a vásárlás útjában álló akadályokat Zajdó Csaba.
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
Közérdekű munka büntetés Dr. Hatvani Erzsébet főigazgató Igazságügyi Hivatal december 12.
Fogyatékos emberek foglalkoztatása a gyakorlatban
Környezetipari Export Klaszter pályázat 2011-ben Morvai Balázs - Pál Attila KSZGYSZ – dec. 14.
PÁTOSZ nap Február 23.. Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 20 éve a vállalkozásokért Célunk: a Közép-dunántúli régióban.
Az intézményi férőhely kiváltás program jelenlegi helyzete
Huszta Roland – Fejlesztési igazgató
„NE HAGYD MAGAD!” Antidiszkriminációs program Kedvezményezett: Kézenfogva Alapítvány A projektet támogatta az Európai Unió
Havonta új katalógussal jelentkezünk!
Számítástechnikai rendszerek bérleti konstrukciója.
PRO WEAR.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Gyümölcsöző társadalmi vállalkozások - a Fruit of Care, mint társadalmi márka - ajándék, amivel kétszer ad.
Az Aktív Műhely modell ismertetése.  : Országos felmérés a szociális intézményekben élő értelmi fogyatékos, autista emberek foglalkoztatási.
Tobit Pénzügyi Gazdasági Tanácsadó Bt. Budapest A határon átnyúló, közös ipari park lehetséges működési modellje, kialakítása, gazdasági lehetőségei Tóth.
Kiss Kertész Duó Kft Díszfaiskolai bemutató 2006 március.
Nanotechnológia Nehéz a felületeket tisztán tartani? Itt van megoldás!
MFG-Pro váll-ir. rendszer bemutatása
A bentlakásos intézmény, mint „Otthon”
2010 október 2651 kp. Vizsga 2. feladata
2010 október 2651 kp. Vizsga 2. feladata. Megoldás: „A” vállalat: Beszerzés : 100 millió Árrés: ( 12 %) = 100 x 0,12=12 millió Nettó eladási ár =
Konyhai kerámiaedények
TERRASOL komposzt a növény well-ness
Környezetbarát termékjelek
A nemzetközi konkurencia árának feléért ajánljuk ugyanazt a minőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Monor, Ipar utca.
Jelenleg választható anyagok: minden mintából választható 60, 70, 80, 90, 100, 110, 120, 130, 140 cm hosszúságú is!!!
Jelenleg választható anyagok: minden mintából választható 60, 70, 80, 90, 100, 110, 120, 130, 140 cm hosszúságú is!!!
MUNKÁLTATÓI FÓRUM Ösvény Esélynövelő Alapítvány /Füzesgyarmat/ Békéscsaba, június 06.
Készítette: Rácz Imre Vince
Franchise a látványpékségek piacán
A nyílméregbéka.
NŐ az ESÉLY! Esélyegyenlőségi program Zala megyében A projekt az Európai Unió és a Magyar Köztársaság támogatásával valósul meg.
Erotika Rt. Móricz Zsigmond Gimnázium, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium Kisújszállás Elérhetőségeink:
Szakképzési hozzájárulás Saját dolgozó képzési költségeinek elszámolása 2011.
Védőoltások A következőkben a védőoltásokra vonatkozó feladatlapokon szereplő kérdésekre adandó válaszok láthatók, Hasznos lehet kivetíteni, amikor az.
Wellness Előfizetési Program. A program lényege – A program lehetővé teszi a a vásárlók számára, hogy Szépségtanácsadójukon keresztül-, meghatározott.
Szociális regiszter publikus felület használata
Online értékesítési modellek
Velünk egy jobb világért! Reintegrációs modellprogram Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Országos Módszertani Családok Átmeneti Otthona és Regionális Kríziskezelő.
- változatlan forma, bővebb műszaki tartalom -
Comenius Logo (teknőc).
Fertőtlenítés sterilizálás
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
A Mozgássérültek Állami Intézetének bemutatása Február 22. Kogon Mihály igazgató.
Országos Munkaerő-piaci Szolgáltató És Szakmai Támogató Hálózat.
Trendlakás&Design lakberendezési és életmód magazin Ahol az elképzelések életre kelnek és ahol az otthon utat talál! Médiaajánlat 2011.
Velünk egy jobb világért! I. Országos Konferencia Országos Módszertani Családok Átmeneti Otthona Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Budapest, Május.
ISMÉTLÉS A LOGOBAN.
Az újság formai jegyei 1. csoport.
2.1. ÁTMENŐCSAVAROS FA-FA KAPCSOLATOK
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
Bentlakásos intézmények kiváltása – TIOP /1
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
/Malamud/ Mi hisszük, hogy „egyetlen ember is jobbá teheti a világot”! 3.A Zöld osztály.
Szociális ellátást igénybevevők szükségletei – és szolgáltatásai „Eszköztár és kapcsolati háló” Szakmai konferencia Rehabilitációs és Szociális Igazgatóság.
A kápia paprika lehetőségei az export piacokon
FÜGG: AZ ÁRU JELLEGÉTŐL, ÉRTÉKESÍTÉSI MÓDTÓL
A foglalkoztatás tervezése a kiváltási Programban
Előadás másolata:

Termék katalógus Bélapátfalvi Idősek, Fogyatékosok Otthona és Módszertani Intézete 3346 Bélapátfalva, Petőfi S. u. 25.

Műanyag csomagolóeszközöket gyártó műhely Textil műhely Üvegház Otthonunk több mint 20 éve fogadja és lelkiismeretesen gondozza 200 férőhelyen középsúlyos és súlyos értelmileg sérült lakóinkat. 2006. szeptemberétől a szociális foglalkoztatás keretében lehetőségünk nyílt 5 műhely megnyitására, ahol 50 főnek tudunk napi négy illetve hat órában munka-rehabilitációs foglalkoztatást biztosítani. Műhelyeink: Asztalos műhely Kerámia műhely Műanyag csomagolóeszközöket gyártó műhely Textil műhely Üvegház Lakóink sikeres rehabilitációjához Ön is hozzájárulhat, ha a bemutatott termékek közül vásárol.   A katalógusban szereplő termékek az alábbi elérhetőségeken megrendelhetőek, kívánság szerint egyedi igényeket is teljesítünk. Cím: Bélapátfalvi Idősek, Fogyatékosok Otthona és Módszertani Intézete H-3346 Bélapátfalva Petőfi S. út 25. Tel.: 06-36/554-310 31. mellék Fax: 06-36/354-137 E-mail: titkarsag@ifomi.hu További információ és megrendelés a natalia.palma@citromail.hu e-mail címen, Püspöki Natáliától kérhető.

Pezsgő-, vagy virágtartó Kerámia műhely Kaspók, tálak Kézzel készített Egyedi mintázat Égetett vagy mázas kivitel Többféle színben és méretben Rendelésre is készítünk   „Újévi malac” Pezsgő-, vagy virágtartó Váza

Kerámia műhely Teknősbéka Kagyló kicsi és nagy Hamutál Csigaház A termékek többféle színben mázas kivitelben megvásárolhatók vagy megrendelhetők Teknősbéka Kagyló kicsi és nagy Hamutál Csigaház kicsi és nagy

Kerámia műhely Plakettek Angyalkák Mini kancsók Egyedi készítésű     Egyedi készítésű Bélapátfalvai motívumokkal díszített Mázas vagy festett kivitel Többféle méret és forma Megvásárolhatók vagy megrendelhetők      Mini kancsók  

Asztalos műhely Fa gyermekjátékok Hintaló Kisvonat Asztali tükör Talicska (kicsi és nagy) Lakkozott vagy pácolt Rendelésre is készítünk  

Asztalos műhely Viráglétra Újság- és virágtartó Sámli Kisszék Madáretető Fali virágtartó

Üvegház Egy– és kétnyári növények Árvácska Százszorszép   Árvácska Százszorszép Álló- és futó muskátli Bársonyvirág Petúnia Kakastaréj stb.   Többféle színben Alkalomra megrendelés lehetséges Nagyobb igény esetén, értékesítés előtt 3-4 hónappal korábban, előjegyzést felveszünk

Üvegház Zöldség palánták Közép-és késői érésű fajták Paradicsom, paprika, zeller, stb.

Műanyag műhely Műanyag zsákok Kis uzsonnás tasak Kis kukazsák 0,06 mm vastagságú 70*100cm-es Fehér, kék, sárga színben 10-es csomagolásban Nagyobb vagy állandó vásárlás esetén megrendelést felveszünk   Kis uzsonnás tasak 0,015 mm vastagságú 25-40 cm-es 100-as csomagolásban Kis kukazsák 0,04 mm vastagságú 25*50cm-es 10-es csomagolásban     

Textil műhely Szőnyegek Egyedi készítésű Egyszínű vagy Különböző csíkozású 60 cm és 80 cm szélességű Kérésre kívánt hosszúságúra szabjuk Megvásárolható vagy megrendelhető  

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztelt bennünket és A legnagyobb hiba, amit elkövethetünk, az, ha nem teszünk semmit, mert azt hisszük, hogy csak keveset tehetünk.”  Sydney Smith Köszönjük, hogy figyelmével megtisztelt bennünket és megtekintette kiadványunkat. Reméljük, hogy vásárlóink között üdvözölhetjük!