TóthTelescope Lásd meg a különbséget! Copyright 1998-2010 © Tothtelescope All Right Reserved Fő kereskedő partnerek: telescopes.com, binoculars.com, Továbbá:

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Energia, Munka, Teljesítmény Hatásfok
Advertisements

A Föld helye a Világegyetemben. A Naprendszer
Szélkerék-erdők a világban és hazánkban
Das Unternehmen TiSUN. FM modulkollektor Solarpark, A-6306 Söll/Tirol, Fon: +43.(0) , Fax: +43.(0) , Web:
Kedvezményes MFB források hitelképeseknek Sebők Orsolya főszerkesztő.
A megújuló energiaforrások
 A föld elég mindannyiunk szükségleteire, de nem elég mindannyiunk mohóságára! Mahatma Gandhi.
A Jászfényszaru Ipari Park komplex fejlesztése Vállalkozói Klub évindító rendezvénye Jászfényszaru, Polgármesteri Hivatal Díszterme január 27.
Energiatakarékos otthon
Együttműködés a bérleti konstrukciók gyors és rugalmas kiszolgálásában.
Megújuló energiaforrások
Török Ádám Környezettudatos Közlekedés Roadshow,
Megújuló energiaforrások.
Változók és változatlanok Változók:Változók: Új (vagy első) hálózat Új (vagy első) termék MunkatársakTermékfelhasználók Változatlanok: Azok a törvényszerűségek,
INFOTÁRS A Társadalomtudományi és Informatikai Kar közös projektje.
© Leading Innovation – RSEU KFT. Minden jog fenntartva! Szellemi Vagyon Menedzsement Keresnyei János, ügyvezető Riglersystem Európa Kft. Pécs.
Záridő Blende Fénymérés
Itt csak és kizárólag profi, sokat edzett és gyakorolt mozdulatok jelennek, meg melyeket kíváló harcosaink mutatnak be. Ezeket a mozdulatokat csak sok-sok.
Film fénytöréshez Lencsék Film fénytöréshez
Napenergia.
Zoo Klub Év az Alma éve 2011.Év a Körte éve A új projekt része a tanulás. Ezért az évek gyümölcseit mutatjuk meg egy új projektben.
Az energia fogalma és jelentősége
Az alternatív energia felhasználása
Az alternatív energia felhasználása
Hurrikánok, Tájfunok, Tornádók
Csík Zoltán Elektrikus T
1.feladat. Egy nyugalomban lévő m=3 kg tömegű, r=20 cm sugarú gömböt a súlypontjában (középpontjában) I=0,1 kgm/s impulzus éri t=0,1 ms idő alatt. Az.
Levegőtisztaság-védelem 3. előadás Természetes és antropogén eredetű légszennyezők. Pont-,vonal-, diffúz források.
1. Feladat Két gyerek ül egy 4,5m hosszú súlytalan mérleghinta két végén. Határozzuk meg azt az alátámasztási pontot, mely a hinta egyensúlyát biztosítja,
= Főmenü. = napenergia menü = szélenergia menü.
MEGÚJULÓ ENERGIA-FORRÁSOK
Konzervipari töltőberendezések (Élelm. Gépek I. segédanyag)
One Line One Team One Vision USA, 2008 Egészség Anyagi biztonság.
CBC Kisprojekt Alapok által támogatott projektek területi eloszlása Év Program.
Az ipari radiográfiában használt A ,illetve B(U) típusú küldeménydarabokkal szemben támasztott követelmények
Environmental Compliance Inspection Course A rendészeti eljárás A rendészeti eljárás.
Megújuló energiaforrások
A számítógép ergonómiája
S Z É L E N E R G I A.
Megalehetőségek a nanovilágban
Fúzióban a jövő.
A szörny neve Bugatti Veyron A VW a versenyképesség megőrzéséhez a Bugatti nevet használja. A VW a versenyképesség megőrzéséhez a Bugatti nevet használja.
„Kontra-fék” Kerékpáros konferencia Győr, szeptember 21.
Van de Graaff-generátor
Energiaforrások.
Csimag.hu Bemutatkozó.
Területi politika főbb összefüggései. A disszertáció főbb területei 1.A regionális programozás elméleti alapjai 2.A programozási ciklus az Európai Unióban.
„Megújuló energiaforrások a térségfejlesztés szolgálatában” Gulyás Gréta 12.a Bartha Szabolcs 10.a Hegedűs Márton 10.a Gyöngyösi József Attila Szakközépiskola,
HŐTAN 4. KÉSZÍTETTE: SZOMBATI EDIT
A tehetetlenség törvénye. A tömeg.
A földköpeny és a földköpeny áramlásai
Készítette: Gáspár Lilla G. 7. b osztályos tanuló
A MECHANIKA MEGMARADÁSI TÖRVÉNYEI
Az áramló folyadék energiakomponensei
Aknaajtók Szerkezet és biztonság. Aknaajtók.
OPTIKAI TÜKRÖK ÉS LENCSÉK
Menekülési útvonal: » Az útvonal rajza ki van függesztve az iskola tantermeiben és egyéb helyiségeiben. Kérjük, hogy megérkezéskor a menekülési útvonal.
Műszaki és informatikai nevelés 5. osztály
A TECHNOLÓGIA MÉRFÖLDKÖVEI KÉMIKUS SZEMMEL A vegyészek és vegyészmérnökök számos találmánya és fejlesztése az energiaszolgáltatás és a szállítás területén.
OPTIKA MSc. BMEGEMIMM21 Dr. habil Ábrahám György egyetemi tanár
A mértékegységet James Prescott Joule angol fizikus tiszteletére nevezték el. A joule a munka, a hőmennyiség és az energia – mint fizikai mennyiségek.
Hidrosztatikai alapok (hidrosztatikai paradoxon)
BEMUTATKOZÓ február 26. Miskolc. CÉGÜNK _ TÖRTÉNETE I. CÉGÜNK_TÖRTÉNETE I. 2006: intenzív részvétel a magyar iparban illetve betörés a német piacra.
Napelemes rendszerek és a napkollektor
Fejlessze vállalkozását pályázati források segítségével!
Készítette: Dúrkó Irén könyvtáros és Virág Noah 5. osztályos tanuló
Az energetika Ismétlés.
Megújuló energiaforrások II. Bukta Péter
Megújuló energiaforrások: közös kutatási lehetőségek és kilátások Olaszország és Magyarország számára Dr. Ilona Vass Közös kutatási lehetőségek Olaszország.
Előadás másolata:

TóthTelescope Lásd meg a különbséget! Copyright © Tothtelescope All Right Reserved Fő kereskedő partnerek: telescopes.com, binoculars.com, Továbbá: MICROTEB, Astronomy Ireland, Victorinox Mexico S.A. de C.V., VIT Innovation Ltd., Anacortes Telescope, Telescopes.com Nagyítási tartomány: x optikai zoom Effektív fókusz: mm Látótávolság: 1.2m-végtelen Objektív súlya: 500g (1998)

Copyright © Tothtelescope All Right Reserved A tűz és a kerék felfedezésén túl December 27. Projektek (know-hows) Univerzális teleszkóp: -kézi, figyelő, csillagász távcső, továbbá mikroszkóp, és fotó-videó objektív egyben. -Közel fél kg-os tenyérnyi méretű távcső 70mm-es objektívátmérővel. -A portréfotózástól a bolygófényképezésig. -Lábunknál lévő virágtól a sejtjeiig használható. -A képminősége 2600 USD-os kategória. Natúr tartósítás: -tartósítószerek nélküli konzervkészítmények, -élő, friss vitamindús gyümölcsök min. 2 évig, -frissen szeletelt, akár pácolt húskészítmények számára is alkalmas. * Lendülethajtómű: -villamos vagy mozgási energiafejlesztő. -A találmány kifejlesztése esetén, alkalmas a környezetszennyezéstől mentes közlekedés (víz alatt, vízen, földön, levegőben, világűrben) megvalósítására, és a megújuló energiák káros mellékhatásaitól mentes, független villamos energia előállítására. -Előnyös kivitelezés esetén a berendezés rendkívül hosszú élettartamú. * Feltalálótársam alkotása

Copyright © Tothtelescope All Right Reserved A tűz és a kerék felfedezésén túl December 27. StartUP Univerzális teleszkóp: 1000 db. különleges egyedi gyártású teleszkóp -objektívre, keresünk megrendelőt. Natúr tartósítás: a kifejlesztett eljárás piacraviteléhez, alapvetően konzervgyárat keresünk (pl., virágokat is lehet natúr tartósítani, esztétikus üveghengerben). Lendülethajtómű: egy céget keresünk, amely mechanikai kutatás-fejlesztéssel foglalkozik. Ne maradjon le róla!

Copyright © Tothtelescope All Right Reserved A tűz és a kerék felfedezésén túl December 27. Bemutató Lendülethajtómű: Arról bizonyára hallottak már, hogy a fizika törvényei szerint, zárt rendszer nem képes külső hatás nélkül helyzetének megváltoztatására. Legfeljebb körbe-körbe (-centrifuga). Most szorítsa ökölbe kezeit, a kézfejei a mozgások közben mindig előre nézzenek! Merev, lefelé kinyújtott karjaival próbálja egymás után az ábrákon (felülnézet) látható mozgáspályákat oda-vissza mozgással lekövetni, -mintha egy kézbenntartott pálcával a földre akarná lerajzolni a pályákat (-kövérebbek felfelé az ég felé tegyék ugyanezt, hátrafelé néző kézfejekkel). Intenzív gyors mozgással végezze a gyakorlatokat. A hatás nem marad el!

Copyright © Tothtelescope All Right Reserved A tűz és a kerék felfedezésén túl December 27. Befejezésül Elöször vittem véghez helyesen a három szempontot a világtörténelemben (Lendülethajtómű): 1. Újdonság 2. Tudományhoz kapcsolódó igazolás 3. Reprodukálható gyakorlati bizonyítás Egy újfajta megújuló energiaforrást használ (F TR ). A know-how-ok új szabadalomképesek, és egyediségük révén biztosítják a hosszútávú versenyelőnyt.