CIVIL SZAKMAI NAP 2010. TÓTVÁZSONY Pályázatok által támasztott feltételek Előadó: Szendrei Szilárd Tótvázsonyi Ifjúsági Egyesület.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Advertisements

Mecsek-Völgység-Hegyhát Egyesület ÚMVP IV. tengely LEADER, kifizetési kérelmek.
Gordos Márta Európai Együttműködési Programok Igazgatósága
„Mérd az időt!” Csatlakozz az OMSZ és a KvVM programjához!
Helyi Érték- Értékhely! KEOP CELODIN Zalai Alapítvány.
TISZATÉR LEADER EGYESÜLET célterületei és eljárásrend 2011.
A Pécsi Kistérség Foglalkoztatási Paktuma
Határtalan Európa? Projekt összefoglaló Alattyányi István Szabadka, Borderless EUR Zárókonferencia HUSRB/1002/222/159.
TARKA-BARKA Szászvár Főtér
A Helyi LEADER Akciócsoportok szerepe a vidék turizmusában
Nyilvánossági és tájékoztatási kötelezettségek Ékes Gyula, Váti Nonprofit Kft. Mátészalkai Területi Iroda Információs nap magyar partnerek részére, Békéscsaba.
Beruházási projektek dokumentációja
Az IKSZT címbirtokos szervezetek működtetési kötelezettségeiről VM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézet Budinszki István szeptember.
Leggyakoribb hibák a KMH pályázatokban
NFT-s pályázati tapasztalatok és tanácsok Kellermann Éva május 20.
Tájékoztató Fórum Észak Kelet-Pest Megyei Leader Egyesület 2170 Aszód Pesti út
PÁLYÁZATKÉSZÍTÉS Kistérségek Fejlesztéséért Tudományos Egyesület
Célterület kód: Keretösszeg: forint  Támogatási összeg: – forint  Pályázók köre: - Önkormányzat-100 % intenzitás.
Tájékoztató Fórum Észak Kelet-Pest Megyei Leader Egyesület 2170 Aszód Pesti út
A LEADER és a közigazgatás Készítette: Dr. Tóth Andrea.
Mecsek-Völgység-Hegyhát Egyesület ÚMVP IV. tengely LEADER.
dr. Földy Ferenc Operatív Program Kft február 23.
A TÁRSADALMI KOHÉZIÓT ERŐSÍTŐ BŰNMEGELŐZÉSI ÉS REINTEGRÁCIÓS PROGRAMOK MÓDSZERTANI MEGALAPOZÁSA” TÁMOP / kiemelt projekt Elítéltek többszakaszos,
A TÁRSADALMI KOHÉZIÓT ERŐSÍTŐ BŰNMEGELŐZÉSI ÉS REINTEGRÁCIÓS PROGRAMOK MÓDSZERTANI MEGALAPOZÁSA” TÁMOP / kiemelt projekt Elítéltek többszakaszos,
Jelentések Munkakezdő jelentések Időközi jelentések  Támogatási szerződés által meghatározott időpontokban és/vagy mérföldkövenként  Tartalma: az adott.
Helyszínek száma Részvevők megyénként.
Az eseményszervezés formái, eszközei
Ipari középvállalat projektvezetőjének tapasztalatai az integrált vállalatirányítási szoftver bevezetési szakaszában Projektmenedzsment Fórum A kis-
2010. március 03. Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program I. és II. intézkedéscsoportjához kapcsolódó.
Pénzügyi és szakmai elszámolás
Tájékoztató kedvezményezettek részére Az ÚMFT keretében támogatott projektek megvalósításának szabályai KMOP Pályázati konstrukció Január 30.
Nyilvánosság biztosítása
A referencia – intézmények működésének eljárásrendje Harkány, 2009.november 13.
A rendezvények előkészítése
2014. szeptember 12.1 EMVA Helyszíni Ellenőrzés szeptember Nyugat-Dunántúl Közép-Dunántúl Dél-Dunántúl Közép-Magyarország Észak-Magyarország.
Tájékoztató az e-kifizetésről Molnár Balázs, projektmenedzser Völgy Vidék Közösség LEADER HACS Vál,
Vállalati tanácsadás pályázatainak értékelése
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
A Nemzeti Civil Alapprogram szervezeti felépítése, feladat- és hatáskörök Előadó: dr. Ugron Gáspár.
EGY SIKERES PROJEKT ISMÉRVEI ÖTLETTŐL A MEGVALÓSULÁSIG Vendler Balázs, ügyvezető.
A VM VKSZI aktuális feladatai a LEADER Akciócsoportokkal kapcsolatban Országos LEADER HACS értekezlet Kismaros, április 16. Tar Gyula Osztályvezető.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához.
Az ifjúsági részvétel modelljei „Együtt az ifjúságért” Borsod-Abaúj-Zemplén megye, tavasz Kósa András László Diákközéletért Alapítvány.
Dél-alföldi SZAK-TÁR Dél-alföldi SZAK-TÁRTÁMOP /2/B Projekttájékoztató nap Szakmai program bemutatása Béthel Alapítvány.
A tolnasport.hu honlap adminisztrációja Készítette a Tolna Megyei Sportszövetségek Szövetsége a Nemzeti Civil Alapprogram NCA-DP-10-D pályázata keretében.
Projektmenedzsment Mesterkurzus 1.
A MENTOR(H)ÁLÓ KLUB szélesre tárja kapuit!
„Rövidebb képzési idejű szakképzés bevezetése az SZLTISZK Vályi Péter Szakképző Iskolai Tagintézményben” TÁMOP A -12/1– Szakmai munkánk.
A HONLAP FEJLESZTÉS BEMUTATÁSA TÁMOP /1. Marcali Kistérségi Többcélú Társulás Együtt az alapszolgáltatások fejlesztéséért Készítette: Deák Lilla.
Lökkös Attila Mérföldkövek, eredmények TÁMOP B-11/ Projektzáró konferencia, Pilisborosjenő, február 15.
OFA HÁLÓZAT KOOPERÁCIÓ KIEMELT PROJEKT (TÁMOP-2.4.3/B/1-09/1) – Szociális szövetkezetek részére nyújtható térítésmentes szakmai.
Zuglói társasház energiahatékonysági felújításának tapasztalatai Dzsiki Ferenc Lagross Kft. Budapest,
LEADER pályázatok rendelettervezetével kapcsolatos véleményezés legfontosabb pontjai.
Helyi márka kialakítása a Bakonyban  Mi a projekt célja ?  Kik vehetnek részt a projektben?  Mi a projekt haszna ? Miért éri meg, hogy a projektben.
Új rendszerben működnek a jövőben a támogató szolgáltatások és a közösségi ellátások augusztus 7. Foglalkoztatási és Szociális Hivatal.
A FEJÉR MEGYEI GYERMEKVÉDELMI KÖZPONT ÉS TERÜLETI GYERMEKVÉDELMI SZAKSZOLGÁLAT PÁLYÁZATAI A TÁMOP KERETÉBEN PROJEKT ZÁRÓ NAP:
Helyszíni ellenőrzés Grigely Győző, KDRFÜ. Az ellenőrzés jogi háttere Támogatási Szerződés, ÁSZF 10. pont „Kedvezményezett a Szerződés aláírásával kötelezettséget.
KDOP Kerékpárforgalmi hálózat fejlesztése.
TÁMOP B-2-12/ „ÚJ MUNKA – ÚJ ESÉLY” – ROMA NŐK FOGLALKOZTATÁSA A FEJÉR MEGYEI GYERMEKVÉDELMI KÖZPONT.
Introduction to Közgazdasági Politechnikum Hogyan pályázunk mi?
Nyilvánosság biztosítása a TIE projektben
Proj_men_nazs_1 Nagy Zsolt
Introduction to Közgazdasági Politechnikum Hogyan pályázunk mi?
2017 – Mobilitási pályázatok (KA1) >> Pályázati űrlap (2017)
TÁMOP B-2-12/ "Munkával a társadalmi integráció elősegítéséért – Roma nők foglalkoztatása a Fejér Megyei Gyermekvédelmi.
Kulcsár Norbert, Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési Egyesület
LEADER pályázati lehetőségek az Innovatív Dél-Zala Helyi Akciócsoport területén vállalkozói szféra számára Kulcsár Norbert, Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési.
LEADER pályázati lehetőségek az Innovatív Dél-Zala Helyi Akciócsoport területén önkormányzati szféra számára Kulcsár Norbert, Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési.
Programjaink fizikából a es tanévben
Előadás másolata:

CIVIL SZAKMAI NAP TÓTVÁZSONY Pályázatok által támasztott feltételek Előadó: Szendrei Szilárd Tótvázsonyi Ifjúsági Egyesület

CIVIL SZAKMAI NAP TÓTVÁZSONY Általános szabályok: •Nézzük át, hány pályázatot érint a programunk •Olvassuk el a rendezvény MEGSZERVEZÉSE előtt a támogatási szerződéseket, a beszámoló űrlapokat és a költségvetéseket:  Mire mennyit fordíthatunk?  Szj számok?, anyag vagy szolgáltatás?  Kell szerződés? Teljesítés igazolás?  Mit ír elő reklámnak? •Akkor is dokumentáljunk (fotó, videó), ha nem kötelező – utólag is nyerhetünk pályázaton, jól jöhet jövőre

CIVIL SZAKMAI NAP TÓTVÁZSONY VP megyei pályázatok Szerződésben: Reklám és propaganda anyagain a támogató nevét feltünteti. Beszámoló űrlapon: Nincs semmi Melléklevélben: A helyszíni ellenőrzés jogát fenntartják, az esetleges idő-, helyváltozást kérjük jelezzék. Kérjük, hogy reklám és propaganda anyagain a Veszprém Megyei Önkormányzat nevét feltüntetni szíveskedjék.

CIVIL SZAKMAI NAP TÓTVÁZSONY KD –RIT pályázatok Szerződésben: A rendezvényeken a Támogató számára megjelenési lehetőséget biztosít Beszámoló űrlapon: A pályázati projekt szakmai programjának megvalósulását alátámasztó és a tényleges résztvevői létszám megítélését segítő fotók (3) és jelenléti ív csatolása Melléklevélben: A Támogató logóját és nevét fel kell tüntetni a projekt nyilvánosság előtt megjelenő eseményein, illetve kiadványain. A logó honlapról letölthető.

CIVIL SZAKMAI NAP TÓTVÁZSONY NCA pályázatok Szerződésben: A pályázati cél megvalósítása során során létrehozott valamennyi produktumon megjeleníti, hogy azok a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával jöttek létre. Logó letölthető! Beszámoló űrlapon: Csatolja a pályázati program kézzel fogható termékeit, illetve a szakmai megvalósítás minőségét és mennyiségét alátámasztó dokumentumokat. (kiadványok és más termékek; fényképek; jelenléti ívek; beszámolók; média megjelenés stb

CIVIL SZAKMAI NAP TÓTVÁZSONY LEADER pályázatok Pályázatban (rendezvény előtt): A rendezvény témáját, helyszínét és időpontját min. 30 nappal előbb A HACS honlapján közzé kell tenni. A meghirdetés dokumentációját és a meghívót min. 30 nappal előbb az illetékes MVH kirendeltségnek meg kell küldeni. Rendezvény után: Rendezvény után 10 munkanapon belül írásos emlékeztetőt kell készíteni, amely tartalmazza: A rendezvény helyszínét, időpontját, célcsoport megjelölést, célok és eredmények rövid bemutatását, min. 5 db fotót a főbb programokról.

CIVIL SZAKMAI NAP TÓTVÁZSONY Programunkat az NCA Civil Önszerveződés, Szakmai és Területi Együttműködés Kollégiuma támogatja Köszönöm figyelmüket