Tartalom A kezdetek Kik készítik? Hogyan készül? Főbb területek

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
BPS Web 2.0 Felhasználói kézikönyv. A szerkesztő főoldala A bejelentkezett felhasználóA szerkesztő főmenürendszere Stílusformázások Nyelv- és nézetváltás.
Advertisements

A fényképezés alapjai Szerző: Erdei-Gulyás Gabriella Origo Web Team HQL 2010 Kft.
Természet Szöveg: ©Rába Ildikó Mariann Kép: ©Bauer Andrea.
Kék Fény Motoros Klub II. szülinapi bulija Igalon 2010.május 7-9.
RÁD GONDOLUNK... Emlék - Megemlékezés - Kiállítás El Kazovszkij festőművész kiállítása
Adobe Photoshop.
Kattintgatással nézhető végig. A honlapunk nem jött volna létre a tagok és nem tagok áldozatos munkája nélkül. Három programozó és egy szerkesztő keze.
„Egy kép többet mond ezer szónál!”
Balogh Tamás, Koós Krisztián, Laczi Balázs, Tari Tamás 2013 Tavasz.
Portálok Porta: kapu, bejárat, kirakat. Olyan web-alapú szolgáltatás, amely információkat biztosít a felhasználó mindennapi munkájához és szórakozásához.
Az Aktív Műhely modell ismertetése.  : Országos felmérés a szociális intézményekben élő értelmi fogyatékos, autista emberek foglalkoztatási.
Könyvtári digitális tartalmak az oktatási multimédiák számára
Európai vonat Európa 2010 Kaposvár. benyújtja pályázatát az „Európa Kulturális Fővárosa 2010” cím elnyeréséért.
Számítógépes grafika és képfeldolgozás
Számítógépes grafika Szirmay-Kalos László
2. Technikai alapok – Expozíciós beállítások
Az emberek életében kellemes élmény a jól megszervezett nyaralás. És ezt a legtöbb esetben meg is akarják örökíteni. Csak az nem mindegy mivel teszik.
2009. április 3. Ficzkó Ildikó Honlapelemzés április 3. Ficzkó Ildikó
Honlapelemzés. miért?  tanulmányok  tapasztalatszerzés  előkészítő munkálatok: honlaptervezés  fejlődés.
Mérés és adatgyűjtés Virtuális méréstechnika Mingesz Róbert 9. Óra Idő és sokaságátlag November 7., 9.
Eszterházy Károly Főiskola ─ Médiainformatika Intézet HTML (HiperText Mark-Up Language) HTML leírónyelvvel írjuk le, hogy a weboldal elemei (képek, szöveg,
…mű lehet: nyomtatott (névjegykártya, prospektus, levélpapír, boríték, jegyzetpapír, plakát) elektronikus (prezentáció, hírlevél, weboldal, multimédia,
HTML (HiperText Mark-Up Language)
1. Bejelentkező (fő) oldal Menü 1. Bemutatkozás 2. Tevékenység 3. Kedvenc 4. Oktatás 5. Egyéb Köszöntés I nformáció.
A Merlin Színház honlapjának bemutatása Tartalom és forma.
HTML elemek Linkek, táblázatok és képek Forrás, amelyből össze lett állítva a prezentáció szövege és képei:
Évközi beszámoló Képfeldolgozás csapat 2.
Nem várt események és következményeik…
A multimédia olyan tartalom, amely többféle csatornát is használ a felhasználók tájékoztatására vagy szórakoztatására. MULTI (latin) = többszörös MÉDIA.
Pénziránytű pénzügyi ismeretterjesztő honlap fiataloknak Háttér információk Szalay György Pénzügyi Kultúra Központ november 27.
Szövetség A B A R O K K.
Renzo Piano, Richard Rogers: Centre Pompidou Párizs, kulturális központ színházi stúdiókkal, galériákkal, hatalmas könyvtárral, koncerttermekkel.
Buris Katalin V. földrajz - informatika
Önéletrajzírástól a munkába állásig - gyakorlati tanácsok a szakképzett munkaerő és a munkáltatók eredményes találkozásához június 24.
kattints Mivel programjaink nagy többsége az erd ő khöz köt ő dik, 2009-ben a BTSSZ kiemelt programjait „AZ ERD Ő ÉVE- Védd az erd ő t!” témában szervezi.
A romantika.
Vizuális nevelés tantárgypedagógia
Honlapszerkesztés, weblapszerkesztés
A levéltári portál Felépítés, közös elemek #1 Címadás, domain-regisztráció Alapvető keresőoptimalizálási javaslatok: pathauto,
Honlap készítés 4. óra.
Kézmozdulat felismerő rendszer
Tudományos portálok összehasonlítása. Mi a portál? „Port”: kapu, „portal”: bejárat Eredetileg: „internetes kiindulópont” – továbblépés más oldalakra Ma.
Hibák, pozitívumok Szerző, dátum, helyszín? A háttér jól passzol a témához, de ott elég lenne a szürke- árnyalatos effekt a színek helyett… Nem az előrejelzésről.
Marketing és jó példák a falusi turizmusban
Pedagógiai Információ források
IPARMŰVÉSZET NÉPMŰVÉSZET KÖRNYEZET ÉS TÉRALAKÍTÁS tantárgy
Becker Irén – fotóművész. - Jelszavai: kultúra, utazás és dokumentáció. - Szabadúszó fényképész. - Lakhely: Budapest, Magyarország. - Szülőhely: Szerbia.
Mit mesél a Bécsi-erdő? Deutschlehrerkurs ActiLingua Academy, Bécs, Ausztria A projektet az Európai Unió támogatta. A bemutatóban megjelentek nem szükségszerűen.
A Google Drive használata. Mire jó? A Google Drive segítségével a fotókat, videókat, fájlokat és sok más tartalmat egy biztonságos felhőtárhelyen keresztül.
Tantárgy: Magyar nyelv és irodalom Cél: Micó című olvasmány feldolgozása Iskola: Munkácsy Mihály Áltanos Iskola 2. osztály Készítette: Vilmanné.
1. Témakör. A tanév feladatai A terem rendje Ülésrend kialakítása Érintés és-balesetmegelőzés Eszközök bemutatása.
Hírportál szerkesztés SZTEhírek – SZTEmagazin – SZTETV – Sajtószoba.
A diag.duf.hu oldal fejlesztési terve Fehér Mátyás Hallgatói tudományos és szakmai műhelyek fejlesztése a Dunaújvárosi Főiskolán TÁMOP-4.2.2/B-10/
Modern fényképalbum. Ez a fényképalbum mintaoldalakkal segíti az első lépések megtételét. Saját lapok felvételéhez kattintson a Kezdőlap fülre, majd az.
ÚTI BESZÁMOLÓ Tanártovábbképzés Barcelonàban
6/b. hét Vajta: Képfeldolgozás és megjelenítés 2017 tavasz
Impresszionizmus.
Kézművesség Mesterek és művészek
AZ ÓKERESZTÉNY ÉS A BIZÁNCI MŰVÉSZET
Digitális világ Rólunk a világnak Írjunk blogot!
Dr. Somfay Örs - Arcanum Adatbázis Kiadó
A hőlégballon Segédanyag a Szitakötő folyóirat 38. számában megjelent Nagy Sára: Mint a madár? című írásának feldolgozásához Készítette:Feketéné Németh.
Motivációs kutatások kutatási kérdései
Oktatóbemutató címe Előadó: Név.
Cím elrendezés Alcím.
A KUTATÓKÖZPONT FŐBB KUTATÁSAI A kárpátaljai magyar oktatás helyzete és az ukrán oktatáspolitika. A kárpátaljai magyar nyelvű oktatás társadalmi.
Kattintgatással nézhető végig.
Minta prezentáció a régió és területfejlesztés kurzushoz

Előadás másolata:

Tartalom A kezdetek Kik készítik? Hogyan készül? Főbb területek Kedvencek Érdekességek Statisztikák Kapcsolatok Tervek a jövőre TolnaArt

A kezdetek 199x-ben ... TolnaArt

Kik készítik? Rühl Gizella Hollendus János Tpapa fotó Gizus fotó TolnaArt

Hogyan készül? A művész megtalálása Kapcsolatfelvétel Fotózás a kezdeményező Kapcsolatfelvétel Fotózás gépek, fény, állvány Képfeldolgozás téglalap, vágás, világosság/szín korrekciók Szöveg összeállítása szövegek forrása TolnaArt

Hogyan készül? A portál művész lapjának szerkezete kép választás A MŰVÉSZ NEVE kép választás nagy kép Bemutatkozás adatok a művészről TolnaArt

Hogyan készül? A portál eseménynaptárának szerkezete cím esemény elugrás gördítősáv TolnaArt

Hogyan készül? Karbantartás Munkaidő befektetés automatizált eszközök rutinmunkákra Munkaidő befektetés TolnaArt

Főbb területek Síkban Térben Zene Irodalom Eseménynaptár festészet, tűzzománc, fotó, szövés Térben szobrászat, kerámia, textil, fafaragás, tojás, bőr- és fegyverművesség, Zene Irodalom Eseménynaptár TolnaArt

Kedvencek TolnaArt

Érdekességek TolnaArt

Statisztikák Művész: xx fő Területek megoszlása Képfájlok száma: yy db Események száma: zzz db Látogatottsági adatok stb. TolnaArt

Kapcsolatok Virtuális galériák találkozója Művészek találkozója Gizus Galéria a tolnai padláson Linkek legjobb virtuális galériákhoz hazaiak külföldiek TolnaArt

Jövőbeli tervek TolnaArt