Vetítéstechnika.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A m ű v é s z e t e k A művészet a görög tekhné és technika,
Advertisements

Széchényi Ferenc Gimnázium
Nyitray Norbert 6. Tétel: Ön egy kisvállalkozás számítástechnikai munkatársa. Munkahelyén mindössze néhány számítógépes munkahely van. Feladata a kisebb.
6.tétel Ön egy kisvállalkozás számítástechnikai munkatársa. Munkahelyén mindössze néhány számítógépes munkahely van. Feladata a kisebb hardveres hibák.
Interaktív tábla a hittan oktatásában
A gép által végrehajtott feladatok eredményeit mutatják, vagyis a géptől a felhasználó felé közvetítenek információkat: • Monitor • Projektor • Nyomtató.
Interaktív táblák Bevezetés.
Hirdetési termékek – Display
Az új épületenergetikai szabályozás
Szabó István Debreceni Egyetem Villamosmérnöki BSc
T Á J É K O Z T A T Ó Marik Péter produkciós vezető Merlin Communications.
Alternatív Közgazdasági Gimnázium
V-Screen Digital Video Monitor VS-1 Aputure BEG Marketing anyag
Video.
Pár szó a digitalizálásról
MÉDIAAJÁNLAT: MAMMUTMAIL.COM MAMMUTSHARE.COM.
Napjaink háttértárolói
Bérlakásépítés és fenntarthatóság
Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.
DINO LITE DIGITÁLIS MIKROSZKÓP.
K ÉPERNYŐ MINT KIMENETI ESZKÖZ. adatok, szövegek, képek, filmek vizuális megjelenítését szolgáló készülék, a számítógépek legfontosabb kimenete. Míg.
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Budapest, Előadó: Dr. Mihalik József
Hang- és videotechnika Bevezetés
Multimédiafejlesztés Informatikus könyvtáros
Vetítéstechnika és prezentációs eszközök
Készítette: Fejér Péter 1 A program megvalósulását az Apertus Közalapítvány támogatta. Prezentáció és grafika Alapismeretek a számítógépes prezentációk.
Készítette: Bajkó Balázs Hullár Péter
Készítette: Kecskés Imre
Monitorok Amit látunk.. Amit eddig is tudtunk Régebben fekete-fehér monitorok voltak. (monokróm) A kép pixelekből áll. (Picture Element) A pixelek alkotják.
1 Az aktív tábla használatáról. 2 "Mi vagyunk a technológiánk, az emberi lények nem érdemelték ki nevüket addig, amíg nem találták fel a fejszét, az ágyékkötőt.
Multimédiás technikák 1. kérdés Melyik diszkrét médium? a)hang b)videó c)animáció d)kép.
Webdesign I - Oldaltervezés alapelvek. I. Tartalom-elhelyezés az oldalon ALAPELVEK 1.Mindig értékes és érdekes tartalom jelenjen meg az oldalon! 2.A tartalom.
1. Multimédiafejlesztés feladat (1)
Mai számítógép perifériák
Kalló Imre KAIUAAI.ELTE
Gútai Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola, Szlovákia
Mozireklám Készítette: Kovács Zoltán.
„Korunk vívmánya a számítógép, mint kreatív eszköz az alkotó művész kezében” Művészetek Háza Veszprém április május 01. „Digitális Művészetek.
Ergonómiai elvek prezentáció készítésekor
Prezentáció készítés MS PowerPoint segítségével
VETÍTŐKÉSZÜLÉKEK ÍRÁSVETÍTŐ
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Elektronikus Eszközök Tanszéke Az elektrosztatikus mozgatás Székely Vladimír Mizsei.
Solymár – családi ház prezentáció.
Zentai László: Térképészet Térinformatika sáv Térképészet Zentai László Eötvös Loránd Tudományegyetem Térképtudományi és GeoinformatikaiTanszék
Mgr. Námesztovszki Zsolt GYAKORLÓ PEDAGÓGUSOK KÉPZÉSE AZ INTERAKTÍV TÁBLA HASZNÁLATÁRA (HARDVERISMERET) Szabadka, 2012.
ELEKTRONIKAI TECHNOLÓGIA 5. Fotonikai elemek és technológiák 5/5 1.CCD vagy CMOS 2.Kivetitők 3.Érzékelők.
Embarcadero Rad Studio XE5 3D fények, alakzatok bemutatása
Üdvözöljük a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán! TF.
Felbontás és kiértékelés lehetőségei a termográfiában
Energiatakarékos tetőszerkezet
Környezet- és egészségvédelem a mindennapjainkban
Okoskamera és megfigyelőrendszer
A Monitor. AszámítógépAszámítógép legfontosabb kiviteli egysége (perifériája) a televíziókhoz hasonló számítógép-képernyő vagy monitor. A monitort egy.
Grafika alapfogalmak.
Mai számítógép perifériák
A prezentációkészítés
Az építmények válfajai
A tematikus térképek ábrázolási formái Zentai László: Térképészet
Videó-szerkesztő programok és videó-formátumok
Diatár Templomi énekrend vetítő program © polyJoe software
LILIN Újdonságok és hasznos információk Csobó Gábor
Digitális tábla az oktatásban Class Mate PC és a digitális tábla alkalmazása az iskolai tanórán.
Kiviteli perifériák  Minden jog fenntartva.
Költséghatékony gyártások avagy hogyan és hol gyártsuk le a szükséges marketingkommunikációs anyagokat ár-érték arányban a legjobb megoldást használva.
 ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A SUGÁRZÓ FŰTÉSRŐL:  A sugárzó fűtés működési elve legjobban a Nap sugárzásához hasonlítható. A Napból érkező sugarak először.
Bérlakásépítés és fenntarthatóság
Alternatív Közgazdasági Gimnázium
A számítógép felépítése
Családi napok, Szabadtéri rendezvények
TOWER Frankfurt Pályi Péter.
Előadás másolata:

Vetítéstechnika

Vetítéstechnika vetítővászonra Manapság ezt a technológiát nemcsak prezentációk és élőképek vetítésére használják, hanem színpadi dekorációs háttérként, animációkat, filmeket futtatnak rajta. A projektorral történő vetítéssel lehetőség nyílik a kamerák közeli képének nagybani megjelenítésére, filmek, állóképek (logók) bejátszására, számítógépes prezentációk kivetítésére. A közönség számától, a fényviszonyoktól és a helyiség paramétereitől függően több fajta projektort alkalmazunk. Nagy méretű vászonnal kiválóan alkalmas eredményjelzésre is. Vásznak, vetíthető felületek Vásznak alkalmasak elölről ill. hátulról történő kivetítésre is, állhatnak saját lábukon vagy függeszthetők, saját kerettel vagy alutrus szerkezetre installálva (4:3, 16:9 képarányban), hagyományos és egyedi formákban, méretekben alkalmazzuk. (1,8x1,8-tól 12x12-ig) Egyedi felületünk a 60mx4m-es panorámavászon  Vetítéstechnikához szükséges bejátszó egységek, keverők, mixerek, monitorok, kábelezés Projektorok: 1700 ANSI lumentől 40 000 ANSI lumenig full HD minőségben

Kivetítő vásznak AV Stumpfl vetítő vászon különböző méretben 6m x 3,375m 6m x 4,5m 4m x 3m 3m x 2m 1,8m x 1,8m

6m széles vászon (16:9)

Vetítő vásznak Speciális méretű vásznak: - 11,14m x 6,79m - 9m x 7m

Konferencia kivetítés

Kivetítés variációk széles vászonnal 10x10m-es

Kifutó az Oroszlános udvarban és hátulról vetített színpadháttér

Kivetítés nagy térben

Kivetítés nagy térben

Alukerethez feszíthető nagyvászon 11,14x6,77m ringlizve

Panoráma vetítés Ez a napról napra fejlődő technika képes kiváltani a drága és hosszadalmas építéssel járó dekorációt. A technika előnye, hogy a vetített kép élethűen mintázza meg és helyettesíteni képes az épített dekorációt, valamint egyetlen gombnyomással új környezet varázsolható az adott térbe. A mozgó kép látványa még teljesebbé teszi a show-t. Hazánkban egyedülálló módón rendelkezünk 60 méteres panorámavászonnal. Erre a vászonra készített film illetve animáció és a hozzá rendelt dolby surround sound. egyedülálló vizuális és hang élménnyel szolgál.

Panoráma vászon Speciális méretű vásznak: - 1 db 60m x 4m - 1 db 12m x 4m

Panoráma vászon és kiegészítő vászon A 60x4 méteres panoráma vásznat középen kiegészítjük egy színpadig érő széles vászonnal. Középső vászon mérete: 11,14x6,77m ringlizve, alukerethez feszíthető.

Panoráma vászon és kiegészítő vásznak

Prezentáció panoráma vászonra és kiegészítő vásznak

Kivetítés vászonra és ledrácsra

Projektoros vetítő lehetőségeink HD projektorok Sanyo HD projektor 12000 ansi lumen projektor 15000 ansi lumen projektor Christie projektor: 20 000 ansi lumen Christie projektor 30 000 ansi lumen Christie projektor Barco projektor 40 000 ansi lumen full HD projektor

Vetítéstechnika LED falra, LED rácsra Kültéren és beltéren alkalmazott, különböző felbontásokkal rendelkező vetítő felületek. 2,5mm felbontású Led fal beltéren:

LED fal LED fal kül és beltérre - VPi7 - VPi5b - Create LED - Lighthouse R7

LED fal divatbemutatókon

Ledrács 09x0.9m / panel

Videomapping (3D térhatású vetítés) További gyakran használt divatelem az épületek 3D hatású megvetítése, azaz ún. videomapping, melyet bel-, és kültéren egyaránt alkalmazunk. Video Projection Mapping egy izgalmas, új 3D vetítési technika, amely szinte bármilyen felületre vetíthető. Speciális szoftver segítségével, mozgó képek és maszkok alkalmazásával a vetített kép tökéletesen szabálytalan alakú felületen is képezhető. Az animált képnek csak a fantázia szab határt. Leomolhat egy épület, vagy átalakulhat bálnává vagy az ablakaiban jelenetek zajlódhatnak le. Ezt a technológiát külső térben használva látványos showt tudunk megvalósítani.

Vetítéstechnika vízre

Reméljük, Önt is partnereink között üdvözölhetjük! 1163 Budapest, Cziráki u. 26-32. Tel: 468-31-67 Fax: 363-17-01 www.masztodon.hu